ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
چرا بعضیها تنبل هستند و بعضیها زرنگ ؟ اساسا مشکل کجاست ؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 11:39 AM |
|||||||
|
چرا بعضیها تنبل هستند و بعضیها زرنگ ؟ اساسا مشکل کجاست ؟
|
03-11-2012, 02:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2012 09:13 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: چرا بعضیها تنبل هستند و بعضیها زرنگ ؟ اساسا مشکل کجاست ؟
چون توی ذهنشون خودشونو شکست خورده بالفطره فرض کردن
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
03-11-2012, 04:19 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
خب چرا یه تعداد توی ذهنشون خودشونو شکست خورده بالفطره میدونن و یه تعداد دیگه نه ... ؟
|
|||
03-11-2012, 04:28 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(03-11-2012 01:45 PM)hasan-f نوشته شده توسط: سلام جناب قربانیان خوشحالم از حظورتون در این بحث . هیچ انسانی ذاتا تنبل و ناموفق نیست.هیچ انسانی که به دنیا می آید اعتماد بنفس پائینی ندارد. این عوامل بستگی به وضع خانوادگی و جامعه دارد.(این مسئله نیاز به مطالعه کافی دارد) افرادی هستند که به راحتی می توانند مسائل منفی را از خود دور کنند و عده ای وضعیت موجود خود را دوست دارند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-11-2012, 04:59 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
البته این رو باید متذکر بشیم که در دنیا نه اختیار کامل وجود دارد و نه جبر کامل بلکه مخلوطی از هر دو اینها حاکم است بنابراین هیچ کس ذاتا محکوم به شکست نیست .
با این اوصاف آن دسته از افرادی که به راحتی میتوانن مسائل منفی را از خود دور کنند . این قدرت را از کجا آورده اند ؟ و چرا برخی کوته فکر هستند و به وضعیت موجود خودوشن اکتفا میکنن ؟ |
|||
03-11-2012, 09:12 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
معمولا موفقیت زمانی پیش می آید که فرد شکست خورده باشد و بجای محکوم کردن خود دلایل آنرا جستجو کند. اگر توانست دلیل شکست را متوجه شود راهکار اصلی راپیدا کرده و راه موفقیت را پیدا میکند.انسانها باورهای متفاوتی نسبت به رفع مشکلات دارند اگر باور کند موفق می شود حتما خواهد شد.اگر بی تفاوت باشد زندگیش بهمان صورت ادامه پیدا میکند.
بعضی از افراد زمانی موفق می شوند که خود بخواهند. باید خود متحول شوند و یا جرقه ای باعث متحول شدن آنان باشد. ضمنا موفقیت فقط در پولدار شدن نیست. فردی نقاشی میکشد و حاضر نیست تابلوهای خود را بهیچ قیمتی بفروشد.فردی شاعر می شود و می داند از این راه نمی تواند پولدار شود ولی عاشق شعر سرودن است . انسانهائی هستند که زندگی محقرانه ای دارند ولی خیلی از پولدارها حاضرند تمام ثروت خود را داده تا لحظه ای چون آنان از زندگی لذت ببرند. کلمه موفقیت معانی زیادی دارد که یکی از آنان داشتن ثزوت است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-11-2012, 09:14 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
شما وقتی میخوای بدن ورزیده و سالم داشته باشی باید تمرین و ورزش کنی این هم مثل اون ((ورزش فکری و ذهنی))
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
03-11-2012, 09:26 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(03-11-2012 09:14 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: شما وقتی میخوای بدن ورزیده و سالم داشته باشی باید تمرین و ورزش کنی این هم مثل اون ((ورزش فکری و ذهنی)) اگر این جمله بسیار زیبای آقای دهقانی را تجزیه و تحلیل نمائید راه موفقیت خود را هموار کرده اید. به آسانی از معانی جملات و تجزیه و تحلیل آن نگذرید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-12-2012, 02:08 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(03-11-2012 09:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: معمولا موفقیت زمانی پیش می آید که فرد شکست خورده باشد و بجای محکوم کردن خود دلایل آنرا جستجو کند. اگر توانست دلیل شکست را متوجه شود راهکار اصلی راپیدا کرده و راه موفقیت را پیدا میکند.انسانها باورهای متفاوتی نسبت به رفع مشکلات دارند اگر باور کند موفق می شود حتما خواهد شد.اگر بی تفاوت باشد زندگیش بهمان صورت ادامه پیدا میکند. من از صحبتهای شما یه مسئله خیلی مهمی رو برداشت کردم و اون اینه که : خداوند انسانها رو به اشکال مختلفی (از هر نظر ) آفریده (بنا به دلایلی که جای بحث بسیاری دارد ) پس هر شخصی موفقیت و رضایت را در مسئله ای متفاوت از دیگران میبیند و در آن موقعیتی که هست راضی است چون اگر راضی نباشد آن را تغییر خواهد داد . |
|||
03-12-2012, 06:00 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
انسانها به یک صورت آفریده شده اند ولی کارائی مغز آن بستگی به محیط دارد و ذهن آن فرد.ذهنها را می توان با تمرین بسوی موفقیت پرورش داد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-12-2012, 06:21 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
با سلام به دوستان
بنظرمن ما تا حدود زیادی اسیر جبر زمانیم و بس پدر بزرگ شما بطور مثال زرنگ بوده و بقول دوستی رفته جنگل رو خریده و الان تیلیاردره. خب شما رو سننه؟ شاید الان منی که پدر بزرگم مثلا میلیاردر بوده یه آدم پپه باشم ولی به اقتضا پدر بزرگ پولدارم پولدارهستم ولی یه ادم دیگه که اینطور نیس ولی خیلی باهوشه از این امکانات بی بهره س و کلی از عمرش به هدر میره. لطفا دوستان توجیه نکنندتا به سریعترین و سهل ترین جواب برسند. سیستم رو مدیریت بشری اینطور بناکرده و هیچ ربطی به خداوند نداره. خیلی ما خدا رو کوچیک و غیر هوشمند فرض میکنیم که همه چیز رو به اون نسبت میدیم. خدا رو چه کار به خلق. سیستم طراحی شده شما درش غرقی . این جاه طلبی بشره که کار رو به اینجا کشونده نه چیز دیگه. اصلا هم قران نمیتونه به چنین سوالاتی جواب بده . البته این نظر شخصی منه. و قصد توهین ندارم به کسی. ولی در خود قرانکه کتاب اسمانی ماست سوالات اساسی وجودداره که من خودم هنوز به جوابش نرسیدم. با پیجیده بودن مفاهیم هم مطلب رو توجیه نکنیدکه داستان بدتر میشه. بهرحال این بحث کاملا یه بحث جامعه شناختیه تا فردشناسی . طراحی غلط یا درست جامعه ما رو به اینجا رسونده و بس. پای هیچ موجود غیر بشری روبه این ماجرا نکشیم. البته این دید شخصی بنده هست نه دید این انجمن یا هر عضو دیگه. حاضر به دی بیت کامل هم هستم اما جدا از تعصب و جانبداری بی چون و چرا خارج از اصول انسانی و مدنیت پیروز باشید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چرا میلیاردرهای اینده اخر شب وارد سایت میشن؟ | محسن قنبری | 10 | 2,052 |
12-14-2015 02:58 AM آخرین ارسال: محسن قنبری |
|
چرا نوشتن اهداف اینقدر اهمیت دارد؟ | bitumen | 0 | 704 |
07-14-2013 04:38 PM آخرین ارسال: bitumen |
|
چرا بدشانسی ؟ | GreatNavid | 2 | 1,036 |
04-07-2013 01:36 PM آخرین ارسال: goldmen |