07-14-2013, 12:12 PM
07-14-2013, 06:00 PM
سلام به دوستان عزیز. الان از همه شما می خوام واسه تیم ما دعا کنید .
در حال جذب نیرو و خرید دستگاه هستیم..... انشاء الله برسیم واسه شهریور شروع کنیم.
در حال جذب نیرو و خرید دستگاه هستیم..... انشاء الله برسیم واسه شهریور شروع کنیم.
07-14-2013, 11:27 PM
محمد جواد عزیز من هم با دوستام دنبال زدن گاوداری هستیم مقاومت و حل مشکلات پیش روت ، انگیزه من رو برای موندن در این راه بیشتر کرد .آرزو می کنم هر لحظه خدا رو در کنارت احساس کنی
07-15-2013, 02:30 AM
(07-14-2013 11:27 PM)یکمیلیارد نوشته شده توسط: [ -> ]محمد جواد عزیز من هم با دوستام دنبال زدن گاوداری هستیم مقاومت و حل مشکلات پیش روت ، انگیزه من رو برای موندن در این راه بیشتر کرد .آرزو می کنم هر لحظه خدا رو در کنارت احساس کنی
دوست من . اگه کاری رو شروع کردی هیچ وقت عقب نشین تا به نتیجه برسی . اگه جایی رو هم اشتباه رفتی از همونجا متوقف کن و از راه درست دوباره ادامه بده ولی عقب نرو. جسارت اینو داشته باش که اشتباهات کار رو بپذیری و اصلاح کنی چون انسان بزرگترین سرمایه یعنی عمرشو داره خرج می کنه پس باید کار رو به نتیجه رسوند. با این فکر حتما موفق می شی . به قولی دیر و زود داره ولی سوخت و سونداره....
تو مسیر کارت از نکته هایی که ما تجربه کردیم استفاده کن
انشاء الله موفق باشی .
07-15-2013, 04:59 AM
سلام یه سوال داشتم شما از کی وامو تونستین بگیرین ؟ اول سوله ساختین و بعد وامو بهتون دادن یا نه همین که زمین رو گرفتین وامو میدم و هزینه ساخت سوله هم جزء وام حساب میشه و برای هزینه ساختش بانک چک میده؟
07-16-2013, 08:29 PM
(07-15-2013 04:59 AM)سعادت نوشته شده توسط: [ -> ]سلام یه سوال داشتم شما از کی وامو تونستین بگیرین ؟ اول سوله ساختین و بعد وامو بهتون دادن یا نه همین که زمین رو گرفتین وامو میدم و هزینه ساخت سوله هم جزء وام حساب میشه و برای هزینه ساختش بانک چک میده؟
سلام
شما بعد از گرفتن زمین و تکمیل پرونده بانکی و تامین وثایق باید 10 درصد وام رو رو زمین کار کنید.
هزینه ساخت سوله هم جزئی از وامه و در طرح توجیهی لحاظ می شه.
بانک بسته به مصوبه وام پول می ده برای ما 90 درصد پروژه رو پرداخت می کنه
موفق باشین
07-17-2013, 07:52 PM
سلام . آگهی جذب نیرو هم در ویژه نامه روزنامه جام جم چاپ شد و مشغول بررسی رزومه های ارسالی هستیم
ما می توانیم .......
ما می توانیم .......
07-17-2013, 09:43 PM
به امید موفقیت شما .. فقط این تجربیات را ما هم داشتیم .. خیلی وقتا کار شکنی هایی پیش میاد .. وام که میخوان بدن اونقدر اذیت میکنن که کلا ادم را خسته می کنند ... ما که شروع کردیم توی یزد بودیم و هیچکدام از 5 نفرمون یزدی نبودیم .. دویست میلیون وام تصویب شد هر روز سر وثیقه ملکی گیر دادن و بعدش یه چیزی حدود ششصد میلیون وثیقه ملکی خواستن .. بعد گفتن صد میلیون سفته بذارید و بعد گفتن به مدت 5 سال کارخانه و وثیقه ها و 15 تا کارگر بیمه کنید و همه اینا که گفتیم چشم گفتن 10 تا ضامن رسمی که مال اموال داشته باشن و یزدی باشن هم بیارید .. اخرش هم یکی از پرسنل بانک گفت نمی فهمید ؟ نمیخوان بهتون وام بدن چون یزدی نیستید و کسی شما رو نمیشناسه ... اخرش چند تا وام در شهرای دیگه گرفتیم و توی یکی از بانکهای استان دیگر گذاشتیم و سه ماه بعد یه وام حدود 100 میلیون گرفتیم ... برای هدف بزرگ همیشه باید راهی ساخت و دلسرد نشد ..
بازاریاب های حرفه ای و خوبی درتهران میشناسم که میخوان مستقل برای خودشان کار کنند چنانچه خواستید محصول را عرضه کنید می توانند کمک خوبی باشند ..
بازاریاب های حرفه ای و خوبی درتهران میشناسم که میخوان مستقل برای خودشان کار کنند چنانچه خواستید محصول را عرضه کنید می توانند کمک خوبی باشند ..
07-17-2013, 11:00 PM
(07-17-2013 09:43 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]به امید موفقیت شما .. فقط این تجربیات را ما هم داشتیم .. خیلی وقتا کار شکنی هایی پیش میاد .. وام که میخوان بدن اونقدر اذیت میکنن که کلا ادم را خسته می کنند ... ما که شروع کردیم توی یزد بودیم و هیچکدام از 5 نفرمون یزدی نبودیم .. دویست میلیون وام تصویب شد هر روز سر وثیقه ملکی گیر دادن و بعدش یه چیزی حدود ششصد میلیون وثیقه ملکی خواستن .. بعد گفتن صد میلیون سفته بذارید و بعد گفتن به مدت 5 سال کارخانه و وثیقه ها و 15 تا کارگر بیمه کنید و همه اینا که گفتیم چشم گفتن 10 تا ضامن رسمی که مال اموال داشته باشن و یزدی باشن هم بیارید .. اخرش هم یکی از پرسنل بانک گفت نمی فهمید ؟ نمیخوان بهتون وام بدن چون یزدی نیستید و کسی شما رو نمیشناسه ... اخرش چند تا وام در شهرای دیگه گرفتیم و توی یکی از بانکهای استان کرمان گذاشتیم و سه ماه بعد یه وام حدود 100 میلیون گرفتیم ... برای هدف بزرگ همیشه باید راهی ساخت و دلسرد نشد ..دوست عزیز ما هم خیلی راحت کارها رو پیش نمی بریم . دیگه این چیزارو هم داره .
اینهم خلاصه ای از کار ما http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8987
08-01-2013, 01:05 PM
سلام
افتخار میکنم به برادر گلم که طوفان حرکت به منم یه تکونی داد
منم شروع کردم ..... البته طوفانی تر
افتخار میکنم به برادر گلم که طوفان حرکت به منم یه تکونی داد
منم شروع کردم ..... البته طوفانی تر