سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام دوستان خوبم

من چند روزی هست که کار بسته بندی را با کمک شما دوستان شروع کردم . البته الان دنبال کارهای اداری و گرفتن جوازهای لازم هستم با همه سختیها میخوام ادامه بدهم و روی کمک شما دوستان حساب باز کردم
موفق باشی
ولی سعی کن بعد مدتی مثل بعضی ها بسته های 900 گرمی را بجای 1 کیلویی اشتباهی به بازار ندهی.
دوماً ما که اعضای انجمن شده ایم باید بزودی میلیاردر شویم ، خوب آیا این کار شما قابلیت میلیاردر شدن شما را فراهم میکند یا آب باریکه می شود .
کار را اگر هم کوچک شروع می کنی انشاء الله زود تبدیل به کار بزرگتر بکنی و روزی برسد که از بسته بندی کوچک به کارخانه بسته بندی 1000 محصول با کیفیت برسید .
مبارک باشه امیر جان
آرزوی موفقیت میکنم براتون
اعضای محترم هیچ وقت کمکشون رو به شما و دیگر دوستان دریغ نمیکنند.
فقط تا میتوانید به اشخاصی که در این حرفه فعالیت میکنند مشورت کنید تا به خوبی با همه موارد آشنا باشید.
(06-10-2012 04:47 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشی
ولی سعی کن بعد مدتی مثل بعضی ها بسته های 900 گرمی را بجای 1 کیلویی اشتباهی به بازار ندهی.
دوماً ما که اعضای انجمن شده ایم باید بزودی میلیاردر شویم ، خوب آیا این کار شما قابلیت میلیاردر شدن شما را فراهم میکند یا آب باریکه می شود .
کار را اگر هم کوچک شروع می کنی انشاء الله زود تبدیل به کار بزرگتر بکنی و روزی برسد که از بسته بندی کوچک به کارخانه بسته بندی 1000 محصول با کیفیت برسید .

دوست عزیز در بسته بندی 450گرمی بجای نیم کیلوئی است و 900گرم بجای یک کیلوئی. این حرکت استاندارد است. می توانید نمونه ها را در مغازه ها مشاهده فرمائید.
امیدوارم روز به روز موفق تر بشین و هر چه زودتر بسته های شما رو از سوپر مارکت ها خریداری کنیم
با همه عزیزان انجمن برای موفقیت شما دعا میکنیم.
تبریک میگم
خیلی خوشحالم که موفقیتهای دوستان رو میبینم
به امید روزی که ایده همه عزیزان به حقیقت پیوسته باشه و نتیجه داده باشه
تبريك ميگم اميدارم موفق بشي
مهم استارت کار بود

نه تنها موفق میشی بلکه دعاهای این انجمن برای تمامی دوستان خیر و برکت داره که زودتر موفق شن

موفق باشید
افرین امیر جان
به شما تبریک عرض میکنم.
امیدوارم بازهم شاهد موفقیت های روز افزون شما عزیزان باشیم.
مانند همیشه بر روی کمک اعضا حتما حساب فرمائید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع