سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
با سلا خدمت همه دوستان عزیز
ببینید دوستان کار بسته بندی از اونجایی که با تغذیه ما در ارتباط هست کاری بسیار بهداشتی است. برای همین برای شروع این کار اول باید یه شرکت ثبت کنید که قبلا توضیح دادم بعد باید یک طرح توجیهی که مورد قبول اداره صنایع باشد داشته باشید در صورت صدور جواز صنعتی بعد مراحل ثبت برند و پروانه بهداشت و تاسیس باید رفت که به نظر من کمی سخت است. در مورد دستگاه های لازم هم باید بگم که تقریبا یک خط کامل بسته بندی از جمله بوجاری نوار نقاله بالابر پولیش و توزین دار باید داشته باشید که حتی اگر بخواین کارکرده و دست دوم هم بگیرید حداقل باید یه 40 میلیونی داشته باشید تازه بدون حساب حبوبات برای شروع کار که با توجه به ظرفیت تولیدتون و نرخ بازار میتونید حساب کنید وبه مبلغ اولیه اضافه کنید
ببینید دوستان گرامی این کار کار خوبی هست ولی مراحل شروع طی کردن کمی سخت است . اذیت کردن اداره جات و عدم حمایت آنها چون این کار دیگه در زمره مشاغل خانگی قرار ندارد و نمیشه در یه زیر زمین یا اطاق شروع کرد مگر اینکه بخواهید بدون آرم شرکت و برندتون کار کنید و فقط به عده خاصی بفروشید . چون شما وارد این کار که میشید در حد نه ولی نباید چیزه زیادی از شرکت های معتبری که این کار را انجام میدهند داشته باشید مثل شرکت گلستان چمنی و ... من نمیخوام کسی را در مورد این کار نامید کنم خدا نکرده ولی دوست دارم همه جزیات را حتی خلاصه به شما بگم که خدای نکرده به مشکل مواجه نشید . البته اگر شما خودتونو جای مشتری بزارید محصولی رو از فروشکاه میخرید که آرم شرکت نام برند تاریخ وغیره دارد یا محصولی که فقط داخل یه بسته پلاستیک بدون هیچ اسمی باشد خوب مسلما همه ما مخوصا خانم ها اولی رو ترجیح میدن که کار درست تری هم هست.
خلاصه اگر وارد این کار میشوید به نظر من دیر تر شروع کنید ولی معتبر تر و حساب شده وارد شوید . شرمنده اگر توضیح گنگ یا خلاصه ای دادم. بازم اگر سوالی بود خوشحال میشم کمکی کنم

ممنون از همتون. به امید پیروزی همه دوستان عزیز
آیا میشه بعضی از دستگاهها رو حذف کرد؟
مثل بالابر
نوار نقاله
؟
شرایط لازم محل کارگاه از لحاظ بهداشتی و زیربنا باید ب چه صورت باشه؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید

دوستان من یک مورد خوب برای خرید دستگاه برام پیش اومده که خیلی موقعیت خوبیه و باید ازش استفاده کنم . فقط من مقداری پول کم دارم . میخوام بدونم کسی هست وام فوری سراغ داشته باشه خیلییییییییییییییییییی فوری
ممنون لطفا راهنمایی کنید
ممنون از پاسخگوييتونSmile
سلام
کسی هست اینجا در مورد بسته بندی قند نظری پیشنهادی یا راهنمایی داشته باشه ؟ با کمال میل استقبال میکنم

اگر خدا بخواهد شاید بسته بندی قند هم شروع کنم . به کمک شما دوستان
من تو ايده همكاري در بسته بندي قند هستم، اطلاعات بگيريم شروع كنيم
فكر ميكنم خيلي خوب باشه
(08-05-2013 10:12 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان يه سوال دارم
مراحل بسته بندي حبوبات به چه صورته؟

كسي هست قيمت تك تك دستگاههاي مورد نياز رو داشته باشه؟

سلام دوست عزیز...
دقیقا همون مواردی رو که ذکر کردی برای کار احتیاجه...
توصیه ی من به شما و همه ی دوستان اینه که کسب و کاری که شروع میکنید با بهترین کیفیت و بسیار مسولانه انجامش بدید...
برای بسته بندی حبوبات و کارهای این شکلی هم پیشنهاد میکنم همزمان با پیگیری کارهای اداری و اخذ مجوزات کارهای اجرایی خودتون رو هم شروع کنید...
چون حقیقتا آدمو دلسرد میکنن پس شما نباید منتظر گرفتن مجوز باشی تا مرحله بعدی رو شروع کنی ...
شما باید مطمئن باشی که این کار رو شروع خواهی کرد و اونهم با پیگیری خرید ماشین آلات امکان پذیره...
خب خیلی حرف زدم...
۲ سال پیش من این کار رو میخواستم شروع کنم و دقیقا به خاطر مواردی که ذکر کردم و یه سری دلایل دیگه از این کار صرف نظر کردم...
از نظر من این کار و کلا زمینه بسته بندی مواد غذایی با وجود زیاد شدن دست بازم توجی داره...
۲ سال پیش یه کارخانه کامل بسته بندی حبوبات با ۶۰ میلیون قابل راه اندازی بود! و این کار رو با کم کردن برخی ماشین آلات - غیر ضروری در ابتدای کار- با ۲۰ تومن هم میشد راه اندازی کرد...
امیدوارم که صحبتهایی که کردم به دردت بخوره...
اگه سوالی بود در خدمتم...
(08-22-2013 12:13 AM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
کسی هست اینجا در مورد بسته بندی قند نظری پیشنهادی یا راهنمایی داشته باشه ؟ با کمال میل استقبال میکنم

چیه امیر جان قرار نشد جا بزنی ها...
تا کارخونه بسته بندی حبوباتت رو راه ننداختی تغییر مسیر نده چون این تغییر مسیر یه چیزیه که پایانی توش نیست و وقتتو تلف میکنه...
هر دو کار به یه اندازه خوبن...
دو تا پیشنهاد دارم که اولیش مربوط به حبوباته ولی دومیش مربوط به هر کاریه ...
در مورد حبوبات حتما یه تحقیقی در مورد مناطقی که بهترین نوع حبوبات رو تولید میکنن بکن و همه ی حبوبات رو از یه جا تهیه نکن...
درسته که هزینه هات یه مقدار بالا میره ولی اینو بدون که همیشه جنس با کیفیت حتی با قیمت بالاتر مشتری داره...
و پیشنهاد دوم اینکه میتونی کارت رو در قالب مشاغل خانگی شروع کنی که هم معافیت مالیاتی داری هم فعلا از دردسرهای سوله و مسایل دیگه خلاص میشی و هر موقع کارت یه کم به ثبات رسید و خودتو جمع کردی میتونی در ابعاد بزرگتر وصنعتی تر کارت رو ادامه بدی...
موفق باشی...
یا علی...
(08-27-2013 07:10 AM)BINAMUNC-CO نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-22-2013 12:13 AM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

چیه امیر جان قرار نشد جا بزنی ها...
تا کارخونه بسته بندی حبوباتت رو راه ننداختی تغییر مسیر نده چون این تغییر مسیر یه چیزیه که پایانی توش نیست و وقتتو تلف میکنه...
هر دو کار به یه اندازه خوبن...
دو تا پیشنهاد دارم که اولیش مربوط به حبوباته ولی دومیش مربوط به هر کاریه ...
در مورد حبوبات حتما یه تحقیقی در مورد مناطقی که بهترین نوع حبوبات رو تولید میکنن بکن و همه ی حبوبات رو از یه جا تهیه نکن...
درسته که هزینه هات یه مقدار بالا میره ولی اینو بدون که همیشه جنس با کیفیت حتی با قیمت بالاتر مشتری داره...
و پیشنهاد دوم اینکه میتونی کارت رو در قالب مشاغل خانگی شروع کنی که هم معافیت مالیاتی داری هم فعلا از دردسرهای سوله و مسایل دیگه خلاص میشی و هر موقع کارت یه کم به ثبات رسید و خودتو جمع کردی میتونی در ابعاد بزرگتر وصنعتی تر کارت رو ادامه بدی...
موفق باشی...
یا علی...
سلام دوست عزیز

نه من جا نزدم میخوام کنار بسته بندی حبوبات کار قند رو شروع کنم . چون خرید و فروش قند در بازار تقریبا نقد میباشد و برگشت سرمایه خیلی سریعتر است ولی حبوبات اینطور نیست واسه همین موضوع میخوام این دو کارو به صورت مکمل هم انجام بدم. بسته بندی حبوبات دیگه جز مشاغل خانگی قرار ندارد و اگر اینطور باشد جواز نمیدهند. ممنون از راهنمایی همه دوستان
سلام از اینکه راهتو پیدا کردی خوشحالم میدونم موفق می شی من جویای کارم یکی ازکارهای مورد نظرم همین بود پیگیر خبرهای جدید موفقیتاتون هستم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع