سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
در مورد بازاریابی توضیح بدین
فروش چجوری هستش؟
خودتون بازاریابی می کنین یا میدین براتون بازاریابی کنن؟
با عرض سلام خدمت دوستان
بنظر شما دوستان اهل فن آیا می توان اینکار رو با سرمایه 30 میلیون راه اندازی کرد؟؟؟
نمیخوام در شروع تمام وسایل رو داشته باشم و فقط دستگاه های ضروری جهت عرضه محصول نهایی را داشته باشم که بتونم به بازار وارد کنم تا انشالله بعداً که پول دستم رسید خط تولید رو گسترش بدم و بقیه وسایل را بگیرم
خواهشا جواب بدید
با عرض سلام خدمت دوستان
بنظر شما دوستان اهل فن آیا می توان اینکار رو با سرمایه 30 میلیون راه اندازی کرد؟؟؟
نمیخوام در شروع تمام وسایل رو داشته باشم و فقط دستگاه های ضروری جهت عرضه محصول نهایی را داشته باشم که بتونم به بازار وارد کنم تا انشالله بعداً که پول دستم رسید خط تولید رو گسترش بدم و بقیه وسایل را بگیرم
خواهشا جواب بدید
با سلام می خواستم بدونم کار بسته بندی را در منزل انجام می دهید ؟ و چگونه با این کار آشنا شدید یک راهنمایی میکنید ممنون
سلام اقای امیر خسته نباشید
من میخوام مثل شما وارد این کار بشم
میخوام راهنمایی بگیرم از شما لطفا شماره تلفن یا ایمیل خودتونو به من بدید
تا یه صحبت کوتاهی با هم داشته باشیم
با تشکر
سلام یه نکته به نظرم میرسه که در تمام بحث ها وجود داره و اون اینکه ما شاگردی نکردیم تو موقعیت کار قرار نگرفتیم و از هیچی خبر نداریم اما میخوایم موفق بشیم مگه میشه؟؟؟؟؟
آقا امیر کار را به کجا رسوندی ؟
من توی نت شرکتت رو سرچ کردم منتها سایتی هم نزدید تا نمونه جنس هاتون رو ببینیم برادر
سلام دوستان من میخوام بسته بندی حبوبات در خانه رو شروع کنم کسی اطلاعی داره از کجا باید شروع کنم ؟و مجوز نیاز داره اگه داره چه مجوزی؟
(08-23-2015 07:37 PM)hanie4797 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من میخوام بسته بندی حبوبات در خانه رو شروع کنم کسی اطلاعی داره از کجا باید شروع کنم ؟و مجوز نیاز داره اگه داره چه مجوزی؟
سلام دوست عزیز بله در غالب مشاغل خانگی مجوز بهداشتی باید گرفت
(06-10-2012 03:03 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان خوبم

من چند روزی هست که کار بسته بندی را با کمک شما دوستان شروع کردم . البته الان دنبال کارهای اداری و گرفتن جوازهای لازم هستم با همه سختیها میخوام ادامه بدهم و روی کمک شما دوستان حساب باز کردم

سلام میشه لطفا به من هم بگید این کار رو چه جوری و از کجا گرفتین
من هممی خواهم در منزل کار بسته بندی انجام بدم راهنمایی می کنید
خانم افشار عزیز ایده های بهتری جهت کار در منزل وجود دارد که دارای درصد سود بالاتری نسبت به کار بسته بندی هستند
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع