سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
با سلام و وقت بخیر، یک سوال داشتم ممنون میشم دوستان پاسخ دهند، برای مشاغل خانگی آیا مجوز بهداشت هم می دهند؟و آیا سایتی را می شناسید که استانداردها مجوز بهداشت را بنویسد البته فکر میکنم سازمان غذا و دارو این کار را انجام می دهد اما در مورد بسته بندی حبوبات استانداردها به چه شکل است؟
(03-17-2013 01:11 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان واساتید عزیز

مخواستم بدنم اینجا کسی هست که تو کار فروش عمده حبوبات باشه من خریدارم ممنون

راستی در مورد گاز ازت به نتیجه ای رسیدید؟
واقعا لازمه !! من احتمال داره همین کار رو با مقیاس کوچکتر شروع کنم این گاز ازت و تزریق اون برنامه ها مو بهم زده.....
(05-14-2013 11:07 PM)datacom نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-17-2013 01:11 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان واساتید عزیز

راستی در مورد گاز ازت به نتیجه ای رسیدید؟
واقعا لازمه !! من احتمال داره همین کار رو با مقیاس کوچکتر شروع کنم این گاز ازت و تزریق اون برنامه ها مو بهم زده.....

اگر گاز ازت نباشد حبوبات بقول معروف کرم زده می شوند.

با آقای میر عباس خالدی تماس حاصل فرمائید.mirabbas
چند درصد فضای داخل بسته باید گاز ازت باشه ؟!
با سلام خدمت اساتید بزرگ

یکی از دوستانم از من خواست که در مورد کارهایی که با سرمایه 5 میلیونی میتونه انجام بده از شما راهنمایی بخوام . لطفا اگر نظری دارید راهنمایی کنید ممنون
سلام، مبارکه
[quote='امیر222' pid='32243' dateline='1339324396']
سلام دوستان خوبم

من چند روزی هست که کار بسته بندی را با کمک شما دوستان شروع کردم . البته الان دنبال کارهای اداری و گرفتن جوازهای لازم هستم با همه سختیها میخوام ادامه بدهم و روی کمک شما دوستان حساب باز کردم

09191735491
سلام دوست عزیز.
منم چند وقتی هست این فکر تو ذهنمه ولی نمیدونم چجوری باید شروع کنم میشه مراحل کار و مشکلاتت رو بهم بگی ببینم با شرایط من جوره یا نه
ممنون میشم
دوست عزیز امیدوارم راههای رسیدن به موفقیتت هموار باشه

منم مثل باقی دوستان مشتاقم بدونم برای بسته بندی مجوزهاش چقدر سرمایه و چه مجوزهایی اقدام کردید
متشکرم
دوستان يه سوال دارم
مراحل بسته بندي حبوبات به چه صورته؟
يعني حتما بايد شستشو بشن؟
خشك شن؟
پاك شن؟
بسته بندي بشن؟
و فروش...
اگر همه اينها مراحل بسته بندي باشن پس ما به دستگاههاي زيادي از جمله
دستگاه شستشوي اتوماتيك كه احتمالا كار پاك كردن رو هم انجام ميده
خشك كن
نوار نقاله
دستگاه بسته بندي
تاريخ زن
و ...
نياز داريم
كسي هست قيمت تك تك دستگاههاي مورد نياز رو داشته باشه؟
امير جان موفق باشي
يه لطفي كن مراحل شروع كارت، هزينه ها و دستگاه هاشو برامون بنويس چون منم ميخوام همين كارو شروع كنم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع