سلام
من هم به این فکر افتادم یه چند وقتیه
امروز زنگ زدم یه شرکت بهم گفت خط بسته بندی کامل حدود 70م درمیاد
سوله هم قیمت کردم حدود 250 م (240متر) میشه
حالا برام سوال شده

روز رفتم سازمان صنعت و معدن یارو گفت برای بسته بندی حبوبات حداقل 700 م لازمه در ضمن گفتن وام هم نمیدیم
تعجب کردم چرا اینجوری، اینجوری که خودم تحقیق کردم بیشتر از 400 میلیون نیاز نیست اما این که شما و سازمان ص. م میگه خیلی بیشتره؟؟؟؟
با سلام
کسی ازدوستان از شهر قائمشهر اینجا هست؟
(11-29-2014 01:31 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
سلام
جوادی هستم من از شهر قائمشهرم
(12-14-2014 02:06 AM)baharestan19 نوشته شده توسط: [ -> ] (11-29-2014 01:31 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
سلام
جوادی هستم من از شهر قائمشهرم
با سلام دوست عزیز
اینطور که من شنیدم تو شهر شما دستگاه های بسته بندی زیاد تولید میشه هم دستی و هم مکانیکی میتونید زحمت بکشید قیمت برای من بگیرید ممنون
من یه مدت تو شرکتی بودم که کار بسته بندی انجام میداد با چند مدل دستگاه ایرونی.
همیشه دستگاها خراب بود و 3 نفر روش کار میکردن تا سلفون تنظیم کنن و فک ها رو تنظیم کنن و ...
خلاصه همیشه خراب بود و از 15 تا دستگاه فقط 5 تاش همزمان کار میکرد
توصیه میکنم از دستگاهای المانی دسته دوم استفاده کنی. دستگاه ایرونی فاتحه خونده! چینی باز یه نمونه بهتره
بار ها دیدم تاپیک های این چنینی , استارتر با اشتیاق تاپیک را باز می کند , در نهایت که مشکل کلیدی کار رو با 1 ایده و ترفند حل میکند دیگر کمکی به دیگران نمیکند , دوست عزیز کم لطفی می کنید ؛ 3 پست بالا , خواستار اعلام وضعیت و مشاوره کردند اما شما همچنان به پست های مربوط به خرید دستگاه replay میدید .

با سلام دوستان عزیز
من بابت کم لطفی در جواب به دوستان عذرخواهی میکنم . دوستان عزیز همه چی بستگی به خود طرف داره شما بخوای سخت بگیری کارهم سخت تر میشود . در مورد بسته بندی و دستگاه ها زیاد حرف زدیم شما میتونی یه خط کامل مانند یک کارخونه درجه یک راه اندازی کنید که شامل سرمایه بالا میشود و اگر بخواهی از کم شروع کنی تا به کارخونه برسی میتونید با خرید یک یا دو دستگاه اصلی مانند توزین دار و بالابر استارت بزنید حتی اگر واقعا دوستدار این کار هستید میتونید با تحقیق کارگاه و یا کارخونه هایی که کار نمیکنن اجاره کنید و وارد بازار کار شوید تا به امید خدا دستگاه بخرید. شما باید بخواهید تا شرایط تسلیم اراده شما شوند. حتی برخی از دوستان که فاقد سرمایه هستند میتوانند از کار بسته بندی ادویه شروع کنن با کمترین سرمایه بطور خلاصه عرض میکنم برای این کار اگه دوست داشتید شرکت ثبت میکنید که با برند خودتون کار کنید بعد خرید ادویه مورد نیاز بازار و یک دستگاه وکیوم حرارتی که داخل بازار زیاد هست و در بیشتر عطاری ها دیده میشود. شما بخواهید وارد کار شوید به مرور زمان همه فوت و فن کار دستتان می آید .بنده الان مشغولم و راضی هستم همه چی بستگی به تلاشم دارد چون رقابت زیاد هست.شرمنده اگر توضیحات جامع نبود و کاستی داشت اگر سوالی بود باز هم در خدمتم قول میدم سریعتر جواب دوستان را بدهم . به امید موفقیت برای همه دوستان
سلام جناب استارتر.بنده تمام مطالب تاپیک رو خوندم.خیلی خوشحالم که این کارو راه انداختید. امیدوارم موفق باشید.
پیشرفت کار به چه صورت هست؟ راضی هستید؟