سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(08-25-2015 10:46 AM)Utab نوشته شده توسط: [ -> ]خانم افشار عزیز ایده های بهتری جهت کار در منزل وجود دارد که دارای درصد سود بالاتری نسبت به کار بسته بندی هستند

لطفا چند تا از ایده هایی که به ذهنتون میرسه رو نام ببرید تا ما و دوستان هم آشنا بشیم.
سلام به همه دوستان
من تازه عضو سایت شدم،
یه سوال دارم،من و تنی چند از دوستان میخوایم وارد کار بسته بندی بشیم،
اصفهان هستم
میخوام ببینم به نظر دوستان،کشش بازارش چقدره،ارزش داره که رفت سمت این کار،سختیه گرفتن مجوز ها،اجاره سوله،ماشین آلات،سرمایه در گردش.
یکی از دوستان پیشنهاد پخش مواد غذایی را داده.
اما خودم و دوستان بیشتر دوست داریم کاری نیمه تولیدی داشته باشیم
سلام تبریک میگم.
منم میخوام این کارو توی خونه انجام بدم اگه بگید چه دستگاههایی واسه بسته بندی حبوبات لازمه و خونگیشون حدود چه قیمتی در میاد ممنون میشم.
سلام منم میخوام همینکارو شروع کنم.ازکجا باید حبوبات بگیرم.دستگاه بسته بندی چی؟
(06-10-2012 03:03 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان خوبم

من چند روزی هست که کار بسته بندی را با کمک شما دوستان شروع کردم . البته الان دنبال کارهای اداری و گرفتن جوازهای لازم هستم با همه سختیها میخوام ادامه بدهم و روی کمک شما دوستان حساب باز کردم
سلام من هم میخوام اینکارو انجام بدم.حبوبات ازکجابگیرم.دستگاه بسته بندی هم لازمه؟
(06-10-2012 04:47 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشی
ولی سعی کن بعد مدتی مثل بعضی ها بسته های 900 گرمی را بجای 1 کیلویی اشتباهی به بازار ندهی.
دوماً ما که اعضای انجمن شده ایم باید بزودی میلیاردر شویم ، خوب آیا این کار شما قابلیت میلیاردر شدن شما را فراهم میکند یا آب باریکه می شود .
کار را اگر هم کوچک شروع می کنی انشاء الله زود تبدیل به کار بزرگتر بکنی و روزی برسد که از بسته بندی کوچک به کارخانه بسته بندی 1000 محصول با کیفیت برسید .
سلام دوستان. من عضو جدید این انجمن هستم . ببخشید من میخواستم وارد کار بسته بندی حبوبات در خانه شوم میشه کمکم کنید کارشو پیدا کنم ؟؟؟؟؟
سلام دوستان این کار و از کجا گیر بیارم؟؟(بسته بندی حبوبات در خانه)

سلام دوستان این کار و از کجا گیر بیارم؟(بستته بندی حبوبات)
(06-10-2012 03:03 PM)امیر222 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان خوبم

من چند روزی هست که کار بسته بندی را با کمک شما دوستان شروع کردم . البته الان دنبال کارهای اداری و گرفتن جوازهای لازم هستم با همه سختیها میخوام ادامه بدهم و روی کمک شما دوستان حساب باز کردم

سلام . موفق باشی و ببخشید ما هم این کار و از کجا بیابیم؟
من جویای کار بسته بندی ساده مثل پاکت نامه - جوراب - سی دی هستم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع