سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من شروع کردم. بسته بندی حبوبات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام به همه دوستان واستادان عزیزم

از دیدن پیامهای انرژی بخش و مفیدتان خوشحال شدم و از داشتن دوستانی مثل شما به خودم می بالم .

به امید موفقیت برای تمامی اعضا

من امروز استارت کارم را زدم . به اداره صنایع مراجه کردم تا برای جواز اقدام کنم و در حال حاضر مشغول کارهای جواز بسته بندی هستم. با چند تا از کارخونه های فروش دستگاه های مربوطه مذاکره کردم و به نتیجه های خوبی رسیدم . اگر کسی از دوستان گلم برای خرید دستگاه های بسته بندی اعم از بوجاری نوار نقاله و توزین دار ... آشنا یا پیشنهادی دارند با کمال میل پذیرا هستم . منتظر پیامههای پر مهرتان هستم
محمدی
لطفا از هر جائی که دستگاه را خریداری میکنید آدرس مکانی که توسط این دستگاه فعالیت دارند بازدیدی داشته باشید و نقاط قوت و ضعف دستگاه را بپرسید.خواهشی که دارم حتما اینکار را انجام دهید. اعتماد بنفس زیادی داشته باشید و برای کسب اطلاعات دستگاه خدانخواسته بقول عامیانه خجالت نکشید.موفقتر باشی.
سلام استاد

ممنون از راهنماییتون .چشم حتما پرس و جو میکنم . شما شرکت یا کارخونه ای مد نظر برای خرید دارید یا از شرکت مهمی که در این راستا فعالیت میکند اطلاع دارید؟ ممنون
متاسفانه چند سالی از این حرکت دور هستم ولی می توانید با سرچ در جستجوگرها پیدا کنید.فقط بازدید از کار دستگاه و اطمینان از کارش فراموش نشود.البته در بسته بندی حبوبات گاز ازت تزریق میکنند تا باعث خرابی نشود. دراین مورد هم سئوال خود را مطرح کنید.
(06-10-2012 06:30 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-10-2012 04:47 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشی
ولی سعی کن بعد مدتی مثل بعضی ها بسته های 900 گرمی را بجای 1 کیلویی اشتباهی به بازار ندهی.
دوماً ما که اعضای انجمن شده ایم باید بزودی میلیاردر شویم ، خوب آیا این کار شما قابلیت میلیاردر شدن شما را فراهم میکند یا آب باریکه می شود .
کار را اگر هم کوچک شروع می کنی انشاء الله زود تبدیل به کار بزرگتر بکنی و روزی برسد که از بسته بندی کوچک به کارخانه بسته بندی 1000 محصول با کیفیت برسید .

دوست عزیز در بسته بندی 450گرمی بجای نیم کیلوئی است و 900گرم بجای یک کیلوئی. این حرکت استاندارد است. می توانید نمونه ها را در مغازه ها مشاهده فرمائید.

شیشه های عسل رو هم روش می زنن 950 گرم ولی پول یک کیلو رو می گیرن !!!! Huh
شیشه های عسل رو هم روش می زنن 950 گرم ولی پول یک کیلو رو می گیرن !!!!

بله همینطور است.همچنانچه عرض کردم این حرکت در بسته بندی کلی است و همه قبول کرده اند.
جناب قربانیان گاز ازت چه مدت محصول را بدون خراب شدن نگهداری میکند؟ دستگاه تزریق ازت دستگاه خاصی است؟ شما کار بسته بندی حبوبات را قبلا انجام دادین؟

- محمدی
منم به شما تبريك ميگم واميدوارم هميشه موفق وسربلند باشي

بيكار شدي يك گزارش هم براي بچه هاي انجمن بزار
از گرفتن مجوز ها وشرايط
تهيه دستگاه هاو نياز هاي اوليه
وبازار هدف وبازاريابي
ببخشین شرمنده . من کلا یادم رفت به شما تبریک بگم به خاطر شروع کارتون .
انشااله که روز به روز پیشرفت کنید و همیشه موفق باشید .
اگه تونستین بعدا که سرتون خلوت شد یه گزارش از کارتون برامون بزارید تا با کارتون بیشتر آشنا بشیم .
احسنت بر شما

بله منم قبول دارم مهم استارت زدنه (دعا کنید ما هم زودتر شرایطمون ردیف بشه)

امیدوارم در کارتون موفق باشید

ضمنا تایپیک مراحل شروع کار بسته بندی به روز آوری گردید

لطفا تجاربتان بفرمایید تا به کمک شما دوستان تایپیک تکمیل گردد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع