01-21-2014, 10:59 PM
01-22-2014, 12:16 AM
(01-21-2014 05:16 PM)delkhaste نوشته شده توسط: [ -> ]من کنارک بودم. هوای بسیار گرمی دارد. به هر حال.در آنجا راحت می توانید پت جمع آوری (بطریهای آب و نوشابه) و آنرا بفروشید. برای فروش در جستجوگرها می توانید مشتری پیدا کنید. البته در چاه بهار هم می توانید دستگاه خرد کردن و یا پرس پت پیدا کنید.(01-21-2014 03:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]خوب الان مشکل چیه ؟
اگر آدرس عمده فروش های مواد اولیه را می خواهید تا بهتون توی پی ام بدم
اگر آدرس تولید کننده های رزین را هم می خواهید همینطور
اکر توی موقعیت مکانی موندید ، که باید حوالی خ امیرکبیر دنبال محل اجاره ای باشید ، چون پاتوقشون اونجاست و به علت بوی زیاد توی شهر نمی تونید فعالیت کنید. توی اصفهان هم بیشتر در زمینه ساخت لوازم برای ماشین های سنگین قدیمی فعالیت می کنند ، از داشتبود بگیر تا درب موتور و گلگیر و ...
کسایی که یکم بیشتر تجربه دارن کار تولید سپر اسپورت و ... هم در کنار کارشون انجام می دن
ولی قایق و لنج اصفهان رودخونه آب نداره دی: کسی لنج نمی خره دی:
بهشون بفرمایید ، توی نیازمندی های شهرک صنعتی اصفهان هم آگهی بدن برای عایق داخلی مخازن آب و اسید ، کارخانه ها سراغش می یان
ممنونم لطف کردین.
میخوان چابهار کنارک گارگاه بزنن...
مشکل خاصی نیس. فقط میخوام اگه پیشنهادی چیزی برای بهتر شدن کارش دارین بگین...
یا کارتنهای خالی که اکثرا بیرون می اندازند خصوصا در منطقه آزاد جمع کرده و برای آن مشتری پیدا کنید. من یکماهی که در آنجا برای دیدن دوستم رفته بودم چنین کاری را انجام داده ام.
دستگاه خرد کردن قند هم در آنجا وجود دارد و قند خرد شده مشتریان زیادی دارد.
با تحقیق کامل یکی از این کارها را می توان شروع کرد.
04-05-2014, 05:26 PM
سلام بچه ها
کسی میدونه چی جوری میشه رفت شهر ابریشم ؟ وسیله شخصی ندارم
ترمینال ؟ تاکسی خطی هست برای این شهر ؟
کسی میدونه چی جوری میشه رفت شهر ابریشم ؟ وسیله شخصی ندارم
ترمینال ؟ تاکسی خطی هست برای این شهر ؟
04-05-2014, 06:53 PM
ترمینال زاینده رود که بری ، برای فلاورجان ماشین داره ، روی پل شهر ابریشم می تونی پیاده شی و پباده بری اونطرف پل ، اونجا هم تاکسی و اتوبوس برای هر جا که بخواهی هست ، برای خود شهر ابریشم هم مطمئنا سرویس هست ولی ایستگاهشون کجاست نمی دونم ،قبلا دروازه شیراز روبروی دانشگاه بود ، ولی حدث می زنم جدیدا رفته آخر بی ار تی های قائمیه و اتوبوس هاش اونجا می ایستند. یعنی با بی ار تی می ری ، آخرین ایستگاه پیاده می شی و باز اونجا سوال می کنی
04-05-2014, 08:17 PM
خیلی ممنون
یعنی باید برم قائمیه اونجا سوار بشم ؟
یعنی باید برم قائمیه اونجا سوار بشم ؟
04-06-2014, 07:45 PM
من رفتم قائمیه و سرویساش همونجا بود
ممنون
ممنون
04-16-2014, 09:38 PM
سلام بچه ها توی اصفهان شرکت - کارخانه - کارگاه تولید کننده شمش روی سراغ دارین که از خاک معدنی روی تولید کنه
البته به جز شرکت ذوب روی اصفهان
04-17-2014, 02:21 PM
دوستان من یه تحقیقی دارم که ببینم استان اصفهان چندتا کشتارگاه دام و چندتا کشتارگاه طیور داره?!
اگر کسی بتونه کمک کند جبران میکنم.
منتظرم
ممنون
اگر کسی بتونه کمک کند جبران میکنم.
منتظرم
ممنون
04-17-2014, 02:52 PM
http://www.isfahaniec.ir
قسمت چپ اطلاعات واحد های بهره بردار --- روش کلیلک کن و دانلود کن ببین به دردت میخوره
میتونی بری 22 بهمن مجموعه اداری و از صنایع معادن بپرسی هر چند من خودم یه بار برای دریافت اطلاعات رفتم ناز کردن
قسمت چپ اطلاعات واحد های بهره بردار --- روش کلیلک کن و دانلود کن ببین به دردت میخوره
میتونی بری 22 بهمن مجموعه اداری و از صنایع معادن بپرسی هر چند من خودم یه بار برای دریافت اطلاعات رفتم ناز کردن
04-17-2014, 05:50 PM
(04-16-2014 09:38 PM)theboy نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بچه ها توی اصفهان شرکت - کارخانه - کارگاه تولید کننده شمش روی سراغ دارین که از خاک معدنی روی تولید کنه
سلام
شرکت سروش صنعت ، از شرکت های مجموعه گروه صنایع گیتی پسند اصفهان