ثروتمند ترین فرد در ایران شخصی است به نام علاالدین صادقی اهل اصفهان دوستانی که با این جمله موافقن نظر بدن لطفا.
سلام
دوستان اصفهاني
جهت اشنايي و معارفه برنامه گرد هم ايي اعلام ميگردد
جمعه 6/11/91 راس ساعت 6 در نمايشگاه پل شهرستان سالن نقش جهان غرفه 324 شركت نسيم سبز ربيع
از دوستان در خواست ميگردد راس ساعت مقرر در مكان حضور به هم رسانند
با سلام به دوستان اصفهانی
بنده مشتری سنگ گرانیت برای صادرات فوری فوری در دسترس دارم در متراژ بالا اگه از دوستان در توانشون هست سریعا به من پیام خصوصی بدن متشکر
سلام .
من تازه عضو شدم،خیلی دوست دارم با اعضای گروه بیشتر آشنا بشم .
رفقا منم بچه اصفهانم
توسال جدید نشستی جلسه ای چیزی تشکیل نمیدید؟
دوستان عزیز اصفهانی دو هفته دیگه جمعه بچه های تهران و بقیه استانها یه گروه تقریبا 40 نفره میایم پیشتون و جلسات را تا یکی دو روز آینده به اطلاعتون می رسونم
(04-04-2013 02:08 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز اصفهانی دو هفته دیگه جمعه بچه های تهران و بقیه استانها یه گروه تقریبا 40 نفره میایم پیشتون و جلسات را تا یکی دو روز آینده به اطلاعتون می رسونم
بی صبرانه چشم انتظاریم

(04-04-2013 02:08 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز اصفهانی دو هفته دیگه جمعه بچه های تهران و بقیه استانها یه گروه تقریبا 40 نفره میایم پیشتون و جلسات را تا یکی دو روز آینده به اطلاعتون می رسونم
انشاالله...

(04-15-2012 03:38 PM)میلاد نوشته شده توسط: [ -> ] (04-15-2012 02:59 PM)milad esfahan نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من آمادگي دارم .
تازه وارد هستم لطفا راهنمايي كنيد .
ممنون
سلام اقا میلاد گل.خوش اومدی
راستش الان 2 روزه که اومدم چابهار و حداقل تا 2هفته دیگه اینجام.با آقا محمد شموسی صحبت کنید.بقیه اصفهانی ها هم تنبلی را بگذارن کنار و بیان جلو.
-----------------------------------
كي گفته بچه هاي اصفهان تبل هستن هان ؟!!؟!؟!؟