ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خرافات و تعصبات را دور بریزید
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:32 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: Peanut
آخرین ارسال: mjdehghani
پاسخ: 15
بازدید: 2632

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-14-2012, 08:32 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2012 09:30 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #1

دیشب خونه‌ای را قولنامه می‌کردم فروشنده من خریدار یک فرد چینی‌ و مشاور املاکش که ایشون هم چینی‌ بودند. خریدار شروع کرد گفتن که "در میونِ چینی‌‌ها خیلی‌ بد یمن که خونه‌ای را که شخصی‌ پیری (که الان مرده) خریداری کنیم. (صاحب قبلی‌ این خونه که من پارسال از وراث ش خریدم فوت شده)..گفتم شما خونه را از من دارید می‌خرید و من هم همونطور که می‌بینید زنده‌ام و حالا‌ها هم خیال مردن ندرم. طرف خندید. گفت "این خونه شماره ش خوش یمنه (۶۸)،،گفتم خدارو شکر. گفت پنجره اتاق خواب به حیاطی که توش استخر (آب ) هستش باز می‌شه این بین ما چینی‌‌ها فنگ شویی خوبی‌ نداره ..گفتم پس چرا این خونه را می‌خری؟میدونی‌ که من نمیتونم استخرو جاشو عوض کنم بذارم وسط مهمون خونه؟ خندید...

گفت من خریدِ خونه را می‌خوام تو ماه فوریه تاریخ نخوره تو سنت من خوب نیست. گفتم من می‌خوام که زودتر یعنی‌ تو ژانویه تحویل بدم. گفت "تحویل تو ژانویه یعنی‌ اینکه من تعمیر و این چیزارو تو زمستون شروع کنم....بین ما چینی‌‌ها رسم نیست که تو زمستون تو خونه مون کار بشه خوش یمن نیست" گفتم اگه تو ژانویه تحویل بگیری من حاضرم ۱۰ هزار دلارقیمت را بیارم پاین. لبخندی زد و گفت قبوله!!

اعجازِ تخفیف!!!!! به همین ساده‌گی همه اون چیزهایی که بد یمن بودن تبدیل شدن به چیزی خوش یمن و طرف یادش رفت که چی‌ می‌خواسته و چی‌ گرفته...

بگذریم، سالها پیش خونه‌ام (این صحبته یه خونه قبلی‌ِ دیگه است ) را برا فروش گذشته بودم که میدونستم نسبت به مدل خونه و محلش باید سه‌ روزه قولنامه بشه. دو هفته هی‌ مردم اومدن دیدن(۹۸ در صد خریدار‌ها تو اون محل تو اون موقع چینی‌ بون) یک پیشنهاد هم نگرفتم خلاصه فهمیدم که شماره خونه ۳۱۴ تو خرافاتِ چینی‌‌ها معنی‌ خوبی‌ نداره، تحقیق کردم دیدم عدد ۴ براشون یعنی‌ "مرگ" و ۱۴ یعنی‌ "مرگ حتمی" منی‌ که سالیان سال خوش‌ترین و بهترین روز‌های عمرم را تو اون خونه گذرونده بودم نمیتونستم قبول کنم که در نظر میلیون‌ها آدم خونه من بد یمنه، آخرشم یه خارجی‌ اومد اون خونه را خرید.

میدونم که عدد ۱۴ میونِ ایرانی‌‌ها مبارکه و این چیزا، حالا ببینین که خرافات چقدر با هم تضاد دارن، حتا یه چینی‌ به من گفت "من خودم چون جوونم به این چیزا اعتقاد ندرم ولی‌ پدر مادرامون و فامیل هامون به شدت معتقدند و اگه این خونه را بخریم شاید حتا پاشون را توش نزارن!!!"(یعنی‌ اینقد این خونه شوم بوده و ما نمیدونستیم)
خلاصه دیشب خونه فروش رفت و اینجا باید تو قولنامه ساعتی‌ رو که معامله تموم می‌شه تو قولنامه بنویسیم، نگا به ساعتم کردم و رو ورقه نوشتم ۶:۴۰ همین که عدد ۴۰ را نوشتم رنگ از روی خریدار و مشاور املکش پرید، زودی مشاور ه گفت این عدد را عوض کنین لطفا بکنین ۶:۵۰ منم این کارو کردم

خدا که خودش میدونه معامله ۶:۴۰ تموم شده و دروغکی نوشتیم ۶:۵۰ خودش یه رحمی بمون بکنه سر یه خونه فروختن نمیریم حالا.

دوستان خرافات و تعصبات ویرانگر فکرِ آزاد هستن و برای موفق شدن باید از اونها دوری کنیم.

اگه دوست داشتید بیائید اینجا بنویسید که از چه خرافات و تعصباتی متنفرید و چی‌ هارو میخاید تو خودتون دور بریزید

از هر کسی‌ که لطف کرد این متن هاروخوند متشکرم، هر کی هم که پست‌های منو قابل (در شان خودش نمی‌بینه خوندن اون هارو) نمیدونه که بخونه لطف کنه نخونه من راستش از این بهتر نمیتونم بنویسم

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-14-2012, 08:47 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2012 09:22 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
RE: خرافات و تعصبات را دور بریزید
عزیزان این دوست ما سالهای زیادی هست که ا ز ایران دور است. خیلی عالی فارسی می نویسد.شاید افرادی باشند که پس از گذشت این مدت اصلا نتوانند اینگونه زیبا بنویسند. ابتدا جمله را می نویسد و دوباره جمله را باید ترجه کند. پس لطفا در مورد غلطهای املائی و انشائی تذکری داده نشود و بهمین شکل زیبا مطالعه فرمائید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-14-2012, 09:28 AM
ارسال: #3
همیشه به این نتیجه رسیده ام که این مسائل از باورهای ما سرچشمه میگیرد
برای مثال؛ یکی از دوستان انگشتری دارد که میگوید برایش خوش شانسی می آورد!! بله همیشه هم خوش شانسی می آورد چون که این فرد باور دارد که آن انگشتر برایش مفید است.
یکی از نزدیکان معتقد است که عطسه کرد، یعنی باید منتظر مانده و صبر کند، همیشه هم جواب داده است! چون باور دارد که این طور است!
همه افراد ذهن استدلالی دارند یعنی انگشتر را به دست میکند، به خود تلقین می‌کند که خوش شانسی برایش می اورد. یک بار و چند بار بر اساس همین باور و اتفاق، اتفاقات خوبی هم برایش اتفاق افتاده و هر روز این باور محکم تر می شود تا جایی که دیگر بدون آن عامل خوش شانسی به هیچ مکانی پا نمی‌‌گذارد!!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

12-14-2012, 09:43 AM
ارسال: #4
من اعتقادی به خرافات ندارم ولی . ولی....

خیلی جالب است اگر عدد 13 بمن بیافد زیاد دوست ندارم.چون می گویند شوم است.
علت آن ریشه در باورهای ما دارد و بیشتر با حالت تکرار و تلقین ایجاد شده است .چون تغییر زمانبر است پس بسادگی دست از سر برنمی دارد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-14-2012, 10:21 AM
ارسال: #5
جالبه که بدونین در میون سیک‌ها (در هندوستان) عدد ۱۳ بسیار خوش یمن هستش داستانی هست که میگه پیغمبرشون تو خیابون راه میرفته و به نفر سیزدهمی که میرسیده غذا و نان می‌داده، سیزده به زبانِ هندی می‌شه ترا (یعنی‌‌ تو راست - مال تو است)

همینطور برایه ایتالیائی‌ها عدد ۱۳ خوش یمن هست، ولی‌ برای ایرانیها (بنا به نوشته ویکی پدیا به دیانت زرتشت برمی‌گرده) عدد ۱۳ نحس هستش - مثل ۱۳ بدر

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B...%AF%D8%AF)

http://en.wikipedia.org/wiki/13_(number)

-----------------------------------------------------------------------------------------

12-14-2012, 11:28 AM
ارسال: #6
10_004سلام تا حالا کف دست و یا پای شما بطور ناگهانی و بی علت دچار خارش می شود؟
من هر زمان که چنین اتفاقی برایم رخ می دهد مبلغی پول از جایی می رسد.
شما اسم این چه می گذارید.
با سپاس و ارادت
12-14-2012, 11:34 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2012 11:39 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #7
(12-14-2012 11:28 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  10_004سلام تا حالا کف دست و یا پای شما بطور ناگهانی و بی علت دچار خارش می شود؟
با سپاس و ارادت

باور و اایمان و تلقین و اعتقاد زیاد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-14-2012, 09:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2012 09:06 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #8
(12-14-2012 11:28 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  10_004سلام تا حالا کف دست و یا پای شما بطور ناگهانی و بی علت دچار خارش می شود؟
با سپاس و ارادت

-------------------------------------------------------------
ولی‌ خداییش من هروقت کف دستم میخاره پول گیرم میاد.

راجب عطسه هم من شنیدم که یکیش باید صبر کرد. اگه دوتا عطسه پشت سره هم اومد باید عجله کرد..

ولی‌ واسه سه‌ تا عطسه پشت سره هم هیچ دستوری نیومده. بدم میاد وقتی‌ آدم را این ریختی تو وضعیتی قرار میدان که نمیدونه باید صبر کنه یا عجله...

12-14-2012, 11:04 PM
ارسال: #9
(12-14-2012 09:05 PM)Peanut نوشته شده توسط:  
با سپاس و ارادت

-------------------------------------------------------------
ولی‌ خداییش من هروقت کف دستم میخاره پول گیرم میاد.

راجب عطسه هم من شنیدم که یکیش باید صبر کرد. اگه دوتا عطسه پشت سره هم اومد باید عجله کرد..

ولی‌ واسه سه‌ تا عطسه پشت سره هم هیچ دستوری نیومده. بدم میاد وقتی‌ آدم را این ریختی تو وضعیتی قرار میدان که نمیدونه باید صبر کنه یا عجله...
سلام دوست گرامی
Angelعطسه که بیشتر سه تا شد شما یا نسبت به چیزی آلرژی دارید یا اینکه مواظب باشید که سرما نخورید چون مقدمه سرما خورده گی
موفق ترین باشید.
12-15-2012, 12:39 AM
ارسال: #10
خرافات بسیار زیاد می توان یافت که در فرهنگ و باور های ما ریشه دوانیده که تنها مایه شرمساری است و البته بسیار لازم است کمی با تامل و تعمق بیشتر به اطراف خود بنگریم و آن چه که شایسته یک انسان والا اندیش و مدرن نیست رو دور بریزیم.
سپاس از شما Peanut گرامی

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مطالعه این تایپیک را به همه عزیزان پیشنهاد میکنم jahanagahi 6 2,220 03-22-2015 10:32 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  چگونه ظرفیت های‌مان را بشناسیم و تقویت کنیم؟/ یادداشتی از دکتر احمد روستا samiar afshari 0 919 03-14-2015 06:38 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
Thumbs Up این عادت ها را در سال جدید کنار بگذارید! samiar afshari 0 678 03-09-2015 03:53 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ toofan245 10 2,953 02-18-2015 07:38 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  نوع عشقتان را تعیین کنید! mohammadshamosi 0 754 10-23-2013 12:57 PM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  خصلتهای خوب خود را مرقوم فرمائید jahanagahi 35 7,137 08-14-2013 07:42 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
  پنج روش برای اینکه ضمیر ناخودآگاهتان را تحت کنترل درآورید بهداد 3 1,471 05-10-2013 06:19 PM
آخرین ارسال: miliyarderno1
  تصمیم های مهم را در هواپیما نگیرید..... mallarme 0 624 05-02-2013 11:00 PM
آخرین ارسال: mallarme
  چگونه خیرخواه بودن را به کودکمان بیاموزیم.... mallarme 1 1,175 04-25-2013 09:37 PM
  سوالاتی که باید حتما پاسخ آنها را بدانید........... mallarme 0 732 04-24-2013 03:56 PM
آخرین ارسال: mallarme
  آیا می دانید چگونه تصمیمات مهم را سریع اتخاذ کنیم؟ صدفی 1 1,332 04-19-2013 09:01 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
  زندگی خیلی کوتاه است. هر لحظه ان را زندگی کن. فرهاد قربانی 0 796 04-14-2013 09:18 AM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
  خداواند ما را اتفاقی به دنیا نفرستاده است. minoo 0 632 04-11-2013 12:03 PM
آخرین ارسال: minoo
  دنیا را در آغوش بگیر: minoo 1 900 04-05-2013 08:31 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  اگر حس تنفر از کسی دارید، این مطلب را بخوانید! صدفی 0 618 01-18-2013 07:15 PM
آخرین ارسال: صدفی
  اگر از اختلالات استرس رنج می برید، این مطلب را بخوانید mallarme 1 777 11-26-2012 02:17 AM
  لطفا : دکمه سپاس را برای ما بزنید jahanagahi 0 817 10-15-2012 03:19 PM
  چگونه مهارت های یادگیری خود را تقوت کنیم ؟ صدفی 0 973 05-06-2012 07:08 PM
آخرین ارسال: صدفی
  صحنه‌های آرامش‌بخش را تجسم کنید/آرام و عمیق نفس بکشید مهدی گل محمدی 0 927 01-04-2012 01:33 PM
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
  فكر اطرافيانتان را بخوانيد MARYAR 0 588 12-29-2011 04:19 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS