ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اگر از اختلالات استرس رنج می برید، این مطلب را بخوانید
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 2
بازدید: 774

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-25-2012, 12:08 PM
ارسال: #1
اختلال استرس پس از ضربه یا به اختصار پی.تی.اس.دی، در دسته اختلالات روانی قرار می‌گیرد و معمولا پس از یک ضربه روانی شدید به وجود می‌آید. اغلب،‌ حادثه‌ای بسیار شدید و خشن، ‌به طوری که جان فرد یا اطرافیانش به خطر بیافتد، ‌می‌تواند چنین استرس ماندگاری را ایجاد کند که ممکن است تا سال‌ها با فرد باقی بماند و باعث کابوس و یادآوری‌های دردناک در او شود.

از نمونه‌های معروف مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه، سربازانی هستند که از صحنه‌های خشن جنگی و در واقع از دل مرگی خونین بازگشته‌اند.
درمان اختلال استرس پس از ضربه، درمان ساده‌ای نیست و برخی، به درمان‌های معمول جواب نمی‌دهند. حال، ‌امیدهای تازه‌ای برای درمان این اختلال، آن هم با دارویی که تاثیری ماندگار دارد، به وجود آمده است.

به گزارش سای‌تک دیلی، مطالعه جدیدی نشان داده که وقتی داروی ام.دی.ام.ای به کمک روان‌درمانگر برای درمان فرد مبتلا به پی.تی.اس.دی بیاید، تاثیر مثبت آن می‌تواند تا سال‌ها بعد از اولین درمان باقی بماند.

محققین، نتایج مطالعه خود در این زمینه را در نشریه سایکوفارماکولوژی به چاپ رسانده‌اند. به گفته آن‌ها، ‌این درمان تازه می‌تواند به بیماران مبتلا به پی.تی.اس.دی که به درمان‌های معمول برای این اختلال جواب نمی‌دهند، کمک کند. با این حال، نتایج فعلی، نتیجه‌ای است که از یک گروه آزمایشی بسیار محدود به دست آمده و پذیرش این نتایج، به مطالعات بیشتر بر روی گروه‌های بزرگ‌تر نیاز دارد.

در این مطالعه، 20 بیمار مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه، که به روان‌درمانی یا داروهای روان‌پزشکی معمول برای اختلال جواب نداده بودند، در طول دو جلسه هشت ساعته روان‌درمانی، ام.دی.ام.ای (3، 4- متیلین‌دیوکسی- ان- متیل‌آمفتامین) و یا دارونما (دارویی که بی‌اثر است اما فرد دریافت‌کننده‌، از این موضوع اطلاعی ندارد)، دریافت کردند. نتایج، طیف پاسخ 83 درصدی را در بین گروهی که ام.دی.ام.ای دریافت کردند نشان می‌دهد، در حالی که این رقم در بین گروه کنترل که فقط دارونما مصرف کرده بودند،‌ تنها 25 درصد بود. این نتیجه، ‌کاهشی بیش از 30 درصد در اندازه استاندارد علائم شدت در مقیاس بالینی پی.تی.اس.دی (یا به اختصار سی.ای.پی.اس) را نشان می‌دهد.

محققین این مطالعه بر این باورند که داروی ام.دی.ام.ای، میزان ترس و دفاعی بودن فرد را کاهش می‌دهد و در عین حال، وقتی در جلسات بالینی به کار رود، میزان اعتماد بین فرد مبتلا و درمان‌گر را هم بالا می‌برد.

پیگیری این مطالعه در 4 سال بعد، نشان داد که تنها دو نفر، عود در اختلال را تجربه کرده‌اند، اما به طور میانگین، بهبود علائم به قوت خود باقی بوده است. همین امر می‌تواند ام.دی.ام.ای را به دارویی مناسب برای تجویز بدل کند.

با این وجود،‌ منتقدین بر این باورند که نمونه مورد آزمایش در این مطالعه بسیار کم بوده و به همین دلیل هم نمی‌توان تاثیر دارونما را نادیده گرفت. همچنین 8 نفر از شرکت‌کنندگان در این مطالعه همچنان روان‌درمانی می‌گرفتند و 12 نفر هم همچنان به مصرف داروهای روان‌پزشکی ادامه می‌دادند. به همین دلیل هم،‌ شاید فقط ادامه درمان، توضیح مناسب برای این بهبود ماندگار باشد، ‌نه دارویی که مورد آزمایش قرار گرفته است.
پاسخ این سوال‌ها،‌ تنها در صورت ادامه مطالعه، آن هم بر روی نمونه‌های بزرگ‌تر و کنترل‌شده‌تر، روشن می‌شود.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-26-2012, 02:17 AM
ارسال: #2
RE: اگر از اختلالات استرس رنج می برید، این مطلب را بخوانید
مثال در مورد مطلب بسیار با ارزش این تایپیک .
دوستی از من کمک خواست:

2 همسر دارد.
از همسر اول 2پسر بزرگ و یک دختر بزرگ.
از همسر دوم 2دختر دانشگاهی و دبیرستانی.
شب عید همسر اول با بچه هایش به منزل همسر دوم می روند ودر آپارتمان را می شکنند و وارد می شوند.همسر دوم از ترس بحدی شوکه شده که همسرش را مدام سرزنش میکند و تنفر شدیدی از او پیدا کرده است.(با همسر دوم 18سال با عشق شدید زندگی میکردند.)و الان حدود8ماه است حاضر به دیدن همسرش نیست.
از من کمک خواست و می گفت همسرم دیوانه شده و می خواهم طلاقش دهم.
لبخندی زدم و گفتم : اگر تو دیوانه می شدی دوست داشتی همسرت ترا ترک کند؟
گفت : پس چکار کنم؟
گفتم زمانی که پسرهای بزرگت و خانم و دخترت در خانه همسر دوم ترا شکستند و اینان پناهی جز تو نداشتند و تو هم دفاعی از او نکردی , از استرس و وحشت شوکی برایش پیش آمده که با بد تا مدتها تلاش کنی این ترس و استرس را از وجود اینان پاک کنی.باید کمی بیشتر مدارا کنی.
فعلا من در تلاش هستم راهی برای بهبود این مشکل پیدا کنم.

به تجربیات شما در این زمینه نیاز دارم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مطالعه این تایپیک را به همه عزیزان پیشنهاد میکنم jahanagahi 6 2,214 03-22-2015 10:32 PM
  چگونه ظرفیت های‌مان را بشناسیم و تقویت کنیم؟/ یادداشتی از دکتر احمد روستا samiar afshari 0 915 03-14-2015 06:38 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
Thumbs Up این عادت ها را در سال جدید کنار بگذارید! samiar afshari 0 674 03-09-2015 03:53 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ toofan245 10 2,949 02-18-2015 07:38 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  نوع عشقتان را تعیین کنید! mohammadshamosi 0 751 10-23-2013 12:57 PM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  چگونه می توانیم فرزند موفقی داشته باشیم؟ soltan_sal 29 7,337 10-12-2013 05:21 PM
آخرین ارسال: soltan_sal
  ترس از شکست jahanagahi 9 2,006 08-27-2013 11:53 AM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  خصلتهای خوب خود را مرقوم فرمائید jahanagahi 35 7,099 08-14-2013 07:42 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
  بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... jahanagahi 133 21,737 06-14-2013 04:47 PM
  حـکـایـت زنـدگـی از نـگـاه اسـکـنـدر Aseman 0 797 05-14-2013 08:39 PM
آخرین ارسال: Aseman
  پنج روش برای اینکه ضمیر ناخودآگاهتان را تحت کنترل درآورید بهداد 3 1,464 05-10-2013 06:19 PM
آخرین ارسال: miliyarderno1
  چگونه می‌توان شادتر و خوشبخت تر بود؟ venus2 0 879 05-09-2013 12:16 AM
آخرین ارسال: venus2
  چگونه از موفقیت دیگران از ته دل خوشحال شویم؟ MARYAR 2 1,284 05-03-2013 01:31 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  تصمیم های مهم را در هواپیما نگیرید..... mallarme 0 623 05-02-2013 11:00 PM
آخرین ارسال: mallarme
  چگونه خیرخواه بودن را به کودکمان بیاموزیم.... mallarme 1 1,173 04-25-2013 09:37 PM
  سوالاتی که باید حتما پاسخ آنها را بدانید........... mallarme 0 728 04-24-2013 03:56 PM
آخرین ارسال: mallarme
  آیا می دانید چگونه تصمیمات مهم را سریع اتخاذ کنیم؟ صدفی 1 1,327 04-19-2013 09:01 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
  زندگی خیلی کوتاه است. هر لحظه ان را زندگی کن. فرهاد قربانی 0 792 04-14-2013 09:18 AM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
  خداواند ما را اتفاقی به دنیا نفرستاده است. minoo 0 629 04-11-2013 12:03 PM
آخرین ارسال: minoo
  دنیا را در آغوش بگیر: minoo 1 897 04-05-2013 08:31 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS