ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی)
زمان کنونی: 05-02-2024, 01:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 2
بازدید: 742

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی)
05-04-2012, 01:10 AM
ارسال: #1
روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی)
روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی)

با خیلی از دانشجو ها هر ترم صحبت می کنم می گویند این ترم قصد دارم معدلم زیر ۱۸ نشه . انصافا خیلی هم چند جلسه اول خوب جلو می روند ولی پایان ترم با معدل ۱۴ قبول می شوند . توی این مطلب قصد دارم روش صحیح مطالعه را برای شما توضیح دهم تا شما نیز با معدل ۱۸ به بالا دروس را پاس کنید . حالا هم شروع ترم است بهترین زمان است . بارها شنیده ایم که دانش آموز یا دانشجویی می گوید :

(( دیگرحال و حوصله خواندن این کتاب را ندارم ))یا ((آنقدر از این کتاب خسته شده ام که قابل گفتن نیست )) ویا (( هر چقدر میخوانم مثل اینکه کمتر یاد می گیریم )) و یا ((ده بار خواندم و تکرار کردم ولی بازهم یاد نگرفتم ))به راستی مشکل چیست ؟ آیا برای یادگیری درس واقعا” باید ۱۰ بار کتاب را خواند ؟ آیا باید دروس خود را پشت سرهم مرور کرد؟ و آیا بایددهها بار درس راتکرارکردتا یادگرفت ؟ مطمئنا” اگر چنین باشد ، مطالعه کاری سخت و طاقت فرسا است . اما واقعیت چیزی دیگر است . واقعیت آن است که این گروه از فراگیران ، روش صحیح مطالعه را نمی دانند و متاسفانه در مدرسه و دانشگاه هم چیزی راجع به چگونه درس خواندن نمی آموزند . یادگیری و مطالعه ، رابطه ای تنگاتنگ و مستقیم با یکدیگر دارند، تا جایی که می توان این دو را لازم و ملزوم یکدیگر دانست. برای اینکه میزان یادگیری افزایش یابد باید قبل از هرچیز مطالعه ای فعال و پویا داشت .
ادامه این مطلب را از دست ندید

شیوه صحیح مطالعه ،چهار مزیت عمده زیر را به دنبال دارد:

۱- زمان مطالعه را کاهش میدهد.

۲- میزان یادگیری را افزایش میدهد .

۳- مدت نگهداری مطالب در حافظه را طولانی تر می کند.

۴- بخاطر سپاری اطلاعات را آسانتر می سازد.

برای داشتن مطالعه ای فعال وپویانوشتن نکات مهم درحین خواندن ضروری است تابرای مرورمطالب،دوباره کتاب رانخوانده ودر زمانی کوتاه ازروی یادداشتهای خودمطالب رامرور کرد .

یادداشت برداری ، بخشی مهم و حساس از مطالعه است که باید به آن توجهی خاص داشت . چون موفقیت شما را تا حدودی زیاد تضمین خواهد کرد و مدت زمان لازم برای یادگیری را کاهش خواهد داد. خواندن بدون یادداشت برداری یک علت مهم فراموشی است.

شش روش مطالعه :

خواندن بدون نوشتن ،خط کشیدن زیرنکات مهم، حاشیه نویسی وخلاصه نویسی، کلید برداری خلاقیت و طرح شبکه ای مغز

۱- خواندن بدون نوشتن: روش نادرست مطالعه است . مطالعه فرآیندی فعال و پویا است وبرای نیل به این هدف باید از تمام حواس خود برای درک صحیح مطالب استفاده کرد. باید با چشمان خود مطالب را خواند، باید در زمان مورد نیاز مطالب را بلند بلند ادا کرد و نکات مهم را یادداشت کرد تا هم با مطالب مورد مطالعه درگیر شده و حضوری فعال و همه جانبه در یادگیری داشت و هم در هنگام مورد نیاز ، خصوصا” قبل از امتحان ، بتوان از روی نوشته ها مرور کرد و خیلی سریع مطالب مهم را مجددا” به خاطر سپرد .

۲- خط کشیدن زیر نکات مهم :این روش شاید نسبت به روش قبلی بهتر است ولی روش کاملی برای مطالعه نیست چرا که در این روش بعضی از افراد بجای آنکه تمرکز و توجه بروی یادگیری و درک مطالب داشته باشند ذهنشان معطوف به خط کشیدن زیر نکات مهم می گردد .حداقل روش صحیح خط کشیدن زیر نکات مهم به این صورت است که ابتدا مطالب را بخوانند و مفهوم را کاملا” درک کنند و سپس زیر نکات مهم خط بکشند نه آنکه در کتاب بدنبال نکات مهم بگردند تا زیر آن را خط بکشند .

۳- حاشیه نویسی :این روش نسبت بدو روش قبلی بهتر است ولی بازهم روشی کامل برای درک عمیق مطالب و خواندن کتب درسی نیست ولی می تواند برای یادگیری مطالبی که از اهمیتی چندان برخوردار نیستند مورد استفاده قرار گیرد.

۴- خلاصه نویسی : در این روش شما مطالب را میخوانید و آنچه را که درک کرده اید بصورت خلاصه بروی دفتری یادداشت می کنید که این روش برای مطالعه مناسب است و از روشهای قبلی بهتر می باشد چرا که در این روش ابتدا مطالب را درک کرده سپس آنها را یادداشت می کنید اما بازهم بهترین روش برای خواندن نیست .

۵- کلید برداری :کلید برداری روشی بسیار مناسب برای خواندن و نوشتن نکات مهم است . در این روش شما بعد از درک مطالب ، بصورت کلیدی نکات مهم را یادداشت می کنید و در واقع کلمه کلیدی کوتاهترین، راحتترین ،بهترین وپرمعنی ترین کلمه ای است که با دیدن آن، مفهوم جمله تداعی شده و به خاطر آورده می شود .

۶- خلاقیت و طرح شبکه ای مغز: این روش بهترین شیوه برای یادگیری خصوصا” فراگیری مطالب درسی است .در این روش شما مطالب را میخوانید بعد از درک حقیقی آنها نکات مهم را به زبان خودتان و بصورت کلیدی یادداشت می کنید و سپس کلمات کلیدی را بروی طرح شبکه ای مغز می نویسد (در واقع نوشته های خود را به بهترین شکل ممکن سازماندهی می کنید و نکات اصلی و فرعی را مشخص می کنید)تا در دفعات بعد به جای دوباره خوانی کتاب ، فقط به طرح شبکه ای مراجعه کرده وبا دیدن کلمات کلیدی نوشته شده بروی طرح شبکه ای مغز ، آنها را خیلی سریع مرور کنید . این روش درصد موفقیت تحصیلی شما را تا حدود بسیار زیادی افزایش میدهد و درس خواندن را بسیار آسان می کند. و بازده مطالعه را افزایش میدهد.

شرایط مطالعه

(( بکارگیری شرایط مطالعه یعنی بهره وری بیشتر از مطالعه ))

شرایط مطالعه ، مواردی هستند که با دانستن ، بکارگیری و یا فراهم نمودن آنها ، می توان مطالعه ای مفیدتر با بازدهی بالاتر داشت و در واقع این شرایط به شما می آموزند که قبل از شروع مطالعه چه اصولی را به کار گیرید ، در حین مطالعه چه مواردی را فراهم سازید و چگونه به اهداف مطالعاتی خود برسید و با دانستن آنها می توانید با آگاهی بیشتری درس خواندن را آغاز کنید و مطالعه ای فعالتر داشته باشید :

۱- آغاز درست :برای موفقیت در مطالعه ،باید درست آغازکنید.

۲- برنامه ریزی : یکی از عوامل اصلی موفقیت ، داشتن برنامه منظم است .

۳- نظم و ترتیب: اساس هر سازمانی به نظم آن بستگی دارد .

۴- حفظ آرامش: آرامش ضمیر ناخود آگاه را پویا و فعال میکند.

۵- استفاده صحیح از وقت :بنیامین فرانکلین، ((آیا زندگی را دوست دارید؟ پس وقت را تلف نکنید زیرا زندگی از وقت تشکیل شده است .))

۶- سلامتی و تندرستی: عقل سالم در بدن سالم است .

۷- تغذیه مناسب: تغذیه صحیح نقش مهمی در سلامتی دارد.

۸- دوری از مشروبات الکلی : مصرف مشروبات الکلی موجب ضعف حافظه می شود .

۹ – ورزش : ورزش کلید عمر طولانی است .

۱۰-خواب کافی: خواب فراگیری و حافظه را تقویت می کند.

۱۱ –درک مطلب:آنچه در حافظه بلند مدت باقی می ماند ، یعنی مطالب است .

چند توصیه مهم که بایدفراگیران علم از آن مطلع باشند.

۱- حداکثر زمانی که افراد می توانند فکر خود را بروی موضوعی متمرکز کنند بیش از ۳۰ دقیقه نیست ، یعنی باید سعی شود حدود ۳۰ دقیقه بروی یک مطلب تمرکز نمود و یا مطالعه داشت و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت نمود سپس مجددا” با همین روال شروع به مطالعه کرد.

۲- پیش از مطالعه از صرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید. و چند ساعت پس از صرف غذا مطالعه نمائید چون پس از صرف غذای سنگین بیشتر جریان خون متوجه دستگاه گوارش میشود تا به هضم و جذب غذا کمک کند و لذا خونرسانی به مغز کاهش می یابد و از قدرت تفکر و تمرکز کاسته میشود . از مصرف الکل و دارو هم خودداری فرمائید همچنین غذاهای آردی مثل نان و قندی قدرت ادراک و تمرکز را کم می کند نوشابه های گازدارهم همینطور هستند.

۳- ذهن آدمی با هوش است اگر یادداشت بردارید خود را راحت از حفظ و بیاد سپاری مطالب می کند و نیز همزمان نمی توانید هم مطلبی را بنویسید و هم گوش دهید . پس در حین مطالعه لطفا” یادداشت برداری ننمائید .


مقدمات مطالعه


۱- برای مطالعه ، فقط یک مکان انتخاب شود و آن مکان تغییر نکند .

۲- در محیط مطالعه عواملی که باعث پرت شدن حواس می شود ، نباشد . مثلاً کتاب غیر درسی ، روزنامه ، عکس و … .

۳- محیط مطالعه آرام باشد .

۴- در حین خستگی مطالعه نکنید .


بهداشت مطالعه

۱- هوا و نور : کیفیت هوای تنفسی هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است . تنفس در اتاق دربسته که هوا به قدر کافی در آنجا وجود ندارد ، کاردرستی نیست .

۲- جهت تابش نور : نور باید از سمت چپ ، بالا و با زاویه تقریبی ۴۵ درجه به کتاب و کاغذ بتابد . زیرا اگر از سمت راست بتابد ، خصوصاً هنگام نگارش ، باعث ایجاد سایه دست برروی کاغذ می شود که در دید اشکال ایجاد کرده و در نتیجه باعث خستگی چشم می شود .

۳- استفاده از نور غیر مستقیم : بهترین نور برای مطالعه و کار ، روشنایی معمولی اتاق است که در هوای روشن به وسیله نور غیر مستقیم ایجاد شده باشد .

۴- فاصله مناسب چشمها با کتاب یا کاغذ : یک چشم سالم از فاصله ۳۰ سانتی متری می تواند حروف کتاب را تشخیص دهد . اگر از این فاصله قادر به خواندن نیستید به پزشک مراجعه نمائید .

۵- نوع مرکب یا خودکار : بهترین رنگها ، رنگ آبی و مشکی است که فشار کمتری به چشم وارد می کند و مانع خستگی می شود . رنگهای قرمز ، سبز و … دید را مشکل و باعث خستگی چشم می شوند .

۶- استراحت متناوب چشمها : برای هر ساعت مطالعه یک ربع تا بیست دقیقه استراحت مفید لازم است . این استراحت نه تنها برای چشم بلکه برای مغز هم فرصت مناسبی است که یادگیری خود را مرور کند . در زمان استراحت باید به فاصله دور و بدون توجه و دقت نگاه کرد ، این کار باعث تنوع و تمدد اعصاب نیز می شود .

۷- یکنواخت بودن نور محیط : نورهای محیط خصوصا اگر در زاویه دید چشمهای شما هستند باید یکنواخت باشد . یکی از معایب استفاده از چراغ مطالعه این است که تمرکز نور به سطح کتاب و تاریکی نسبی محیط اطراف باعث خستگی زودرس چشمها می شود .

۸- وضع نشستن به هنگام مطالعه : وضع نشستن برای افرادی که زیاد مطالعه می کنند بسیار مهم است . نباید به صورت خمیده و یا در طرفین مطالعه نمود ، چون به تدریج باعث تغییر ستون فقرات می گردد ؛ ستون فقرات به هنگام مطالعه باید راست باشد ، بایدضمن مطالعه و در وقتهای استراحت چشمها و وضع نشستن خود را تغییر داده ، مختصری حرکت نمایید تا از رکود خون در پاها جلوگیری شود . مطالعه در حال دراز کشیدن برای چشم مناسب نیست چراکه روشنایی کتاب تامین نمی شود و خستگی زودتر فرا می رسد همچنین مطالعه در وسط روز رو به شمال مناسب نیست زیرا نور بیشتر یا کمتر از حد طبیعی به چشمها می رسد .

۹- مطالعه موقع حرکت : مطالعه هنگام راه رفتن به علت تکان ، حرکت و تغییر دائمی فاصله چشمها تا کتاب باعث خستگی و ضعف چشمها می شود .

۱۰- نور لامپهای مهتابی : به علت داشتن نوسان ، چندان مناسب نیست و بهتر است به جای استفاده از یک منبع نوری از چند چراغ استفاده نمود . نور نباید نوسان داشته باشد تا روشنایی محل مطالعه یکسان بماند .

۱۱- تعیین اوقات و برنامه منظم برای مطالعه : اگر مطالعه در ساعات معینی از شبانه روز انجام گیرد ، آمادگی ذهنی و بدنی به هنگام مطالعه را می کاهد ، مگر اینکه زمان مطالعه کوتاه مدت باشد .

۱۲- صرف غذا و مطالعه : بلافاصله پس از صرف غذا نباید مطالعه نمود ، زیرا به علت شروع فعالیت دستگاه گوارش پس از خوردن غذا و هجوم خون به معده و احشاء داخلی ، از میزان جریان خون در مغز کاسته می شود و آمادگی برای مطالعه کاهش می یابد .

۱۳- تنفس هنگام مطالعه : انجام حرکات تنفسی متناسب در مطالعه بسیار مهم است . تنفس اگر نامنظم باشد ، به تدریج باعث کاهش اکسیژن خون و ایجاد حالت خواب آلودگی می شود ودرنتیجه از آمادگی ذهنی برای مطالعه می کاهد .

۱۴- آرامش فکری : در هنگام مطالعه باید از اشتغالات ذهنی و عصبانیت جلوگیری نمود . اضطراب و ناراحتی باعث از بین رفتن تمرکز حواس می شود و حافظه کسانی که دارای اضطراب و عصبانیت هستند ، به طور محسوسی از افراد عادی کمتر است .

۱۵- ورزش و مطالعه : یکی از مشکلات اساسی در مطالعات طولانی اختلال در جریان خون است . افرادی که ساعت زیادی در شبانه روز به مطالعه می پردازند باید فعالیت و حرکات عضلانی کافی داشته باشند . چرا که در افراد پرمطالعه ، خون بیش از همه جا ، در مغز و کاسه سر گردش کرده و اختلالاتی در گردش خونشان به وجود می آید .

گردآوری و تهیه : TakeDel.com

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: اقاي ايـــده , ya3r , REZA HAJISALIMI
06-09-2012, 10:33 AM
ارسال: #2
RE: روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی)
۱۱ تکنیک برای تقویت تمرکز در هنگام مطالعه

در این مقاله به برخی از راه های تقویت تمرکز در افراد اشاره می‌کنیم.

اکثرافراد دوست دارند‌، مواقعی ‌را که مطالعه می‌کنند جای مناسب و راحتی داشته باشند. البته برخی افراد اینگونه نیستند ودر مترو، اتوبوس و تاکسی و حتی حاشیه خیابان نیز به‌راحتی روی مطلب یا موضوع مورد نظرشان تمرکز می‌کنند.اما به‌راستی چرا برخی می‌توانند تمرکز حواس داشته باشند و برخی دیگر از آن بی‌بهره‌اند؟ تقویت تمرکز به تمرین نیاز دارد.ممکن است درهنگام شروع تمرینات ابتدا پیشرفت کمی را حس کنیم، ولی ۴ تا ۶ هفته که از پرورش یادگیری مهارت‌ها‌ گذشت، شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی خواهید شد.

برای شروع تمرینات باید موارد زیررا تمرین کنید.

۱-حواست را جمع کن

این شیوه ممکن است ظاهراً ساده به‌نظر آید ولی درعین حال بسیار موثراست. وقتی که حواستان پرت می‌شود و ذهنتان سرگردان است مرتب به خودتان هشدار دهید که “حواست را جمع کن”. این روش کم کم باعث می شود که توجه شما به موضوع مورد نظرتان جلب شود.

۲-روش عنکبوتی

اگر شما تار عنکبوتی را تحریک کنید، تار تکان می‌خورد وعنکبوت نسبت به جنبش تار از خود واکنش نشان داده و می‌خواهد علت حرکت را بیابد. ولی وقتی این عمل چندین بار تکرار شود خواهید دید که عنکبوت دیگر نسبت به حرکت تار هیچ عکس‌العملی از خود نشان نمی‌دهد و متوجه می‌شود که حشره‌ای به دام نیفتاده است. این روش را یاد گرفته و ذهن خود را پرورش دهید و در برابر حواس‌پرتی تسلیم نشوید. شما باید تمرکزتان را بر روی هدفی که در ذهن دارید، حفظ کنید

۳-فرصتی برای افکار مزاحم

در طول روز، زمان ویژه‌ای را به فکر کردن درباره‌ مسایلی که به ذهن شما خطور می‌کند و تمرکزتان را را بهم می‌‌زند اختصاص دهید. به‌طور مثال ساعت۴:۳۰ تا ۵ بعدازظهر زمانی است که شما می‌توانید به این افکار بپردازید. هنگامی که این افکار در طول روز به ذهن شما خطور کرد و باعث نگرانی شما شد، به یاد بیاورید که زمان ویژه‌ای را برای آن‌ها در نظر گرفته‌اید و اجازه دهید که از ذهن شما خارج شود. کسانی که از این روش استفاده کرده‌اند، توانسته‌اند ۳۵٪ از افکار مزاحم را در طول ۴ هفته در خود کاهش دهند و این تغییر بزرگی است

۴-چوب خط زدن برای افکار مزاحم

کارت‌های کوچکی درست کنید و آنها را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت را به صبح و یک قسمت را به بعدازظهر و قسمت دیگر را به شب اختصاص دهید. هر‌بار ‌که حواستان پرت شد، یک خط در قسمت مخصوص بکشید و برای هر روز یک کارت برای خود تهیه کنید. به مرور متوجه خواهید شد که تعداد خط‌ها روز به روز کاهش می‌یابد واین واقعاً جالب است

۵-زمان استراحت

وقتی که ما مدت طولانی می‌نشینیم، خون بدن ما به دلیل نیروی جاذبه، به‌طرف پایین‌ترین نقطه بدن یعنی پاها کشیده می‌شود. ماهیچه‌های ما همانند یک پمپ عمل می‌کنند.هنگامی که پس از نشستن راه می‌رویم، خون به طور یکنواخت به سراسر بدن می‌رسد. درنتیجه اکسیژن بیشتری به مغز می‌رسد و احساس شادابی و سرحالی می‌کنیم

۶-عوض کردن موضوع

بسیاری از دانش‌آموزان به‌وسیله تغییر موضوع مطالعه به تمرکزشان کمک می‌کنند. شما هم می‌توانید هر ۲ساعت را به مطالعه یک درس اختصاص دهید و پس از آن موضوع را عوض کنید.

۷-جایزه و پاداش

هنگامی که کاری را به طور کامل انجام دادید، به خودتان پاداش دهید. کار شما ممکن است خیلی کوچک یا بزرگ باشد. شما هم می‌توانید متناسب با کارتان برای خود جایزه یا پاداش در نظر بگیرید. این جایزه می‌تواند خواندن یک مطلب جالب و دیدن یک فیلم ویا هرچه شما دوست دارید باشد

۸-از انرژی درونی‌تان بهترین استفاده را ببرید

چه مواقعی انرژی شما بالاترین حد‌ است؟ در چه ساعاتی احساس می‌کنید سطح انرژی شما پایین است؟ سخت‌ترین‌ درس‌هایتان را در ساعاتی که انرژی درونی‌تان بالاست مطالعه کنید. مثلاً اگر احساس می‌کنید در ساعات اولیه‌ی شب بیشترین هوشیاری رادارید، مشکل‌ترین درس‌هایتان را دراین ساعات مطالعه کرده و درس‌های آسان‌تر را به ساعات بعدی موکول کنید. اکثر افراد درس‌های مشکل‌شان را به آخرین ساعات که معمولاً در آن خسته هستند موکول می‌کنند وهمین امر باعث مشکل‌تر شدن ایجاد تمرکز می‌شود. اگر شما هم این عادت را دارید آنرا کلاً برعکس کنید، درس‌های مشکل در ساعات اوج انرژی ودرس‌های آسان‌تر و آن‌هایی که به آن علاقه دارید را به دیگر ساعات موکول کنید. انجام همین کار به تنهایی می‌تواند کمک بسیار موثری برای بهبود تمرکز شما باشد

۹-تجسم تمرکزآور

به عنوان یک تمرین، قبل از اینکه مطالعه‌تان را شروع کنید به مواقعی که تمرکز کردن برای شما دشوار نیست، فکر کنید. مهم نیست که چه موقعیتی را تجسم می‌کنید، فقط سعی کنید خود را درآن موقعیت ببینید. احساس کنید با قرار دادن خود در آن موقعیت قبل از هر مطالعه، آن تجربه را دوباره به‌ دست می‌آورید وسپس بهتر می‌توانید مطالعه‌ی خود را آغاز کنید

۱۰-ایستادن

اگر حواستان پرت شده است، بایستید ورویتان را از کتاب‌هایتان برگردانید‌؛ در حالی که به کتاب‌ خیره مانده و در موارد قوی‌تر شدن ضعف‌تان با خود نجوا می‌کنید. پشت میزتان ننشینید، اگر این کار را انجام دهید بعد از مدتی مطالعه با رویا پردازی و احساس گناه مرتبط خواهید شد و اگر مجبور به تخیل هستید که همه‌ی ما گاهی انجام می‌دهیم، بلند شده و در اتاق قدم بزنید اتاق را ترک نکنید فقط بایستید و در حالی که به تکلالیف درسی‌تان نگاه نمی‌کنید به تخیل بپردازید، فکر شما را بر روی کارتان متمرکز می‌سازد. در این مورد سعی کنید، بزودی متوجه می‌شوید گفتن این جمله به خود که “من باید بایستم” به شما در متمرکز کردن حواستان کمک می‌کند.

۱۱-اهداف کوتاه مدت و زماندار

اهداف کوتاه مدت و منظمی را برای خود در‌نظر بگیرید. این زمان را به زیر مجموعه‌هایی تقسیم کنید، وقتی‌که اولین صفحه را تمام کردید، زمان خاصی را برای این کار اختصاص دهید. اگر ریاضی می‌خوانید، زمانی را برای حل هر مسئله در نظر بگیرید. به عبارت دیگر تکالیف‌تان را به واحد‌های کوچکی تقسیم کنید. برای همه اهداف معین شده زمانی را تعیین کنید. این شیوه توانایی شما را برای مطالعه کردن، افزایش می‌دهد بدون اینکه تمرکزتان را از دست بدهید.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: REZA HAJISALIMI
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ کامیار کاظمی 50 18,915 09-25-2016 01:01 AM
آخرین ارسال: rahim_moradi
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 1,010 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  روش هایی عالی برای خلق ایده های بزرگ m-jalalvand 0 998 10-19-2013 11:08 AM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  6 روش برای اینکه به خودتان امید بدهید... m-jalalvand 0 475 10-09-2013 09:50 AM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  30 توصیه مهم (با حوصله مطالعه کنید) pars_gostar 0 724 08-26-2013 09:47 AM
آخرین ارسال: pars_gostar
  ۶ روش ساده برای برنامه ریزی بودجه در خانواده m-jalalvand 0 741 07-24-2013 12:38 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  حرف دل من :D هنرجویان مطالعه کنند mohammadshamosi 9 1,707 11-28-2012 02:13 PM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  با این 9 روش علمی شادتر می شوید mohammad62 0 666 10-16-2012 05:02 PM
آخرین ارسال: mohammad62
  حتما مطالعه کنید mohammadshamosi 24 3,556 07-30-2012 07:44 PM
آخرین ارسال: vahid61
  مهم. لطفا مطالعه فرمائید. jahanagahi 0 1,083 03-15-2012 09:10 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي اقاي ايـــده 24 3,528 02-01-2012 01:33 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  ۲۳ روش مهم در اقتصاد و مدیریت lpsk83 1 676 12-19-2011 07:19 PM
آخرین ارسال: mosafere55
  روش‌های برقراری ارتباط موفق مدیران با کارکنان lpsk83 0 1,120 12-19-2011 03:03 PM
آخرین ارسال: lpsk83
  راهبرد صحیح افزایش بازدهی مدیریت lpsk83 0 848 12-19-2011 02:46 PM
آخرین ارسال: lpsk83

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS