ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
زمان کنونی: 05-12-2024, 09:52 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: daryosh
آخرین ارسال: مهدی 1
پاسخ: 11
بازدید: 3495

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
06-11-2014, 09:31 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-11-2014 09:35 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #11
RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
(06-11-2014 01:06 AM)daryosh نوشته شده توسط:  
(06-10-2014 10:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  با درود
ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم

ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید.
برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه
اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه

اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست

اگه سنتی بزنم اطلاعات زیادی نمیخواد فقط دستور پختش لازمه که توی شهرستان سبزوار میتونی از هر بانویی دستور پختشو بگیری .
گازمون چی باشه ؟
ایا اگه سنتی زده بشه بهداشت گیر نمیده ؟
ایا اشکالی داره با اون که سنتیه یه برندی یا یه لوگویی انتخاب کنی و روی شیشه ها بزنی ؟
مطمئن هستید هیچ مجوزی لازم نیست ؟

دیگ های صنعتی دو جداره هستند ، بین دوجداره از یک سیال حرارتی با حرارت کنترل شده پر می شه نظیر روغن . دمای این روغن از یک حدی بالاتر نمی ره . بنابراین شما حرارت بیرونی را هر چه قدر هم کم و زیاد کنید حرارت جدار داخلی ثابت هست. ولی برای تولید سنتی چون تهیه چنین دیگی مقدور نیست از ظرف مسی استفاده می کنید که تا حدودی همین شرایط را داره . ولی حرارت و گاز مورد استفاده را باید به صورت تجربی کنترل کنید ، فعلا باید از گاز آشپزخانه استفاده کنید دیگه.
تولید سنتی قانونا مشکل داره ولی بهداشت را رعایت کنید و به عطاری ها و امثالهم پخش کنید معمولا مشکلی پیش نمی یاد. در آینده شاید در غالب مشاغل خانگی هم بتونید فعالیت کنید
به هیچ عنوان دنبال مارک و برند نباشید. سعی کنید شخص خودتون تبدیل به برند بشید. مثلا اینجا یک سمیه خانوم هست تو کار سبزی پاک کردست ، از بس کارش تمیزه معروف شده . توی فروشگاه های اطراف هم که خرد شده بسته بندی میارن ؛ با اینکه هیج مارک و علائمی نداره ولی مشتری ها سوال می کنند ، این سبزی سمیه خانومه یا مال جای دیگست ؟!

(06-10-2014 10:48 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه .

بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید .

شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید .

بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن .

موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید .

در تکمیل صحبت های جناب رضایی
شما چرخ را دوباره اختراع نکنید ، توی هر فامیلی ، غذای یک نفر از همه بهتره ، مثلا قرمه سبزی خاله زهرا از همه خوشمزه تره ! یا مرغ زن دایی اصغر !
توی مربا هم تحقیق کنید ببینید توی اطرافیان کی از همه بهتر درست می کنه ، ازشون همکاری بخواهید و چند سری اول را با کمک ایشون انجام بدید ، 100 درصد که باید از خجالتشون هم دربیایید ولی ارزشش را داره

 
 
 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))


.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: meysam_e , theboy , MARYAR
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile کارگاه ظروف سرامیکی دست ساز distance8 0 168 02-10-2023 01:39 AM
آخرین ارسال: distance8
  راه اندازی بسته بندی خشکبار محمد کشاورز legend 18 10,964 06-18-2020 03:24 AM
آخرین ارسال: sinafar
  راهنمایی در مورد کارگاه تولید نبات tondar12 1 2,720 07-18-2017 06:55 PM
آخرین ارسال: tondar12
  کارگاه کوچک تولید کفش کالج adibkurd 0 2,546 06-01-2017 09:41 AM
آخرین ارسال: adibkurd
  راهنمایی در مورد بسته بندی خشکبار امین57 2 2,755 04-09-2017 02:43 PM
آخرین ارسال: aradmachin
  راهکار صادرات خشکبار به کشورهای همسایه فرهاد59 0 727 04-21-2016 10:37 AM
آخرین ارسال: فرهاد59
Brick راه اندازی کارگاه تولید کابینت،درب های چوبی ساختمانی، محسن دوستوندی 3 4,084 08-15-2015 06:27 PM
آخرین ارسال: Danial_Javadi
  کارگاه قند ریز کنی جواد فاضلان 0 462 07-04-2015 11:51 AM
آخرین ارسال: جواد فاضلان
  صادرات خشکبار و واردات لوازم آرایش 4086050 0 1,056 02-20-2015 10:25 AM
آخرین ارسال: 4086050
  کارگاه قندخردکنی؟ YashaR1989 5 1,647 01-23-2015 11:51 AM
آخرین ارسال: ehsan9097
  لطفا همفکری کنین - کارگاه بسته بندی حبوبات هادی1366 0 1,320 12-23-2014 06:54 PM
آخرین ارسال: هادی1366
  راه اندازی کارگاه چاپ abolfazl1358 1 2,387 11-19-2014 05:35 PM
آخرین ارسال: ناصر ئاگری
  خرید وانت یا کار در کارگاه جوشکاری؟ nader1095 21 3,588 12-04-2013 07:01 PM
آخرین ارسال: nader1095
  راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته ahmad0611 1 857 04-04-2013 04:57 PM
آخرین ارسال: mir abbas
  راهنمایی در مورد کارگاه تولید لوله پلی اتیلن ramezani.byte 0 1,277 01-29-2013 10:40 AM
آخرین ارسال: ramezani.byte

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS