ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار زمان کنونی: 05-12-2024, 09:52 AM |
|||||||
|
کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
|
06-11-2014, 09:31 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-11-2014 09:35 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار
(06-11-2014 01:06 AM)daryosh نوشته شده توسط:(06-10-2014 10:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: با درود دیگ های صنعتی دو جداره هستند ، بین دوجداره از یک سیال حرارتی با حرارت کنترل شده پر می شه نظیر روغن . دمای این روغن از یک حدی بالاتر نمی ره . بنابراین شما حرارت بیرونی را هر چه قدر هم کم و زیاد کنید حرارت جدار داخلی ثابت هست. ولی برای تولید سنتی چون تهیه چنین دیگی مقدور نیست از ظرف مسی استفاده می کنید که تا حدودی همین شرایط را داره . ولی حرارت و گاز مورد استفاده را باید به صورت تجربی کنترل کنید ، فعلا باید از گاز آشپزخانه استفاده کنید دیگه. تولید سنتی قانونا مشکل داره ولی بهداشت را رعایت کنید و به عطاری ها و امثالهم پخش کنید معمولا مشکلی پیش نمی یاد. در آینده شاید در غالب مشاغل خانگی هم بتونید فعالیت کنید به هیچ عنوان دنبال مارک و برند نباشید. سعی کنید شخص خودتون تبدیل به برند بشید. مثلا اینجا یک سمیه خانوم هست تو کار سبزی پاک کردست ، از بس کارش تمیزه معروف شده . توی فروشگاه های اطراف هم که خرد شده بسته بندی میارن ؛ با اینکه هیج مارک و علائمی نداره ولی مشتری ها سوال می کنند ، این سبزی سمیه خانومه یا مال جای دیگست ؟! (06-10-2014 10:48 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه . در تکمیل صحبت های جناب رضایی شما چرخ را دوباره اختراع نکنید ، توی هر فامیلی ، غذای یک نفر از همه بهتره ، مثلا قرمه سبزی خاله زهرا از همه خوشمزه تره ! یا مرغ زن دایی اصغر ! توی مربا هم تحقیق کنید ببینید توی اطرافیان کی از همه بهتر درست می کنه ، ازشون همکاری بخواهید و چند سری اول را با کمک ایشون انجام بدید ، 100 درصد که باید از خجالتشون هم دربیایید ولی ارزشش را داره به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کارگاه ظروف سرامیکی دست ساز | distance8 | 0 | 168 |
02-10-2023 01:39 AM آخرین ارسال: distance8 |
|
راه اندازی بسته بندی خشکبار | محمد کشاورز legend | 18 | 10,964 |
06-18-2020 03:24 AM آخرین ارسال: sinafar |
|
راهنمایی در مورد کارگاه تولید نبات | tondar12 | 1 | 2,720 |
07-18-2017 06:55 PM آخرین ارسال: tondar12 |
|
کارگاه کوچک تولید کفش کالج | adibkurd | 0 | 2,546 |
06-01-2017 09:41 AM آخرین ارسال: adibkurd |
|
راهنمایی در مورد بسته بندی خشکبار | امین57 | 2 | 2,755 |
04-09-2017 02:43 PM آخرین ارسال: aradmachin |
|
راهکار صادرات خشکبار به کشورهای همسایه | فرهاد59 | 0 | 727 |
04-21-2016 10:37 AM آخرین ارسال: فرهاد59 |
|
راه اندازی کارگاه تولید کابینت،درب های چوبی ساختمانی، | محسن دوستوندی | 3 | 4,084 |
08-15-2015 06:27 PM آخرین ارسال: Danial_Javadi |
|
کارگاه قند ریز کنی | جواد فاضلان | 0 | 462 |
07-04-2015 11:51 AM آخرین ارسال: جواد فاضلان |
|
صادرات خشکبار و واردات لوازم آرایش | 4086050 | 0 | 1,056 |
02-20-2015 10:25 AM آخرین ارسال: 4086050 |
|
کارگاه قندخردکنی؟ | YashaR1989 | 5 | 1,647 |
01-23-2015 11:51 AM آخرین ارسال: ehsan9097 |
|
لطفا همفکری کنین - کارگاه بسته بندی حبوبات | هادی1366 | 0 | 1,320 |
12-23-2014 06:54 PM آخرین ارسال: هادی1366 |
|
راه اندازی کارگاه چاپ | abolfazl1358 | 1 | 2,387 |
11-19-2014 05:35 PM آخرین ارسال: ناصر ئاگری |
|
خرید وانت یا کار در کارگاه جوشکاری؟ | nader1095 | 21 | 3,588 |
12-04-2013 07:01 PM آخرین ارسال: nader1095 |
|
راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته | ahmad0611 | 1 | 857 |
04-04-2013 04:57 PM آخرین ارسال: mir abbas |
|
راهنمایی در مورد کارگاه تولید لوله پلی اتیلن | ramezani.byte | 0 | 1,277 |
01-29-2013 10:40 AM آخرین ارسال: ramezani.byte |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان