06-10-2014, 01:00 AM
صفحه ها: 1 2
06-10-2014, 11:27 AM
سلام
من اگه همین سوال رو توی انجمن های الکترونیک و کامپیوتر اگر می پرسیدم تا حالا جوابمو داده بودند وی اینجا فقط میان مشاهده می کنند !
من اگه همین سوال رو توی انجمن های الکترونیک و کامپیوتر اگر می پرسیدم تا حالا جوابمو داده بودند وی اینجا فقط میان مشاهده می کنند !
06-10-2014, 11:56 AM
نحوه برخوردتون مناسب نیست!هیچ کس تعهدی برا پاسخ به شما رو نداره...
06-10-2014, 01:50 PM
دووووست عزیز و گرامی سلام 
ظاهرا تازه به این انجمن پیوستید!
ضمن خوش آمدگووویی و آرزوی موفقیت خواهش میکنم "پاسخ" بنده رو به یکی از دووووستان عزیز این انجمن بخوووونید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid133177

ظاهرا تازه به این انجمن پیوستید!
ضمن خوش آمدگووویی و آرزوی موفقیت خواهش میکنم "پاسخ" بنده رو به یکی از دووووستان عزیز این انجمن بخوووونید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid133177
06-10-2014, 07:26 PM
(06-10-2014 01:50 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]دووووست عزیز و گرامی سلامسلام دوست عزیز
ظاهرا تازه به این انجمن پیوستید!
ضمن خوش آمدگووویی و آرزوی موفقیت خواهش میکنم "پاسخ" بنده رو به یکی از دووووستان عزیز این انجمن بخوووونید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid133177
با این گفته ها مشکل کسی رفع نمیشه .
شما از کجا میدونید که ما چیزی نخونده ایم از این گفته ها توی اینترنت پره . شما همیشه وقتی کسی یه سوالی در مورد کار داره میگید برید مطالب اونها رو بخونند

06-10-2014, 10:29 PM
با درود
ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم
ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید.
برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه
اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه
اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست
ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم
ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید.
برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه
اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه
اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست
06-10-2014, 10:48 PM
همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه .
بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید .
شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید .
بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن .
موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید .
بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید .
شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید .
بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن .
موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید .
06-10-2014, 11:01 PM
(06-10-2014 07:26 PM)daryosh نوشته شده توسط: [ -> ](06-10-2014 01:50 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]دووووست عزیز و گرامی سلامسلام دوست عزیز
ظاهرا تازه به این انجمن پیوستید!
ضمن خوش آمدگووویی و آرزوی موفقیت خواهش میکنم "پاسخ" بنده رو به یکی از دووووستان عزیز این انجمن بخوووونید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...#pid133177
با این گفته ها مشکل کسی رفع نمیشه .
شما از کجا میدونید که ما چیزی نخونده ایم از این گفته ها توی اینترنت پره . شما همیشه وقتی کسی یه سوالی در مورد کار داره میگید برید مطالب اونها رو بخونند
دوست عزیز امیدوارم سو تفاهم نشه بنده اصلا قصد توهین و یا ناراحت کردن شمارو نداشتم.....
ضمنا از روی تعداد ارسال ها و تاریخ عضویتتون متوجه شدم که به احتمال خیلی زیاد مطالعه نکردید
به هر حال اگر باعث ناراحتی تون شدم عذرخواهم
باور کنید اینجا همه قصد کمک کردن به همدیگه رو دارن
پیروز باشید
06-11-2014, 01:06 AM
(06-10-2014 10:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود
ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم
ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید.
برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه
اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه
اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست
اگه سنتی بزنم اطلاعات زیادی نمیخواد فقط دستور پختش لازمه که توی شهرستان سبزوار میتونی از هر بانویی دستور پختشو بگیری .
گازمون چی باشه ؟
ایا اگه سنتی زده بشه بهداشت گیر نمیده ؟
ایا اشکالی داره با اون که سنتیه یه برندی یا یه لوگویی انتخاب کنی و روی شیشه ها بزنی ؟
مطمئن هستید هیچ مجوزی لازم نیست ؟
06-11-2014, 01:48 AM
(06-10-2014 10:48 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه .بله میشه توی خونه هم نمونه ها رو درست کرد .
بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید .
شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید .
بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن .
موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید .
از همه دوستان سپاسگذارم .
در نتیجه اگه شهر خودمون پذیرا باشند شهر بزرگ مثل تهران حتما پذیرایند چون در شهرستان ها اکثرا حدود 85 درصد مردم خودشون مربا میسازند ولی توی تهران دیگه خیلی باشند به شصت درصد نمیرسند .
صفحه ها: 1 2