کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار (/showthread.php?tid=11550) صفحه ها: 1 2 |
کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - daryosh - 06-10-2014 01:00 AM سلام و خسته نباشید برای زدن یه چنین کارگاهی نیاز به چه چیزهایی هست . من 2 میلیون بیشتر سرمایه ندارم شما بدون توجه به سرمایه ی من توضیح دهید . تشکر . RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - daryosh - 06-10-2014 11:27 AM سلام من اگه همین سوال رو توی انجمن های الکترونیک و کامپیوتر اگر می پرسیدم تا حالا جوابمو داده بودند وی اینجا فقط میان مشاهده می کنند ! RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - ebrahim.ev - 06-10-2014 11:56 AM نحوه برخوردتون مناسب نیست!هیچ کس تعهدی برا پاسخ به شما رو نداره... RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - hamid.h - 06-10-2014 01:50 PM دووووست عزیز و گرامی سلام ![]() ظاهرا تازه به این انجمن پیوستید! ضمن خوش آمدگووویی و آرزوی موفقیت خواهش میکنم "پاسخ" بنده رو به یکی از دووووستان عزیز این انجمن بخوووونید http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11551&pid=133177#pid133177 RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - daryosh - 06-10-2014 07:26 PM (06-10-2014 01:50 PM)hamid.h نوشته شده توسط: دووووست عزیز و گرامی سلامسلام دوست عزیز با این گفته ها مشکل کسی رفع نمیشه . شما از کجا میدونید که ما چیزی نخونده ایم از این گفته ها توی اینترنت پره . شما همیشه وقتی کسی یه سوالی در مورد کار داره میگید برید مطالب اونها رو بخونند ![]() RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - مهدی 1 - 06-10-2014 10:29 PM با درود ابتدا بفرمایید خودتون از این کاری که انتخاب کردید ، چه اطلاعاتی دارید ، تا تکمیلی هاش را من خدمتون عرض کنم ولی در کل با دو میلیون شما اصلا نیاز به چیزی ندارید ، یکی دو تا قابلمه بزرگ مسی + شیشه خالی و شکر و ... که بگیرید می شه دو میلیون ، بعد هم باید به صورت سنتی تولید کنید. برای تولید صنعتی بالای 50 میلیون برای معمولی ترین حالت نیاز دارید که شامل دیگ پخت روغنی + پرکن و مجوزها و مقداری برچسب می شه اگر مربا یکنفره هم بخوهید بزنید که بالای 30 هم هزینه پر کن و شیرینگ های اون می شه اینها مال مربا بود ، شور و خشکبار کلا سیستمشون سواست و همه با هم اصلا منطقی نیست RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - ahmad rezaee - 06-10-2014 10:48 PM همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه . بستگی داره چطوری بخواهید شروع کنید . مهم اینه که بعد از تولید بتونید سریع بفروش برسانید . شما روی یکی از محصولات متمرکز بشوید و روی مزه و طعم و کیفیتش کار کنید تا بهترین آنرا بدست آورید ، بعد آنها را به عنوان نمونه به بازار ببرید ببینید استقبال می شود ،آنوقت دستتان می آید که چه چیزهایی برای تولید کامل آن نیاز است ، مثلاً ممکن است بدون مجوز از شما نخرند و شما بصورت خانگی عرضه کنید . بهر حال توصیه از کم تا زمان رفع تمامی اشکالات و شسته رفته شدن محصول و سپس تصمیم به گسترش آن . موفق باشی دوست عزیز و پوزش بخاطر اینکه استادان کمی سرشان شلوغ است . همه دوستان برای کمک به هم اینجا هستند و شما کمی صبور باشید . RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - hamid.h - 06-10-2014 11:01 PM (06-10-2014 07:26 PM)daryosh نوشته شده توسط:(06-10-2014 01:50 PM)hamid.h نوشته شده توسط: دووووست عزیز و گرامی سلامسلام دوست عزیز RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - daryosh - 06-11-2014 01:06 AM (06-10-2014 10:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: با درود اگه سنتی بزنم اطلاعات زیادی نمیخواد فقط دستور پختش لازمه که توی شهرستان سبزوار میتونی از هر بانویی دستور پختشو بگیری . گازمون چی باشه ؟ ایا اگه سنتی زده بشه بهداشت گیر نمیده ؟ ایا اشکالی داره با اون که سنتیه یه برندی یا یه لوگویی انتخاب کنی و روی شیشه ها بزنی ؟ مطمئن هستید هیچ مجوزی لازم نیست ؟ RE: کارگاه مرباسازی و ترشی و شوری و خشکبار - daryosh - 06-11-2014 01:48 AM (06-10-2014 10:48 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: همانطور که آقا مهدی عزیز گفتند شما برای شروع اولیه بجز هزینه مکان که می تونه انباری خونتون هم باشه 2 میلیون کفایت می کنه .بله میشه توی خونه هم نمونه ها رو درست کرد . از همه دوستان سپاسگذارم . در نتیجه اگه شهر خودمون پذیرا باشند شهر بزرگ مثل تهران حتما پذیرایند چون در شهرستان ها اکثرا حدود 85 درصد مردم خودشون مربا میسازند ولی توی تهران دیگه خیلی باشند به شصت درصد نمیرسند . |