ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر زمان کنونی: 09-24-2025, 09:04 PM |
|||||||
|
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
|
01-13-2013, 09:37 PM
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن
ممنون از آقا مجید عزیز.
سپاس از محمد جان MohamadMJ صندلی داغ خیلی خوبی داشتند و همیشه هم پاسخگوی دوستان در زمینه کسب درآمد از اینترنت هستند. بحثهای جالب این عزیز همیشه در ذهنم هست. اعتماد بنفس بسیار بالا. معلومات عالی دارد .همیشه سعی کرده خود چیزی بیاموزد و برای استفاده عزیزان انجمن در طبق اخلاص بگذارد. سپاس و تشکر فراوان . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-13-2013, 11:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 04:18 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #92
|
|||
|
|||
madar عزیز .بامحبت . دلسوز عزیزان انجمن و حامی مهدی جان در کار. افتخار میکنم که در یکی از جلسات زیارتشان کردم. فوق العاده مهربان است. بعلت برنامه های کاری کمتر زیارتشان میکنیم ولی وقتی هم وارد انجمن می شود انرژی مثبت ایشان را می توان از پستهایش حس کرد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-13-2013, 11:48 PM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
آقا مهیار جان از رشت. کاش ایشان را می دیدید. سرتاپا شور و پر انرژی . چنان از فعالیتهای کاری خود سخن میگوید که بی اختیار تحسینش میکنید. در انجمن همیشه حضور دارد و با مطالب زیبا و با ارزشش دنیای انرژی است. بمب انرژی مثبت به خود وصل کرده است و هر آن احتمال منفجر شدن این بمب هست.
مهیار جان ممنون و سپاسگزارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-14-2013, 12:03 AM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
Mehdi عزیز از مشهد. دلسوز. مهربان. عاشق عزیزان انجمن. حضور مستمر در انجمن. نوشتن پستهای خوب و با ارزش. چندین بار با این عزیز تماس تلفنی داشته ام. دائم در فکر بهتر شدن انجمن. آقا مهدی جان سپاس و تشکر.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-14-2013, 12:33 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 01:35 AM، توسط maxsoulfly.)
ارسال: #95
|
|||
|
|||
استاد قربانیان!
می دانم ساعاتی را که می توانید در کنار خانواده محترمتان باشید و از حضور در نزد عزیزانتان لذت ببرید , به امید یاری رساندن به جوانان این سرزمین و راهنمایی آنان , خود را از این لذت محروم می کنید. می دانم که چه شب هایی ساعات استراحت و خوابتان را کوتاه می کنید که مبادا عزیزی در انجمن بی جواب بماند. می دانم که ساعت ها وساعت ها , عاشقانه در لابلای سطور جستجو می کنید تا دستان یاری رسانتان را به دست این جوانان برسانید. ![]() می دانم که ساعت ها به مانیتور خیره می شوید و چشمان زیبایتان خسته می شود. ![]() می دانم که به عشق این جوانان چه سکوت ها و خویشتن داری هایی فرمودید. ![]() می دانم که با هر عاشقانه همچون پیکرتراشی ماهر , چه زیبا ذهن این جوانان را جلا می دهید و بارور می کنید. می دانم که سنگ صبور این جوانان هستید و دست پر مهرتان را بر سرشان می کشید و با جان و دل , درد دل شان را گوش می کنید. ![]() می دانم که همچون کوهی استوار جوانی های ما را با لبخند پاسخ می دهید و راز های ما را در گنجینه دل مهر می کنید. ![]() می دانم که نه تنها راز ثروت و موفقیت را از شما می آموزم , بلکه اخلاق و منش را هم می آموزم. ![]() می دانم که گاهی غمگین می شوید ولی تمام اندوه را در پشت کلید های کامی جان باقی می گذارید و باز با عشق می نویسید که مبادا جوانان دلسرد شوند. ![]() می دانم که آرزوی موفقیت و سربلندی این جوانان را دارید. ![]() می دانم که در نگاه تان , درلبخندتان و در دل مهربان تان یک دنیا حرف دارید... می دانم که ... می دانم که ... می دانم که با هر لحظه حضور پدرانه و عاشقانه تان , مردانگی را می بینم و به خود می بالم . به خود می بالم که در کنار بزرگمرد و بزرگواری چون شما هستم. ![]() سپاسگزارم. سپاسگزارم. سپاسگزارم. ![]() نور حق در زندگی تان تابان باد ![]() ![]() |
|||
01-14-2013, 12:34 AM
ارسال: #96
|
|||
|
|||
جا در اینجا یک تشکر ویژه از اقای حامد کرمی و اقای قاصدی و اقای خارابی و گروه برتر و اقای مجید حاتم اعضای فعال انجمن گیلانی ها داشته باشم.
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
01-14-2013, 12:40 AM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
(01-13-2013 11:48 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: آقا مهیار جان از رشت. کاش ایشان را می دیدید. سرتاپا شور و پر انرژی . چنان از فعالیتهای کاری خود سخن میگوید که بی اختیار تحسینش میکنید. در انجمن همیشه حضور دارد و با مطالب زیبا و با ارزشش دنیای انرژی است. بمب انرژی مثبت به خود وصل کرده است و هر آن احتمال منفجر شدن این بمب هست. جناب قربانیان شرمنده می کنید به خدا ![]() این انجمن خونواده دوم منه... تو همه چیز زندگیم تاثیر گذاشته به حدی زندگیم شیرینه که بیل گیتس زندگیش نیس تموم بمبای انرژیم متعلق به این انجمنه هر روزم بهتر از دیروز میشه خدایا شکرت ![]() |
|||
01-14-2013, 12:59 AM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
استاد بهداد عزیز.
چقدر می توانم شما را سپاس کنم که جواب حتی یک پست شما باشد. تایپیک قدرت جذب استاد بهداد عزیز بی نظیر است. با زبانی ساده بیان شده و خوشا به سعادت عزیزانی که به دقت مطالعه فرموده اند. فرمول زیبایش همیشه بر روی دیسکتاپ کامی جانم باید بماند.سعادت شنیدن صدای این عزیز را بارها داشته ام. عاشق عزیزان انجمن.عاشق یاد دادن و یاد گرفتن.سپاسگزارم.موفق هستی , موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-14-2013, 01:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 09:04 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #99
|
|||
|
|||
مهندس کامیار کاظمی عزیز :
ادمین عزیز و دوست داشتنی سایت. عزیزی که با ایده زیبایش دلهای ما را به تسخیر همدیگر در آورده است. عزیزی که بانی جنین انجمنی شد که نه در ایران و حتی در دنیا بی نظیر است. روزی خواهد رسید که با وجود عزیزانی چون شما ایشان می تواند با افتخار بگوید که من بودم که توانستم با ایده ام موفقیت را در بین جوانان گسترش دهم. عزیزی که هیچ ادعائی ندارد و تا کنون نشده است حتی یکبار این حرکت خود را با تکبر بیان کند. مهندس سپاسگزارم. پیشانیت را می بوسم. چشمان زیبایت را می بوسم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-14-2013, 01:19 AM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
(01-14-2013 12:59 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: استاد بهداد عزیز.درود بر جوانترین مرد انجمن از نظر جوان شدن روزانه این چه حرفی است استاد / من وظیفه ی خودم رو انجام میدهم . خدتان را نمیگویید که نامبر وان اعتبار در انجمن هستید ؟ سخاوت تا کجا استاد ؟ به قول یکی از افراد انجمن : عشق در جریان است و در زندگی جاری و آن کسی که جذبش کند موفق است این کار و وظیفه ی من است و ان شاء الله روند انجمن بهتر هم خواهد شد البته فراموش نکنیم انجمن روی فاز فرکانسی بالای مثبت قرار دارد و دیدگاه ها و نگرشها گسترش یافته است . فقط به باوری ژرف و عمیق نیاز دارد تا نفرات خودشان را در جایگاه ابر انسان پیدا کنند و دیگه کار تمومه سپاسگذارم ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد | mardin-b | 14 | 2,601 |
07-27-2013 11:06 PM آخرین ارسال: mjdehghani |
|
امروز اول ماه مصادف است با دوشنبه...از دست ندهید | mehrdad062 | 1 | 944 |
06-10-2013 01:04 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
لطفا برای سلامتی این کوچولو دعا کنید! | mohsen k1 | 9 | 2,036 |
05-18-2013 01:55 AM آخرین ارسال: Mrs.Seyedi |