ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد زمان کنونی: 09-24-2025, 07:29 AM |
|||||||
|
از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد
|
07-26-2013, 09:25 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد
درود بر شما عزیزان
از لحظه مفقود شدن 3 نفر از شیر مردان کوهورد کشورمان لحظه به لحظه اخبار مربوط به آنها را دنبال میکردم. اما با نهایت تاسف و تاثر فراوان کشته شدن این عزیزان تایید شد.حالا من مانده ام چگونه ناراحتی و غمگینی خودم را از این حادثه بد بیان کنم و چی بگم؟ هر روز در اطرافمان تعداد زیادی از هموطنانمان در تصادف و حوادث ساختمانی و درگیریهای متنوع و ... کشته میشن. اما بجز تاسف چیز دیگیری انجام نمیدیم. اما حقیقتا" برای این کوهنوردان عزیز من به نوبه خودم داغدار شدم. گریه کردم و تو اینترنت جستجو کردم ببینم این شیر مردان چند سال داشتن مال کدام شهر بودن چند سال سابقه کوهنوردی داشتن؟ قبل از آخرین صعودشان به کدام قله های دیگر صعود کرده بودند.این کوهنوردان افراد عادی نبودن که بگیم خدا رحمتشان کنه و تمام. من عقیده دارم باید به آنها باید احترام فراوانی گذاشت باید به چشم قهرمانان ملی به آنها نگاه کرد. چرا؟ چون اول از همه به فکر کشورشان بودن و اعتلای ایران عزیز بعد این دلاوران با کارشان شجاعت و دلاوری و مبارزه و نایستادن و کشف دنیای جدید را یاد دادند و تذکر دادند که زندگی همین روزمره گیها نیست که همیشه در آن غوطه ور هستیم.دنیاهای جدید حسهای جدید چالشهای نو آدمهای متفاوت و شجاع کوههای دیگر که از دماوند خودمان مرتفع تر است و خیلی چیزهای دیگر که شاید نشود بیانش کرد وجود داره که باید حداقل کوشش کرد تعدادی از آنها را تجربه کرد. من خودم کوهنورد حرفه ای نیستم اما حس این عزیزان را زمانی که تصمیم گرفته اند حرکت کرده اند شروع کرده اند مسیر را بالا رفته اند پرچم کشورشان را برافراشته اند و وقتی که شروع به پایین آمدن از کوه کرده اند و مبارزه بی امانشان برای پایین آمدن و زنده ماندن و ... را تا اندازه ای درک میکنم. و چقدر حال عجیبی داشتم وقتی آنها را مرور میکردم و ... آما یک چیز که خیلی ناراحتم میکنه اینه که صدا و سیما انگار سه نفر در هند و بنگلادش بر اثر تصادف قطارکشته شدن نه پیگیری جدی نه برنامه ای نه دعوت از کارشناسی نه تعریف و تمجیدی از بزرگواران. جا داشت رسانه ها خیلی جدی موضوع را دنبال میکردن و اطلاع رسانی دقیقی میشد و با کوهنوردان دیگر و باسابقه مصاحبه و اضهار نظر میشد یاد دلاور مرد کوهستان محمد اوراز گرامی باد. و درود بر فرزادحسنی در یاد آنها شعری سروده و با صدای یکی از همطنانمان پخش کرده است. یادشان گرامی باد. و آفرین به شجاعت و همت والایشان وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد. http://www.seftah.ir http://www.seftah.com |
|||
07-26-2013, 10:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-26-2013 10:25 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد
ممنون دوست عزیز بخاطر این یادآوری بسیار عالی
![]() یاد این قهرمانان همیشه در جان و روح ما خواهد ماند اینان هستند که دلیلی میشوند که باید به خود و ایرانی بودن خود افتخار کنیم این خاک دلاوران زیادی را در خود پرورش داده که دغدغه همه آنها برافراشتن نام و پرچم زیبای کشور عزیزمان در سراسر دنیاست یادشان گرامی و روحشان قرین رحمت ایران و ایرانی همیشه سربلند پیروز باشید ![]() |
|||
07-26-2013, 10:24 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
هنوز امید به زنده ماندن آنان هست.
امکان دارد از راه شگفت خدا سالم مانده باشند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-26-2013, 11:47 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(07-26-2013 10:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: هنوز امید به زنده ماندن آنان هست. دلم نمیومد این پستو باز کنم و بخونم. چون احساس می کنم و دلم میخواد اونا زنده باشن تو برنامه ی ماه عسل شنیدم که چی شده و از ته دل دعا کردم زنده و سلامت پیش خونواده هاشون برگردن. تا زمانی که جسم بی جانشون پیدا نشده باورش سخته مخصوصا برای خانواده هاشون؛ مثل پدرو مادر رزمنده های مفقودالاثر که سالها چشم به راه می مونند و ته دلشون حداقل امیدی برای زنده بودن بچه شون دارند. اونقده از قدرت خدا کارها دیدیم و شنیدیم که زنده موندن این عزیزان در اون شرایط ![]() ![]() من همچنان برای زنده بودن و نجاتشون دعا می کنم انسان هم ميتواند دايره باشد و هم خط راست. انتخاب با خودتان هست:
تا ابد دور خودتان بچرخيد يا تا بينهايت ادامه بدهيد... اگر در حال کاشتن نهال بودی و نشانه های قیامت را دیدی باز هم به کارت ادامه بده (پیامبر اکرم) |
|||
07-27-2013, 12:32 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
چقدر هم جوان بودن. درسته میگن مردگریه نمیکنه ولی اینجور موقع ها نمیتونم جلوی گریه کردنمو بگیرم. الان خانواده های این بچه ها چی میکشن. یاد دخترای پاک ومعصومی که توراهیان نور شهید شدن افتادم. بدترین روزهای عمرم بود.
ولی هیچوقت بزرگان ما ازاین چیزا درس نگرفتن ونمیگیرن روحشان شاد ویادشان تاابد گرامی باد ازطرف مردم اردبیل تسلیت |
|||
07-27-2013, 10:52 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
متاسفانه گروه آرش اعلام کرد که خانواده های این سه عزیز برای توقف عملیات نجات موافقت کردن...
MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-27-2013, 11:32 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(07-26-2013 10:24 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: هنوز امید به زنده ماندن آنان هست. منم با نظر استاد موافقم ان شاالله هنوز زنده ان و دارن خودشونو به يه جايي ميرسونن.خدا ان شاالله کمکشون کنه.براشون دعا کنيم. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
07-27-2013, 01:27 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
خدا رحمتشون كنه
نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
07-27-2013, 01:55 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خدا رحمتشون کنه
امیدوارم هم وطنان عزیزی که قصد صعود رو دارن به هیچ عنوان به دانش و تجربیاتشون اکتفا نکنن و بیش از اندازه اصولی کار کنن و احتیاط کنن تا دیگه شاهد چنین صحنه هایی نباشیم. آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
07-27-2013, 03:17 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام وخذا قوت
برای من باورش خیلی سخته چه برسد به بستگان این عزیزان من ته دلم امیدی برای زنده ماندن اینها هست و هنوز روحشان و جسمشان زنده و پاینده است باتشکر و التماس دعا R.H 1392.5.5 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
امروز اول ماه مصادف است با دوشنبه...از دست ندهید | mehrdad062 | 1 | 937 |
06-10-2013 01:04 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
لطفا برای سلامتی این کوچولو دعا کنید! | mohsen k1 | 9 | 2,029 |
05-18-2013 01:55 AM آخرین ارسال: Mrs.Seyedi |
|
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر | ast0300 | 327 | 53,040 |
05-05-2013 12:58 AM آخرین ارسال: توانا |