ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جای خالی شرکت ها و برند های ایرانی در فهرست شرکتهای برتر دنیا و مسئولیت ما زمان کنونی: 09-23-2025, 08:06 PM |
|||||||
|
جای خالی شرکت ها و برند های ایرانی در فهرست شرکتهای برتر دنیا و مسئولیت ما
|
12-28-2012, 04:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-29-2012 03:34 AM، توسط nami.)
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: جای خالی شرکت ها و برند های ایرانی در فهرست شرکتهای برتر دنیا و مسئولیت ما
(12-28-2012 10:51 AM)تنگسیر نوشته شده توسط: بزرگ بیاندیشید با سلام و سپاس عزیز بزرگوارم پیشانیت را میبوسم و محکم و باقدرت دستهایت را در دستانم میگیرم و فشارشان میدهم و با صدای بلند میگویم (( خواستن ،توانستن است)) و از تو ای جوان اهل درد جامعه و سایر عزیزانم خواهش میکنم با من همراه شوید تا مطالب ذیل را با جان و دل قبول کنیم که درد مشترک همه ما، پیشرفت پاره تنمان (ایران )می باشد. 1-ریشه دردها و تشخیص دقیق علت درد ها 2-درمان صحیح و کاربردی دردها عزیزان بزرگوارم ،اگر بنده بخواهم از دردهای کشور عزیزم بنویسم ،به شما قول میدهم ،اگر از اکنون شروع به نوشتن مشکلات کنم و بصورت شبانه روزی و بدون خوردن ،آشامیدن ،خوابیدن و ..... فقط و فقط بنویسم ،فکر میکنم هفته ها طول خواهد کشید تا قلم از دستم خلاص شود. اما این نوشتن ها و گفتن ها از درد ،همه در کل می شود فقط ((نالیدن از درد )) مثلا بیاییم و به همدیگر فقط بگوییم ،بچه ها، ای وای سرم درد میکند ،یکی دیگر برگردد بگوید ای وای پاهایم درد میکند ،از ان گوشه یکی داد بکشد که چشم های منم درد گرفته و همه فقط و فقط از درد ها به همدیگر بگوییم و بنالیم .سوال این است: آیا نالیدن از درد ،دردی را دوا میکند؟ مسلما خیر پس سوال مهم تر: ریشه دردها چیست؟ بلی این سوال ،سوال اساسی می باشد پس یک کتابی را معرفی میکنم و از همه اعضا خواهش میکنم اگر خوانده اند دوباره بخوانند و اگر نخوانده اند حتما و حتما بخوانند: کتاب ((ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران)) نوشته دکتر صادق زیبا کلام پس باید درد را تشخیص بدهیم ،حتی در ایران به عنوان مثال در پزشکی ،مشکل اصلی ما ،درمان نیست بلکه عدم تشخیص درست علت درد می باشد. خاطره :یکی از دوستان میگفت : سردرد بسیار شدیدی گرفته بودم ،چنان درد داشت که نه میتوانستم بخوابم و با کوچکترین حرکت سرم ،درد بصورت کشنده و غیر قابل تحمل عذابم میداد.این دکتر ،آن دکتر و خلاصه هر کس نظری میداد :سرطان ،غده،میگرن و فلان و بهمان تا اینکه یکی از فامیلهایم در روسیه از قضیه بیماریم خبردار شد و گفت سریع خودم را به انجا برسانم. در کمال ناامیدی به روسیه رفتم ،مرا به بیمارستانی بردند و چند تا عکس و آزمایش و سوال و غیره انجام دادند ،بعد تیمی تشکیل دادند و نظرات را جمع بندی کردند بعد از چند ساعت گفتند برو اتاق شماره فلان. رفتم و دیدم دندانپزشکی می باشد ،روی تخت خوابیدم و دکتر گفت دهانت را باز کن و شروع کرد با دندانهایم کار کردن.بعد از دقایقی گفت بفرمایید تشریف ببرید. همین که در راهرو قدم میزدم ناگهان فهمیدم که اصلا دردی در سر ندارم!!!!!!!!!!!!!!!! عزیزان توجه کنید که چقدر در ایران به دلیل عدم تشخیص ،پیچیده کرده بودند ولی چقدر ساده بود!!!!!!!!!! پس تشخیص ،تشخیص و تشخیص تا اینجای بحث 2 نکته را عرض کردم: 1- نالیدن از درد ،هیچ فایده ای ندارد. 2- تشخیص درد و اما میرسیم به (( درمان درد)) الان در کشورهای پیشرفته درمان به دو صورت انجام می شود: 1-دارو ،تزریق ،بستری کردن ،عمل جراحی و غیره 2-انرژی درمانی ،روان درمانی و کلا تغییر نگرش بیمار به نوع بیماری و متمرکز کردن بیمار به قدرت درون خویش و ((خود درمانی)) روش دوم ،روشی شده است که بارها ،بیماری هایی که صعب العلاج و ناممکن به روش اول بودند را درمان کرده ،می کند و خواهد کرد!!!!!!!!!!!! پس همه بزرگواران دقت کنند که اگر نگاه درمانی ما به دردها : 1- بصورت نالیدن باشد که هیچ در هیچ ،منفی در منفی که اینجا مثبت نمی شود بلکه افتضاح می شود و هر روز بدتر از دیروز که هیچ خروجی عملی مثبتی نخواهیم داشت. 2-روش فرادرمانی:یعنی باور ذهنی و قلبی ما به اینکه ((خواستن ،توانستن است)) مثال :افتخار همه ما ایرانی ها پدر بزرگوارمان استاد پرفسور ( حسابی ) دوستان عنایت فرمایند کتاب زندگی نامه ایشان را بنام ((استاد عشق )) حتما بخوانند و اگر خوانده اند مجددا بخوانند. خداوندا یک انسان با حرکت خودش ،با نیروی بیکران عشق به اهداف خودش، چقدر توانسته است نقش حیاتی در پیشرفت جامعه خودش داشته باشد. استاد ،روحت شاد و کاش بودی و خدمتت می امدم و به پاهایت می افتادم و آنها را می بوسیدم ،نوکریت را می کردم که اینگونه با صبر ،تلاش ،اراده ،ناامید نشدن ،موج عظیمی در راستای پیشرفت کشورمان بوجود آوردی. عزیزانم همین دانشگاههایی که درس می خوانید ،یا خوانده اید همه مرهون زحمات استاد حسابی می باشد البته بماند کسان دیگری همچون امیرکبیر بزرگ و سایر عزیزان تاریخ.ولی استاد به شکل کاملا عملی و اصولی زیربنا را ساختند و خواستند و توانستند.مهم، نحوه خواستن ماست،اگر چیزی را بخواهیم و نتوانیم ،مشکل در نشدن و نتوانستن نبوده بلکه مهم در قدرت و ایمان خواستن ما بوده است!!!!!!!!!! پس همگی ما علاوه بر آگاهی کامل به دردهای جامعه ،قدمهای اصلی که باید برداریم این است که: 1-به باور بزرگ در درونمان برسیم که صد در صد می توانیم و امری کاملا شدنی است و اصلا و ابدا ذره ای ناامیدی در وجودمان رشد ندهیم!!!!!!!!! 2-شروع کردن و حرکت اصولی تک تک خودمان!!!!یعنی دیگران را رها سازید اول از خودم شروع میکنم. 3-وحدت و کارگروهی در همین سطح انجمن ،حتی اگر شده بصورت 2 نفری و 3 نفری پس با ایمان قلبی ،فکر ، با انرژی،هدفمند،با برنامه ،نترسیدن و ناامید نشدن و .........قدم به قدم بدون عجله پیش خواهیم رفت ،موفقیت خودش همین میشود و این یعنی معنی موفقیت،بدنبال این ها، نتایج بزرگ ،خودشان به سراغمان خواهند آمد ما فقط باید ( اصولی )حرکت بکنیم. از کوههای بزرگ و دره های وحشتناک و عمیق در مسیر راهمان ،نخواهیم ترسید و قبلا نیز عرض کرده ام که تنها کسانی از این موانع عبور خواهند کرد که نترسند . کفشهای پولادین از اراده خواهیم پوشید و با فکر،عشق ،توکل بخدا ،صبر و غیره به مسیرمان ادامه خواهیم داد ،به درازی راه و مشکلات نگاه نخواهیم کرد ،فقط و فقط اصولی حرکت خواهیم نمود و همچنین ادامه خواهیم داد تا ناگهان ببینیم سوار بر موشک کهکشان پیما شده ایم. پس هر کس آماده است یا علی، من خودم که اراده کرده ام و اگر کسی نیاید، باز هم قدم زنان با نگاه عمیق به آسمان بدون هیچ تردیدی و ترسی راهم را خواهم پیمود ،حال خودتان تصمیم بگیرید که می ایید یا نمی آیید.دست خدا را گرفته ام و هر وقت خسته شوم در آغوش گرمش استراحتی خواهم کرد و باز دستم را با دستان پرمهرش گره خواهم زد و به راهم ادامه خواهم داد. پس بیایید که نالیدن از درد، ماندن است و ماندن یعنی گندیده شدن!!! |
|||
12-28-2012, 04:56 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
با تشکر از مطالب استاد نامی عزیز .
چند مورد را های لایت میکنم: 1-به باور بزرگ در درونمان برسیم که صد در صد می توانیم و امری کاملا شدنی است و اصلا و ابدا ذره ای ناامیدی در وجودمان رشد ندهیم!!!!!!!!! 2-شروع کردن و حرکت اصولی تک تک خودمان!!!!یعنی دیگران را رها سازید اول از خودم شروع میکنم. 3-وحدت و کارگروهی در همین سطح انجمن ،حتی اگر شده بصورت 2 نفری و 3 نفری همیشه صحبت من همین بوده و هست. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-28-2012, 05:11 PM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
مشکل اساسی اینه که ما فقط میگیم کشور برا ما چی کار میکنه دولیت چی کار میکنه اون یکی چیکار میکنه
ولی خوب تا ما نخوایم کشور اباد نمیشه پس اون ماییم که باید به کشور خدمت کنیم تا اباد بشه مثل همون سخنرانی مهم و معروف رییس جمهور امریکا (اگه اشتباه نکنم کندی بود) که گفت : نگید که کشورتون برای شما چی کار نیکنه بگید که شما چی کار میتونید برا کشورتون بکنید (حالا من یکم عامیانه تر گفتمش ) پس بخ نظر من خود ما هستیم که باید حرکت کنیم اینو همیشه بدونید توی اینطور مواقع هست که استعداد ها شکوفا میشن اول فکر و تحقیق و تحلیل بعد توکل به خدا بعدشم عمل عمل عمل موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید |
|||
12-28-2012, 05:31 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
وقتی جمعیت 14 هزار نفری انجمن از خود شروع کند , سیل هزاران نفر افراد خانواده و فامیل و دوست و آشنا سرازیر می شود.
می شود سیل خروشان محبت کردن. درست رفتار کردن. درست رعایت کردن. درست زندگی کردن. هرکدام از عزیزان (من ) هستند. و همه با هم (ما هستیم) پس دیگر کسی وجود ندارد که بخواهد بجای حرکت بقول معروف گلایه کند. ما همه در این انجمن که جمع شدیده ایم درسی را یاد گرفته و رعایت میکنیم: بهمدیگر احترام می گذاریم و از مطالب همدیگر لذت برده و استفاده میکنیم.بندرت عزیزی از عزیزی گلایه داشته است.اگر هم بوده در زمان کوتاهی دوستی عمیقی بین آنان ایجاد شده است. در جامعه هم از رفتار در این انجمن درس یگیریم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-28-2012, 05:43 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
با تشکر فراوان بابت طرح برنامه راهبردی از اقای نامی.
انطور که از مطالب متوجه شدم منظور اقای نامی داشتن تفکر ودیدگاه جهانی ولی با اقدامات محلی است. ( جهانی فکر کن و محلی عمل کن تا به مرور زیرساخت های شخصی محیا تر شود) اول مطلب را که خواندم شدیدا امیدوار بود که مباحث این تاپیک از حالت تئوری خارج شود به راهکارهای عملی و اجرایی سوغ داده شود و خوشبختانه دیدم که هدف اقای نامی هم همین موضوع است و به زودی منتظر مراحل اجرایی بعدی هستم که زمینه ساز همان زیر ساخت لازم برای توسعه اصولی, مستمر و سریع است را فراهم می کند. به نظر بنده حقیر و در راستای اجرایی شدن مباحث پیشنهادات ذیل را دارم : 1 - همانطور که اقای نامی اشاره کردند دوستان و حلقه هایی که اطلاعات لازم برای ثبت شرکت و مطالب حقوقی را دارند هرچه سریعتر تشکیل شود. 2 - دوستان پروفایل های خود را به نوعی به روز رسانی کنند که علاقه مندیها و زمینه ی احتمالی هر فرد مشخص تر باشد 3 - سوال ها حتی المقدرو درزمینه ی بحث مورد نظر باشد تا گردانندگان این بحث انگیزه و وقت کافی برای بیان مطالب مدنظر خودشان را داشته باشند البته همه ی ما سوال های زیادی درزمینه ی کاری داریم که دوست داریم با انها برسیم ولی با این کار وقت محدود اساتید معطوف به سوالات شخصی می شود و به مرور انگیزه ادامه بحث ممکن است از بین برود و خیل زیادی از دوستان از مباحث اینده بی بهره شوند. 4 - در این که هر فضایی باید نظم و بروکراسی خودش را داشته باشد بحثی نیست ولی شاید بهتر باشد به جای وقت گذاشتن روی ایجاد چارچوبهای مختلف برای ایجاد نظم و سازمندهی بیشتر و یا بروکراسی بیشتر , روی برایند خروجی مباحث و ایجاد زمینه های اجرایی کار صرف شود و اشخاص خود مسئولیت ارزیابی موقعیت خود را داشته باشند نه اینکه گروههای مختلف ایجاد شوند. انتونی رابینز میگه : اطلاعات قدرت نیست بلکه عمل و اجرا قدرت است. پس به نظرم یکی از حلقه های مفقوده ما ایرانی ها در عدم عملگرایی است پس همه با هم به کمک اساتید این انجمن این فرصت ایجاد شده تا از جمع کردن صرف اطلاعات فاصله بگیریم و به سمت عملگرایی حرکت کنیم. |
|||
12-28-2012, 06:35 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
در اینجا است که باید بگویم:
استاد نامی عزیز : چشمان زیبایت را می بوسم.پیشانیت را می بوسم. ممنون از این همه محبت. ممنون از این همه مشارکت و ممنون از این همه اطلاعات شغلی بالا. بقول خودتان: موفقترین موفقها باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-28-2012, 07:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-28-2012 07:19 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #47
|
|||
|
|||
(12-26-2012 08:43 PM)nami نوشته شده توسط: [quote='مهدی گل محمدی' pid='58713' dateline='1356499013']آقا کامیار عزیز، خواهش می کنم ،این بحث تشکیل شرکت که آقای نامی مطرح کردند رو جدی بگیرید، اگه این پیشتهادها عملی بشه، انجمن متحول می شه. از دل این انجمن و شرکتش می تونه ده ها شرکت تعاونی بیرون بیاد، این عمل می تونه زندگی شما و خیلی از اعضا رو متحول کنه.منتظر چی هستین؟ همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
12-28-2012, 07:28 PM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
انشالله در جلسه هماهنگی مشهد مطرح خواهد شد.
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...7#pid59167 خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-29-2012, 10:45 PM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
با سلام و سپاس
آیا نالیدن از درد ،دردی را دوا میکند؟ مسلما خیر پس تشخیص ،تشخیص و تشخیص تا اینجای بحث 2 نکته را عرض کردم: 1- نالیدن از درد ،هیچ فایده ای ندارد. 2- تشخیص درد و اما میرسیم به (( درمان درد)) مهم، نحوه خواستن ماست،اگر چیزی را بخواهیم و نتوانیم ،مشکل در نشدن و نتوانستن نبوده بلکه مهم در قدرت و ایمان خواستن ما بوده است!!!!!!!!!! پس همگی ما علاوه بر آگاهی کامل به دردهای جامعه ،قدمهای اصلی که باید برداریم این است که: 1-به باور بزرگ در درونمان برسیم که صد در صد می توانیم و امری کاملا شدنی است و اصلا و ابدا ذره ای ناامیدی در وجودمان رشد ندهیم!!!!!!!!! 2-شروع کردن و حرکت اصولی تک تک خودمان!!!!یعنی دیگران را رها سازید اول از خودم شروع میکنم. 3-وحدت و کارگروهی در همین سطح انجمن ،حتی اگر شده بصورت 2 نفری و 3 نفری از کوههای بزرگ و دره های وحشتناک و عمیق در مسیر راهمان ،نخواهیم ترسید و قبلا نیز عرض کرده ام که تنها کسانی از این موانع عبور خواهند کرد که نترسند . پس بیایید که نالیدن از درد، ماندن است و ماندن یعنی گندیده شدن!!! [/quote] استاد عزیزم: من نیز با شما می آیم به درازی راه و مشکلات نگاه نخواهم کرد کفشهایی پولادین از اراده خواهم پوشید صبر خواهم داشت و هرگز نخواهم ترسید و باعشق و توکل بر خداوند مهربان با قدرت تفکر ادامه خواهم داد شمادست خدا را بگیرید و من دست شما را استادم ،عشق من این راه سخت و طولانی را همه ما ایرانی ها باید بپیماییم. |
|||
12-29-2012, 11:28 PM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
شما دست خدا را بگیرید و من دست شما را...
دوست عزیز از نوشته های پر از احساس شما بسیار بسیار لذت میبرم. موفق و پیروز باشید. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 347 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه | سینا عدنانی | 1 | 580 |
09-09-2018 01:19 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
در محل شما چه چیزی فراوان است؟ | cooch | 31 | 6,046 |
06-01-2018 03:04 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
اولین قدم ها | MARYAR | 28 | 8,303 |
04-09-2018 03:52 PM آخرین ارسال: shadyab |
|
راه اندازی بستر تولید پودر میوه در منزل | uhanna | 0 | 685 |
02-04-2018 03:17 AM آخرین ارسال: uhanna |
|
چطور تو ایران سرمایه مونو در عرض یک سال ده برابر کنیم؟ | shokrgozar | 7 | 1,629 |
09-01-2017 09:53 AM آخرین ارسال: sh44 |
|
دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . | javadse | 2 | 1,184 |
07-08-2017 04:00 PM آخرین ارسال: شایان21 |
|
اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم | jahanagahi | 115 | 37,435 |
05-18-2017 01:21 AM آخرین ارسال: مهندس نرم افزار |
|
لیست مربیان انگیزشی و موفقیت ایرانی | s.ahmadi | 7 | 5,703 |
04-10-2017 12:33 PM آخرین ارسال: rezajavadi |
|
چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ | shokrgozar | 0 | 759 |
02-20-2017 04:14 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! | tondar12 | 22 | 10,505 |
11-19-2016 04:58 PM آخرین ارسال: alibahiraei |
|
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,525 |
10-23-2016 12:43 AM آخرین ارسال: Benhour |
|
مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ | sepehrplus | 2 | 955 |
09-28-2016 03:02 PM آخرین ارسال: habib tousi |
|
تاریخ تولد بچه های انجمن! | MARYAR | 331 | 50,418 |
08-10-2016 02:00 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
|
![]() |
اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود | SAMIRA | 71 | 18,772 |
05-23-2016 02:08 AM آخرین ارسال: poldar |
یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست | mortaza_max | 13 | 3,772 |
02-15-2016 02:59 PM آخرین ارسال: نیما روشنگر1 |
|
شروع یه کار گروهی/ کار در وب | mohammad.b | 17 | 5,065 |
11-20-2015 08:49 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
![]() |
جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن | MARYAR | 33 | 12,842 |
09-25-2015 10:31 PM آخرین ارسال: vlvl |
بیان خاطرات ضرر و زیانهایی که در فعالیتهامون داشتیم (برای عبرت دیگران ) | hasan-f | 26 | 9,307 |
09-22-2015 11:23 AM آخرین ارسال: سلطان ایده |
|
تایپ در منزل | صدفی | 1 | 756 |
09-08-2015 11:16 PM آخرین ارسال: hs6467 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان