ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایده ای جالب کارا و خنده دار
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: kimyya
آخرین ارسال: شاهرخ باقری اقدم
پاسخ: 42
بازدید: 14509

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده ای جالب کارا و خنده دار
08-26-2011, 10:13 PM
ارسال: #11
RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار
سلام .
الاق Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin بچه ها خر بگیم ! الاغ و من اکثرا مینویسم الاق . شرمنده .
سرکاری چرا ؟ من خر سواری رو همونجا یاد گرفتم . برید شیراز ، بعد برید فیروز اباد ، بعد برید 70 کیلومتری فیروز اباد یا 60 کیلومتری جهرم ، شهری به نام قیرو کارزین جمعا 180 کیلومتر اونور شیراز . اونجا پر از الاغه . وقتی عشایر میان اونجا ، بچه های الاغ ها رو میدزدن ! بعد یه مدت ولشون میکنند . بعد دوباره عشایر میان الاغ میدزدن بعد ولشون میکنند . بعد دوباره میان و....
پر الاغه . حداقل بیچاره ها رو از اون گرما و تصادف و ... نجات میدید .
برای طرح سود ، اگه اولین طرح باشه شاید ولی معمولا واسه بار دوم و سوم پول هنگفت نیازه .

(08-26-2011 06:38 PM)vahideh نوشته شده توسط:  سلام منظورتون پرورش قاطره ديگه ؟ چون الاغ يا همون خر كار كردن باهاش سخته چون خيلي حيوان كله شقيه!! قاطر هم ارومتره هم مقاومتره .براي پرورشش به اسب ماده نياز داريد و الاغ نر.

نه وحیده خانوم ، حیوون به این خوبی و ارومی ! قاطر رو من فقط سواری رو کوهستانش رو دوست دارم ! تراکتور رو میذاره تو جیبش . ولی این میخوان پرورش بدن بفروش به باغ وحش تا شیر بیاد بخورتش ! شیره بلده چطور رامش کنه . الکی برن 2 تومن بدن اسب بخرن . بعد کیمیا جان ، اره عقیم میشن . تو هم میتونی اسب بخری و قاطر تولید کنی و در کنارش خر هم پرورش بدی .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-26-2011, 11:50 PM
ارسال: #12
وحیده جان اگر اطلاعی دارید توضیح میدین؟
اسب ماده+الاغ نر=؟

بله ، قاطر عقيمه ولي نسبت به خر كاربرد خيلي بيشتري داره به دليلي كه گفتم

كيفيتي وجود دارد كه براي پيروزي ضرورت دارد و آن داشتن قاطعيت در هدف و مقصود است ، اين كه بدانيد چه مي خواهيد و اشتياقي سوزان براي اين كه به آن چه مي خواهيد دست پيدا كنيد.
08-27-2011, 08:13 AM
ارسال: #13
سلام دوستان عزیز
دوستان شنیدم در بعضی از کشور ها ذائقه مردم خیلی عجیب غریبه مثلا گوشت بعضی از حیوانات زبان بسته خورده می شود یک از این حیوانات زبان بسته در ایران بسیار زیاد و فراوان می باشد و تولید مثل آن هم بسیار زیاد و ارزان هم می باشد .
چیه ؟؟
شاید خودتان حدس زده باشید گربه .
سوال آیا می شود این حیوانات را از کوچه وبازار جمع کرد وبه چین و ماچین فرستاد دوستان اگر در ارتباط با صادارات کالا به چین اطلاعاتی داشته باشند بفرمایند . با ارادت طاعات قبول
08-27-2011, 10:36 AM
ارسال: #14
ملیکا جان ، به نظرت این کار اخلاقیه ؟؟

08-27-2011, 10:12 PM
ارسال: #15
(08-27-2011 08:13 AM)melika330 نوشته شده توسط:  سلام دوستان عزیز
دوستان شنیدم در بعضی از کشور ها ذائقه مردم خیلی عجیب غریبه مثلا گوشت بعضی از حیوانات زبان بسته خورده می شود یک از این حیوانات زبان بسته در ایران بسیار زیاد و فراوان می باشد و تولید مثل آن هم بسیار زیاد و ارزان هم می باشد .
چیه ؟؟
شاید خودتان حدس زده باشید گربه .
سوال آیا می شود این حیوانات را از کوچه وبازار جمع کرد وبه چین و ماچین فرستاد دوستان اگر در ارتباط با صادارات کالا به چین اطلاعاتی داشته باشند بفرمایند . با ارادت طاعات قبول

هیچ وقت این کارونکن پولدار شدن لذت بخشه ولی نه به هرروش و قیمتی فیلمی از پوست کندن زنده موجودات دررستورانهای چین دیدم که هنوز تو شک هستم

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
08-27-2011, 10:28 PM
ارسال: #16
واقعا كه!! ببخشيد واقعا ناراحت شدم .راههاي زيادي براي پول در اوردن هست فقط بايد درست تحقيق و فكر كرد . همين گربه ها را البته در صورتي كه هنوز بچه گربه باشن را مي تونين بفروشين به كسايي كه به حيوونا علاقه دارن البته با انجام يكسري كارها روشون كه مفصله به نظرتون اين بهتر نيست؟!! . بعدشم اگه اين گربه نباشن تو خيابونها موشها خيلي خوشحال ميشن !!!!

كيفيتي وجود دارد كه براي پيروزي ضرورت دارد و آن داشتن قاطعيت در هدف و مقصود است ، اين كه بدانيد چه مي خواهيد و اشتياقي سوزان براي اين كه به آن چه مي خواهيد دست پيدا كنيد.
08-27-2011, 10:32 PM
ارسال: #17
منظور شما را نمی دانم شماکه گوسفند را ذبح میکنید برای شما یک چیز عادی می باشد واگر غیر از این باشد شرعادرست نیست که خورده شود ولی همین سر بریدن گوسفند بدین شکل که در ایران می باشد برای خیلی از فرهنگها یعنی بدویت و .....
یا خوردن کله پاچه برای ما عادی است ولی این برای ما یه چیز عادی است و برای خیلی از فرهنگها قابل قبول نیست
پرورش سگ ، خوک ، تمساح ، خرچنگ ، گربه ، مار ، خرگوش و غیره فکر نکنم پول در آودردن به هر روش باشد و بنده فکر می کنم این نوع پروشها الان یک نوع صنعت می باشد که برای خودش جای بحث دارد .
ببینم درسته که شما الاغ را پرورش بدهید و به باغ وحش بفروشید؟ حتما می دانید که به چه مصرفی می رسد.خوب با این وصف نبایستی این کار انجام شود چون به نظر جامعه حمایت از حیوانان این کار درست نیست ؟ حال به نظر شما درست است یا نه؟
08-27-2011, 11:04 PM
ارسال: #18
ما مسلمانيم و به پوله حلال اعتقاد داريم ، پولي حلاله كه خدا ان را حلال دانسته . خوب گوسفندو مي خوريم چون خدا حلالش كرده مهم نيست كه كشورهاي ديگه دوست دارن يا ندارن خوك نمي خوزيم چون خدا حلال نكرده در مورد بقبه حيوانات هم همينطوره . در مورد نيت فروش هم اين موضوع دخالت داره ، يعني چيزي را كه خدا خوردنش را حرام كرده براي خوردن بفروشيم ايا اين پول حلاله؟
از طرفي كسي با پرورش مخالف نيست نيت پرورش مهمه. سگ هم ميتونه به نيت نگهباني پرورش يابد هم به نيت خورده شدن توسط ادما !! بعد خوردن الاغ توسط حيووني مثله شير حروم نيست!! پس مشكلي نداره !!

08-27-2011, 11:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-28-2011 12:14 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #19
بچه ها ، نزنید تو ذوق بچه ! Big Grin وایستید علمی تر باهاش حرف بزنیم تا به حرفی که زده فکر کنه !
خب ملیکا جان ، این بحثی که شما داری میگی در مورد ذبح اسلامی ، من روز ها و شب های بسیاری با افرادی بحث کردم که در علوم دینی استاد بودن ! من 5 شب فقط با یک دکتر مشهور جهانی تو یه فستیوال در این مورد بحث کردم !
من همینجوری سبزی خوار نشدم ! دلایل من واسه سبزی خوار شدن ، تنها و تنها حمایت از حقوق حیوانات بود !
بحث الاغ هم که بنده در اون شرکت کردم ، میتونم توجیهش کنم :
همونجور که وحیده جان در اطلاع هستن ، یکی از مبانی دانپزشکی ، اینه که اگه حیوانی درد و رنجی غیر قابل تحمل داشته باشه ، باید خلاص شه ! خلاص شدن هم = با کشتن حیوان ! این از خود امریکا تا ته افریقا مرسومه و تو تمامی دانشگاه ها هم تدریس میشه ! همونجوری که خودتم دیدی ، من گفتم ادرس میدم ، برو خر مفت بیار برای پرورش ! اون خر ها ، در وضعیتی زندگی میکنند ، که گریه هر شخصی رو در میاره !

بحث رو در مورد شکنجه هایی که به این حیوانات در برخی نقاط کشور میدن باز نمیکنم چون اکثرا غیر اخلاقیه و نمیشه تو جمع زد ولی از همین یه جمله بفهمید که چقدر این مبحث شدید و تاسف باره !

ما این خر رو میاریم پرورش میدیم ، جا و مکان میدیم و اگه تونستیم از خر استفاده ی دیگه ای بکنیم ( مثل شیرش ) اون رو نگه میداریم و به کاری پرسود تر دست میزنیم ، در غیر اینصورت ، اون رو به دست طبیعت میسپاریم تا همونجور که مادر طبیعت صلاح دیده ، قوی تر طبق قانون جنگل ضعیف تر رو بخوره تا زنده بمونه ! تازه ما تا اخرین مرحله ی خورده شدن خر توسط مثلا شیر اوضاع رو کنترل میکنیم تا خر کشته و تکه تکه نشه و سپس به خورد شیر داده بشه !

اما حرفی که شما میزنید ، یه مشکل فرهنگی داره ! ما تو ایران زندگی میکنیم ، من تمام عمرم رو با گربه سپری کردم ! همین الان 4 گربه دارم ، یک هامستر دارم ، 55جفت قناری دارم ، دو تا کاسکو دارم ، سه تا سگ نگهبان دارم که مال شخص دیگه ای و دارم پرورشش میدم و تو شیلات ماهی نگه داری میشه ، 2 تا ماهی قرمز دارم ، یه اکواریوم دارم پر ماهی ، دو تا گوسفند و یه بز هم از یکی هدیه گرفتم که دادم یه چوپونی تو شیراز ازش نگهداری کنه و دیگه نرفتم دنبالش و .... این که گربه تو ایران خورده بشه ، خیلی بد و گاها توهین امیزه ! اما در چین نه ! چین هم اونقدر گربه داره که نیاز نباشه ما گربه صادر کنیم ! وقتی در هایتی زلزله اومد ، تمام دارایی من 30 هزار تومن بود ! اون 30 هزار تومن رو یوکش خریدم که شد حدود 25 دلار و همش رو به حیوانات زلزله زده ی هایتی کمک کردم ! ما میتونیم ، در غالب حمایت از حیوانات ، سود خیلی خیلی بیشتری بکنیم ! نمونه های زیادی هستند در این رابطه ! سودم هم اینجوری نیست که پول مردم رو بالا بکشیم ، با یه اقدام بشر دوستانه ، حمایت سازمان های حمایت از حیوانات رو جذب میکنیم و این یعنی توانایی تولید نژاد خاص ایران و فروش ان در سرتاسر دنیا !

ما گربه رو نمیخوریم ، پس حق کشتن اون رو نداریم !
شیر خر میخوره ، پس حق کشتن اون رو داره !

موفق هستی ، موفق تر باشی !

08-27-2011, 11:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-27-2011 11:56 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #20
از توضیحات شما عزیزان بسیار متشکرم
دوستان عزیزالان در ایران کسانی حضوردارند که خرگوش ، خرچنگ، تمساح ، پرورش می دهند همه آنها هم حرام گوشت بوده برای پوست هم نیست تا آنجا که اطلاع دارم از نظر شرعی هم مشکلی نداره .
خوب نمی خواهم مسئله را کش بدهم برای پرورش گربه ایرانی کسی کاری انجام داده و شما کسی را سراغ دارید ؟
با تشکر شب بخیر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,635 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  درخواست ایده راه اندازی سایت Mohammad Sh 12 4,526 10-08-2022 08:45 PM
آخرین ارسال: saeidabbasi
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,395 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار Miladhaji 0 453 05-11-2022 11:24 AM
آخرین ارسال: Miladhaji
  ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما رنسانس فکر 0 577 09-18-2018 12:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما alireza1122 2 808 08-16-2018 01:41 PM
آخرین ارسال: rad86
  ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها مهدی ر 57 37,180 11-18-2017 11:07 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  ایده دارم هیچی پول ندارم boy.farda 3 1,722 09-21-2017 03:44 AM
آخرین ارسال: boy.farda
  ایده برای کوچه شلوغ sadegh_mp2 2 1,637 04-19-2017 06:53 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  ایده هایی برای تولید نرم افزار و کسب درآمد کامیار کاظمی 18 17,395 04-10-2017 04:18 PM
آخرین ارسال: niazpayam
  نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی emertat 4 2,350 04-09-2017 11:55 PM
آخرین ارسال: سنندجی
  درخواست ایده واسه شروع کار با 80 میلیون 584gsm 6 3,957 02-28-2017 05:33 PM
آخرین ارسال: shahram1019
  110 متر دفتر کار مبله (پاسداران) از من ایده و کار مناسب از شما mey 0 998 01-15-2017 02:32 PM
آخرین ارسال: mey
  شریک برای ایده فوق العاده و برند سازی قوی alifarzam 3 2,136 08-13-2016 01:20 PM
آخرین ارسال: alifarzam
  ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان mehdi_61 4 2,279 06-09-2016 12:45 AM
آخرین ارسال: akbar.haghighi
  ایده برای یک شروع انفجاری (رستوران) ali farahani 16 12,590 06-05-2016 08:54 PM
آخرین ارسال: elco
  ایده جدید برای راه اندازی سایت خدماتی ahmadbaladj 7 5,726 06-05-2016 08:42 PM
آخرین ارسال: elco
  شریک - همکار - بازی رایانه ای alijemi 3 1,062 04-24-2016 01:30 PM
آخرین ارسال: aligoli
  ایده دارم - نیاز به یک برنامه نویس آندروید برای شراکت hami69 2 1,752 02-27-2016 02:33 AM
آخرین ارسال: davaran
  فستیوال ایده های کسب وکار jahanagahi 92 33,920 12-10-2015 10:54 PM
آخرین ارسال: بیتا الف

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS