ایده ای جالب کارا و خنده دار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده ای جالب کارا و خنده دار (/showthread.php?tid=651) |
ایده ای جالب کارا و خنده دار - kimyya - 08-26-2011 05:14 AM سلام دوستان تا حالا به پرورش الاغ فکر کردین؟ میدونید واسه چه پرورش میدن؟ به نظرتون سرمایه اولیش چنده؟ پرورش الاغ به درد باغ وحش ها میخوره به دلیل تغذیه کلیه حیوانات گوشت خوار باغ وحش شیر الاغ هم دارای مواد بسیار مفید هست ولی زود فاسد میشه به نظرتون تو روستاهای اطراف محل زنگی هر کدوم از ما چنتا الاغ حیرون و سر گردون هست؟ چند میشه خریدشون؟ این ایده رو جدی بگیرید نظرتون چیه؟ RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - mas - 08-26-2011 08:44 AM الاغ یکی از پرکاربرد ترین حیوانات در مزرعه و باغ ها است به نوعی به جرات می شه گفت دست راست کشاورز و باغ دار و دامدار است.البته باغ وحش ها پیر هاشو می خرن که ارزونتره .ایده خیلی عالی هستش چون مرکز خرید تخصصی الاغ من تا حالا ندیدم و می شه سگ گله هم پرورش داد RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - jahanagahi - 08-26-2011 09:33 AM بنظرم ایده زیبا و پولسازی است. برای حرکت تصمیم و همت لازم است. RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - kimyya - 08-26-2011 12:30 PM (08-26-2011 08:44 AM)mas نوشته شده توسط: الاغ یکی از پرکاربرد ترین حیوانات در مزرعه و باغ ها است به نوعی به جرات می شه گفت دست راست کشاورز و باغ دار و دامدار است.البته باغ وحش ها پیر هاشو می خرن که ارزونتره .ایده خیلی عالی هستش چون مرکز خرید تخصصی الاغ من تا حالا ندیدم و می شه سگ گله هم پرورش داد اره دقیقا حقیقتش این مسئله رو برای این عنوان کردم که براش یه تصمیمی بگیریم. پدرم 10 هکتار زمین 80 کیلومتری شهر کرمان داره یه منطقه بسیار وسیع که تو عمق 3 متری از سطح خود روستا که 8 حلقه چاه قنات داره که به دلیل خشک سالی خشک شدن ولی درست تو همین عمق و داخل همین زمین یه رودخانه با ابی قابل توجه که از چند چشمه گرفته شده رد میشه. هر جای زمین که چاه بزنید تو عمق 3 متری چاه به اب میرسیم. خاک این زمین چند نمونه است و املاح خاک تو هر قسمت متفاوت. منطقه اونجا سرد و خشک ولی حیف که مال من نیست و به من نمیده ولی میفروشه برای زنبورداری/پرورش گوسفند/قارچ/کارخانه شیرین بیان/پرورش الاغ/پسته/درخت هایی مثل سیب.به.انگور.و.../و تهیه علوفه/مزرعه ذرت/مزرعه افتاب گردان/و حتی ساخت باغ گردشگری و... بسیار عالیه ولی به دلیل اینکه پدر کارمنده و نمیتونه هر روز بره و بیاد و یکی دائم اونجا نیاز داره انچنان پیشرفتی نکرده. کاش میشد با هم این زمین رو خرید و روش کار کرد و این ایده هارو به نتیجه رسوند. مطمئنم که این زمین قابلیت اینو داره که چند نفر رو ملیاردر کنه اگر درایت و تلاش و کوشش باشه ![]() RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - 3ObHaN - 08-26-2011 02:45 PM الاق میخواین پرورش بدید ؟ اگه خواستید ، ادرس میدم بهتون ، برید 2-3 تریلی الاق و قاطر ، مفت و مجانی بردارید بیارید . RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - mas - 08-26-2011 03:37 PM (08-26-2011 02:45 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: الاق میخواین پرورش بدید ؟ مجانی ![]() RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - jahanagahi - 08-26-2011 04:12 PM اگر فردی بخواهد این حرکت را شروع کند امکان پیشرفتش عالی است. RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - 3ObHaN - 08-26-2011 05:00 PM (08-26-2011 03:37 PM)mas نوشته شده توسط:(08-26-2011 02:45 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: الاق میخواین پرورش بدید ؟ مجانی مجانی ، ولی باید بگردی ![]() RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - vahideh - 08-26-2011 06:38 PM سلام منظورتون پرورش قاطره ديگه ؟ چون الاغ يا همون خر كار كردن باهاش سخته چون خيلي حيوان كله شقيه!! قاطر هم ارومتره هم مقاومتره .براي پرورشش به اسب ماده نياز داريد و الاغ نر. RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار - kimyya - 08-26-2011 10:01 PM (08-26-2011 02:45 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: الاق میخواین پرورش بدید ؟الاغ! ![]() ![]() ادرس بدین اقا سبحان البته سر کاری نباشه حتما میریم نکنه فکر کردین حتما باید برای طرحی سود ده پولی هنگفت هزینه کرد؟ (08-26-2011 06:38 PM)vahideh نوشته شده توسط: سلام منظورتون پرورش قاطره ديگه ؟ چون الاغ يا همون خر كار كردن باهاش سخته چون خيلي حيوان كله شقيه!! قاطر هم ارومتره هم مقاومتره .براي پرورشش به اسب ماده نياز داريد و الاغ نر. وحیده جان اگر اطلاعی دارید توضیح میدین؟ اسب ماده+الاغ نر=؟ اینجوری که عقیم میشن ![]() (08-26-2011 04:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: اگر فردی بخواهد این حرکت را شروع کند امکان پیشرفتش عالی است. منظورتون پرورش الاغ؟ یا بقیه مباحثی که گفتم؟ |