تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

انتقاد از اعضای تهرانی ها
زمان کنونی: 09-28-2025, 08:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: m_grate29
آخرین ارسال: mteam
پاسخ: 43
بازدید: 9693

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد از اعضای تهرانی ها
05-11-2012, 01:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-11-2012 01:21 PM، توسط P@RSA.)
ارسال: #31
RE: انتقاد از اعضای تهرانی ها
دوستان لطفا بجاي كلمه نامانوس ش-ك-س-ت بفرماييد تجربه. الان تجربه اي كه جنابعالي داريد بنده ندارم.
يادمان باشد افكار+احساس+عمل=نتيجه
همه گزينه هاي اين فرمول بايد رعايت شود.
راستي با احترام و نزاكت بيشتري لطفا انتقاد نماييد!
موفقتر باشيد.

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-12-2012, 01:01 AM
ارسال: #32
خيلي متاثر شدم از خوندن اين تاپيك. واقعا ديگه حرفي نمونده واسه زدن ... همين...

فقط يك حكايت:
مردی پسر تنبلی داشت که از زیر کار درمی‌رفت و همه چیز را به شوخی می‌گرفت. روزی او را نزد حکیم آورد و گفت: “از شما می‌خواهم به این پسر من چیزی بگویید که دست از این تنبلی و بی‌تفاوتی‌اش بردارد و مثل بقیه بچه‌های این مدرسه به دنیای واقعیت و کار و تلاش برگردد.”

حکیم با لبخند به پسر نگاه کرد و گفت: “اگر تو همین باشی که پدرت می‌گوید زندگی سخت و دشواری مقابلت هست. آیا این را می‌دانی؟”

پسر تنبل شانه‌هایش را بالا انداخت و گفت: “مهم نیست؟”
حکیم با تبسم گفت: “آفرین به تو که چیزی برای گفتن داری.
لطفاً همینی که می‌گویی را درشت روی این تخته بنویس و برای استراحت با پدرت چند روزی میهمان ما باش.”

صبح روز بعد وقتی همه شاگردان برای خوردن صبحانه دور هم جمع شدند حکیم به آشپز گفت که برای پسر تنبل غذای بسیار کمی بریزد.
پسر که از غذای کم خود به شدت شاکی شده بود نزد حکیم آمد و به اعتراض گفت:
“این آشپز مدرسه شما برای من غذای بسیار کمی ریخت!”

حکیم بی آن که حرفی بزند به نوشته‌ای که شب قبل پسر روی تخته نوشته بود اشاره کرد و گفت:
“این نوشته را با صدای بلند بخوان! حرفی است که خودت نوشته‌ای!”

روی تخته نوشته شده بود: “مهم نیست!” و این برای پسر تنبل بسیار گران تمام شد. ظهر که شد دوباره موقع ناهار غذای کمی تحویل پسر تنبل شد. این بار پسر با اعتراض همراه پدرش نزد حکیم آمد و گفت: “من اگر همین‌طوری کم غذا بخورم که خواهم مرد.”

حکیم دوباره به تخته اشاره کرد و گفت: “جواب تو همین است که خودت همیشه می‌گویی!”

روز سوم پسر تنبل زار و نحیف نزد حکیم آمد و گفت: “لطفاً به من بگویید اگر بخواهم غذای کافی به دست آورم چه کار کنم؟”

حکیم به آشپزخانه رفت و گفت: “هر چه را آشپز می‌گوید تا ظهر انجام بده!”

پسر تنبل تا ظهر در آشپزخانه کار کرد و ظهر به اندازه کافی غذا خورد. او خوشحال و خندان نزد حکیم آمد و گفت: “چه خوب شد راهی برای نجات از گرسنگی پیدا کردم!” و بعد خوشحال و خندان برای تأمین شام خود به آشپزخانه برگشت.

پدر پسر تنبل با تعجب به حکیم نگاه کرد و از او پرسید: “راز این به کار افتادن فرزندم چه بود؟”

حکیم با خنده گفت: “او حق داشت بگوید مهم نیست! چون چیزی که برای شما مهم بود و برای حفظ اهمیتش حاضر بودید تلاش کنید، او به خاطر تنبلی‌اش و این که همیشه شما بار کار او را بر دوش می‌گرفتید دلیلی برای نامهم شمردنش پیدا می‌کرد. اما وقتی موضوع به گرسنگی خودش برگشت فهمید که اوضاع جدی است و این‌جا دیگر جای بازی نیست معنی مهم بودن را فهمید و به خود تکانی داد. شما هم از این به بعد عواقب کار و نظر او را مستقیم به خودش برگردانید و بی‌جهت بار تنبلی او را خودتان به تنهایی به دوش نکشید. خواهید دید که وقتی ببیند نتیجه اعمال ناپسندش مستقیم متوجه خودش می‌شود اعمال درست برای او مهم می‌شوند و دیگر همه چیز عالم برایش نامهم نمی‌شوند

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-12-2012, 11:26 AM
ارسال: #33
خب دوستان حالا بیایید یک کار انجام بدیم

همه بفرمایید برای حل این مشکل چه راهکارهای عملی وجود داره؟
بصورت یک جمله ای
ممنون

نظر بنده:
ایجاد فضای شفاف و اعتماد برانگیز(ایجاد این فضا فقط در صورت تعامل افراد با یکدیگر میسر است)

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
05-12-2012, 07:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-12-2012 07:13 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #34
(05-12-2012 04:37 PM)georgehour نوشته شده توسط:  کی پست منو پاک کرد؟!!!! قابل توجه اون فردی که بدون هیچ اطلاعی پست منو فرستاد هوا باید بگم که ......

لااقل می تونستی انتقال بدی یا واسم پیام خصوصی کنی. بابا ما هم سایت کاربر محور داریم والا تاحالا این مدلیشو ندیده بودیم، که هیچ ارزشی واسه کاربر قائل نباشن
BYE ALL
دوست عزيز وقتي بدون توجه هرجا پست خود را ارسال بفرماييد اين اتفاق مي افتد.
لطفا قبل از ارسال پست به بخش راهنماي انجمن مراجعه بفرماييد.
پيام انتقال پست براي شما در همين تاپيك داده شد و بعد از 4 ساعت پست شما حذف شد.
اين پيام شما هم و پيام بنده ظرف چند ساعت براي منحرف نشدن موضوع تاپيك حذف خواهد شد.

كانال ايده يار: @ideayar
05-12-2012, 07:32 PM
ارسال: #35
چرا همتون برا کاراتون قیم می خواین و دوست دارین کسی کنارتون باشه . می خواید اگه شکستی حاصل شد نصف تو تبعاتش با کس دیگه شریک باشین .
من در چند سال گذشته اینجوری بودم و اصلاً اعتماد به نفس نداشتم برا همه کارام شریک می خواستم .ولی الان تو کارام دوست دارم تنها باشم و بالطبع موفق ترم . از چی می ترسین ؟ از شکست ،از به باد رفتن سرمایه ،وقت ، از چی ؟ هیچ چیز ترسناکی وجود نداره .همه مولارد بالا رو در زمان عادی هم از دست می دیم . وقتمون که داره می گذره ، سرمایمون داره ارزشش کم می شه پس اونم داره از بین میره ، شکست هم که وقتی تو عمرمون برای اهدافمون تلاش نکنیم به اونا نمی رسیم پس شکست خوردیم . تنهایی شروع کنید . مدیر باشید از توان بقیه درراستای اهدافتون استفاده کنید .بگذارید بقیه براتون کار کنند .
کار گروهی خوبه ولی توی یک گروه ریاست کنی لذتش چیز دیگس.
انجمن فقط انرژی مثبت باید بده . که الان چند وقتی هست که بعضی پالس های منفی از اون می یاد.

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
05-12-2012, 10:53 PM
ارسال: #36
از انجمن پالس منفي مي ياد؟؟؟
ممنون

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
05-12-2012, 11:11 PM
ارسال: #37
نه همه ، ولی بعضیا روضه می خونن نمی شه و نمی خوام و ن.... . اینا پالس منفیه . خداییش نیست . خوب اگر نتونستی کاری رو بکنی شکست خوردی نباید موج منفی بریزی رو بقیه هم تاثیر می ذاره .هممون شکستهایی رو تجربه کردیم بعضیا ازش نردبون درست کردن بعضیا دسته بیل کلنگ تا گودالی حفر کنند و امیال و آروزوها و در نهایت اهدافشون رو دفن کنن .
موج منفی ممنوع

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
05-12-2012, 11:19 PM
ارسال: #38
به اقای دکتر جهانگیری گفتم آیا شما تاحالا نمیشود و نمیتوانم استفاده کرده اید؟ گفتند، ممکن است رسیدن به آن دور باشد و بیشتر طول بکشد اما نمیشود که نداریم.
در مورد اوضاع اقتصادی حال حاضر کشور نیز گفتند، من زمانی که تولیددارو را رها کردم در اوج تحریم ها جنگ بودیم، اما شروع کردم و یکسال بعد موفق شدم، شما باید از تهدیدها، فرصت بسازید تا موفق شوید.

اتفاقا مصاحبه کامل من با دکتر با عنوان "جنس فروخته شده پس گرفته می شود!" ، امروز در هفته نامه دنیای کسب و کار چاپ شد، پیشنهاد می کنم، مطالعه کنید، مطالب جالبی در آن است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

05-12-2012, 11:22 PM
ارسال: #39
(05-12-2012 11:11 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  نه همه ، ولی بعضیا روضه می خونن نمی شه و نمی خوام و ن.... . اینا پالس منفیه . خداییش نیست . خوب اگر نتونستی کاری رو بکنی شکست خوردی نباید موج منفی بریزی رو بقیه هم تاثیر می ذاره .هممون شکستهایی رو تجربه کردیم بعضیا ازش نردبون درست کردن بعضیا دسته بیل کلنگ تا گودالی حفر کنند و امیال و آروزوها و در نهایت اهدافشون رو دفن کنن .
موج منفی ممنوع

چشم اقاي دهقاني
اگر در اين مدت داراي نوسانات بوديم
از اين به بعد سعي ميكنيم داراي موج مثبت باشيم.
اما گاهي بد نيست حتي شكست ها هم ثبت بشوند تا ديگران شاهد اين باشند كه افراد با شكست خوردن كنار نميكشند.

كانال ايده يار: @ideayar
05-13-2012, 01:06 AM
ارسال: #40
من یه چی میگم همه نظرات درست
من تایپیکو ایجاد کردم و خیلی ها تایید کردند و تعدادی هم تایید نکردن.و خیلی نظرات خوبی هم گفته شد.همه ی نظرات به جا و پر محتوا.
منم رسیدم به حرف یاشار عزیز رسیدم به حرف ناصر عزیز و خیلی های دیگه.
چندین پیشنهاد شد به بنده ی حقیر در مورد کار و منم که در شرایط زیاد خوبی هم نبودم قبول کردم و حرف دوستان رو زمین نذاشتم ولی نمیدونم یعد از یک هفته نه 2 هفته نه 1 ماه هیچ خبری از من نگرفت فقط به من گفتند اوکی هستی منم گفتم اوکی هستم.
آقا ی محترم شما که نمیخوای کار کنی واسه چی الکی آدمو مشغول میکنی.
شما فقط بلدی حرف بزنی.واقعا این رسمشه.من یک سرمایه ایی رو بخوابونم برای چند نفر حتی یک تماس . نمیخوام تماس بگیری پیام خصوصی بده بپرس حال خوبه یا نه؟
بعد اسم خودتو میزاری آدم موفق که در آینده میخوای پولدار شی.
شما باید حالات اولیه زندگی رو یاد بگیری و بعد شروع کنی به پیشنهاد دادن
از هر دست بگیری از همون دستم پس میگیری.
خدا شاهده درست نیست . این کارا اصلا به درد یه انسانی که خودشم فکر میکنه خیلی انسان شریفیه درست نیست
به هرجایی که میخوایی برسین ولی نه با دورویی.
دردل دارم ولی حیف
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین greenworld 0 355 05-27-2023 05:02 PM
آخرین ارسال: greenworld
  برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ ahmaad313 14 6,475 10-24-2022 05:22 PM
آخرین ارسال: soni70
  اولین قدم ها MARYAR 28 8,443 04-09-2018 03:52 PM
آخرین ارسال: shadyab
  چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ shokrgozar 1 1,238 03-17-2017 09:50 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ shokrgozar 0 942 02-20-2017 04:24 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  حمل بار از دبی MR683 0 441 02-04-2017 01:14 PM
آخرین ارسال: MR683
  دعوت از دوستان همدانی dara 35 8,807 11-29-2016 12:06 AM
آخرین ارسال: vh.sa
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 10,601 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! TigNevesht 21 2,942 11-19-2016 02:18 PM
آخرین ارسال: jamalooo
  چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ Benhour 1 1,545 10-23-2016 12:43 AM
آخرین ارسال: Benhour
  يك سوال جالب از دوستان اقاي ايـــده 25 6,746 10-20-2016 01:04 PM
آخرین ارسال: Benhour
  استقبال از ایده دوستان saba01 7 2,183 08-10-2016 02:09 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 1,190 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  نظر خواهی از اساتید jabari 2 759 05-05-2016 10:30 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  واردات از ترکیه navid_1988 8 1,929 11-30-2015 10:43 AM
آخرین ارسال: MEHRAN_SOOZER
  پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) مهدی 1 230 46,430 09-04-2015 11:11 AM
آخرین ارسال: iran
  جا و سرمایه 100تومنی ازما ایده و فعالیت از شما karafarin 2 2,074 06-13-2015 01:08 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi
  همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند جلال فتحی 0 600 05-14-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: جلال فتحی
  چگونه از یک جمع چندصد نفری بهره ببریم cooch 0 818 05-09-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: cooch
Shocked میزبانی از یکدیگر در شهرمان cooch 3 786 05-09-2015 03:26 PM
آخرین ارسال: cooch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS