سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انتقاد از اعضای تهرانی ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
به نام هستی
سلام خدمت دوستان به خصوص تهرانی ها
می خوام یک انتقاد تند از اعضای تهرانی ها کنم
فقط خواهشا وقتی این انتقاد هارو کردم منو به عنوان عضو کوچک ببخشید

دوستان تهرانی شما میخواین سرمایه گذاری کنید یا نه؟
هر روز این همه مطلب میزاریم تو این فروم (بهترین سایت از نطر بنده تا به حال دیدم) انگیزه داشته باشید فلان کارو انجام بدید تا به فلان ثروت برسید وووووووو ؟ این همه پیام چه حاصل؟

ما ها فقط حرفشو میزنیم
می خوام یه انتقاد کنم از آقای کامیار که خودش می دونه چقدر برام عزیزه
من تو تایپیک ها که میخوندم قرار بود از چندین ماه پیش یک صندوق افتتاح کنید؟یعنی تو این همه مدت نشده؟کسی که نمیتونه عضو هییت رئیسه شه خوب نشه . وقتی که نمیتونه نباشه و کاری انجام بده.بهتره نباشه... (بسیاری از ما هنوز نه گفتن رو یاد نگرفتیم)

من خودم با ذوق و شوق اومدم تو این انجمن ولی یکم دلسرد شدم

از مهدی و ناصر یاد بگیریم
از بچه های اصفهان مشهد یاد بگیریم.
از بچه های شمال یاد بگیریم

تو انجمن هرکی ساز خودش رو میزنه.
فلانی با فلانی بحثش میشه.فلان عضو میره ببینه فلانی عضو دیگه چی نوشته.
یکم انجمن سردرگم شده یا من خیلی بد می فهمم.

من فکر میکنم بعضی ها در انجمن دوست دارند اعضا کاریو شروع کنن و بعد از شروع کار بررسی کنن که اگر سود داشت بعد پولمونو بزاریم و شریک شیم.
منتظرند از اول چند نفر شروع کنن.چون میترسن شکست بخورند.من این حرفو از خودم نمی زنم چندین نفر گفتن بهم که من اینجا میگم.

اگر قراره شروع کنید پس یا علی اگر نه این بحث ها فایده نداره
خودتون که دیدید من هم از زمانی که عضو شدم همه ی جلسات رو اومدم.فعال هستم پس وقتی انتقاد میکنم یعنی اینکه بیخودی نیست.

چند نفر از اعضا هستن که واقعا سرمایه گذاری می کنند خودشون میدونن کیارو میگم.
این همه بحث از عملی شدن کارها میدیم ولی به ندرت مخصوصا تهرانی ها عملی میکنن

دوستان ببخشید اگر انتقادم تند بود منو ببخشید

امروز که محتاج توام جای تو خالیست فردا که بیایی از من خبری نیست (حافظ)
متاسفانه تو کارهای گروهی همه فقط حرف میزنن اما کسی عمل نمیکنه
چند هفته پیش رفته بودم مغازه مهدی ، پرسید کم پیدا هستی و تو جلسات حضوری نمیای، بهش هم گفتم که یکی از دلایلی که کمتر تو بحث ها شرکت میکنم همینه

اواخر پاییز بود اگر اشتباه نکنم که نمایشگاه بورس و بانک و بیمه در کنار نمایشگاه محصولات غذایی بود که ما فقط نمایشگاه بورس و بانک و بیمه رو وقت کردیم سر بزنیم و برای اولین بار با دوستان آشنا شدم
نشسته بودیم غذا میخوردیم که بحث اومد سر این که پارچه بخریم بدیم خیاط و برای عید پیراهن مردانه وارد بازار کنیم
اگر خانم MARYAR و مهتاب خانوم یادشون باشه به من گفتند تو چرا کم حرف میزنی یا اصلاً چیزی نمیگی
چون آقای قربانیان تو این مسئله تجربه داشتند سرپرست این گروه ایشون شدن و به من سپردند که بدنبال خیاط باشم
من هم چیزی نگفتم و قبول کردم، با خودم گفتم اگر قراره شروعش با من باشه مشکلی نیست
من فرداش رفتم دفتر آگهی همشهری و یه تبلیغ دادم برای یافتن خیاط
روزی که آگهی چاپ شد حدود 13-14 نفر زنگ زدند و من اطلاعاتشون رو گرفتم و آخر شب دادم به آقای قربانیان و همونجا این پروژه به اتمام رسید ودیگه خبری نشد

من هم دیدم وقتی کسی کاری انجام نمیده کلاً بیخیال بحث ها شدم

این چندتا پروژه هم که دوستانی که اینجا عضو هستند یا ایده ش رو از قبل داشتند یا اگر از این انجمن با کمک دوستان پیدا کردن به صورت انفرادی یا حداکثر 2-3 نفره پیش رفت کرده

متاسفانه موردی که تمام ایرانیها بهش اعتقاد دارن و همه ی ما هم میدونیم اینه که کمتر فردی حاضر به کار گروهی میشه و به قول معروف همه دوست دارند اگر کار سود دهی هست سودش همش به جیب خودشون بره یا به قول محمدرضا بعضی ها هم میخوان پول رو تو کاری وارد کنند که مطمئن باشن 100 درصد سوددهی داره و در این صورت هم افرادی که کار رو شروع کردن و به سود رسیدن ورود افراد جدید به کار رو کمتر قبول دارند که خوب حق هم دارند
ممنون محمدرضای و یاشار عزیز
اتفاقا داغ دل خودم هم تازه شد.
عزیزانی که از نزدیک باهم دردودل کرده ایم میدانند که چه می گویم.
آن صندوق را با هزار ذوق و شوق و حتی برخلاف میل باطنی ام و بنابرخواسته عزیزان شروع کردیم، رای گیری شد، اما... چه بگویم! بخاطر برخی مسائل نمیتوانم چیزی عرض کنم و بقولی دستم در پوست گردو گیر کرد! و اکنون فقط اعتراض عزیزان برایم مانده است!
در مورد کارهای عملی انجمن، شاید ندانید چندین نفر تاکنون با من تماس گرفته اند و یا با واسطه گفته اند که کاری را شروع کرده اند، اما واقعا نمیدانم چرا هنوز در انجمن مطرح نکرده اند تا همه عزیزان از چند و چون آن مطلع شوند! شاید فکر می کنند اگر اعلام کنند ما پولی از آنها طلب می کنیم!!! نمی دانم چه بگویم!
گفته ام هرکس کاری را آغاز کند در حد توانم آن را معرفی میکنم برای مثال برند راکا در ماهنامه خلاقیت که آخرین تلاش و توانم بود!
درباره پیشقدم شدن برخی عزیزان در کاری و بقولی سپر بلا شدن دیگر خود محمدرضا هم می داند که در جلسه آخر داد خودم هم درآمد که دوستان نمیشود که در موضوعی یک عده ریسک کنند و عده ای دیگر فقط نظاره گر باشند! خواهش میکنم آنقدر نترسید و ریسک کنید، بهتر است پولمان با تجربه و ریسک کردن از بین برود تا انکه تورم روزبروز ارزش آن را به صفر نزدیک کند!
در مورد کارگروهی نیز از خودم ابتدا شروع می کنم،تا کنون چندین کار گروهی را با برخی اعضا شروع کرده ام اما واقعا باید گفت که در شرایط سخت و مسائل مالی، برخی آن بعد پنهان خود را نشان می دهند با آن همه کاری که شروع کرده ام معدود دوستانی را مناسب کارگروهی دیده ام و خدا را شکر با همان چند نفر نیز کارهایی را در حال انجام هستیم که یکی از آنها گروه آموزش و "همایش ایرانیان" انجمن است که در این چند روزه به یکی از کارها و شاید در بعدی بزرگ تر از همیشه آشنا خواهید شد.
نزدیک به 9 ماه است که ماهنامه انجمن استارت خورده است، عزیزانی که یک مقاله ارسال میکنند به 5 نفر نمیرسد از این جمع عظیم!
این در حالیست که،برخی دوستان هم فقط از این جمع انتظار معجزه و برآوردن خواسته هایشان را دارند(نمونه اش آن اعتراض ها در هفته نامه آسیا)، لطفا می شود بفرمایید که شما که در ماهنامه آسیا به ما اعتراض می کنید،برای انجمن چه کرده اید که انتظارهای بزرگ و کوچک دارید؟
لطفا شما هم که این متن را میخوانید صادقانه تفکر کنید که ایا مناسب کار گروهی هستید یا فرد گرایید؟
شخصا که مجبور شده ام با کلی ازمون و خطا عزیزان و یارانی را برای کارهای گروهی ام انتخاب کنم تا در اواسط کارهایم با مشکل مواجه نشوم.
ایمان دارم که دست در دست یکدیگر دهیم می توانیم همه را متحیر کنیم، همین تلاش های کوچک است که به سرانجام خواهد رسید و بنده نیز به عنوان مدیریت انجمن تاکنون هرکاری از دستم برآمده انجام داده و قول میدهم که بعد از آن هم انجام خواهم داد.
یاعلی
همه از كاستي ها گفتند.......... حرف منم قبلا اين بود.........ازالان از قدرت ها وكارهاي كه ميشود كرد بگيم.....
چند نفر كه تمايل دارند به كارگروهي مشكلي نيست با اونها اغاز ميكنم..........

اگر كسي هست هنوز كه اميد داره ازاين انجمن ميشود يك گروه بسيار فعال ايجاد كرد.....با يك ياعلي شروع كنيم

((( هنوز بايد به اينده اميد داشت))

يا علي
دوستان می شود، شاید این گروه بزرگترین گروه اعضا باشد که ثابت کنیم می شود :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...8#pid28588
(05-10-2012 08:59 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان می شود، شاید این گروه بزرگترین گروه اعضا باشد که ثابت کنیم می شود :

اقاي كاظمي لينك كه برميگرده به همين تاپيك؟؟
(05-10-2012 09:27 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-10-2012 08:59 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان می شود، شاید این گروه بزرگترین گروه اعضا باشد که ثابت کنیم می شود :

اقاي كاظمي لينك كه برميگرده به همين تاپيك؟؟
احمد جان لينك اصلاح شد.
موفق باشيد.
مهمترین مشکل ما تضاد نظری هست ما نمی تونیم نظرامون رو با هم یکی کنیم . باید این انرژی در یک راستا و همسو بشه .
اگه توجه کرده باشین اعضای قدیمی سایت یه مقدار کمتر پست می دن . و به نظر من به خاطر اینه که یه مقدار دلسرد شدن .
اینو نباید بگم ،ولی پست های این روزای انجمن حال و روز پست های اولهای انجمن رو نداره .
بنده هنوز توی آزمون خطا سیر می کنم و کارم رو در حد آزمایشی نگه داشتم . و حتماً شروع کارم رو اطلاع می دم
همونطور که دوستان اشاره کردند اکثراً فقط در حرف هستند و زمان عمل هیچ اقدامی نمی کنند و ترس از ریسک کردن دارند درست است که ارتباط ها از طریق انجمن هست و شاید خیلی ها همدیگه رو نشناسند اما اگه فکر می کنید که می تونید با هم همسو باشید و کاری رو شروع کنید خوب قرار حضوری با هم داشته باشید و از نزدیک بیشتر با هم آشنا بشید تا اعتماد بین طرفین برقرار بشه و کار عملی هم شروع کنید مثل آقا ناصر و آقا مهدی که قبل از آشنایی در انجمن همدیگه رو نمی شناختند اما الان با هم یه کار موفق رو شروع کردند
بعضی افراد هم تنها برای اینکه یک چیزی نوشته باشند می آیند و اینجا مطلبی می نویسند ، به عنوان مثال یکی از اعضای انجمن در موردی نظر داده بود و ادعایی رو مطرح کرده بود اما وقتی با پیام خصوصی ازش راهنمایی خواستم از جواب دادن امتناع کرد و جواب پیام های من رو نداد . بنابراین روی بعضی نظرات هم که توی پست ها داده می شه نمی شه حساب کرد .
محمد رضا جان کاملا موافقم ولی مثلا زدن صندوق خیلی خوبه فقط دردسرهای بعدی هم باید در نظر گرفت اگه من بیام سرمایه گذاری کنم آیا جنبه ضرر هم دارم همه بدنبال سود هستند بیشتر ما ها فقط بلدیم شعار بدیم حرفای انگیزشی را میریم کپی مکنیم میاریم اینجا قرار میدیم آیا خودمان هم به آن عمل میکنیم ما نباید از انجمن انتظار معجزه داشته باشیم البته اینم بگه که جنبه مثبت اینکار اینه که تمام این مطالب وایده های پراکنده یک جا جمع میشه و کسانی که میتونند از آن بهترین استفاده را میکنند من خیلی تلاش کردم با دوستان یک کار عملی را شروع کنم ولی در موقع عمل بیشتر دوستان غیب شدند واینطور نبود که من هم از اینکار دست بکشم اتفاقا بیشتر پیگیر شدم و انشاالله به سرانجام هم خواهم رساند از آقای کاظمی نباید انتظار داشت که مثلا ایشون باید جلسه بزاره همه را جمع کنه اینجا همه میتونند آقای کاظمی باشند شما میتونید با دوستانی که علاقه دارند کاری را شروع کنند جلسه بزارید وکاری راهم استارت بزنید و نتیجه را در انجمن باز گو نمایید- ما باید از خودمان شروع کنیم -
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع