ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سود يك شبه در صف خريد سكه زمان کنونی: 09-23-2025, 07:46 PM |
|||||||
|
سود يك شبه در صف خريد سكه
|
12-17-2011, 08:11 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سود يك شبه در صف خريد سكه
به گزارش آتی نیوز به نقل از مهر، سیاستهای اخیر بانک مرکزی در بازار سکه، باعث ایجاد کسب سود و به اصطلاح مشاغل کاذب برای عده ای از سودجویان شده است، به طوریکه برخی از دلالان و فرصت طلبان که از وضعیت فعلی بازار سکه و ارز سوء استفاده می کنند، با یک شب زنده داری سود بالایی را نصیب خود می کنند.
تشکیل صف های خرید سکه بانکی در حالی از ساعت یک یا دو صبح در مقابل بانکهای عرضه کننده سکه تشکیل می شود، که تمامی این افراد با هدف کسب سود نسبت به این کار اقدام می کنند. براساس آخرین قیمت ها، نرخ سکه طرح جدید ۵۸۰ هزار تومان، نیم سکه ۲۸۱ هزار تومان، ربع سکه ۱۴۵ هزار تومان و گرمی ۷۵ هزار تومان است. همین نرخها در بانکها ۵۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان، ۲۵۴ هزار و ۲۸۰ تومان، ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ تومان و۷۱ هزار و ۷۶۰ تومان است. البته شعب بانکها سکه تمام بهار آزادی به متقاضیان عرضه نمی کنند و پیشنهاد می دهند که مثلا مشتری می تواند ۵ قطعه سکه نیم بهار، ربع بهار یا گرمی خریداری کند و یا اینکه مثلا دو قطعه سکه ربع بهار و ۳ قطعه سکه گرمی تقاضا دهد. یک محاسبه سرانگشتی نشان می دهد که اگر فردی به تنهایی یک شب در صف خرید سکه بانکی بایستد و بتواند ۵ قطعه سکه نیم بهار خریداری کند و آن را در بازار آزاد بفروشد، در بدترین حالت سودی معادل ۱۲۸ هزار و ۶۰۰ تومان نصیب این فرد می شود که اگر همراه با دو نفر از اعضای خانواده خود برای خرید سکه مراجعه کند، یک شبه سودی معادل ۳۸۵ هزار و ۸۰۰ تومان کسب می کند. همچنین در صورتی که فردی مثلا ۵ قطعه سکه ربع بهار آزادی خریداری کند، سودی معادل ۱۱۰ هزار و ۸۰۵ تومان نصیب خود خواهد کرد که اگر همراه با دو نفر از اعضای خانواده خود باشد، در بدترین حالت سودی معادل ۳۳۲ هزار و ۴۱۵ تومان عایدش خواهد شد. همین روند جذاب است که برخی از افراد و سودجویان را به سمت این بازار می کشاند. برخی از مردم که چندان نسبت به این کار آگاهی ندارند، مطرح می کنند که افرادی می توانند همواره در این بازار باقی بمانند که در این بازار شناخته شده باشند و یا اینکه آشنایانی را در بانکها داشته باشند. البته چند روز پیش محمد کشتی آرای از به حداقل رسیدن اختلاف قیمت سکه بانکی و بازار خبرداده بود که البته تاکنون چنین امری محقق نشده است. ناگفته نماند که اختلاف قیمت در حال حاضر طی دو هفته اخیر به کمترین حد خود رسیده است. در حال حاضر حدود ۶۰ شعبه بانک ملی در تهران و حدود ۱۲۰ شعبه همین بانک در سراسر کشور نسبت به فروش سکه بانکی با قیمت تعیین شده توسط بانک مرکزی، اقدام می کنند. روزانه حدود ۳۰ نفر از افراد بر اساس لیست اسامی ثبت نام شده می توانند ۵ قطعه سکه بانکی خریداری کنند. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-17-2011, 08:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سود يك شبه در صف خريد سكه
![]() به گزارش خبرنگار اصناف خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از دستفروشهایی که آلوچه، لواشک، پاستیل و آجیل میفروختند، حال با سیاست ایجاد بازار کاذب و بی منطق سکه و ارز نوبت به دستفروش های سکه و دلار رسیده است که با خرید از بانک، در خیابانها اقدام به فروش سکه با نرخ ناهماهنگ و حبابی بازار میکنند و در این بین با فروش هر سکه، چند ۱۰ هزار تومان نصیب دستفروشها میشود. حضور مافیای سکه که تعیین کننده نرخها هستند، قصهای قدیمی است که همچنان ادامه دارد و اکنون مشاهده میشود که بانکها نیز در مقابل این مافیا حرف چندانی برای گفتن ندارند. تا جایی که بانک مرکزی به تازگی در بخش نامهای به بانک ملی تاکید کرده که از پارتیبازی در عرضه سکه به متقاضیان خرید آن خودداری کنند. رییس بانک مرکزی درحالی از فروش سکه در تمامی شعب بانک به میزان درخواست مردم خبر می دهد که از سوی دیگر هر چه نرخ جهانی طلا پایین میآید، اقدام به افزایش گام به گام نرخ سکه کرده و با رونق بیشتر انتظار می رود که فروش سکه در شعب بانکی را در سطح گستردهتر ادامه دهد. رانندههای تاکسی بیش از هر کسی شاهد وقوع صحنه های تاسف بار روبروی شعب منتخب بانک ملی عرضه کننده سکه هستند. به گفته این افراد ساعت ۱۲ شب به بعد صف های خرید سکه در سرمای زمستان بسته می شوند و کتک کاریها، دعواها، موکشیدن ها، مشت زدن ها و مشت خوردنها و له کردنها با دادن شماره و عرضه سکه در بانک آغاز و با اتمام آن پایان مییابد. ![]() |
|||
12-17-2011, 10:48 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
در قزوین صبح مردم مراجعه کرده و با کارت ملی ثبت نام میکنند و برای برج 12به هر نفر تا 5 سکه می فروشند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-18-2011, 10:18 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم هستی !
چند روز پیش برای خرید شیرینی به یک قنادی رفتم . پس از انتخاب شیرینی ، برای توزین و پرداخت مبلغ آن به صندوق مراجعه کردم. آقای صندوقدار مردی حدوداً ۵۰ ساله به نظر می رسید . با موهای جوگندمی ، ظاهری آراسته ، صورتی تراشیده و به قول دوستان " فاقد نشانه های مذهبی!" القصه… ، هنگام توزین شیرینی ها ، اتفاقی افتاد عجیب غریب ! اتفاقی که سالهاست شاهدش نبودم . حداقل در شهر گناهان کبیره (تهران) مدتها بود که چنین چیزی را ندیده بودم . آقای شیرینی فروش جعبه را روی ترازوی دیجیتال قرار داد ، بعد با استفاده از جدول مقابلش وزن جعبه را از وزن کل کم کرد . یعنی در واقع وزن خالص شیرینی ها(NET WEIGHT) را به دست آورد . سپس وزن خالص را در قیمت شیرینی ضرب کردو خطاب به من گفت: "۸۰۰۰ تومان قیمت شیرینی به اضافه ۲۵۰تومان پول جعبه می شودبه عبارت ۸۲۵۰ تومان " نمی دانم مطلع هستید یا خیر! ولی سایر شیرینی فروشیهای شهرمان ، جعبه را هم به قیمت شیرینی به خلق الله می فروشند. و اصلاً راستش را اگر بخواهید بیشترشان معتقدند که بیش از نیمی از سودشان از این راه است. اما فروشنده مذکور چنین کاری نکرد. شیرینی را به قیمت شیرینی فروخت و جعبه را به قیمت جعبه. کاری که شاید درذهن شمای خواننده عادی باشد ولی در این صنف و در این شهر به غایت نامعمول و نامعقول ! رودربایستی را کنار گذاشتم و از فروشنده پرسیدم : " چرا این کار را کردید؟!! " ابتدا لبخند زد و بعد که اصرار مرا دید ، اشاره کرد که گوشم را نزدیک کنم . سرش را جلو آورد و با لحن دلنشینی گفت : " اعوذ بالله من الشیطان الرجیم. ویل للمطففین…" و بعد اضافه کرد : " وای بر کم فروشان! داد از کم فروشی! امان از کم فروشی! " پرسیدم : " یعنی هیچ وقت وسوسه نمی شوید؟!! هیچ وقت هوس نمی کنید این سود بی زحمت را…." حرفم را قطع می کند : "چرا ! خیلی وقتها هوس می کنم. ولی این را که می بینم…" و اشاره می کند به شیشه میز زیر ترازو. چشم می دوزم به نوشته زیر شیشه : " امان ز لحظه غفلت که شاهدم هستی! " چیزی درونم گر می گیرد . ما کجاییم و بندگان مخلص خدا کجا ! حالم از خودم بهم می خورد. هزاربار تصمیم گرفته ام آدمها را از روی ظاهرشان طبقه بندی نکنم. به قول دوستم Lableنزنم روی آدمها. ولی باز روز از نو و روزی از نو. راستی ما کم فروشی نمی کنیم؟ کم فروشی کاری ، کم فروشی تحصیلی ، گاهی حتی کم فروشی عاطفی !!!!! کم فروشی مذهبی ، کم فروشی انسانی… نقل از یکی از دوستان سایت مدیر سبز 09121349276
![]() ![]() |
|||
12-18-2011, 08:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این افراد صاحب هر دو جهان هستند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-19-2011, 12:19 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
واقعاً جای تاسف داره . طلا فعلاً که سیر نزولی داره
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-19-2011, 09:00 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(12-18-2011 10:18 AM)shahrasebi نوشته شده توسط: امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم هستی !سلام دوست گرمی بسیار بسیار زیبا بود و منقلب کننده خیلی به دل من که نشست خداوند خودش عنایت کند که این نوع منش در زندگی ما عادت راهمان باشد نفس حق دوست من |
|||
12-19-2011, 09:05 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
يكي از اولين راز هاي موفقيت صداقته..چه ادم صادق و باحالي بوده اين اقاي شيريني فروش...
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-19-2011, 11:24 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(12-18-2011 10:18 AM)shahrasebi نوشته شده توسط: امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم هستی ! سوالي فني ، علاقه ي شما به خوردن شيرني بيشتر نشد ؟ شما مشتري دائم اون شيرني فروش نشديد ؟ شما اين كار را الگو براي خودتان قرار نداديد ؟ مسلما جواب هر سه سوال براي شخصي كه اين تجربه مثبت رو داشته اري خواهد بود ، شيريني فروش با كمي صداقت ، شما رو مشتري دائم خودش كرد . اين سود اصليست نه 300-400 تومن پول جعبه شيرني !!! ![]() |
|||
12-19-2011, 01:02 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دو بحث در این تایپیک ادغام شده. لطفا فعلا در رابطه با سکه که موضوع اصلی است مرقوم فرمائید.
در قزوین امروز با کارت ملی ثبت نام میکردند به هر نفر 5 سکه و برای فروردین ماه وقت می دانند که سکه هایشان را بگیرند.یعنی الان ثبت نام کرده و برج فروردین ماه به قیمت دولتی در آن زمان یعنی برج 1 سکه را تحویل بگیرند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 347 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه | سینا عدنانی | 1 | 580 |
09-09-2018 01:19 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
در محل شما چه چیزی فراوان است؟ | cooch | 31 | 6,046 |
06-01-2018 03:04 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
راه اندازی بستر تولید پودر میوه در منزل | uhanna | 0 | 685 |
02-04-2018 03:17 AM آخرین ارسال: uhanna |
|
چطور تو ایران سرمایه مونو در عرض یک سال ده برابر کنیم؟ | shokrgozar | 7 | 1,629 |
09-01-2017 09:53 AM آخرین ارسال: sh44 |
|
دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . | javadse | 2 | 1,184 |
07-08-2017 04:00 PM آخرین ارسال: شایان21 |
|
اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم | jahanagahi | 115 | 37,435 |
05-18-2017 01:21 AM آخرین ارسال: مهندس نرم افزار |
|
چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ | shokrgozar | 0 | 759 |
02-20-2017 04:14 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
نيازمند سرمايه براي ايده اي با سود بالا | ghghafoori | 0 | 670 |
12-08-2016 02:05 PM آخرین ارسال: ghghafoori |
|
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,525 |
10-23-2016 12:43 AM آخرین ارسال: Benhour |
|
يك سوال جالب از دوستان | اقاي ايـــده | 25 | 6,595 |
10-20-2016 01:04 PM آخرین ارسال: Benhour |
|
مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ | sepehrplus | 2 | 954 |
09-28-2016 03:02 PM آخرین ارسال: habib tousi |
|
سود بسیار کم تراشکار سنگ قیمتی (حتما بخوانید) | rezaranjbaran | 11 | 4,973 |
09-09-2016 12:31 PM آخرین ارسال: binam |
|
![]() |
اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود | SAMIRA | 71 | 18,770 |
05-23-2016 02:08 AM آخرین ارسال: poldar |
یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست | mortaza_max | 13 | 3,772 |
02-15-2016 02:59 PM آخرین ارسال: نیما روشنگر1 |
|
شروع یه کار گروهی/ کار در وب | mohammad.b | 17 | 5,065 |
11-20-2015 08:49 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
![]() |
جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن | MARYAR | 33 | 12,841 |
09-25-2015 10:31 PM آخرین ارسال: vlvl |
بیان خاطرات ضرر و زیانهایی که در فعالیتهامون داشتیم (برای عبرت دیگران ) | hasan-f | 26 | 9,306 |
09-22-2015 11:23 AM آخرین ارسال: سلطان ایده |
|
تایپ در منزل | صدفی | 1 | 756 |
09-08-2015 11:16 PM آخرین ارسال: hs6467 |
|
به دنبال ایده در زمینه کامپیوتر | rezakakaei | 4 | 1,852 |
06-07-2015 09:36 AM آخرین ارسال: rezakakaei |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: