ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

1 میلیون سرمایه = ماهی 3 میلیون در آمد
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:34 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: somesarah018
آخرین ارسال: Amiriran
پاسخ: 29
بازدید: 27496

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 میلیون سرمایه = ماهی 3 میلیون در آمد
04-22-2014, 02:38 AM
ارسال: #11
RE: 1 میلیون سرمایه = ماهی 3 میلیون در آمد
سلام
من با آقای ایده موافقم
چیزی که روی کاغذ حساب میکنی با واقعیت خیلی فرق میکنه
به بازار خیلی خوش بین نباش
سعی کن همه جوانب رو بسنجی

" این روزها باد می وزد ... میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با تو است . . . "
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-22-2014, 02:48 AM
ارسال: #12
با سلام،

مطلبی مرتبط با ایده شما رو به یاد آوردم، گفتم با شما هم در میون بذارم:

دو سال قبل سایتی برای شهرستان ما راه اندازی شد که اسم فروشگاه + اسکن کارت ویزیت + توضیح مختصر و شماره تلفن فروشگاه های شهر رو به تفکیک پاساژ در ازای مبلغ معینی برای مدت معینی در سایتش قرار می داد. آدرسش رو به خاطر ندارم اما یادمه که اصلا طراحی (فنی و ظاهری) خوبی نداشت!

خیلی اتفاقی یک روز که توی یه مغازه بودم، بازاریابشون رو دیدم که در حال جذب تبلیغ بودن. دو خانم دانشجوی نه چندان محترم! که اصلا نمیدونستن که باید چه برخورد و بیانی با مخاطباشون داشته باشن! من چون از قبل سایت رو دیده بودم متوجه شدم که از کجان و ازشون درباره استقبال مردم پرسیدم، گفتن از اون پاساژ که حدود 60 تا مغازه داشت، فقط یک مغازه اعتماد کرده بود و آگهی داد! در مورد سایت بهشون گفتم که طراحیش خوب نیست، گفتن که ما فقط بازاریابیم و دانشجو و درصد کمی به ما میرسه و این موضوع به ما ربطی نداره!!! کارت ویزیت مدیر اون سایت رو هم بهم داد که بی نام و نشون بود و تنها یه شماره ایرانسل روش نوشته بود!

کنجکاو شدم تا ببینم کار این سایت میگیره یا نه. یادمه تا دو سه ماه بعدش چند بار سر زدم اما دیدم تعداد آگهی ها خیلی کم بود! البته از این بهتر هم انتظار نمیرفت.

حالا شما خودت بررسی کن، ببین مشتریات چه کسانی خواهند بود و همکاریشون با شما چه نفعی براشون خواهد داشت. مثلا برای موردی که بالاتر گفتم، فروشنده ها استقبال نکردن، به این دلیل که اکثر فروشنده ها بخاطر بازاریاب های ضعیف اصلا نفهمیدن این سایت چیه، اونایی هم که فهمیدن چیه، حتما برای این سوال که آگهی دادن در اون سایت براشون چه نفعی داره، به جوابی نرسیدن. بعد از اینها، دلایلی مثل عدم اعتماد (از جمله عدم درج آدرس دفتر سایت روی کارت ویزیت) یا سلیقه فروشنده ها در آگهی دادن (مثلا عدم حس مثبت به اینترنت) و ... مطرح میشه.

موفق باشی.

دوربین مدار بسته
04-22-2014, 10:53 AM
ارسال: #13
(04-22-2014 12:40 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  درود دوست عزيز
ايده خوبي هست اما براي اجراي اون بهتر هست كامل تر عمل كنيد.

متاسفانه اولين نكته كه بايد بگم و تلخ هم هست اينكه كمتر پيش مياد حساب كتاب هاي روي كاغذ با واقعيت يكي شود و يا نزديك بهم ديگر. بخصوص اينطور موارد
مورد ديگر اينكه شما ميزان سرمايه گذاري خودتان رو درج نكرديد. كه ما بفهيم ايا سرمايه داريد يا خير كه بر اساس اون مطالب رو ارائه كنيم

اما در كل اگر سرمايه داريد كه هيچ وگرنه نوشتن يك سيستم تنها با درج چند جمله نميشود بلكه بايد براي ان هزينه زيادي كرد.
وقتي براي چند پيكسل لوگو يا بنر مبلغ بين 10 تا 200 تومان تنها گرافيك كار دريافت ميكند ديگر برنامه نويس ها جاي خود دارند.

اولين نكته اينكه فكر ميكنم افرادي كه خودشان توانايي نوشتن يك اسكريپ و توانايي پيشرفت اون رو دارند حال چه به تنهايي و چه گروهي موفق تر هستند تا افرادي كه هزينه بدهند
به اين دليل كه اگر خيلي شانس بياريد و يك گروه مناسب براي برنامه نويسي پيدا كنيد . هميشه به اونها نياز خواهيد داشت حتي براي تغييرات كوچك.
بطور مثال خطراتي كه هست اينكه يك عده ادم كلاه بردار وجود دارند كه بعد از پرداخت هزينه خبري از انجام كار نيست. يا يك هزينه فرضا 5 ميليوني را به شما 20 ميليون اعلام ميكند و موارد ديگر كه وجود داشته و دارد و خواهد داشت.
در نتيجه بايد از سايت هاي معتبر و بخصوص شركت هاي معتبر كه خودتان حضوري دسترسي داشته باشيد استفاده كنيد. كه براي ان هم حداقل هزينه بالاي 1 ميليون هست.

مورد ديگر اينكه دوستان ميفرمايند هاست رايگان بگيريد را براي انجام كارهاي بزرگ حتي تست ان هم قبول ندارم.هاست هاي رايگان داراي تبليغات هستند. عدم اطمينان در نگهداري مطالب - امنيت و .... كه اگر بازم هاست خوبي باشد بازم توصيه نميكنم.

بهتر هست از يك هاست معتبر استفاده كنيد.

نكته بعدي بحث هزينه هست. بايد اينو بدونيد كه در كسب و كارهاي موفق بايد به همان اندازه هزينه كنيد. اينكه 100 تومان هزينه كنيد و سود ميليوني ببريد نه عملي هست و نه عقلاني به جز موارد استثنا كه اينم ميگويم بخاطر بي اطلاعي.

ولي از نظر ذهني و عقلي با وجود بودن رقباي قوي كه در عرصه وجود دارند ارائه يك سايت ضعيف چه از نظر برنامه نويسي - چه گرافيكي و چه موارد ديگر همگي باعث عدم جذب مشتري ميشود.

در مورد مخ زدن فرموديد .بايد بگم كه اينم اشتباه فكر ميكنيد. ابتدا اينكه 90 درصد املاكي ها افراد قديمي هستند و به اين موارد علاقه اي ندارند. و يا در كنار انها افراد جواني مثل پسر يا همكار وجود دارد و در مواردي هم خودشان داراي اطلاعات كافي از نت و سايت هاي مختلف هستند كه نتوان مخ انها رو به راحتي زد

ضمن اينكه رقباي شما هم در عرصه وجود دارد و بحث قيمتي و مزاياهاي كه ارائه ميشه ويژگي انتخاب رو برابر افراد ميذاره.

يكي از شركت هاي اينترنت كه تازه كارش رو شروع كرده بود با تبليغ فراوان در تي وي باعث شد كه من از شركتي كه ازش استفاده ميكردم با هزينه دوبرابر شركت قبلي به اين شركت پرداخت كنم و نرم سراغ شركت هاي كه چندساله فعاليت ميكند.

بحث داشتن يك سايت خوب و قوي و موارد ديگر به كنار و بحث تبليغات و هزينه ان بحث ديگري هست كه براي معروف شدن بايد براش هزينه كرد.

بيشتر و دقيق تر به واقعيت برنامه ريزي كنيد تا درصد موفقيت هم بيشتر شود

موفق باشيد
مرسی مممنون از همه شما دسوتان عزیز
در مورد جواب شما و حق با شماست
میزان سرمایه من برای این کار اصلا مشکلی ندارم هرچقدر بشه کم ندارم واسه این کار
در مورد برنامه نویس میخوام از یه شرکت معتبر که فیزیکی هم میشه بهش دسترسی پیدا کرد استفاده کنم ولی الان میتونم بگم حتی با وردپرس هم میشه اینکار کرد به نحو خوب
در مورد گرافیست خودم چون 10 سال برنامه نویس هستم و گرافیست مشکلی در این زمینه اصلا ندارم
در مورد املاک فقط خواستم مثلا بزنم در مورد کار من در غیر این صورت اصلا هدفم برای املاک نیست بیشتر میخوام برم رو شغلهای لوکس و فست فودهای تازه و با کلاس .....
در مورد هاست هم فقط از هاست میهن استفاده میکنم چون شرکتش از خونه ما 30 دقیقه فاصله داره و دوستام اونجا کار مکنه الان تقریبا 6 ساله و گرافیسته خودش
و میمونه ویزیتور قوی که میخوام بعد از امتحان یک هفته ایی از ویزیتور ببینم چی میتونه بکنه واسه همیشه نگهش دارم وگر نه میگم که نمیخوامت برو بیرون

در کل هدفم اینه شغلهایی رو برم سراغش که تراکنش مالی روزانه داشته باشند و فروش زیاد در روز که واسش 9000 تومن مهم نباشه

بنظرم برنامه ریزی و .... خیلی خوبه تو این کار

خیلی ازتون تشکر میکنم در مورد جواب هاتون واقعا متشکرم
باز هم مسئله ایی هستش بفرمایید تا روشن شم و بدونم اگر این کار شروع کنم چی مشکلاتی پیش روی من هستش
04-22-2014, 12:18 PM
ارسال: #14
درود مجدد دوست عزيز
خوب حالا كه در موارد بالا جاي بحث و گفتگويي وجود ندارد يك سوال اساسي مطرح هست.

بنده الان يك فروشگاه دار كه شما به من مراجعه ميكنيد براي گرفتن سفارش گرفتن

بفرماييد ببينم درقبال اين مبلغ چه چيزي عايد من ميشه؟؟

سيستم سايتان رو گفتيد كه فقط بصورت ثبت هست اگر اشتباه نكنم. اگر اينگونه نيست كه بازم بفرماييد
الان سايت هاي هستند كه در يك شهر يا چندين شهر مشغول فعاليت هستند با اين شرايط كه يك سري تخفيف هاي رو از فروشگاه ها ميگيرن و در سايت قرار ميدن و بااين كار تبليغات و جذب مشتري انجام ميشود.

من نوعي هم كه در جامعه اي زندگي ميكنم كه تورم - ركود - كم درامدي ووو وجود دارد به دنبال اين نوع تبليغات ها تمامي صفحات اون سايت رو ميگردم و اين خودش باعث ايجاد بازديد بالاي سايت ميشود

فعاليت دقيقي كه براي سايت درنظر گرفتيد چگونه هست؟

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-22-2014, 07:11 PM
ارسال: #15
(04-22-2014 12:18 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  درود مجدد دوست عزيز
خوب حالا كه در موارد بالا جاي بحث و گفتگويي وجود ندارد يك سوال اساسي مطرح هست.

بنده الان يك فروشگاه دار كه شما به من مراجعه ميكنيد براي گرفتن سفارش گرفتن

بفرماييد ببينم درقبال اين مبلغ چه چيزي عايد من ميشه؟؟

سيستم سايتان رو گفتيد كه فقط بصورت ثبت هست اگر اشتباه نكنم. اگر اينگونه نيست كه بازم بفرماييد
الان سايت هاي هستند كه در يك شهر يا چندين شهر مشغول فعاليت هستند با اين شرايط كه يك سري تخفيف هاي رو از فروشگاه ها ميگيرن و در سايت قرار ميدن و بااين كار تبليغات و جذب مشتري انجام ميشود.

من نوعي هم كه در جامعه اي زندگي ميكنم كه تورم - ركود - كم درامدي ووو وجود دارد به دنبال اين نوع تبليغات ها تمامي صفحات اون سايت رو ميگردم و اين خودش باعث ايجاد بازديد بالاي سايت ميشود

فعاليت دقيقي كه براي سايت درنظر گرفتيد چگونه هست؟

خوب جناب فروشگاه دار. فروشگاهتون با آدرس و تبلیغات شما در سایت ما در صفحه اول ثبت میشه و تبلیغاتی برای شما میشه که با پرداخت 9000 تومن به مدت 6 ماه از این تبلیغات میتوانید استفاده کنید و ارسال 100 پیامک کارت ویزیت شما به داخل شهرستانتان ارسال میشه و هزارتا چیز دیگه

من که دارم این کار رو شروع میکنم باید ارزش کاری خودم رو بالا ببرم و از هیچی کم نیارم واسه کارم در مقابل مشتری هام . درسته ؟
04-22-2014, 07:55 PM
ارسال: #16
نه ببينيد شما يا من حتي اگر يك 100 توماني كه به يك فقير ميديم انتظار يك شكرگذاري از خدا يا يك تشكر از خودمان داريم . همينطوري بدون هيچ علتي هيچگاه هيچ هزينه رو نميديم.

در نتيجه اين مطلب پيش مياد كه هركسي در قبال هزينه اي كه ميكند درخواست سود از ان دارد. حال چه يك توماني باشد چه ميلياردري

همين حالا به اندازه موهاي سر من وشما سايت هاي اگهي رايگان وجود دارد كه بدون هزينه كسب و كار افراد رو معرفي ميكند.

اون هزار تا چيز ديگه رو كه ميفرماييد دقيقا مشخص كنيد تا فرد مورد نظر جذب بشود.

ضمن اينكه هدف نهايي باز چيست؟؟
اگر قرار باشد تنها يكبار سفارش از يك فرد جذب شود و ديگر به سفارش از اين فرد پرداخته نشود كه خوب هيچي
اما اگر قرار هست اين فرد مشتري دائمي شما باشد . بايد در مدت يك ماه يا همان 6 ماه شما يك سري تغييراتي در كسب و كار خودش ببنيد كه باز سفارش شمارا قبول كنند.

در غير اين صورت بعد از اولين دوره سفارش شما مشتري خودتان رو از دست ميديد.

امكانات و و ويژگي هاي كه در اختيار سفارش دهندگان قرار ميديد باعث جذب اونها ميشند

به بانكها توجه كنيد. يك بانك سود را ميدهد 22 درصد - ديگري ميدهد 23 - و ديگري ميدهد 23.1
بيشتر افراد به سمت ان 23.1 ميروند.
چرا چون همان0.1 درصد سود بيشتري نسبت به ساير بانك ها ميدهد

04-22-2014, 10:39 PM
ارسال: #17
(04-22-2014 07:55 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  نه ببينيد شما يا من حتي اگر يك 100 توماني كه به يك فقير ميديم انتظار يك شكرگذاري از خدا يا يك تشكر از خودمان داريم . همينطوري بدون هيچ علتي هيچگاه هيچ هزينه رو نميديم.

در نتيجه اين مطلب پيش مياد كه هركسي در قبال هزينه اي كه ميكند درخواست سود از ان دارد. حال چه يك توماني باشد چه ميلياردري

همين حالا به اندازه موهاي سر من وشما سايت هاي اگهي رايگان وجود دارد كه بدون هزينه كسب و كار افراد رو معرفي ميكند.

اون هزار تا چيز ديگه رو كه ميفرماييد دقيقا مشخص كنيد تا فرد مورد نظر جذب بشود.

ضمن اينكه هدف نهايي باز چيست؟؟
اگر قرار باشد تنها يكبار سفارش از يك فرد جذب شود و ديگر به سفارش از اين فرد پرداخته نشود كه خوب هيچي
اما اگر قرار هست اين فرد مشتري دائمي شما باشد . بايد در مدت يك ماه يا همان 6 ماه شما يك سري تغييراتي در كسب و كار خودش ببنيد كه باز سفارش شمارا قبول كنند.

در غير اين صورت بعد از اولين دوره سفارش شما مشتري خودتان رو از دست ميديد.

امكانات و و ويژگي هاي كه در اختيار سفارش دهندگان قرار ميديد باعث جذب اونها ميشند

به بانكها توجه كنيد. يك بانك سود را ميدهد 22 درصد - ديگري ميدهد 23 - و ديگري ميدهد 23.1
بيشتر افراد به سمت ان 23.1 ميروند.
چرا چون همان0.1 درصد سود بيشتري نسبت به ساير بانك ها ميدهد

آره راست میگی . پس میگم هر ماه یبار برای شغل شما تراکت پخش میشه
(البته تراکت ها مجموع آکهی چند فروشگاه هست )
بهتره اینطوری ؟
04-22-2014, 10:49 PM
ارسال: #18
منم بيشتر با نظر آقاي ايده موافقم اينكار هيچ نكته خلاقانه و مبتكرانه توش نيست و بازده آنچناني نخواهد داشت البته چون بيشتر ما ايرانيها عادت داريم هركاري رو خودمون امتحان كنيم و از تجارب ارزنده ديگران استفاده نكنيم مطمئنم شما به اين كار دست خواهيد زد لذا بهتره در مقياس كوچك و آزمايشي اينكار را شروع كنيد تا هزينه و وقت از دست رفته قابل تامل نباشه رك گويي مراببخشيد موفق باشيد
04-22-2014, 11:03 PM
ارسال: #19
(04-22-2014 10:49 PM)نيكان نوشته شده توسط:  منم بيشتر با نظر آقاي ايده موافقم اينكار هيچ نكته خلاقانه و مبتكرانه توش نيست و بازده آنچناني نخواهد داشت البته چون بيشتر ما ايرانيها عادت داريم هركاري رو خودمون امتحان كنيم و از تجارب ارزنده ديگران استفاده نكنيم مطمئنم شما به اين كار دست خواهيد زد لذا بهتره در مقياس كوچك و آزمايشي اينكار را شروع كنيد تا هزينه و وقت از دست رفته قابل تامل نباشه رك گويي مراببخشيد موفق باشيد

نه عزیزم این حرفها چیه !!!
اگر قرار باشه امسال ما واسه خودمون راه اندازی کنیم پس چرا میاییم تو این سایت گفتگو میکنیم
من آدمی هستم انتقاد پذیر در حد تیم ملی
اتفاقا روشن شدم از بالا پایین این کار
04-22-2014, 11:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-22-2014 11:47 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #20
ميگم يا عمل ميكنيد؟؟
الان هزينه هر تراك دقيقا نميدونم 50 تومان هست يا 100 اما در هر صورت چاپ اونا هم فكر ميكنم در حدود 1000 تا بيشتر بايد باشند و پكش همين حدودا هست

قيمت اون هم بيشتر از 10 تومان ميشه
شما 9 تومان ميخواهيد بگيريد 10 تومان هزينه كنيد!!!

اگرم كمتر از 1000 تا باشه كه به چشم نمياد عرض 10 دقيقه سرچهاراه تموم ميشه

تو حساب كتاب هم در سود و هم در ضرر بايد ريز جزئيات رو در اورد و حساب كرد.

بيشتر فكر كنيد. هيچ عجله اي دركار نيست. فكر كنيد. مشكلات رو بايد حل كرد نه اينكه پا پس بكشيد

بطور حتم با فكر بيشتر و كامل تر كردن ايده ميشود يك ايده كامل بدست اورد

موفق باشيد

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  20 تومن سرمایه دارم باهاش چی کار کنم؟ programmer1 19 8,121 07-13-2025 01:48 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  درخواست مشاوره برای یک شغل خوب و پردرامد در شمال ghermezreza 12 19,878 07-10-2025 05:23 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Question راهنمایی در خصوص انتخاب کار mani_wittyboy 4 2,006 06-20-2025 06:48 PM
  انواع دلالی با ۵ میلیون تومن؟ محمد یوسفی 13 88,254 06-03-2025 02:25 PM
  قدمی مطمئن به‌سوی بازار کار حرفه‌ای در هوشمندسازی ساختمان Daras 0 140 05-25-2025 01:22 PM
آخرین ارسال: Daras
  بازاریابی کالا و محصولات شما در ترکیه amir.ilkhani 24 6,343 09-06-2022 09:54 AM
آخرین ارسال: dbajahangiri
  دعوت به بازاریابی پاره وقت - 1 میلیون تومن azim 10 6,020 04-25-2022 07:24 AM
آخرین ارسال: Donya_khodadadeh
  راه کسب درآمد در ایران با دستگاه چاپ elham2020 0 333 01-16-2022 01:11 PM
آخرین ارسال: elham2020
  مشاوره در مورد خرید arsan27 1 619 02-27-2021 08:47 PM
آخرین ارسال: arsan27
  چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم lvlahyar 4 3,800 06-21-2020 08:14 AM
  شروع با 200 میلیون تومان _m_ 19 14,856 06-21-2020 08:11 AM
  کسب در امد از طریق تعمیرات درب و پنجره mahlakashi 0 405 05-21-2020 12:30 PM
آخرین ارسال: mahlakashi
  بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان amir.ilkhani 39 10,018 05-04-2020 01:57 PM
آخرین ارسال: Moohsenn
  تهیه سرمایه sajadiri 0 527 07-08-2019 10:45 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  فرصت سرمایه گذاری در بازار کردستان عراق eh.krd 74 19,770 01-25-2019 11:08 PM
آخرین ارسال: jamshad
  ایده در مورد دفتر فروش pakhshe_ava 90 13,960 01-04-2019 10:55 PM
آخرین ارسال: DddKing
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,606 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
  سرمایه کم سود زیاد kataro 5 2,248 07-04-2018 12:10 PM
آخرین ارسال: ariston
  راهنمایی در مورد دیوارکشی زمین و پرواربندی Kaseb 0 590 06-28-2018 06:52 PM
آخرین ارسال: Kaseb
  ایجاد کسب و کار با سرمایه 60-70 میلیون pedram68 15 82,896 06-20-2018 03:35 PM
آخرین ارسال: dr_pooya

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS