04-21-2014, 10:06 PM
سلام
تو فکر بودم امروز .....
خیلی فکر کردم
بالا رفتم پایین اومدم و بهر حاب یه جرقه تو ذهنم زده شد .....
خوب چی ؟
الان میگم
کاری ک خواستم تصمیم بگیرم انجام بدم و هزاران سوال در این راه .... :
گفتم با خودم ی سایت میزنم برای شغل مثلا x به آدرس مثلا http://www.x-gilan.com
خوب
سایت در کل آگهی اون شغل (x) هستش
سایت 2 قسمت تقسیم میشه
قسمت اول : تبلیغات ویژه
قسمت دوم : تبلیغات معمولی
خوب قسمت اول قسمتی هستش که آگهی های با عکس از اون مغازه دار با آدرس و عکس از محیط کاری اون مغازه دار رو میزاریم
قسمت دوم هم قسمتی هست بدون عکس فقط آدرس و اسم مغازه یا فروشگاه رو به صورت تکست مینونیسیم
تا اینجا درست
حالا مثلا یه شغل انتخاب میکنیم : مثلا املاک . میریم یه دامنه با هاست به نام http://www.amlakegilan.com میخریم
بعد از راه اندازی و بالا اومدن سایت سایت رو میدیم برنامه نویس برامون بنویسه
تنها فرقش با سایتهای آگهی اینه که تو این سایت شما فقط باید ثبت کنید فروشگاهها و املاکها رو و کسی نمیتونه بصورت مهمان بیاد ثبت کنه (برای برقراری با مدیر سایت بهتره این کار)
خوب قسمت اصلی این راه کسب در آمد :
نیاز داریم به یه خانوم با روابط عمومی بالا که رفت تو مغازه یا فروشگاه بتونه مخ طرف رو بزنه
میره تو مغازه میگه که :
" ما همچین سایتی داریم (تعریف تمجید ) که مثلا بانک اطلاعاتی بزرگ استان هستش و شما میتونید بنگاه خودتون رو با آدرس و عکسی از فروشگاه و شماره تماس و ... رو در این سایت قرار بدید که سایه ما مثلا از دو قسمت تشکیل شده که هر قسمت تعرفه جدا گانه داره که هزینش مثلا 3 ماهه قسمت ویژش 9500 تومن هستش ولی تکست دار معمولی 3500 تومن
خوب تا اینجا نمیدونم که نمیدونم متوجه کار شدید یا نه
حالا میرسیم سر ویزیتور =
برای اینکه ویزیتور کار کنه : باید حتما پورسانتی بهش حقوق بدید که بهش بگید مثلا هر سفارش آگهی که میگیرید 1000 تومن مال شما حالا روزی 20 تا بگیره میشه 20000 تومن ماهی مشه 600000 تومن و همه چی بستگی به خودش داره
حالا شاید سوال پیش بیاد که شاید ویزیتور زیر آبی بره هر 4 تا سفارش بگیره 2 تاشو نگه 2 تا شو بگه . خوب باید بگم اینجا من ی فکری کردم :
این دوره زمونه هیچ کس بدون مدرک و ... به پشه خون نمیده حالا برسه به پول برای همین به فکاتور یا سر رسید میدیم به ویزیتور ک بعد از دریافت آگهی باید به شخص بده و قسمت اصلیش تو همینه که باید تو سررسید قید بشه که بعد از 24 ساعت پیامکی بعد از ثبت آگهی شما در سایت دریافت نکردید با شماره مذکور تماس بگیرید (حالا ویزیتور زیر آبی بره اینجا مچش رو میشه گرفت )
برنامه ریزی برای اینکار :
روزانه با پرداخت کرایه رفت و برگشت به ویزیتور براش برنامه ریزی کنیم که امروز فلان شهر بره و فردا ی شهر دیگه (نزدیکی شهر شما) (ترجیها در استان فقط)
حالا میریم سر سرمایه اینکار :
یه هاست و دامنه که خودش رو بکشه 100 تومن میشه
یه دوربین دیجیتال برای عکس برداری از محل کار فروشگاه که معمولیش 200 تومن میشه
طراحی یه فرم قرارد با طرف به مقدار 1000 و با یک رسید سفارشی کلا باهم 100 تومن
و 100 تومن همی میزاریم واسه اینکه بدیم کم کم به ویزیتور کرایش باشه بره شهرهای مجاور
خوب ارتقا کار و .... :
میتونیم حالا برای شخص تعرفه ارسال پیامک 1000 تایی تو شهر خود اوم شخص تو فرمتون داشته باشید که میتونید ازش استفاده کنید باز هم یه در آمد دیگه میشه
بعد از 3 ماه میرید دباره تمدید قرار داد و در همین فاصله میتونید با کسب سودتون برید یه هاست دیگه بگیرید برای یه شغل دیگه و همین کارا که دیگه هر ماه یه برنامه ریزی داشته باشید برای شغل مورد نظر و ویزیتور های زیادی بگیری و همین طور ادامه بدی بعد از 6 7 ماه میشه فقط بمونی هر ماه بری تمیدد و .....
حالا حساب کتاب :
اگر مثلا تو استانتون 5000 تا املاک باشه ما بتونیم 2000 تا میانگین 7000 تومن بگیریم میشه : 14000000 تومن
که 2000 تا 1500 پول هزینه پورسانت ویزیتور بشه کم بشه ازش میشه : 3000000 تومن
و حالا 2000000 تومن بره کنار خرج اضافی و ....
میمنونه چقدر ؟ 9000000 تومن ک کلی میشه !!!!
حالا تقسیم بر 3 (3 ماه تمدید ) میشه ماهی 3000000 تومن از هر شغل
بنظر شما اینکار چطوره ؟
کمی کسریش خوبه ؟
میشه یعنی ؟
استارت بزنم ؟
نظر شما اساتید چیه ؟
مشکلاتش و .... چیه ؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی از همه شما
تو فکر بودم امروز .....
خیلی فکر کردم
بالا رفتم پایین اومدم و بهر حاب یه جرقه تو ذهنم زده شد .....
خوب چی ؟
الان میگم
کاری ک خواستم تصمیم بگیرم انجام بدم و هزاران سوال در این راه .... :
گفتم با خودم ی سایت میزنم برای شغل مثلا x به آدرس مثلا http://www.x-gilan.com
خوب
سایت در کل آگهی اون شغل (x) هستش
سایت 2 قسمت تقسیم میشه
قسمت اول : تبلیغات ویژه
قسمت دوم : تبلیغات معمولی
خوب قسمت اول قسمتی هستش که آگهی های با عکس از اون مغازه دار با آدرس و عکس از محیط کاری اون مغازه دار رو میزاریم
قسمت دوم هم قسمتی هست بدون عکس فقط آدرس و اسم مغازه یا فروشگاه رو به صورت تکست مینونیسیم
تا اینجا درست
حالا مثلا یه شغل انتخاب میکنیم : مثلا املاک . میریم یه دامنه با هاست به نام http://www.amlakegilan.com میخریم
بعد از راه اندازی و بالا اومدن سایت سایت رو میدیم برنامه نویس برامون بنویسه
تنها فرقش با سایتهای آگهی اینه که تو این سایت شما فقط باید ثبت کنید فروشگاهها و املاکها رو و کسی نمیتونه بصورت مهمان بیاد ثبت کنه (برای برقراری با مدیر سایت بهتره این کار)
خوب قسمت اصلی این راه کسب در آمد :
نیاز داریم به یه خانوم با روابط عمومی بالا که رفت تو مغازه یا فروشگاه بتونه مخ طرف رو بزنه
میره تو مغازه میگه که :
" ما همچین سایتی داریم (تعریف تمجید ) که مثلا بانک اطلاعاتی بزرگ استان هستش و شما میتونید بنگاه خودتون رو با آدرس و عکسی از فروشگاه و شماره تماس و ... رو در این سایت قرار بدید که سایه ما مثلا از دو قسمت تشکیل شده که هر قسمت تعرفه جدا گانه داره که هزینش مثلا 3 ماهه قسمت ویژش 9500 تومن هستش ولی تکست دار معمولی 3500 تومن
خوب تا اینجا نمیدونم که نمیدونم متوجه کار شدید یا نه
حالا میرسیم سر ویزیتور =
برای اینکه ویزیتور کار کنه : باید حتما پورسانتی بهش حقوق بدید که بهش بگید مثلا هر سفارش آگهی که میگیرید 1000 تومن مال شما حالا روزی 20 تا بگیره میشه 20000 تومن ماهی مشه 600000 تومن و همه چی بستگی به خودش داره
حالا شاید سوال پیش بیاد که شاید ویزیتور زیر آبی بره هر 4 تا سفارش بگیره 2 تاشو نگه 2 تا شو بگه . خوب باید بگم اینجا من ی فکری کردم :
این دوره زمونه هیچ کس بدون مدرک و ... به پشه خون نمیده حالا برسه به پول برای همین به فکاتور یا سر رسید میدیم به ویزیتور ک بعد از دریافت آگهی باید به شخص بده و قسمت اصلیش تو همینه که باید تو سررسید قید بشه که بعد از 24 ساعت پیامکی بعد از ثبت آگهی شما در سایت دریافت نکردید با شماره مذکور تماس بگیرید (حالا ویزیتور زیر آبی بره اینجا مچش رو میشه گرفت )
برنامه ریزی برای اینکار :
روزانه با پرداخت کرایه رفت و برگشت به ویزیتور براش برنامه ریزی کنیم که امروز فلان شهر بره و فردا ی شهر دیگه (نزدیکی شهر شما) (ترجیها در استان فقط)
حالا میریم سر سرمایه اینکار :
یه هاست و دامنه که خودش رو بکشه 100 تومن میشه
یه دوربین دیجیتال برای عکس برداری از محل کار فروشگاه که معمولیش 200 تومن میشه
طراحی یه فرم قرارد با طرف به مقدار 1000 و با یک رسید سفارشی کلا باهم 100 تومن
و 100 تومن همی میزاریم واسه اینکه بدیم کم کم به ویزیتور کرایش باشه بره شهرهای مجاور
خوب ارتقا کار و .... :
میتونیم حالا برای شخص تعرفه ارسال پیامک 1000 تایی تو شهر خود اوم شخص تو فرمتون داشته باشید که میتونید ازش استفاده کنید باز هم یه در آمد دیگه میشه
بعد از 3 ماه میرید دباره تمدید قرار داد و در همین فاصله میتونید با کسب سودتون برید یه هاست دیگه بگیرید برای یه شغل دیگه و همین کارا که دیگه هر ماه یه برنامه ریزی داشته باشید برای شغل مورد نظر و ویزیتور های زیادی بگیری و همین طور ادامه بدی بعد از 6 7 ماه میشه فقط بمونی هر ماه بری تمیدد و .....
حالا حساب کتاب :
اگر مثلا تو استانتون 5000 تا املاک باشه ما بتونیم 2000 تا میانگین 7000 تومن بگیریم میشه : 14000000 تومن
که 2000 تا 1500 پول هزینه پورسانت ویزیتور بشه کم بشه ازش میشه : 3000000 تومن
و حالا 2000000 تومن بره کنار خرج اضافی و ....
میمنونه چقدر ؟ 9000000 تومن ک کلی میشه !!!!
حالا تقسیم بر 3 (3 ماه تمدید ) میشه ماهی 3000000 تومن از هر شغل
بنظر شما اینکار چطوره ؟
کمی کسریش خوبه ؟
میشه یعنی ؟
استارت بزنم ؟
نظر شما اساتید چیه ؟
مشکلاتش و .... چیه ؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی از همه شما