ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اخبار بورس + آموزش
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
نویسنده: azim
آخرین ارسال: ehsan_info
پاسخ: 1197
بازدید: 269086

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 62 رأی - میانگین امیتازات : 3.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار بورس + آموزش
02-22-2014, 10:22 AM
ارسال: #771
RE: اخبار بورس + آموزش
- 1بورس چیست؟
کلمه ای فرانسوی و به معنای "کیف پول" است.

2- سهم چیست؟
نشان دهنده مالکیت یک فرد(حقیقی یا حقوقی) می باشد و مجموع آن سهام شرکت را نشان می دهد.

3- بازار اولیه چیست؟
دارایی هایی که برای اولین بار توسط شرکت ها و یا دولت در این بازار پذیره نویسی می شوند. در واقع پذیره نویسی سهام و افزایش سرمایه توسط شرکت ها، فعالیت در بازار اولیه است.

4- بازار ثانویه چیست؟
دارایی هایی که ابتدا در بازار اولیه مورد معامله قرار گرفته است در بازار ثانویه مورد معامله مجدد قرار می گیرد. که این فعالیت عمدتا در بورس و اوراق بهادار است.

5- قیمت اسمی سهم چیست؟
قیمت اولیه سهم در بازار اولیه است.

6- پرتفوی (Portfoilo) چیست؟
به معنای کیف چرمی بزرگ و عبارت است از سبد سهامی که برای کاهش ریسک سرمایه گذاری تهیه می گردد.

7- کارگزار کیست؟
بنگاههای معاملاتی که خرید و فروش سهام را انجام می دهند.

8- حق تقدم خرید چیست؟
حقی است قابل نقل و انتقال که در زمان خرید سهام جدید توسط صاحبان سهام واحد تجاری به نسبت سهامی که مالکند به ایشان تعلق میگیرد. بطور مثال اگر فردی 2% سهام یک شرکت را دارا باشد در هنگام صدور سهام جدید 2% سهام جدید را حق تقدم دارد.

9- PE چیست؟
نسبت میان قیمت ودرآمد هر سهم شرکت را PE می نامند. اگر این نسبت برای یک شرکت بیش از یک شرکت دیگر باشد، نشان دهنده آن است که بازار نسبت به درآمد سهام شرکت در آینده خوش بین است.

10- شاخص چیست؟
اعدادی که وضعیت بازار را طی دوره های قبل و جاری نشان می دهد که شامل شاخص کل، مالی، صنعتی، 50 شرکت فعالتر، بازده نقدی و "بازده نقدی و قیمت" است.

11- شاخص کل چیست؟
عددی که نشان دهنده بازدهی بازار است و تغییر آن به مثبت و منفی نشان دهنده تغییر مثبت و یا منفی کل بازار است.

12- سود پیش بینی شده (EPS) چیست؟
سود عایدی شرکت به ازای هر سهم که توسط شرکت پیش بینی می گردد. سود پیش بینی شده در قیمت هر سهم تاثیر مستقیم دارد.

13- تعدیل EPS چیست؟
تغییرات EPS را تعدیل گویند. رشد آن تعدیل مثبت و کاهش آن تعدیل منفی نامیده می شود.

14- سود تقسیمی (ِِDPS) چیست؟
عبارت است از سود پس از کسر مالیات به ازای هر سهم که توسط شرکت پرداخت می گردد.

15- افزایش سرمایه چیست؟
تجهیز منابع مالی از طریق آورده سهامداران یا سود انباشته و منابع اندوخته شده شرکت را افزایش سرمایه گویند.

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-22-2014, 10:26 AM
ارسال: #772
عرض سلام خدمت تمامی دوستان.

امروز شنبه 3 اسفند 92 :

- بسیاری از نماد های بازار به خاطر انتشار گزارش های سال بعد بسته شدند. نمیدونم چرا نمیشه با این بازار ارتباط برقرار کرد. واقعا برام جالبه اساتید alma و جناب قربانیان در این بازار در حال خرید و فروش هستند Smile انصافا من وقتی نسبت به یک موضوعی گنگ باشم سورنم روش گیر میکنه و نمتونم ازش عبور کنم!!
این محدودیت های اجباری ذات بورس رو زیر سوال میبره! بورس یعنی خرد جمعی و تناسب عرضه و تقاضا. وقتی شما یکسر این رابطه رو دستوری میکنی دیگه تعادل بازار بهم میریزه! اساتید دست مارم بگیرید ، یکم به ما هم سیگنال بدین ، دیگه دارم دپرس میشم Smile (9:25)

- این روزا ترجیح دادم بشینم دانش فاندامنتال خودم رو افزایش بدم تا انشاالله تا یکی دو ماه دیگه در این زمینه هم بتونم تحلیل کنم شرکت ها رو و از تکنیکال خالی بودن در بیام

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
02-22-2014, 11:14 AM
ارسال: #773
آموزه های وارن بافت-پرهیز از طمع

وقتی سرشت مناسب با چارچوب فکری مناسب ترکیب شود آن گاه رفتار عاقلانه می شود

وارن همیشه گفته است بهترین سرشت برای خوب سرمایه گذاری کردن عبارت است از آزمندی به وقت ترسیدن دیگران و ترسیدن به هنگام آزمندی دیگران، راز موفقیت او در سرمایه گذاری ترکیب کردن آن سرشت با نوعی فلسفه در سرمایه گذاری است که کسب وکارهای دارای بنیه ی اقتصادی محکم را در کانون توجه قرار می هد. سهام شرکت هایی بزرگ وبرجسته را هنگامی بخر که دیگران ترسیده اند ، و هنگامی که دیگران تشنه ی خریدن آن سهامند تو از جمع فاصله بگیر.سرشت مناسب به تو فرمان خواهد داد که چه وقت وکجا اقدام کنی ، هنگامی اقدام خواهی کرد که مردم ترسیده اند واز سهام خود رم می کنند ، وهنگامی خویشتن داری می کنی که همه حرص خریدن را دارند و در اثر رقابت قیمت سهام را از خاک به افلاک می رسانند.در عمر سرمایه گذاری وارن او دوبار به طور کامل خریدن سهام را متوقف کرد زیرا قیمت ها به شدت افزایش یافته بود.بار اول وقتی بود که گاوبازار اواخر دهه ی شصت به اوج فعالیت رسیده بود ، و بار دیگر اواخر دهه ی نود که پیدایش گاوبازار قیمت ها به اوج رسانده بود. هردوی این خویشتن داری ها او را از آسیب رویدادهای تلخ پس از آن بازارها مصون داشت، ودر هر مورد نقدینه ی فراوانش به او کمک کرد تا سهام ارزان قیمت فراوان را به هر اندازه که می خواهد بخرد.

این واقعیت که بشر انباشته از طمع ، ترس ، یا حماقت است قابل پیش بینی است ، آن چه نمی توان پیش بینی کرد توالی آن هاست

وارن می داند که بعضی وقت ها سرمایه گذاران به شدت به سهامی علاقه مند می شوند و قیمت آن را بالا می برند. همچنین می داند که بعضی وقت ها افراد به شدت دستخوش ترس می شوند و بهای سهامی را بی اندازه پایین می آورند . آن چه نمی داند زمان این اتفاق ها است ، فقط می داند که پیش می آید، و وقتی پیش می آید وارن منتظر نشسته تا از فرصت پایین بودن قیمت – که محصول ترس و حماقت است- استفاده کند. طمع نکن و بگذار ترس وحماقت فرصت آفرین شوند. چنین کنند سرمایه گذاران هوشمند.

نمونه ی برجسته ی این روش در دوران کساد بانکی سال ۱۹۹۰ دیدیم ، در آن سال وارن سهام شرکت ولزفارگو را خرید.هیچ کس خواهان خریدن سهام بانک نبود زیرا همه از زیان های احتمالی وام های مسکن- که بانک ها می دانند – ترسیده بودند و گمان می کردند سبب ورشکستگی بانک ها شود. وارن بانکی را انتخاب کرد که حس می کرد مدیریت آن از دیگر بانک ها بهتر است و بنیه اش به قدری قوی است که می تواند از بحران های مالی جاری جان سالم به در برد. او حدود ۲۸۹ میلیون دلار در ولز فارگو سرمایه گذاشت.هشت ماه بعد ارزش این سرمایه گذاری از دو برابر بیش تر شد.

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
02-22-2014, 10:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-22-2014 10:30 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #774
(02-22-2014 10:26 AM)azim نوشته شده توسط:  عرض سلام خدمت تمامی دوستان.

امروز شنبه 3 اسفند 92 :

- بسیاری از نماد های بازار به خاطر انتشار گزارش های سال بعد بسته شدند. نمیدونم چرا نمیشه با این بازار ارتباط برقرار کرد. واقعا برام جالبه اساتید alma و جناب قربانیان در این بازار در حال خرید و فروش هستند Smile انصافا من وقتی نسبت به یک موضوعی گنگ باشم سورنم روش گیر میکنه و نمتونم ازش عبور کنم!!
این محدودیت های اجباری ذات بورس رو زیر سوال میبره! بورس یعنی خرد جمعی و تناسب عرضه و تقاضا. وقتی شما یکسر این رابطه رو دستوری میکنی دیگه تعادل بازار بهم میریزه! اساتید دست مارم بگیرید ، یکم به ما هم سیگنال بدین ، دیگه دارم دپرس میشم Smile (9:25)

- این روزا ترجیح دادم بشینم دانش فاندامنتال خودم رو افزایش بدم تا انشاالله تا یکی دو ماه دیگه در این زمینه هم بتونم تحلیل کنم شرکت ها رو و از تکنیکال خالی بودن در بیام

با تشکر از آقا عظیم عزیز :
در رابطه با خرید (فعلا اصلا بفکر فروش نیستم.) بعلت اینکه اکثریت سهام بنیادی در کف قیمتی خود هستند و با نظر گرفتن اینکه نظر من میان مدت و بلند مدت است اطمینان دارم که سهامی که در نظر گرفته ام سود آور خواهد بود. در این بازار تازه کارها پس از خرید و دیدن چند 4 درصد منفی بفکر فروش افتادند.
شبندر و فاذر و وبصادر حرکت خود را شروع کردند.وبیمه و وساپا برای تعدیل مثیت نمادشان بسته شده است.
خرید سهام بنیادی با در نظر گرفتن میان مدت و بلند مدت بشرطیکه از صف فروش و در منفی خرید شده باشند مشکلی را نخواهند داشت.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-23-2014, 01:00 AM
ارسال: #775
سلام.ببخشیدازاینکه تبلت گزینه لایک نداره.درتاییدفرمایش استاد قربانیان فکر میکنم اگه دیدگاهتون رو به سمت سهامداری ببریداین قیمتها ارزنده است.درعین حال اگه این نوع ترید شما رو اذیت میکنه بهتره به شیوه خودتون عمل کنید.قبلا هم عرض کردم ترید در این بازار تنها یکسری تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال نیست و بسیار شخصی است .در عین حال ممکنه واقعا حق باشما باشه و من دارم اشتباه میکنم اما بادر نظر گرفتن تمامی عواقب وقبول مسیولیت دارم اینکارو انجام میدم.موفق باشید.
02-23-2014, 01:27 PM
ارسال: #776
چگونه سقوط بازار سهام را پیش‌بینی کنیم؟
ممکن است به نظر رسد سقوط‌های بازار سهام رویدادهایی اتفاقی هستند؛ یعنی وقایعی نامطلوب و در عین حال غیرقابل پیش‌بینی. درحالی‌که سقوط بازار سهام گاه رخ می‌دهد، اگر سرمایه‌گذاران برای مدتی به اندازه کافی طولانی از فروش دارایی‌های خود در بازار اجتناب کنند، در نهایت سبد سهام آنها از وضعیت زیان خارج خواهد شد.

بین سال‌های 2007 تا 2009، شاخص متوسط صنعتی داوجونز 8 هزار واحد کاهش یافت، اما آن دسته از سرمایه‌گذارانی که حوصله به خرج دادند تا دوره سقوط گذشت، اکنون سودی بالا کسب کرده‌اند.

اما آیا می‌توان از پیش، رخ دادن سقوط را پیش‌بینی کرد؟ آیا می‌توان قبل از آنکه خیلی دیر شده باشد از بازار خارج شد؟

مارک اشپیتزناگل، رئیس و مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری یونیورسا که 6 میلیارد دلار دارایی دارد، معتقد است پیش‌بینی سقوط بازار امکان‌پذیر است.

او در کتاب خود تحت عنوان «دائوی سرمایه: سرمایه‌گذاری اتریشی در دنیای پرتلاطم، می‌گوید: «سقوط‌ها رویدادهایی کاملا قابل پیش‌بینی هستند و اگر سرمایه‌گذاران نیروی‌های موثر بر بازار را درک کنند، می‌توانند قبل از سقوط از بازار خارج شده و از زیانی عظیم اجتناب کنند.»

یک شاخص قابل توجه
اشپیتزناگل از طرفداران «نسبت کیو» است. نسبت کیو، نسبتی است که ارزش بازار شرکت‌ها را با هزینه جایگزینی آنها مقایسه می‌کند. مقدار کوچک q به این معنا است که خرید سهام شرکت از خرید دارایی‌های آن ارزان‌تر است و q بزرگ معنایی دقیقا متضاد دارد.

از لحاظ تاریخی، رقم‌های بالا برای q به ارقام بالای شاخص مربوط است. در حقیقت، q در سال 1999 درست قبل از ترکیدن حباب شرکت‌های اینترنتی در بورس آمریکا، به حداکثر مقدار خود رسید.

عکس این مطلب هم صحیح است: اوایل دهه 1980 رقم‌های q کمترین میزان بودند و اگر سرمایه‌گذاران در آن زمان وارد بازار می‌شدند، می‌توانستند در دهه‌های 1980 و 1990، سودی بالا کسب کنند.

اشپیتزناگل به اقتصاد اتریشی، یک مکتب اقتصادی جنجالی که با اکثر نظریه‌های متعارف اقتصادی در تضاد قرار دارد، علاقه‌مند است (نکته جالب اینکه جیمز توبین، اقتصاددانی که نسبت q را مطرح کرد، خود طرفدار اقتصاد کینزی بود). اما اشپیتزناگل اخیرا گفته است توبین نتوانست اهمیت این نسبت را درک کند. رقم‌های بالا برای q نشان می‌دهند ارتباط ارزش سهام با اقتصاد واقعی از میان رفته است.

اشپیتزناگل می‌گوید: «وقتی رقم q بالاست، می‌توانید به این موضوع فکر کنید که اگر درباره افق وضعیت اقتصادی واقعا خوش‌بینی وجود دارد _ وضعیتی که به نظر می‌رسد رشد قیمت سهام آن را نشان می‌دهد – همین روند سرمایه‌گذاری که در بورس انجام می‌شود باید وارد دیگر حوزه‌های اقتصاد هم بشود، اما چنین نمی‌شود. برعکس، شرکت‌ها بیش از هر زمان دیگر نقدینگی در اختیار دارند و به سرمایه‌گذاری نمی‌پردازند.»

انباشت نقدینگی
دقیقا همین‌طور است. به‌رغم نرخ‌های بسیار پایین بهره، شرکت‌ها – از جمله شرکت اپل – به انباشت نقدینگی پرداخته‌اند و به جای آنکه نقدینگی خود را صرف سرمایه‌گذاری مجدد در کسب و کار خود کنند، میلیاردها دلار در ترازنامه خود نگه می‌دارند. برخی شرکت‌ها پول نقد خود را در حوزه‌هایی که سود نقدی دارد یا در برنامه بازخرید سهام سرمایه‌گذاری کرده‌اند اما این چیزی نیست که به رشد پایای اقتصاد منجر شود. در حال حاضر، برخی سرمایه‌گذاران بر اپل فشار وارد می‌کنند چنین اقدامی انجام دهد، اما این کار یعنی بازخرید سهام، در کوتاه‌مدت ممکن است قیمت سهام این شرکت را بالا ببرد، اما رشدی به وجود نخواهد آورد. سود رساندن به سهامداران اقدامی مثبت است، اما اپل با سرمایه‌گذاری در ساخت کارخانه‌های جدید یا حوزه‌های دیگر تجاری خود، بهتر می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.

آیا سقوطی دیگر در پیش است؟
چه عاملی بر نسبت q موثر است. اشپیتزناگل معتقد است مسوولیت بر دوش بانک مرکزی آمریکا است. وقتی بانک مرکزی سیاست‌های پولی به شدت انبساطی اجرا می‌کند، نسبت q افزایش می‌یابد و رونقی که حاصل رشد اعتبارات است به وجود می‌آید. همان‌طور که ممکن است انتظار داشته باشید، به‌دلیل تصمیم‌های بانک مرکزی آمریکا در حوزه سیاست‌های انبساطی، نسبت q بار دیگر نزدیک به بالاترین رقم‌های خود رسیده است، یعنی 08.1 که نزدیک رقم مربوط به سال 2007 است و این امر اشپیتزناگل را به پیش‌بینی یک سقوط دیگر وادار می‌کند. او معتقد است شاخص استاندارد اندپورز اصلاح 40 درصدی در پیش دارد و اگرچه او نمی‌داند زمان این اصلاح چه وقت است؛ اما معتقد است این رویداد زود اتفاق خواهد افتاد.

توجه به دیدگاه‌های اشپیتزناگل خالی از فایده نیست. او در اصلاح‌هایی که در سال‌های 2000 و 2008 در بورس رخ داد، سود برد و منابع مالی خود را دو برابر کرد. او معتقد است با خرید سهام هنگامی که نسبت q در پایین‌ترین میزان‌های خود است و فروش یا جایگزین کردن آن با اوراق قرضه در زمانی که نسبت q در بالاترین میزان‌ها است می‌توان سودی بالاتر از متوسط سود بازار کسب کرد.

یک استراتژی کلان برای بلندمدت
مسلما این استراتژی محدودیت دارد: برای مثال، در این استراتژی روشی برای انتخاب سهام یا فروش آن معرفی نشده است. در واقع اگر شما طی چند دهه اخیر از نسبت q پیروی کرده بودید؛ اواسط دهه 1990 سهام خود را فروخته بودید و فقط اوراق قرضه در سبد دارایی خود داشتید. با آنکه در کل بازار موج‌های رشد و کاهش مشاهده می‌شود، اما برخی شرکت‌ها توانسته‌اند ارزش واقعی برای سرمایه‌گذاران پدید آورند. برای مثال، سهام شرکتی مانند آمازون از سال 1999 تاکنون 500 درصد افزایش یافته است و حتی اگر سال آینده قیمت این سهم نصف شود، باز سودی بزرگ نصیب سرمایه‌گذاران بلندمدت شده است. اگر شما صرفا بر مبنای نسبت q سرمایه‌گذاری کرده بودید، اکنون تنها اوراق قرضه داشتید و از هیچ‌یک از این فرصت‌های پرسود سرمایه‌گذاری بهره نبرده بودید.

منبع:دنیای اقتصاد
تاريخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲
02-23-2014, 06:47 PM
ارسال: #777
سلام دوستان.خسته نباشید.ممنون از این همه اطلاعات مفید.
یه سوال داشتم.چطوری سهم های بنیادی رو پیدا کنیم؟
یعنی ملاک برای اینکه بگیم سهم بنیادیه چیست؟
02-23-2014, 08:31 PM
ارسال: #778
(02-23-2014 06:47 PM)god نوشته شده توسط:  سلام دوستان.خسته نباشید.ممنون از این همه اطلاعات مفید.
یه سوال داشتم.چطوری سهم های بنیادی رو پیدا کنیم؟
یعنی ملاک برای اینکه بگیم سهم بنیادیه چیست؟

در یکی از پستهای بالا به سهمام بنیادی در هر صنعتی اشاره شده است. لطفا مطالعه فرمائید.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-23-2014, 11:10 PM
ارسال: #779
با تشکر از استاد.ولی میخواستم روش تشخیص سهام بنیادی رو بدونم.چطور باید فهمید که این سهم بنیادیه.
02-24-2014, 12:36 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-24-2014 12:37 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #780
(02-23-2014 11:10 PM)god نوشته شده توسط:  با تشکر از استاد.ولی میخواستم روش تشخیص سهام بنیادی رو بدونم.چطور باید فهمید که این سهم بنیادیه.

دوست عزیز لطفا مطلب زیر را به دقت مطالعه فرمائید:

سهام برتر را چگونه بشناسیم

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش قرار دادن لوگو بر روی تیشرت mohammadshamosi 1 1,845 06-18-2022 03:31 PM
آخرین ارسال: hasandavood
  آموزش زبان انگلیسی 118file 1 641 02-09-2022 01:06 PM
آخرین ارسال: Publishers
  آموزش کسب درآمد از بازی لم lem-game 18 19,493 01-11-2021 04:28 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  :: آموزش تولید علوفه هیدروپونیک با سرمایه کم :: حتی در خانه shirazi021 81 31,522 05-15-2018 01:06 PM
آخرین ارسال: اميررضا محمدى
  دانلود رایگان آموزش مت پینتینگ در فتوشاپ (Matte Painting) – ایجاد تصاویر خلاقانه saeed74 0 1,046 01-11-2017 10:18 PM
آخرین ارسال: saeed74
  آموزش دکوراسیون اتاق های کوچک ahmad77 0 885 09-08-2016 10:18 PM
آخرین ارسال: ahmad77
  آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس (آموزش ووکامرس) saeed74 2 1,046 09-08-2016 10:13 PM
آخرین ارسال: ahmad77
  آموزش سئو وردپرس saeed74 0 926 09-08-2016 01:24 PM
آخرین ارسال: saeed74
  سیگنال بورس arsho 132 20,574 08-20-2016 09:21 AM
آخرین ارسال: arsho
  دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی fekreabi 6 2,155 11-29-2015 09:03 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  آموزش کسب درامد ارزی در منزل با روش Mining مهدی 1 145 58,347 07-04-2015 07:00 AM
آخرین ارسال: mosafer bedar
  به هرچی که فکر کنید به آن می رسید.؟؟؟؟آموزش jahanagahi 83 20,912 11-12-2014 02:58 PM
آخرین ارسال: sara azad
  کلاس آموزش کسب و کار ویژه ( تخصصی ) ahmad rezaee 29 10,668 06-09-2014 12:05 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  اشتباهات رایج سرمایه گذاران مبتدی در بورس 0M1D 2 1,847 06-08-2014 08:41 AM
آخرین ارسال: ashena_73
  آموزش تجارت در سه گام ahmad rezaee 13 5,446 05-09-2014 12:52 AM
آخرین ارسال: arna
  آموزش نت خوانی موسیقی (سلفژ) m-jalalvand 2 2,806 01-22-2014 08:37 PM
آخرین ارسال: alma
  آموزش خط نستعلیق تحریری برای بچه های خوب انجمن m-jalalvand 15 5,432 12-05-2013 02:36 PM
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
  سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار ahmad rezaee 54 11,086 10-20-2013 10:19 PM
آخرین ارسال: bashla
  آموزش طراحی قالب بلاگ بیان pesar368 3 2,723 08-19-2013 05:15 PM
آخرین ارسال: pesar368
  آموزش طراحی و دکوراسیون داخلی SAMIRA 18 6,524 08-17-2013 06:54 PM
آخرین ارسال: shahi.vahid

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS