ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بازگشت جادوگر
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:51 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: حمید سیدی زاده
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
پاسخ: 182
بازدید: 39042

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت جادوگر
01-12-2014, 07:48 PM
ارسال: #61
RE: بازگشت جادوگر
سلام . آقای سیدی زاده شما واقعا بمب انرژی هستید.بنده هر زمان پست های شما را میخوانم سرشار از انرژی میشوم . موفق باشید.

بخشندگی ، انتشار بوی خوش بنفشه است بر ته کفشی که لگدمالش کرده است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-23-2014, 01:25 PM
ارسال: #62
باسلام به جناب سیدی زاده عزیز

از اینکه با وجود مشغله زیاد بازهم به انجمن سرمی زنید و مطلب می نویسید جای قدر دانی وتشکر داره. قطعا تجربیات شما وسایر دوستان کمک بزرگیه و همینکه اعتماد به نفس بچه ها بالامیره و در کل به سفارش رابرت کیوساکی(نویسنده کتابهای پدر پولدار) برای پولدارشدن باید با آدمهای پولدار ارتباط داشت (البته خدای نکرده سوءتفاهم نشه. منظورم این نیست که ملاک دوستی ها وارتباطات میزان ثروت اشخاص باشه نه شخصیت وانسانیتشون)و می گفت برای تغیر در زندگی تون دوستانتون رو عوض کنید وبینید اونها چه کار می کنند وچگونه فکر می کنند وچگونه رفتارمی کنند ؛سعی کنید کم کم مثل اونها فکرکنید ورفتارکنید . ارتباط در دنیای واقعی برای من خیلی مقدور نیست ولی به لطف این انجمن من تونستم از تجربیات استادان و دوستان خوبی بهره مند بشم.

خدایا شکرت از اینکه بنده های خوبت رو برای کمک و راهنمایی تومسیر زندگیم قرارمی دی.
جناب سیدی رفتید پابوس آقا امام رضا ؛ سلام مارو هم برسونید.
با آرزوی سلامتی وموفقیت بیشتر شما

از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده
01-25-2014, 01:39 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-25-2014 01:43 AM، توسط حمید سیدی زاده.)
ارسال: #63
(01-12-2014 07:48 PM)saeed225 نوشته شده توسط:  سلام . آقای سیدی زاده شما واقعا بمب انرژی هستید.بنده هر زمان پست های شما را میخوانم سرشار از انرژی میشوم . موفق باشید.

زنده باشین

(01-23-2014 01:25 PM)مرتضی الهی نوشته شده توسط:  باسلام به جناب سیدی زاده عزیز

از اینکه با وجود مشغله زیاد بازهم به انجمن سرمی زنید و مطلب می نویسید جای قدر دانی وتشکر داره. قطعا تجربیات شما وسایر دوستان کمک بزرگیه و همینکه اعتماد به نفس بچه ها بالامیره و در کل به سفارش رابرت کیوساکی(نویسنده کتابهای پدر پولدار) برای پولدارشدن باید با آدمهای پولدار ارتباط داشت (البته خدای نکرده سوءتفاهم نشه. منظورم این نیست که ملاک دوستی ها وارتباطات میزان ثروت اشخاص باشه نه شخصیت وانسانیتشون)و می گفت برای تغیر در زندگی تون دوستانتون رو عوض کنید وبینید اونها چه کار می کنند وچگونه فکر می کنند وچگونه رفتارمی کنند ؛سعی کنید کم کم مثل اونها فکرکنید ورفتارکنید . ارتباط در دنیای واقعی برای من خیلی مقدور نیست ولی به لطف این انجمن من تونستم از تجربیات استادان و دوستان خوبی بهره مند بشم.

خدایا شکرت از اینکه بنده های خوبت رو برای کمک و راهنمایی تومسیر زندگیم قرارمی دی.
جناب سیدی رفتید پابوس آقا امام رضا ؛ سلام مارو هم برسونید.
با آرزوی سلامتی وموفقیت بیشتر شما

سلام عزیزم
بله عزیزم به نکته کاملا ظریفی اشاره کردین که باید صحبت شود . ببنید دوستان اگه قرار وسیله ای برای خنکی هوا درست کنید هیچ وقت درست نیست از باد بزن شروع کنید بلکه با آدم هایی که در این رابطه مشغول کار هستند ارتباط ایجاد کنید و الگو برداری کنید به روش خلاقانه ، منظورم کپی برداری نبود بلکه الگو برداری به روش خلاقانه بود که انشالله راجب این موضوع هم صحبت می کنیم .

ممنون دوست من و خدا هزار بار شکر که ما دوستان دور هم جمع هستیم و از انرژِی هم استفاده می کنیم .

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
01-25-2014, 02:37 AM
ارسال: #64
سلام به یاران جادوگر ، اون یارانی که برای اتفاق های بد زندگی ، یقه کسی رو نمی گیرند و از همه طلبکار نیست بلکه با برنامه ریزی و کمی اراده زندگی خودشون و دیگران رو گلستون می کنند .

سلام من حمید سیدی زاده هستم . بازم 12 به بعد شد و ما زدیم بیرون . خیلی دلم پیشه شما رفقای خوبم بود ، ولی آخر ساله و داریم حساب های مالی شرکت رو کم کم می بندیم و یکم همچین گرفتاریم .

ولی بازم از شما دوستان بابت اس ام اس ها ، تلفن ها ، ایمیل ها ، پیام خصوصی ممنونم و دست تک تک شما رو می بوسم .
راستش جلسات مشهد شروع شده و کلی هم برنامه کاری داریم و از سمتی برنامه های آموزشی بچه ها ، خلاصه خوب سرمون شلوغه .

بریم سر درس امشب مون .

در جلسه قبلی سه موضوع مهم در رابطه با موفقیت رو گفتم که دوتاش کامل و سومی موند برای امشب .
سومی مربوط میشه به فرق بین آدم های موفق و آدم های معمولی .
یعنی چی؟

ببیندی دوستان در جلسه مشهد هم خدمت عزیزان عرض کردم که وقتی تشریف میبریم خونه دوستان معمولی ، متاسفانه شلوغی و بی نظمی رو مشاهده می کنیم .

و وقتی به خونه آدم های موفق میرید ، نظم و همه چی سر جای خودشون هست .

خوب شاید دوستا اینجا بگن که نظم باعث موفقیت میشه و کلید اصلی هست.

درسته ، ولی نظم کلید اصلی نیست ، و یک موضوع دیگه فراتر از نظم هست که خود نظم رو در برمیگیره .

ببنید دوستان وقتی میروید خونه آدم های معمولی ، میبینید یک گیتار اون ور افتاده ، چند عدد سی دی زبان اون ور افتاده ، کمر بند لاغری و کفش اون ور افتاده ، کتاب موفقیت این ور افتاده و ...
چیه لبخندی زدی نافلا . چون خونه شما هم یکم شبیه ایچیز هایی بود که گفتم ؟

آدم های موفق این وسایل رو دارند ، ولی سرجای خودش .

می دونید دلیل اون وسایل کنار اتاق چیه ؟

یعنی اینکه ما اون کار هارو شروع کریدم ، آموزش زبان رو شروع کردیم ، آموزش گیتار رو شروع کردیم ، تمرین جهت لاغری و ورزش رو شروع کردیم ، ولی به اتمام نرسوندیم .
برای همین هیچ وقت اون وسایل رو جمع نمی کنیم تا همیشه جلوی چشم مون باشه و یادمون باشه که باید اون کارها رو تموم کنیم .

ولی این موضوع جز شلوغ کردن ذهن و عقب افتادن از برنامه کاری هیچ نتیجه ای دیگر ندارد .

آدم های موفق اول تصمیم میگیرند و شروع می کنند و تا تموم نکردند دست نمی کشند و بعد از اتمام تموم وسایل رو سرجای خودشون قرار می دهند . تمام .

این یک قانون هست به نام do it now . البته می دونم همه شما فوق تخصص زبان انگلیسی هستید ،برای خودم ترجمه میکنم ،

یعنی همین الان انجام بده .

این قانون رو روی کاغذی یاداشت کنید و به این قانون کاملا مقید شوید و تا کاری تموم نکرده اید کار جدید رو شروع نکیند .

حالا چه کاری برای کارهای نیمه تمام قبلمون انجام بدیم .
یک کاغد بردارید و تمومه کارهای نیمه تمام رو یاداشت کنید و پس از یاداشت .
جلوی کار نیمه تمام یا بنویسید:

دیگر این کار انجام نمی دهم ، و واقعا قیدش رو بزنید .

یا بنویسید : از فلان ساعت اینکار را انجام می دهم و تا تموم نشده هیچ کاری رو شروع نمی کنم .

یا بنویسید : در تاریخ فلان و ساعت فلان این کار را انجام می دهم و تا تموم نشده هیچ کاری رو شروع نمی کنم .

این یک روش جمع کردن انرژی و ایجاد تمرکز برای موفقیت هست .
انجام بدیم و حالشو ببرین .
این هم مورد سوم بود.

راستش مطالب من بیشتر از سوالات مشترک دوستان چه در این سایت ، فیس بود ، سایت های دیگر ، و سخن رانی یا مشاوره های مختلف و ... تشکیل میشه و جالب برام که در یک موضوع بالغ بر 700 عدد سوال داشتم .

اون موضوع درآمد میلیونی بود .

که برای مردم و دوستان درامد میلیونی خیلی جذابه .

پس دوستان چرتکه ها و ماشین حساب هاتو رو در بیارین که فردا میخوام درباره یک سری درآمد میلیونی صحبت کنیم که هوش از سرتون بره و بهتون میگم میلیاردهای واقعی چطور لباس می پوشند و چه ماشین هایی دارند .

و خدمت بچه های مشهد هم عرض کنم یک سوپرایز براشون دارم .

یکی از دوستان من که البته ایشون یکی از میلیاردرهای مطرح کشور هم هستند ، انشالله در آینده در جلسه میلیاردرهای آینده نزدیک خراسان ، دعوت کردم و حضور خواهند داشت .
حالا اسم ایشون چیه انشالله خدمت تون میگم ، فقط تا اینجا بدونید که ایشون غول واردات غذای دام در آسیا هستند .

خوب صحبت مون تموم شد و برم یک چایی بزنم و با آرامش از منظره بیرون لذت ببرم که فردا خیلی کار داریم .
شما نمی دونید چقدر خوشحالم که فردا صبح هنوز هست و من هنوز وقت اینو دارم که بدون هیچی مانعی طرح فروش جدید بزنم ، ایجاد شغل برای بنده های خدا کنیم ، وسیله بشم برای نون گذاشتم در سفره دیگران ، دلی به دست بیاریم و لبی بخندونیم .

خدا شکرت بازم شبی شد که بابنده ها گفتم اون هام خوندن .
خدایا شکرت بازم فرصت دادی که تلاشم رو از سر بگیم ،
خدایا شکرت که هرچی گناه کردم تو پوشوندی و شرمندم نکردی ،
خدایا ای رفیق من شکرت بازم با این همه بی معرفتی که من نسبت به تو کردم بازم اینجوری هوای منو داری .
منم قول می دم تا هرچی در توان دارم هوای بنده های تو داشته باشم تا لبخند تورو ببنیم .
چقدر لبخندت زیباست خدا .

شبتون بخیر عزیزان

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
01-25-2014, 09:29 AM
ارسال: #65
ی دونه ای آقای سیدی زاده عزیز
مچکریمممممممممممم

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-25-2014, 02:53 PM
ارسال: #66
(01-25-2014 09:29 AM)habib tousi نوشته شده توسط:  ی دونه ای آقای سیدی زاده عزیز
مچکریمممممممممممم
حبیب جون عزیزی انشالله زیارتت میکنم .
شما تک دونه ای .

01-26-2014, 11:10 PM
ارسال: #67
سلام جادوگر
باز اومدیو منو جادوی کردی حسابی ایووول دمت گرم مرسی عالی بود
بمب انرژی که میگن خودتی جادوگر
مرسی که بازم این تایپک رو ادامه داری میدی، من که خودم به شخصه همیشه منتظره ارسال های جدیدتم و وقتی میخونم حسابی لذت میبرم و انگیزه و انرژی عالی میگیرم برای ادامه کارم خدا پشتو پناهت باشه جناب سیدی زاده عزیز
بی صبرانه منتظره جلسه بعدی مشهد هستم سریعتر جناب سیدی زاده
واست بهترینها رو از اقیانوس بیکران الهی طلب میکنم چون شایسته بهترینهایی
موفق پیروز باشی

قانون نانوشته حرفه ای هــــــا :

کوچـ ــــک شــــروع کن...بـــ ــــزرگ فکـــر کن...سـ ـــریع رشــد کن.
01-28-2014, 12:12 AM
ارسال: #68
(01-26-2014 11:10 PM)koruosh نوشته شده توسط:  سلام جادوگر
باز اومدیو منو جادوی کردی حسابی ایووول دمت گرم مرسی عالی بود
بمب انرژی که میگن خودتی جادوگر
مرسی که بازم این تایپک رو ادامه داری میدی، من که خودم به شخصه همیشه منتظره ارسال های جدیدتم و وقتی میخونم حسابی لذت میبرم و انگیزه و انرژی عالی میگیرم برای ادامه کارم خدا پشتو پناهت باشه جناب سیدی زاده عزیز
بی صبرانه منتظره جلسه بعدی مشهد هستم سریعتر جناب سیدی زاده
واست بهترینها رو از اقیانوس بیکران الهی طلب میکنم چون شایسته بهترینهایی
موفق پیروز باشی

سلام جناب نصیری
ممنون از لطف و عنایت شما
راستش دوسته من تموم تلاش من برپایه راه فتادن دوستان در مسیر موفقیت است و بس .
می دونید شما پادشاه هستید ، همه دوستان پادشاه هستند و تاج پادشاهی بر سردارید و اسم اون تاج هست سلامتی و تن درستی .
دوستی می گفت سلامتی تاجی است که فقط دیگران اون رو می بینند و تنها کسی که از خبر نداره خود پادشاهه .

چند ماهه پیش دوستان مشهدی یادشون هست که نمایشگاه کتاب در نمایشگاه بین الملی بود ، خوب شرکت ماه هم غرفه داشت در همون سالن ابوالسعید که غرفه ما بود دوستان معلول من هم غرفه داشتند .

البته من با چنتا از دوستان معلول موفق در ارتباط هستم .
دختر خانومی بین این دوستان بود که هر وقت من بهش فکر میکنم سراسر احساس میشم .
ایشون در تصادفی در سن 4 سالگی از گردن به پایین فلج شدند و فقط از گردن به بالا حس داشتند .
جانه من فکر کنید ، یک لحظه خودتون جای این دختری که حالا جون شده بگذارین !

همیشه روی تخت ، همیشه درحالت خوابیده ، حتی نمی تونی یک لیوان آب مستقل بخورین !
خواهش میکنم همین الان بلند شین برین یک لیوان آب بخورین ببین چه لذتی داره و اون دختر از این لذت بی بهره است .

حالا این خانوم ، این قهرمان ، این عزیز فقط ، خواهش میکنم دقت کنید .

فقط با دهان چنان نقاشی هایی میکشه که واقعا در ذهن و تصور نمی گنجه .
و چنان نمایشگاه هایی میگذاره که بیا و ببین .
واقعا جای خجالت برای ما داره که اون با این وضعیت به اونجا رسیده و ما با این بدن سالم و این همه امکانات ...
من چنتا نقاشی از این هنر مند خریدم و انشالله در جلسه بعدی مشهد یادم بندازید دوستان براتون نشون بدم .
میون این نقاشی ها یک نقاشی هست که من خیلی دوسش دارم و در تابلوی من هست .
عکس دختری کوچولوی که داره در میون گندم زار راه میره .

بهش گفتم قهرمان داستان این نقاشی چیه ؟
گفت این خودم هستم که در زمان کودکی قبل از اون حادثه در روستای مادر بزرگم میون گندم زار راه میرفتم .

بهش گفتم شک نکن .
توحتما دوباره راه میری و امید ت رو از دست نده .
تو همین الانش هم راه میری تو با نقاشی هات به خونه و قلب تک تک هموطنات اومدی و خوش اومدی .
من مطمعن هستم یک روزی سلامتش رو به دست میاره
من مطمعنم .
شب خوش دوستان

02-02-2014, 01:26 AM
ارسال: #69
ماهان دیگه تنها نیست

خدارو شکر هنوز آدم هایی هستند که قلبشون به اندازه یک دنیاست .
حتما ماهان یک روز خوب میشه و سلامتیش رو به دست میاره و شاید سرطانش رو فراموش کنه ولی هیچ کس شمارو فراموش نمی کنه .

خدارو سپاس
خدارو سپاس
خدارو سپاس

02-09-2014, 10:47 PM
ارسال: #70
سلام به جادوگر بزرگ
جناب سیدی زاده

آقا همینکه با وجود این همه مشغله و گرفتاری بازهم ارتباطتون رو با بچه های انجمن قطع نکردید جای بسی تشکر داره. هرچی بیشتر از موفقیت های اقتصادیتون میشنوم بیشتر به خودم امید وارمیشم . وانگیزه بیشتری برای موفقیت پیدامی کنم. آقاحمید در یک کلام: دم شما گرم!!!خیلی باحالی!!!
(ببخشید اگه کوچه بازاری شد ولی واقعا حرف دلم بود!12_002)

؛خیلی مشتاق شنیدن حرفهای شما هستم .با اینکه خیلی رویایی به نظر می رسه ولی با شناختی که از شما دارم حتما امکان پذیره!

از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,943 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  بازگشت قهرمان! قهرمان 1 731 07-04-2014 11:57 AM
آخرین ارسال: arash1367

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS