ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اخبار بورس + آموزش زمان کنونی: 09-23-2025, 10:34 PM |
|||||||
|
اخبار بورس + آموزش
|
01-22-2014, 06:12 AM
ارسال: #551
|
|||
|
|||
RE: اخبار بورس + آموزش
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گلم
بعد از مدتها امروز دوباره افتخار نصیبم شد تا به این سایت دوست داشتنی بیام و خوشحالم که تاپیک مجزا و پر بازدیدی راجع به بازار بورس فعال شده. میخواستم نظرم رو راجع به این روزای بازار خدمتتون عرض کنم : درسته که این روزها قیمتها خیلی جذاب شدن ولی واقعیت اینه که فعلا بازار نزولی و در حال اصلاح هستش. لذا پیشنهاد بنده اولا دوری از هر گونه هیجان واسه خرید دوما ورود پله ای به سهم مورد نظر و در نهایت اگه قدرت ریسکتون کمتره صبر کنید تا روند بازار برگرده و با اطمینان بیشتر وارد بازار بشین. هر چند امروز انتظار میره با جلسه ا ی که دیروز در مجلس با مسئولین بورس در مورد حمایت از بازار گذاشتن یکمی شاهد حمایت از سهم ها باشیم. موفق باشید. هیچ چیز اتفاقی نیست |
|||
01-22-2014, 09:51 AM
ارسال: #552
|
|||
|
|||
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-22-2014, 11:03 AM
ارسال: #553
|
|||
|
|||
سیگنال خرید فارس قیمت = 16100
انتخاب خرید وفروش با شماست خرید هایتان را پله ای و در حداقل های قیمت انجام دهید |
|||
01-22-2014, 11:42 AM
ارسال: #554
|
|||
|
|||
سیگنال خرید میدکو قیمت = 6671
انتخاب خرید وفروش با شماست خرید هایتان را پله ای و در حداقل های قیمت انجام دهید |
|||
01-22-2014, 12:52 PM
ارسال: #555
|
|||
|
|||
سیگنال خرید خبهمن قیمت = 2657
|||
01-22-2014, 03:33 PM
ارسال: #556
|
|||
|
|||
حتما شما هم تاکنون، بارها و بارها، شنیدهاید که مثلا شاخص بورس امروز با ۵۰ واحد رشد، به عدد 70 هزار واحد رسید. همچنین گاهی اوقات رسانهها از کاهش شاخص بورس خبر میدهند. اما تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که شاخص بورس، بیانگر چیست و چرا افزایش یا کاهش آن، اهمیت دارد؟ اساس نوسانات شاخص چه مفهومی دارد؟ در این برنامه، قصد داریم درباره شاخصهای بورس و انواع آنها صحبت کنیم.
به گزارش اقتصاد آنلاین، شاخص، در مفهوم کلی، معیاری است که براساس آن میتوان چیـزی را تشخیص داد. در بورس هم شاخصها، در واقع معیارهای مهمی هستند که با بررسی و تحلیل آنها، میتوان وضعیت گذشته و حال بورس را از جنبههای مختلف، ارزیابی و حتی روند آینده بورس را پیشبینی کرد، بنابراین، طبیعتا باتوجه به نقش بسیار مهمی که شاخصهای بورس، در تصمیمگیری سرمایهگذاران ایفا میکنند، نوسانات شاخصها نیز برای سرمایهگذاران بسیار حائز اهمیت است. شاخصها بورس، انواع مختلفی دارند که هر کدام، وضعیت بورس را از جنبه خاصی نشان میدهد، خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-22-2014, 03:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-22-2014 03:41 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #557
|
|||
|
|||
بنابراین سرمایهگذاران در تحلیل شاخصهای بورس باید به کارکرد هر شاخص توجه کافی داشته باشند. در ادامه، مهمترین شاخصهای بورس را به شما معرفی میکنیم.
شاخص کل شاخص کـل که به آن شاخص قیمت و بازده نقدی هم میگویند، بیانگر سطح عمومی قیمت و سود سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس است، به بیان سادهتر، “تغییرات شاخص کل در واقع بیانگر میانگین بازدهی سرمایهگذاران در بورس است”. لازم است در این خصوص مقداری توضیح دهیم. بازدهی سرمایهگذاران در بورس از دو طریق بدست میآید. اول دریافت سود نقدی سالیانه و دوم، تغییر قیمت سهم در طول دوره سرمایهگذاری. برای مثال، فردی را درنظر بگیرید که سهام شرکت الف را در ابتدای سال، با قیمت ۱۵۰ تومان خریداری میکند. اگر قیمت سهام این فرد در پایان سال، به ۱۸۰ تومان افزایش یابد و شرکت، در پایان سال نیز ۱۵ تومان به عنوان سود نقدی، به ازای هر سهم توزیـع کند، این فرد مجموعا ۴۵ تومان سود از محل افزایش قیمت سهم و دریافت سود نقدی بدست آورده است و بنابراین، بازدهی وی در پایان سال، ۳۰ درصد خواهد بود، زیرا سرمایه وی از ۱۵۰ تومان به ۱۹۵ تومان افزایش یافته است. تغییرات شاخص کل نیز دقیقا بیانگر میانگین بازدهی بورس است، بنابراین، اگر به عنوان مثال، شاخص کل بورس در ابتدای سال، ۲۰ هزار واحد باشد و در پایان سال، با ۱۰ هزار واحد افزایش، به ۳۰ هزار واحد برسد، به این معناست که میانگین بازدهی بورس از محل افزایش قیمت سهام شرکتها و تقسیم سود نقدی بین سرمایهگذاران در آن سال، ۵۰ درصد بوده است: خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-22-2014, 03:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-22-2014 03:48 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #558
|
|||
|
|||
دو نکته قابل توجه درخصوص شاخص کل میبایست مدنظر سرمایهگذاران باشد:
نکتـه اول اینکه افزایش شاخص کل، لزومـا به معنای سودآوری سهام همه شرکتهای حاضر در بورس نیست، همانطور که کاهش شاخص کل نیز لزوما به معنای ضرردهی سهام همه شرکتها در بورس نیست، زیرا همانگونه که گفته شد، شاخص کل، بیانگر میانگین بازدهی بورس است و چه بسا، در برخـی موارد، علیرغم رشد قابل توجه شاخص کل بورس، برخی سهام با افت قیمت مواجه شده و سهامداران خود را با زیان مواجه سازنـد و یا در شرایطی که شاخص کل با کاهش مواجه است، برخی سرمایهگذاران که سهام ارزندهای را در سبد سهام خود دارند، سود قابل قبولی بدست میآورند. بنابراین، سرمایهگذاران نباید صرفا با اتکا به اخبار رشد شاخص کل و بدون بررسی کامل درخصوص ارزش ذاتی سهام، اقدام به سرمایهگذاری در بورس کنند و حتی در شرایط رشد مستمر شاخص کل نیز در انتخاب سهام، کاملا دقت نمایند. نکته دوم ارتباط بیـن شاخص کل و سبد سهام است. حتما به خاطر دارید که یکی از اصول بسیار مهم سرمایهگذاری در بورس، تشکیل سبد سهام متنـوع است. هر اندازه سبد سهام یک سرمایهگذار، متنوعتر و به ترکیب سهام شرکتهای موجود در بورس نزدیکتر باشد، بازدهی آن سرمایهگذار نیز به متوسط بازدهی کل بورس که توسط شاخص کل نشان داده میشود، نزدیکتر خواهد بود، تا آنجا که اگر فردی بتواند ترکیب سهام موجود در سبد سهـام خود را بطور کامل، منطبق بر ترکیب تمامی سهام حاضر در بورس نمایـد، بازدهی وی نیز بطور کامل منطبق بر نوسانات شاخص کل بورس خواهد بود و مثلا با رشد ۳۰ درصدی شاخص، وی نیـز حدودا ۳۰ درصد سـود بدست خواهد آورد. لازم به ذکر است اطلاعات مربوط به شاخصهای بورس بصورت لحظهای در پایگاه اطلاعرسانی بورس اوراق بهادار تهران به نشانی http://www.irbourse.com (خوانده شود آی آر بورس نقطه کام) و پایگاه اطلاعرسانی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران به نشانی http://www.tsetmc.com (خوانده شود تی اس ای تی ام سی نقطه کام) قابل مشاهده است منبع خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-22-2014, 06:26 PM
ارسال: #559
|
|||
|
|||
شرکتهای برتر
1 - تجهیزات 2 - خودرو 3 - بانک 4 - لیزینگ 5 - بیمه 6 - آی تی 7 - حمل و نقل خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-24-2014, 11:02 AM
ارسال: #560
|
|||
|
|||
سلام قسمت سوم مطلب زیبای جناب ولید هلالات
...برای اینکه مبادا بی احتياطی کرده باشم، چند روز خوب به ھمه سھام بازار نگاه می کردم، ھر روز روزنامه می خواندم تا از اخبار مطلع شوم و خلاصه سعی می کردم خيلی حرفه ای کار کنم. عاقبت یکی از سھام بازار را که چند روز ٢% مثبت می خورد انتخاب کردم و به کارگزارم زنگ زدم. بدبختانه کارگزار عزیز موفق به خرید سھام مورد نظر نيز شد. فردا صبح دیدم سھامی که خریده ام، در بين مثبت ھای بازار نيست... با حيرت به صفحه مانيتور و قيمتھای سایت بورس نگاه می کردم و با خود می گفتم: چرا اینجوری شد؟ با خودم گفتم جلوی ضررھا را تا وقتی که کوچک ھستند باید گرفت! دوباره با کارگزار محترم تماس گرفتم و سفارش فروش دادم. چند روز بعد دوباره آن سھم مثبت شد و من چون در روزنامه ھا می خواندم که عجب سھام خوبی است و از چند ماه قبل چقدر بالا آمده، دوباره اقدام به خرید کردم ام.. بعدھا یاد گرفتم که برعکس ھمه فکر کنم و سھامی که منفی است را گوشه ذھن داشته باشم تا به وقت اش خرید کنم. اما این مسئله که واقعا یک سھم باید چه شرایطی داشته باشد تا بتوان گفت وقت خرید آن سھم فرا رسيده، باعث می شد تا باز ھم ضرر کنم. وقتی بحرانی در بورس اتفاق می افتد، افرادی که تجربه کافی ندارند، این فرصت را غنيمت دانسته و به جمع کردن ماھيان بيرون افتاده از آب می پردازند اما غافل از اینکه، این ماھيان اغلب مسمومند تمام کارھای من برای بالا بردن بھره وری و بھبود شرایط ، در نھایت با شکست مواجه می شد. در ابتدا تحمل ریسک برایم ساده تر بود چون تازه نفس بودم اما بعدھا با کوچکتر شدن سرمایه ام و از طرف دیگر بزرگتر شدن خواسته ھایم برای جبران ضررھا و به سود رسيدن، کارھای عجيب و غریبی می کردم. در ابتدا تمام فکر ما سود کردن است اما چندی بعد جبران کردن ضررھا این روش تصميم گيری باعث شکننده بودن تصميمات من شده بود و به محض اینکه سرمایه باقی مانده را در معرض خطر می دیدم، از سھم خارج می شدم که البته فروختن آن از نوشتن اش خيلی سخت تر بود بعد از شش ماه تلاش حتی یک ھزار تومانی ھم سود نکرده بودم. به تمسخر در بين دوستان می گفتم که فلان سھم از فردا مثبت می شود چون من آن سھم را امروز فروختم. انگار یک نيرویی به من نگاه می کرد و ھر چه من انجام می دادم، عکس آن را انجام می داد. به برادرم می گفتم در تالار بورس به جای تابلوی قيمت، مردم من را تماشا می کنند. نگاه ميکنند من چه ميخرم تا آن را بفروشند چرا ھمواره شرایط عکس آنچه که ما انتظار داریم پيش ميرود؟ چرا سھامی که می خریم منفی می شود؟ چرا وقتی می فروشيم دوباره مثبت می شود؟ پس صاحبان این ٢% ھا چه کسانی ھستند؟ ادامه دارد..... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش قرار دادن لوگو بر روی تیشرت | mohammadshamosi | 1 | 1,845 |
06-18-2022 03:31 PM آخرین ارسال: hasandavood |
|
آموزش زبان انگلیسی | 118file | 1 | 641 |
02-09-2022 01:06 PM آخرین ارسال: Publishers |
|
آموزش کسب درآمد از بازی لم | lem-game | 18 | 19,496 |
01-11-2021 04:28 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
:: آموزش تولید علوفه هیدروپونیک با سرمایه کم :: حتی در خانه | shirazi021 | 81 | 31,524 |
05-15-2018 01:06 PM آخرین ارسال: اميررضا محمدى |
|
دانلود رایگان آموزش مت پینتینگ در فتوشاپ (Matte Painting) – ایجاد تصاویر خلاقانه | saeed74 | 0 | 1,047 |
01-11-2017 10:18 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
آموزش دکوراسیون اتاق های کوچک | ahmad77 | 0 | 885 |
09-08-2016 10:18 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس (آموزش ووکامرس) | saeed74 | 2 | 1,046 |
09-08-2016 10:13 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش سئو وردپرس | saeed74 | 0 | 926 |
09-08-2016 01:24 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
سیگنال بورس | arsho | 132 | 20,574 |
08-20-2016 09:21 AM آخرین ارسال: arsho |
|
دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی | fekreabi | 6 | 2,155 |
11-29-2015 09:03 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
آموزش کسب درامد ارزی در منزل با روش Mining | مهدی 1 | 145 | 58,349 |