ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 09:24 PM |
|||||||
|
چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
|
10-11-2011, 03:11 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
(10-11-2011 09:54 AM)pulaki نوشته شده توسط: دوستان يه وقت فكر نكنيد كه من ضرر كرده ام نه من حالا چند تا دوست خوب كه باندازه اعضاي خونواده ام دوستشون دارم اينجا پيدا كرده ام كه بيشتر از ميلياردها دلار ارزش دارند از جمله حاج آقا قربانيان كه نفس گرم ايشون مرا به ادامه راه اميدوار ميكند و اغراق نيست اگر بگويم آن بزرگوار رو قد پدر خدابيامرزم دوست دارم آبجي مريم و داداش سبحان رو هم به جون بچه هام خواهر و برادر واقعي خودم ميدونم براي بقيه دوستان هم ارزش و احترام خاصي قايل هستم علي الخصوص مهندس كاظمي عزيز كه استاد به تمام معناي مثبت انديشي و خلاقيت و ابتكار و نوآوري ميباشند وگام به گام مارا در مسير موفقيت همراهي ميكنند و براي همه بزرگواران و همسفران محترم توفيق روزافزون توام با تندرستي و شادكامي از درگاه ربوبي خواستارم و هنوز هم چشم براه ارشادات روشنگرانه و راه حلهاي ارزنده تان هستم... از لطف شما ممنون هستم.اما واقعا شما بیشتر از میلیاردر دارید.همین خانواده و احساس آرامش و خوشبختی که مطمئن هستم دارید و همه دعا خواهیم کرد که بیش از قبل شود دیگر پول و یک میلیارد که دیگر چیزی نیست.شما با این اراده کوه های سنگین تری را حرکت داده اید پس به خودتان ایمان داشته باشید و مطمئن باشید سخت تر از آن شرایطی نیست که گذرانده اید! ![]() |
|||
10-11-2011, 03:31 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(10-11-2011 09:54 AM)pulaki نوشته شده توسط: دوستان يه وقت فكر نكنيد كه من ضرر كرده ام نه من حالا چند تا دوست خوب كه باندازه اعضاي خونواده ام دوستشون دارم اينجا پيدا كرده ام كه بيشتر از ميلياردها دلار ارزش دارند از جمله حاج آقا قربانيان كه نفس گرم ايشون مرا به ادامه راه اميدوار ميكند و اغراق نيست اگر بگويم آن بزرگوار رو قد پدر خدابيامرزم دوست دارم آبجي مريم و داداش سبحان رو هم به جون بچه هام خواهر و برادر واقعي خودم ميدونم براي بقيه دوستان هم ارزش و احترام خاصي قايل هستم علي الخصوص مهندس كاظمي عزيز كه استاد به تمام معناي مثبت انديشي و خلاقيت و ابتكار و نوآوري ميباشند وگام به گام مارا در مسير موفقيت همراهي ميكنند و براي همه بزرگواران و همسفران محترم توفيق روزافزون توام با تندرستي و شادكامي از درگاه ربوبي خواستارم و هنوز هم چشم براه ارشادات روشنگرانه و راه حلهاي ارزنده تان هستم... : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون داداشي ... ما هم همين حس رو نسبت به شما و تمامي دوستان داريم ... ![]() |
|||
10-11-2011, 05:33 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
عزیز من : فکر چک را از ذهنت خارج کن و آنرا به کائینات بفرست.و برنامه ریزی خود را شروع کن.
اگر ایمان و باور به پاس آن داشته باشی , خود کائینات کار خودش را انجام می دهد.البته اگر فکر نکنی : مگه میشه؟ بله میشه .(میشه یعنی می شود نه میشه یعنی میشه ![]() ![]() ![]() مثالی می زنم: کامپیوتر را روشن میکنی و موزیک ملایمی را با نرم افزار کامپیوتر پخش میکنی. سپس وارد انجمن میشوی و مطالب را می خوانی و می نویسی. موزیک همچنان پخش می شود.(نمی دانم مثالم مفهوم بود؟البته اگر مفهوم نبود دوباره و چند باره مطلب بالا را مطالعه فرمائید.) خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-11-2011, 05:53 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(10-11-2011 05:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: عزیز من : فکر چک را از ذهنت خارج کن و آنرا به کائینات بفرست.و برنامه ریزی خود را شروع کن. مثالتون كاملا كاربردي و تامل بر انگيز بود ... ![]() |
|||
10-11-2011, 06:21 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
من در سنی نیستم که خدانخواسته برای شما جوانان عزیز فخر فروشی کنم و از داشته هایم صحبت کنم.(گرچه این داشته ها نتیجه برنامه هائی بود که از 45 سالگی شروع کردم.)
به هر حال : خیلی دوست داشتم در منطقه نارمک نزدیک 7 حوض آپارتمانی داشته باشم. آن فکر را به کائینات فرستادم و من فراموش کردم که چنین هدفی هم داشته ام. تا روز شنبه این هفته که تهران بودم.ساعت 8 شب که میخواستم برگردم نارمک 7 حوض به یک بنگاهی سر زدم و در عرض نیم ساعت آپارتمانی خریدم. با همان مشخصاتی که قبلا در ذهنم بود و به کائینات فرستاده بودم. همین نیم ساعت پیش به دخترم زنگ زدم و گفتم راستی شب بود ندیدم برو ببین سنگ نمایش چی بود؟ تمام صحبتهای من نتیجه سالها تجربه و مطالعه و تدریس است . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-11-2011, 06:47 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
(10-11-2011 06:21 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: من در سنی نیستم که خدانخواسته برای شما جوانان عزیز فخر فروشی کنم و از داشته هایم صحبت کنم.(گرچه این داشته ها نتیجه برنامه هائی بود که از 45 سالگی شروع کردم.) اقا هوشنگ شما استاد ما هستيد . اگر ،ارائه ي تجربيات ،فخر فروشي باشه ،تمامي اساتيد و معلم ها بايد برن بشينن خونه . وقتي شما از موفقيت هاتون ميگيد ، من خودم رو در اينده اي نه چندان دور جاي شما ميبينم . بعد ، داشته هاي شما نتيجه سال ها زحمت شماست و ما به شما افتخار ميكنيم . مباركتون باشه كائنات ،افراد پر تلاش رو خيلي دوست دارند و مسلما ،هرچه ارزو كنيد ،براورده خواهد كرد . ![]() |
|||
10-11-2011, 07:00 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
pulaki عزیز می شود چک را پاس کرد. واقعا می شود.اگر چنین توانی در خود نمی دیدی محال بود انجام دهی و حتی مطرح کنی. نمی دانم چگونه؟نمی دانم چکار باید بکنی؟ و نمی دانم..... ولی این را تجربه بمن ثابت کرده که می شود.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-11-2011, 11:18 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
خب من هم يقين دارم كه اينكارشدنيست چراكه اگه كوچكترين ترديدي داشتم هرگز به اين كار مبادرت نميكردم راستش را بخواهيد من چند سال پيش اولين بار موضوع چك راز رو در كتاب راز خوندم و خواستم امتحانش كنم چكي بمبلغ صد ميليون براي يك تاريخ مشخص در وجه خودم كشيدم اما متاسفانه اين چك در سررسيد وصول نشد (من هنوزهم لاشه اين چك را نگهداشته ام) و كمي نا اميد شدم تا اينكه سال گذشته تصوير چكي نمادين در ويژه نامه نوروزي مجله موفقيت چاپ شد كه من ديگه توجهي بهش نكردم تا اينكه چند ماه قبل باز در كتاب (چرا اون خنگه پولدار شد ولي من نشدم؟) به اين موضوع برخوردكردم ولي بيخيالش شدم تا اينكه براي چندمين بار در همين سايت تصوير سمبليك اين چك پرماجرارو مشاهده كردم واينبار تصميم گرفتم براي دومين بار از زاويه ديگري به موضوع نگاه كنم لذا چك رو نه در وجه خودم بلكه در وجه همسرم كشيدم تا قطعيت بيشتري پيدا كند و پيام قوي تري به كاينات مخابره شود تا نتيجه دلخواه از آن حاصل گردد در فرصتهاي بعدي بيشتر به اين موضوع خواهم پرداخت تا زواياي بيشتري در اينباره براي دوستان روشن شود
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
10-27-2011, 01:31 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-27-2011 01:32 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
يكي از نكاتي كه درباره چك راز بايد بدانيم اينست كه اين چك نمادين هميشه بايد در دسترس باشه و ما هرچند وقت يكبار نگاهي به آن بينداريم و با شور و اشتياق تمام جزئيات آنرا در ذهنمان مرور كنيم وحتي يكبار هم به عدم وصول و برگشت خوردن آن فكرنكنيم اگر ما اين چك را يك چك بي محل فرض كنيم و حتي يك درصد احتمال وصول نشدن آنرا بدهيم مطمئنا اين يك درصد بر99درصد غالب خواهد شد چون افكار منفي مثل سلولهاي سرطاني خيلي سريع رشد ميكنند پس بهتر است گلبولهاي سفيد انديشه هاي مثبت را قبل از آنكه خيلي دير بشه بر عليه اين ياخته هاي سرطاني منفي بافي و منفي نگري بسيج كنيم تا نتيجه دلخواه حاصل گردد.
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
10-27-2011, 09:23 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
رسیدن به هر هدفی بستگی به درجه اعتماد و ایمان و باور ما دارد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چگونه کارمندان خوب را برای کمپانی خود حفظ کنیم | as2017 | 0 | 975 |
01-24-2017 11:50 PM آخرین ارسال: as2017 |
|
چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ قسمت دوم | سید محسن سبزواری | 0 | 939 |
12-19-2016 01:06 PM آخرین ارسال: سید محسن سبزواری |
|
کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد | mehdi62 | 14 | 5,522 |