ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایده ای جالب کارا و خنده دار زمان کنونی: 09-23-2025, 11:33 PM |
|||||||
|
ایده ای جالب کارا و خنده دار
|
08-28-2011, 12:00 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: ایده ای جالب کارا و خنده دار
گربه ايراني يکي از مشهورترين نژادهاي اصيل گربه خانگي در جهان است که آرام بودن آن يکي از مزيتهاي شاخص اين نژاد به حساب ميآيد و همیشه در مسابقات زیبایی گربه ها از اصلی ترین برندگان است . هم اکنون مراکزي در روسيه، جمهوري چک و بلغارستان نژاد گربه ايراني را به صورت علمي اصلاح نژاد و به بازار عرضه مي کنند . يک بچه گربه نژاد اصيل ايراني در بازارهاي اروپا هزار تا 1500 يورو معامله ميشود .
![]() |
|||
08-28-2011, 12:09 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(08-27-2011 11:55 PM)melika330 نوشته شده توسط: از توضیحات شما عزیزان بسیار متشکرم پرورش گربه ایرانی واسه صادرات یا اثبات نژاد ؟ واسه صادرات ، نه کسی رو سراغ دارم و نه میتونم گیر بیارم ! اما در مورد نژاد گربه ی ایرانی ، ترکیه و اذربایجان شمالی ، دارن به شکل خیلی اشکارا ، اسم گربه ی ایرانی و این نژاد زیبا رو به اسم خودشون ثبت میکنند ! ![]() |
|||
08-28-2011, 11:38 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(08-28-2011 12:25 AM)محمد5 نوشته شده توسط: مطالب این چند صفحه نشون دهنده اختلاف بعضی از دوستان در مثال دینی هست که بعضی احساسی برخورد می کنن و بعضی هم خودشون قیاس به مسله دیگری رو دلیل می دونن جهت اطلاع همگی می گم در تمام مسال شرعی اگه به اون مساله شک داشته باشیم و راجع بهش اظهار نظر کنیم خودش گناه محسوب میشه و اگه دیگری هم از رو حرف که در موردش اظهار نظر کردیم مرتکب اشتباه و گناه بشه مسول خواهیم بود پس در جای مانند انجمن که خیلی ها مطلب رو میخونن و ممکن تا سالها دراز در دسترس دیگران باشه راجع به مسال دینی با حدس و گمان یا قیاس نظر ندید حتما از یک مرجع یا کارشناس دینی سوال بفرمایید ونتیجه رو بزارید تا هر چه بیشتر به هدف انجمن که کسب درامد حلال هست نزدیک بشیم از تذکر بجای شما دوست گرامی بسیار متشکرم ممنون از اینکه یه درس بزرگ را به من دادید. |
|||
08-28-2011, 03:25 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(08-28-2011 12:25 AM)محمد5 نوشته شده توسط: مطالب این چند صفحه نشون دهنده اختلاف بعضی از دوستان در مثال دینی هست که بعضی احساسی برخورد می کنن و بعضی هم خودشون قیاس به مسله دیگری رو دلیل می دونن جهت اطلاع همگی می گم در تمام مسال شرعی اگه به اون مساله شک داشته باشیم و راجع بهش اظهار نظر کنیم خودش گناه محسوب میشه و اگه دیگری هم از رو حرف که در موردش اظهار نظر کردیم مرتکب اشتباه و گناه بشه مسول خواهیم بود پس در جای مانند انجمن که خیلی ها مطلب رو میخونن و ممکن تا سالها دراز در دسترس دیگران باشه راجع به مسال دینی با حدس و گمان یا قیاس نظر ندید حتما از یک مرجع یا کارشناس دینی سوال بفرمایید ونتیجه رو بزارید تا هر چه بیشتر به هدف انجمن که کسب درامد حلال هست نزدیک بشیم با سلام خدمت دوستان عزيز و گرامي : براي اينكه دوستان فكر نكنند با اين مساله احساسي و يا به صورت قياسي برخورد كردم ونيز براي اطلاع دوستان كه مي دانيد هر مسلماني بايد اين مسائل را بداند ، ابتدا به صورت شرعي و بعدا به صورت علمي جواب مي دهم . مساله 2068 رساله احكام امام خميني : اگر چيزي را كه ميشود استفاده حلال از ان ببرند بقصد اين بفروشند كه انرا در حرام مصرف كنند مثلا انگور را با اين قصد بفروشد كه از ان شراب تهيه نمايند معامله ان حرام و باطل است . قاعده سد ذرایع :«سد» به معنای جلوگیری کردن و «ذریعه» به معنای وسیله است. منظور از این عنوان این است که : کارهای مباح و حلالی که وسیله انجام عملی حرام قرار گیرد ، حرام و ممنوع باشد . مانند : فروش انگور به کسی که با آن شراب درست می کند. ، اجاره دادن منزل به کسی که در آن عمل نامشروع انجام می دهد و فروش سلاح به کسی که مرتکب جرم آدم کشی می شود. اگر هم خدا و ائمه اطهار (ع) هم ما را از انجام دادن کاری نهی کردند علت و سببی داشته است ( و به نفع خودمان است که سخنانشان را گوش دهیم ) برای تائید این سخن به حدیث زیر توجه فرمایید : امام صادق (ع) : مردی از امام (ع) سوال نمود چرا خداوند گوشت خوک و شراب را حرام نموده است ؟ امام (ع) در پاسخ فرمودند : خداوند تبارک و تعالی چیزی را حلال ننموده و چیزی را حرام نکرده مگر برای حفظ مصالح خود مردم. نه آنکه بنا بر میل خود نسبت به چیزی آن را حلال نموده و به خاطر بی میلی خود نسبت به امری آنرا حرام کند. زیرا خداوند که خالق بندگانش میباشد ، می داند چه چیزهائی سبب قوام جسم و روح ایشان میشود. پس آنها را حلال نموده و میداند چه چیزهائی برای روح و جسم انسان ضرر دارد ، آنها را حرام فرموده. برای مثال گوشت خوک را حرام نموده ، زیرا سبب بی غیرتی و بی تعصبی و فساد اخلاق میشود. و شراب را حرام نمود ، زیرا شرابخواری موجب ارتعاش و لرزش بدن است و مروت و جوانمردی را از شخص زائل می کند و شخص مشروبخوار را به تمام امور زشت و قبیح از قبیل زنا با محارم و آدم کشی و هر فتنه ای می کشاند. تفسیر جامع جلد 2 صفحه 156 آیت الله صافی گلپایگانی عنوان کرده اند که " گوشت خرچنگ حرام است و فروختن آن نیز برای خوردن جایز نیست؛ بلی چنانچه منافع محلله( حلال) داشته باشد از قبیل خوراک طیور و غیره فروختن آن برای این جهت اشکال ندارد" ضررهای بهداشتی و بیماریهایی كه توسط خوك به انسان منتقل میشود: برخی بیماریها هستند كه از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوك است و استفاده از گوشت خوك در ایجاد آنها موثر است: 1. اسهال خونی؛ 2. یرقان عفونی؛ 3. انتامیب هیستولتیك، كه انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛ 4. بیماری شبه باد سرخ كه در انسان به صورت لكههای سرخ و دردناك توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛ 5. تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریك موجود در گوشت خوك میباشد. 6. خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معدهاش لانة اقسام میكروبهاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میكند.(خوك حيواني همه چيز خوار است) اما برخی بیماریها تنها علت آن، خوردن گوشت خوك است از جمله: 1. «كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت میشود كه انسان را دچارنارسائیهایی در دستگاه گوارش میكند. 2. «تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوشها و دملهای پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... میشود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است. 3. استفاده از گوشت خوك، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت میاندازد. تأثیرات روحی و روانی گوشت خوك: خوك حتی نزد اروپائیان كه از گوشت آن میخورند سمبل بیغیرتی است و حیوانی كثیف است. خوك در امور جنسی فوق العاده بیتفاوت و لا أبالی است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات كه از نظر علمی ثابت شده است، تاثیر این غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است. به طور علمي كشف شده كه خصوصيات يك حيوان از طريق گوشت ان قابل انتقال به انسان است ،همانطور هم مي بينيم كه خدا گوشت حيوانات علف خوار و ارام و مطيعي چون گوسفند و گاو را حلال كرده و حيوانات درنده خو يي مثل شير يا گربه و.. و حتي پرندگان شكاري مثل عقاب و ماهيان شكاري مثل كوسه از نوع درنده خو ان(گونه هاي مختلف كوسه وجود دارد) حرام شمرده شده البته اين بغير از بحث بيماريهايي است كه مي تواند به انسان توسط اين حيوانات منتقل شود. با توجه به اينكه اين سايت از نظرستاد سازماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاييد شده است و بايد روي موضوعاتي بحث شود كه در ان مسائل حلال و حرام ان در نظر گرفته شده است به نظرم بهتر باشد رياست محترم انجمن روي ان موضوعات نظر خودشونو بفرمايند و در صورت نياز تذكر دهند تا منجر به بحث هاي متفرقه و بعضا كدورت نشود . در پايان دوستان عزيز من تنها به وظيفه خود به عنوان دامپزشك جامعه عمل كردم ونيز وظيفه ديني به عنوان يك مسلمان من را برآن داشت تا اينها را بگويم وقصد ناراحت كردن كسي را نداشتم . برايتون ارزوي سلامتي و تندرستي و نيز ميلياردر شدن در اينده نزديك را دارم و در اين روزهاي مقدس مرا از دعاي خير خود محروم نفرماييد. ممنون كيفيتي وجود دارد كه براي پيروزي ضرورت دارد و آن داشتن قاطعيت در هدف و مقصود است ، اين كه بدانيد چه مي خواهيد و اشتياقي سوزان براي اين كه به آن چه مي خواهيد دست پيدا كنيد. |
|||
08-28-2011, 03:41 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
نظر من : اصولا مسائلی که در این انجمن مطرح می شود ایده های کسب و کار است .در رابطه با مسائلی از همین قبیل وقتی مشکلی پیش می آید تذکر و تفهیم در رابطه با موضعات دینی و غیره وظیفه عزیزانی چون شما هاست که با روشن کردن موضوع برای همگان بد بودن و یا درست بودن آن ایده را روشن میکند و در نتیجه هیچ عزیزی از عزیز دیگری نه دلخور می شود و نه دلگیر.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-28-2011, 03:52 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
ممنون ، ممنون - خیلی خوب بود !
این مباحث خیلی خیلی تو این سایت نیازه ، به نظر من این سایت ، بیشتر از روانشاناس و ناظم و مدیر و ... به یک مشاور دینی نیاز داره تا کسب و کار ما رو چک کنه تا اون دنیا هم مارو میلیاردر بشناسن ![]() این مباحث خیلی هم نیازه تا خدایی ناکرده ، خدایی ناکرده درامد حلالمون با یه سر سوزن درامد حرام قاطی نشه که هم دنیای خودمون و نزدیکامون به فنا میره هم عاقبتمون ! وحیده جان ، همه بچه ها اینجا با درک و فهم و شعور خیلی بالایی هستن و میفهمن کسی ناراحت نمیشه از این جور راهنمایی ها ، راستی یه پیام خصوصی واست فرستادم ! نخوندی ! بالای اخرین ارسال ها ، قسمت پیام هایی خصوصیه ! ![]() |
|||
08-28-2011, 06:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-28-2011 06:36 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
به نام خدا
عزیزان فکر میکنم باز من باید اولین هدف انجمن را برای همه دوستان اعلام بفرمایم که همان "کسب روزی حلال" است که معنی حلال نیز هم در دین ما مشخص و معین است و هم آنکه اعضا در تایپیکی نظرات خود را گفته و صراحتا نظر من را میدانند و مطمئنا نه برای آنکه این سایت در جایی ثبت شده و فقط بخاطر آنکه نسبت به دین خود متعهد هستیم جلوی موضوعات حرام گرفته و حداقل با قصد روشنگری در بخش "عبرت نامه" انجمن قرار میگیرد و البته باید متذکر شوم که تاکنون در این تایپیکی بحث خلاف قوانین انجام نگرفته و جای مناسب تذکر با پیغام خصوصی به اعضا داده ام و همیشه به سلامت و صداقت اعضا ایمان داشته و دارم و معتقدم ایجاد شک در مسائل خوب است تا ما را به یقین برساند. با تشکر از همه دوستان به بحث مفید خود ادامه دهید... ![]() |
|||
08-28-2011, 10:12 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
سلام
جالب اینه که تو کشور ما ادمایی پیدا میشن که همین چیزایی را که از نظر دین و شرع حرام هست را راحت به خورد مردم میدن چند مدت پیش چند تا رستوران بین راهی که گوشت الاغ سرو میکرد را تعطیل کردن (جاده بندر عباس) یه تریلی پر از گربه و سگ ولگرد که ظاهرا برا کارخانه تولید .... میرفت بازداشت شد حمل اون الاغ های ولگرد قیرو کارزین هم به این راحتی ها نیست اولا تا ندونن برا چه کاری میخوای بار نامه نمیدن باید مجوز از هزار جا داشته باشی تازه اول سرو کله زدن با محلی هایی هست که همشون ادعای مالکیت دارن پس بعضی از ادما پول در اوردن به هر صورت را با کار و پول سالم قاطی میکنن در مورد خوک هم فکر کنم خداوند توافرینشش حکمت هایی داشته چند وقت پیش یه مقاله در مورد استفاده ار دریچه قلب خوک بجای دریچه قلب انسان خوندم خداوند عادل است و اساساً محال است از او ظلم و تبعیضی سر بزند. او جهان هستی را به بهترین و نیکوترین شکل آفریده؛ به گونهای که جهانی بهتر و نیکوتر از آن قابل تصور نیست. اختلاف و رنگارنگی، که بر جهان هستی حکمفرماست ، باید باشد، که اگر نبود، اساساً جهانی نبود در جایی خوانده بودم، که سالهای 50 یا 60 قرن پیشین (قرن 20) چینیها گنجشکها را، که کوچه و خیابانها را آلوده میکردند، از بین بردند؛ به این گمان، که این موجودات موجودات بیهودهای هستند و جز ضرر نیستند. چند سال گذشت و دیدند، کوچه و خیابانهایشان پر از ملخ شده و حتی آدمان نمیتوانند از منازل خود بیرون آیند. به فکر فرو رفتند، که علتش چه باشد؟ فهمیدند، علتش نبود آن گنجشکهای “بیهوده” بوده است و آنگاه به سختی از جاهای دیگر آن نوع از گنجشکها را آوردند و مشکلشان برطرف شد. بنابراین، ما باید خوشبین باشیم نه بدبین و به فرموده مولای روم: باده کاندر خم همیجوشد نهان، ز اشتیاق روی تو جوشد چنان. ای همی دریا! چه خواهی کردنم؟ و ای همه هستی! چه میجویی عدم؟ تو خوشی و خوبی و کان هر خوشی، تو چرا خود منّت باده کشی؟ تاج «کرّمنا» ست بر فرق سرت، طوق «اعطیناک» آویز برت. علم جویی از کتبهای فسوس؟! ذوق جویی تو ز حلوای سبوس؟! می چه باشد یا جماع و یا سماع تا تو جویی زان نشات و انتفاع؟! آفتاب از ذرّه کی شد وامخواه؟ زهرهی از خمره کی شد جامخواه؟ عاشقم بر لطف و بر قهرش به جد، ای عجب من عاشق این هر دو ضد |
|||
08-29-2011, 12:38 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
بحث جالبي بود همه ي مطلب رو خوندم.نظرات همه ي دوستان محترم است وبجا!!
هر كس آزاد است هر عقيده اي داشته باشد و هر رفتاري انجام دهد، در چهار چوب هنجار هاي اجتماع!!! در كشور ما پرورش گربه خانگي شغلي ريشه دار است و در آمد زا!! اصطلاحا جوجه كشي از نژادهاي اصيل!!! |
|||
11-01-2011, 01:42 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
سلام
میدونید که به خاطر اینکه طبع گوشت الاغ سرده اگه حیوون های باغ وحش گوشت الاغ بخورن میمیرن در ضمن الاغ های پیر رو ول میکنن توی طبیعت تا گرگ بخوره چون گوشت الاغ پیر رو هیچ حیوونی به جز گرگ نمیخوره ولی پرورش اسب که دوستانم انجام میدن بسار پرسوده ولیکن سرمایه اولیه بالایی میخواد ونگهداری مداوم ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بهترین ایده کسب و کار | مهدی گل محمدی | 12 | 4,611 |
07-07-2025 10:08 AM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
درخواست ایده راه اندازی سایت | Mohammad Sh | 12 | 4,503 |
10-08-2022 08:45 PM آخرین ارسال: saeidabbasi |
|
![]() |
۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آیندهتان را میسازد | r2013.samadi | 10 | 3,388 |
09-18-2022 03:39 PM آخرین ارسال: soni70 |
یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار | Miladhaji | 0 | 446 |
05-11-2022 11:24 AM آخرین ارسال: Miladhaji |
|
ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما | رنسانس فکر | 0 | 575 |
09-18-2018 12:18 PM آخرین ارسال: رنسانس فکر |
|
صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما | alireza1122 | 2 | 801 |
08-16-2018 01:41 PM آخرین ارسال: rad86 |
|
ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها | مهدی ر | 57 | 37,087 |
11-18-2017 11:07 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
ایده دارم هیچی پول ندارم | boy.farda | 3 | 1,712 |
09-21-2017 03:44 AM آخرین ارسال: boy.farda |
|
ایده برای کوچه شلوغ | sadegh_mp2 | 2 | 1,631 |
04-19-2017 06:53 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
ایده هایی برای تولید نرم افزار و کسب درآمد | کامیار کاظمی | 18 | 17,371 |
04-10-2017 04:18 PM آخرین ارسال: niazpayam |
|
نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی | emertat | 4 | 2,344 |
04-09-2017 11:55 PM آخرین ارسال: سنندجی |
|
درخواست ایده واسه شروع کار با 80 میلیون | 584gsm | 6 | 3,947 |
02-28-2017 05:33 PM آخرین ارسال: shahram1019 |
|
110 متر دفتر کار مبله (پاسداران) از من ایده و کار مناسب از شما | mey | 0 | 996 |
01-15-2017 02:32 PM آخرین ارسال: mey |
|
شریک برای ایده فوق العاده و برند سازی قوی | alifarzam | 3 | 2,132 |
08-13-2016 01:20 PM آخرین ارسال: alifarzam |
|
ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان | mehdi_61 | 4 | 2,274 |
06-09-2016 12:45 AM آخرین ارسال: akbar.haghighi |
|
ایده برای یک شروع انفجاری (رستوران) | ali farahani | 16 | 12,572 |
06-05-2016 08:54 PM آخرین ارسال: elco |
|
ایده جدید برای راه اندازی سایت خدماتی | ahmadbaladj | 7 | 5,713 |