ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

عظیم ترین راز کسب ثروت در تاریخ
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:23 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: shahcar
پاسخ:
بازدید: 3652

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عظیم ترین راز کسب ثروت در تاریخ
10-13-2015, 03:23 PM
ارسال: #37
RE: عظیم ترین راز کسب ثروت در تاریخ
چگونه بخشش به 1,500,000دلار رهنمون می شود.

توسط جان میلتون ناگ
بسیاری از نویسندگان ادعا می کنند کتابشان پرفروش ترین کتاب بوده است.
بله خب ... ممکن است در شهر کوچک محل سکونت خود نویسنده پرفروش ترین کتاب باشد. اما... این امر کاملا با زمانی که کتابی یک میلیون نسخه فروش داشته کاملا متفاوت است!
این ادعایی است که جان میلتون ناگ می تواند در مورد کتابش «عظیم ترین شبکه ارتباطی جهان » داشته باشد. پاسخ جان به پرسش چگونه چنین فروشی داشته است این است:
من کتاب را بخشیدم.
من کتاب عظیم ترین شبکه ... را در سال 1922 نوشتم. در آن زمان من مالک / ویراستار انتشاراتی به نام آپلاین بودم که مردان و زنانی را در حرفه تجارت شبکه ای به کار گرفته بود. در آن زمان نهایتا دو هزار مشترک داشتیم.
برای اولین چاپ پولی در اختیار نداشتم. دوست و راهنمای تجاری من تام بیگ آل شرتیر به من پیشنهاد کرد کتاب ها را به اشخاصی که می توانستند آن ها را به دیگران بفروشند پیش فروش کنم. مانند عمده فروش ها ، بازاریابان شبکه‏ای ، اشخاصی که مجله ها و کاتالوگ هایی حاوی ابزارها ، نوارها و کتاب های فروخته شده در اختیار داشتند و ... تام به من گفت که کتاب ها را با قیمت بسیار کمی به آن دوستان پیش فروش کنم تا آن ها بتوانند پول بیشتری [از طریق فروش کتاب ها ] به دست آورند. با مبلغی که به دست می آوردم می توانستم هزینه چاپ کتاب ها را فراهم کنم. او خود 000/1 نسخه را هر یک به ارزش 3 دلار خرید.
از او پرسیدم چگونه می خواهد کتاب هایی را که از من پیش خرید کرده بفروشد . او به من گفت نمی خواهد کتاب ها را بفروشد . بلکه می خواهد آن ها را اهدا کند .
گفته او توجهم را جلب کرد. بنابراین پرسیدم: «چرا؟»
تام توضیح داد که می خواهد در بازار دانه بپاشد. او تشخیص داده بود که مردم کتاب را دوست خواهند داشت یا عاشق آن خواهند شد و باز خواهند گشت و کتاب های بیشتری برای اهدا کردن یا فروختن به دیگران خواهند خرید. این قضیه موجب تبلیغات دهان به دهان برای کتاب خواهد شد که به معنای فروش بیشتر برای او ( و برای من ) می باشد.
تام همچنین برای من ایده پاداش «ارزش افزوده» را توضیح داد: او یکی از محصولاتش را به دوستانش پیشنهاد می‏کرد و به همراه آن کتاب عظیم ترین شبکه ارتباطی ... را به عنوان انگیزه ای برای خرید به رایگان اهدا می نمود. مردم به او 15 دلار می پرداختند در حالی او فقط 3 دلار پرداخت کرده بود. مبلغ خوبی بود و به او کمک می کرد مقدار بیشتری از تولیداتش را بفروشد.
برای مردم هم مبلغ خوبی بود. آن ها هدیه ای رایگان دریافت کرده و احساس عظمت می کردند و تمایل بیشتری به خرید آن چه او ارایه می کرد پیدا می نمودند.
من نمی دانم تام در خلال سال ها چه تعداد از کتاب های مرا فروخت . اما به خوبی می دانم که سرمایه اش را برگرداندو بر آن افزود خیلی هم افزود.
با دیدن مورد او ایده بزرگی را فرا گرفتم. بنابراین شروع کردم به بخشیدن عظیم ترین شبکه ارتباطی ... به مشترکین آپلاین. مشرکینم یک هدیه مجانی دریافت می کردند و بیشتر علاقه مند مجلات آپلاین می شدند. کتاب من توسط بهترین افراد ممکن خوانده شد. کسانی که می توانستند در وصف آن سخنوری کنند و آن را نشر داده و مرا یاری دهند تا بیشتر بفروشم.
وقتی اینترنت اجازه داد ، کتاب را وب سایتم گذاشتم و آن جا هم آن را اهدا کردم.
در خلال سال ها احتمالا بالغ بر 000/40 نسخه از کتابم را اهدا کرده ام که گفته می شود ارزش آن ها 000/50 دلار بوده است. بنابراین از یک منظر من 000/50 دلار بخشیده ام. اما از نسخه های فروخته شده عظیم ترین شبکه ارتباطی در جهان ثروت بسیاری به دست آورده ام. این نسخه ها به هیچ وجه پولی را که از فروش کلی یا خرید جزیی کتابم توسط مردم حاصل شده در بر نمی گیرد.
حساب کنید.
حدس صد در صد من آن است که از طریق شبکه 5/1 میلیون دلار عایدم شده است . همه این ها به خاطر آن است که کتابم را اهدا کرده ام.
در این جا یک داستان دیگر نیز در مورد بخشش وجود دارد:
آیا شما سث گلدین را می شناسید؟ (او در کنار جو یک آموزگار تجارت اینترنتی است. )سث، ویروس ایده را نوشت . آن کتاب، انقلابی را آغاز کرد. مردم او را دیوانه می خواندند. بیش از یک و نیم میلیون نسخه از کتاب اینترنتی او در آن جا برده شد. و بعد، پس از اهدای رایگان ، آن را با جلد کالینگور به قیمت هر نسخه 45 دلار به چاپ رساند و از طریق فروش آن ثروت سرشاری به دست آورد. رقم آن را خودتان حدس بزنید!
من امتیاز رویایی مصاحبه را با او برای مجله نتورکینگ تایمز در اختیار داشتم. او داستان «تجارت از طریق بخشش» را که در ادامه ذکر خواهد شد برایم تعریف کرد و مرا ترکاند!
او دوست خواننده ای داشت که برای کودکان موسیقی می ساخت. آن خانم سه cd داشت و آن ها مستقلا می‏فروخت. اکنون سث دیگر مشاوره نمی دهد. اما آن خانم یکی از دوستان صمیمی او می باشد. و در نتیجه وقتی پرسید که آیا وی ایده ای در خصوص این که چگونه می تواند سی. دی های بیشتری بفروشد دارد یا نه، آقای تجارت اذنی (او این کتاب را نوشته است) پذیرفت.
سث پرسید سی دی ها را به چه قیمتی می فروشد؟ او پاسخ داد: 15 دلار. سث پرسید: هزینه تولید و بسته بندی هر سی دی چقدر می شود؟ پاسخ داد: 80 سنت. سث گفت: «ببین. هر وقت کسی از تو یک عدد سی . دی خرید برایش دو تا بفرست. هیچ کس از سی . دی دوم استفاده نمی کند. زیرا همان موسیقی سی . دی اول را دارد. در نتیجه احتمالا به عنوان کادو ، آن را می بخشد. یکی از این بچه های کوچک یکی از سی . دی ها را به عنوان کادوی جشن تولد به دیگری می دهد و آن ها احتمالا دو ، سه یا چهار سی . دی دیگر را هم می خرند. زیرا والدین از شنیدن مداوم یک موسیقی خسته می شوند. »
همان طور که گفتم : «این یک ایده درخشان بود. » همان طور که سث اشاره کرد احتمالا والدین دو یا سه سی. دی دیگر تا حتی تمام پنج سی . دی را خواهند خرید و هر وقت می خرند یک عدد رایگان نیز دریافت می کنند و می گردند و آن را به یکی از دوستانشان اهدا می کنند و می گویند: «این آهنگ خیلی خوبی است. هری کوچولو واقعا عاشقش خواهد شد.» اوه، آن خانم آهنگ ساز از طریق سی . دی هایی که بخشید تجارتش را دو برابر و سپس سه برابر کرد.
آدرس سایت جان میلتون http://www.GreatestNetworker.com/is/jmf است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: عظیم ترین راز کسب ثروت در تاریخ - abdolhossein - 10-13-2015 03:23 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star چه چیزهایی در دانشگاه ها تدریس و یادگرفته شوند؟ r2013.samadi 0 809 08-09-2017 03:39 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  راهنمایی در خصوص ترجمه کتاب abdolhossein 4 1,701 12-09-2016 10:49 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 683 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  در جوانی ثروتمند بازنشسته شوید ahmad rezaee 36 13,117 07-09-2015 03:27 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  جک کنفیلد در همایش تهران چه گفت؟ iranboy 0 1,834 02-16-2015 12:32 PM
آخرین ارسال: iranboy
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,483 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,310 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  چه کسی کتاب حکایت دولت و فرزانگی رو خونده؟نظرش در مورد این کتاب چیه؟ ملیاردرسی ساله 5 2,396 05-04-2014 05:31 PM
آخرین ارسال: amir137580
  تادم مرگ به در دانشگاهها دخیل بسته ای نرگس فیاض 1 1,068 06-04-2013 10:51 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  خلاصه ای از کتاب راز موفقیت در کسب و کار..... mallarme 3 3,335 04-16-2013 06:38 PM
آخرین ارسال: habib1400
  این ۳کلمه جادویی را در روز زیاد تکرار کنید/راز اعداد و نمادها را یاد بگیریم mallarme 1 1,384 12-09-2012 01:10 AM
  25 توصيه در فروشندگي بيلا بالا 0 710 11-11-2012 10:10 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  شماره 6 مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت - شهریور91 pesar368 0 1,022 11-04-2012 12:17 AM
آخرین ارسال: pesar368
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,436 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  شماره 5 مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت - مرداد 91 pesar368 1 1,207 09-04-2012 11:44 PM
آخرین ارسال: ناصر صادقی
  ثروتمند شدن با کسب و کار اینترنتی shahrasebi 5 2,370 04-19-2012 05:38 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت شماره اسفند 90 pesar368 4 1,688 03-17-2012 12:20 PM
آخرین ارسال: pesar368
  سومین شماره مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت (بهمن ماه 90) pesar368 5 1,755 01-30-2012 12:49 AM
آخرین ارسال: shahram......32
  دانلود شماره دی ماه مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت pesar368 3 2,577 12-30-2011 12:19 AM
آخرین ارسال: shahram......32
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,543 12-26-2011 11:47 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS