اگر پول می خواهید فقط باید یک کار انجام دهید
این کاری است که برخی از ثروتمند ترین مردم سیاره انجام داده و می دهند.
این کاری است که در مورد آن در فرهنگ های باستانی مختلف نوشته شده و امروزه هم ترویج می شود.
آن کار چیست؟
جان د. راکفلر از کودکی انجامش داد و یک میلیونر شد.
اندرو کارنگی هم انجامش داد و یک سرمایه دار بسیار بزرگ شد.
عظیم ترین راز کسب ثروت در تاریخ چیست؟
چه چیزی است که برای همه کس کار می کند؟
پول را ببخشید.
درست است . آن را ببخشید.
آن را به اشخاصی بدهید که به شما کمک می کنند با جهان باطنی تان در ارتباط بمانید .
آن را به اشخاصی بدهید که به شما الهام می کنند، به شما خدمت می کنند، شما را آرام می کنند و دوستتان دارند.
آن را به مردم بدهید بدون این که از آن ها انتظار پس دادن داشته باشید، اما بدانید که از منبعی دیگر و به صورت مضاعف و چند برابر به شما بازگشت خواهد گشت.
در سال 1924 جان. د . راکفلر یادداشتی به پسرش نوشت و الگوی بخشش را برایش توضیح داد . او نوشت: «... در آغاز دادن پول، در دوران کودکی، شروع به بخشش کردم و همچنان که درآمدم افزایش می یافت بر میزان آن افزودم و ادامه دادم. »
فهمیدید چه گفت؟
در حالی که درآمدش افزایش می یافت پول بیشتری می بخشید. او در دوران زندگی 550 میلیون دلار بخشید.
برخی فکر می کنند راکفلر شروع به بخشش سکه های ده سنتی به عنوان یک ترفند تبلیغاتی به منظور اثبات وجهه اش کرده بود. این درست نیست. اوی لی مسئول روابط عمومی وی بود. ری الدون هیبرت در خدمت به سوی جمعیت ، که بیوگرافی معروفی در خصوص لی است ، اعلام می کند که راکفلر شخصا سالیان سال در حال بخشیدن ثروت بوده و لی فقط آن را بر ملا ساخته است.
پ.ت. بارنوم هم پول بخشیده است. چنانچه من در کتابم ، هر دقیقه یک مشتری متولد می شود ، در خصوص او نوشته ام، بارنوم به چیزی که آن را «نوع دوستی سود آور» می نامید ، باور داشت . او می دانست که دادن به گرفتن رهنمون می شود . وی نیز تبدیل به یکی از ثروتمندترین مردان شد.
اندرو کارنگی نیز فوق العاده بخشید . البته او نیز یکی از ثروتمندترین مردان در تاریخ آمریکا شد.
بروس بارتون از موسسان بنگاه مشهور تبلیغاتی BBDO و شخصیت کلیدی کتاب من هفت راز گم شده موفقیت نیز معتقد به بخشش بود. وی در سال 1972 نوشت:
«اگر شخصی انجام کار برای دیگران را تمرین کند تا برایش به صورت عادت در آید به نحوی که ناخود آگاه آن را انجام دهد، تمام نیروهای خیر در جهان هستی پشت سرش و آن چه را که قصد انجامش دارد صف می کشند.»
بارتون نویسنده ای پرفروش و تاجری مشهور شد. به حل و فصل بسیاری از مشکلات کمک کرد و بسیار بسیار ثروتمند شد.
در حالی که برخی ممکن است اشکال کنند که سرمایه داران فوق الذکر پولی برای دادن داشته اند بنابراین بخشش برایشان آسان بوده ، پاسخ خواهم داد که آن ها پول داشتند زیرا مشتاق به بخشش بوده اند. بخشش به دریافت رهنمون می شود. بخشش به ثروت بیشتر می انجامد.
تکرار می کنم:
«بخشش به دریافت رهنمون می شود.
بخشش به ثروت بیشتر می انجامد.»
امروزه مرسوم شده بیزینس ها به مواردی که استحقاق دارند پول می دهند. این امر منجر می شود خوب جلوه کنند و البته به دریافت نیز کمک می کند . فروشگاه های بادی شاپ آنتینا رودیکز ، بستنی بن کوهن و جری گرین فیلدز و ایون چونیارد در پاتاگونیا ، مثال های زنده ای هستند در خصوص این که چگونه بخشش می تواند برای کسب و کار مفید و خوب باشد.
اما آن چه من در اینجا در خصوص آن صحبت می کنم بخشش فردی است . بحث من با شما راجع به بخشش ثروت است که به موجب آن پول بیشتری دریافت خواهید کرد.
به نظر من مردم هنگام بخشش مرتکب اشتباه بزرگی می شوند. آن ها بسیار کم می بخشند. آنان به پولشان میچسبند و هنگام بخشش قطره چکانی اجازه می دهند و به همین دلیل دریافت نمی کنند . شما باید بدهید و زیاد هم بدهید تا در مسیر دریافت قرار بگیرید.
زمانی را که برای اولین بار در خصوص ایده بخشش شنیدم به خاطر می آورم فکر می کردم طرح و نقشه ای است که می خواهند به وسیله آن مرا مایل به دادن پولم به اشخاص مورد نظرشان کنند.
اگر هم احیانا می بخشیدم مانند آدم های خسیس بود. طبیعتا چیزی را که در مقابل می ستاندم معادل چیزی بود که می دادم. کم می دادم و کم می گرفتم.
اما سپس روزی تصمیم گرفتم تئوری بخشش را بیازمایم.