ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
من مي خوام پزشك بشم! زمان کنونی: 09-28-2025, 02:00 AM |
|||||||
|
من مي خوام پزشك بشم!
|
10-06-2011, 09:23 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: من مي خوام پزشك بشم!
(10-06-2011 06:45 PM)toranj63 نوشته شده توسط: مرسي سبحان عزيز شما سروري(sarvar) بزرگي انسان ها به منش و شخصيت حقيقيشونه نه به سن تقويمي... خیلی خوبه گلم ! پس از این به بعد ترنج جان رو دکتر صدا میکنم . فقط یه نکته ! پس فردا اومدم پیشت امپول برام نوشتی دیگه نه من و نه تو هااا . ![]() از الان بگم من دهن تمساح رو به پی نی سیلین ترجیح میدم . (10-06-2011 07:01 PM)arshad نوشته شده توسط: ترنج جان حتما برای درس خوندنتون از یک برنامه استفاده کنید این خیلی کمک می کنه.من خودم اصلا به این موضوع اعتقاد نداشتم اما برای ارشد این کار رو کردم و تو سراسری رتبه ام شد 80 که برای من که می خواستم تو یک گرایش دیگه امتحان بدم عالی بود(البته امتحان عملی قبول نشدم و فعلا هم برنامم این نیست که تو ایران ادامه تحصیل بدم) eeee چه با حال . من از سال اول راهنمایی کانون میرفتم و تا همین پارسال روزی 4-5 ساعت کانون بودم . بیشتر مشاوره میدادم تا مشاوره بگیرم . پارسالم چون قرار نبود ایران باشم دیگه ثبت نام نکردم ( سال 89-90 ) هر سال هم تقریبا رایگان به پام می افتاد . ازم پول نمی گرفتن . (10-06-2011 03:01 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: اوف اوف اوف !!! اقا محمد شما از من که بدتری چطوری تو پسر خوب 1 : تو چرا بنی ؟؟؟ 2 : اگر بنی چرا پست میزنی گل پسر ؟؟؟ من مخلصم والا استرالیا دارم از طریق اقامت میرم با توجه به مدارک جانبی که دارم و از الان 3 سالشو بشمر سبحان جان اما چرا استرالیا 1 : ملبورن بهترین شهر دنیا برا زندگی شد 2 : همون موناش هم توی ملبورنه عزیزم ( منم دقیقا انتخابم یکی از این دو تاست ) 3 : برا تخصص فعلی من سوای مدرکم (سیسکو و امنیت شبکه ) کار هست اونم زیاد میانگین حقوق یک CCIE اونجا 10 هزار دلاره اما اینجا باید بریم درس بدیم برا ساعتی 10 -15 تومن ![]() بعد از یک مدت جا میوفتم و میرم دانشگاه و با توجه به اقامت دایم و حقوق کاری میتونم دانشگاه رو تموم کنم (همینجوری بخوام برم باید 90 هزار دلار استرالیا جیرینگی بدم کاری هم که با ویزا دانشجویی میدن در حد کارای سادست اما با ویزا PR داستان فرق داره ) تا اینجا فوق رو گرفتیم به سلامتی با یکم رزومه 5 سال تموم میشه و دیگه پاسپورت استرالیایی بهم سلام میکنه حالا باید تلاش کرد تا رزومه بالا و بالا بره تا بشه رفت Stanford برا MBA -IT اما تو این سه سال 1 : میخوام تا میتونم کار کنم و سرمایه جور کنم 2 : زبان فرانسه رو تموم کنم ( الان اوایلشم ) + المانی 3 : حتما میخوام برم موسسه ماهان (اولین Bussiness school ایران ) که تیم تدریسشو هم شدید میشناسم و اونجا دوره یکساله MBA رو بخونم نه برا مدرکش برا اشنایی با مباحثش و اینکه کلا دوره شون قوی هست دوستم رفت و میگفت کاملا کاربردیه و توی دوره از افراد بنام مثل سومبات هاکوپیان و .... استفاده میکنن البته اوشون MBA گرایش کارافرینی رو دوست داشت من Marketing و IT (یکیو باید انتخاب کنم ) این دوره رو میرم که کوله بارم پر باشه چون اعتقاد من اینه یا کاریو نکن یا میخوای شروع کنی قوی استارت بزن ![]() سبحان جان دیگه معماری رو بیخیال شدم بنا به دلایلی الان فقط لذت میبرم از کارهای دانشجوهاش حقوق و اشپزی هم وقتی خیلی ریز شدم دیدم رشته های 100 درصد ایده الم نیستن در مورد مشاوره کنکور من یک مدت بعد از کنکور به دوست اشنا و فامیل مشاوره میدادم ( پولی نبودا ![]() ![]() بیا سبحان با مهتاب خانوم بزنیم تو کارش و ممنون از کمکت عزیز جان اما اقا ترنج گل عزیز جان شما موفق میشی اصلا شک نکن فقط و فقط و فقط بشین و فکر کن که ایا این همون رشته ارزوهات هست یا اینکه نه که بهد پشیمان نشی داداش من تقریبا هم سن هم هستیم ![]() من 27 سالمه البته ![]() من برا هر کمکی حاضرم عزیز جان شما کارنامه بزار ما مشاوره میدیم اما بگم ؟؟؟ نظر خودته اما گزینه 2 ازموناش بهتره تا گاج من داداشم هم کنکوریه امسال اما ریاضی سوالی بود درخدمتم پ . ن : من هرچی اسمایل زدم مجبور شدم پاک کنم سایت نمیزاره اسمایل بیش از 10 تا توی یک پست باشه [/quote] 1: سیستم باهام مشکل داره . الان اگه پست به سلامت اومد که هیچ ! فکر کنم دوباره بند شم . هر پستی میزنم بند میشم ، اقا کامیار ازادم میکنه ![]() 2. اقا کامیار سند میزاره ازاد میشیم دوباره میگیرنمون . منم پدرم با یه دولول وایستاده بالا سرم میگه یا باید بری موناش یا ماشه اول رو میکشم . یا باید بری عمران یا ماشه دوم رو میکشم . موندم چیکار کنم !!! میگم عمران میرم ولی میرم مسکو ! میگه نه تو پات برسه مسکو ، کمونیست بر میگردی . میگم بزار برم امریکا حقوق بخونم ، میگه نه بری حقوق بخونی که چی ؟؟؟ اونم تو امریکای جهان خوار . اون جهان رو خورده تو رو نخوره !! فکه و فامیله با منطقه ما داریم ؟؟؟ بعد میشینیم با هم در مورد استرالیا گپ میزنیم واسه کلاس های مشاورمون اماده شیم ![]() ![]() |
|||
10-06-2011, 09:36 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(10-06-2011 06:45 PM)toranj63 نوشته شده توسط: مرسي سبحان عزيز شما سروري(sarvar) بزرگي انسان ها به منش و شخصيت حقيقيشونه نه به سن تقويمي... خیلی خوبه گلم ! پس از این به بعد ترنج جان رو دکتر صدا میکنم . فقط یه نکته ! پس فردا اومدم پیشت امپول برام نوشتی دیگه نه من و نه تو هااا . از الان بگم من دهن تمساح رو به پی نی سیلین ترجیح میدم . (10-06-2011 07:01 PM)arshad نوشته شده توسط: ترنج جان حتما برای درس خوندنتون از یک برنامه استفاده کنید این خیلی کمک می کنه.من خودم اصلا به این موضوع اعتقاد نداشتم اما برای ارشد این کار رو کردم و تو سراسری رتبه ام شد 80 که برای من که می خواستم تو یک گرایش دیگه امتحان بدم عالی بود(البته امتحان عملی قبول نشدم و فعلا هم برنامم این نیست که تو ایران ادامه تحصیل بدم) eeee چه با حال . من از سال اول راهنمایی کانون میرفتم و تا همین پارسال روزی 4-5 ساعت کانون بودم . بیشتر مشاوره میدادم تا مشاوره بگیرم . پارسالم چون قرار نبود ایران باشم دیگه ثبت نام نکردم ( سال 89-90 ) هر سال هم تقریبا رایگان به پام می افتاد . ازم پول نمی گرفتن . (10-06-2011 07:50 PM)Suma نوشته شده توسط:(10-06-2011 02:08 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: آقاي محمد كي گفته ايران براي مديريت فناوري اطلاعات قوي نيست. 1: سیتم باهام مشکل داره . الان اگه پست به سلامت اومد که هیچ ! فکر کنم دوباره بند شم . هر پستی میزنم بند میشم ، اقا کامیار ازادم میکنه ![]() 2. اقا کامیار سند میزاره ازاد میشیم دوباره میگیرنمون . منم پدرم با یه دولول وایستاده بالا سرم میگه یا باید بری موناش یا ماشه اول رو میکشم . یا باید بری عمران یا ماشه دوم رو میکشم . موندم چیکار کنم !!! میگم عمران میرم ولی میرم مسکو ! میگه نه . میگم بزار برم امریکا حقوق بخونم ، میگه نه . حالا من نظرم رو امریکاست ! اگه پدرم موافقت کنه میرم امریکا . فکه و فامیله با منطقه ما داریم ؟؟؟ چون استارتت باید قوی باشه در مورد استرالیا خوبم باید تحقیق کرده باشی . یه 5-6 تا سوال دارم ، ازت میپرسم واسه کلاس های مشاورمون اماده شی ![]() ![]() |
|||
10-06-2011, 09:59 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
اخی من دیشب حدس زدم احتمالا پلاگینی نصب شده که داره بنت میکنه
![]() حالا باز خوبه کامیار جان هست سند بزاره حالا یکدفعه جو نگیره این روبات مارو کامیار رو بن کنه بدبخت شیم سبحان جان من در خدمتم از اونجایی که توی ف/ی/س/ب/و/ک من توی سرچ و اینا نمیام لینک پروفایلتو برام pm کن تا اددت کنم اقا سبحان من جای شما بودم برا حقوق به فرانسه فکر میکردم . بعد میدونی که برا حقوق زبان فرانسه خیلی مهمه حتی بیشتر از انگلیسی در کل در خدمتیم اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
10-06-2011, 10:04 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
اره ، این سیستم امنیتیه به من حساسه
![]() ![]() حالا فعلا داره با من شوخی میکنه ! شما راحت باشید تا نوبتتون برسه ![]() ![]() |
|||
10-06-2011, 10:34 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(10-06-2011 07:01 PM)arshad نوشته شده توسط: ترنج جان حتما برای درس خوندنتون از یک برنامه استفاده کنید این خیلی کمک می کنه.من خودم اصلا به این موضوع اعتقاد نداشتم اما برای ارشد این کار رو کردم و تو سراسری رتبه ام شد 80 که برای من که می خواستم تو یک گرایش دیگه امتحان بدم عالی بود(البته امتحان عملی قبول نشدم و فعلا هم برنامم این نیست که تو ایران ادامه تحصیل بدم) دقیق برنامه ریزی برا رسیدن به این هدف بسیار واجبه ترنج جان دیگه حالا مهتاب خانوم هم که مشاور هستن و کارتون کلی جلو هستش (10-06-2011 08:00 PM)toranj63 نوشته شده توسط: ممنونم محمد جان با ياري خداوند، كمك شما دوستان گلم و تلاش خودم موفق خواهم شد .ان شاا.. گزینه 2 ازمونهاشو بدین + cd هایی که میده ضمن اینکه گزینه 2 یک ازمون در منزل هم داره (قلم چی هم داره ) اما تفاوتشون در اینه که گزینه 2 اون ازمون در منزل رو هم تصحیحی میکنه و رتبه میده بهتون این یعنی 2 ازمون که دومی بیشتر هم کمک میکنه چون شما ازمون اول رو میدین و بعد بررسی میکنید و نکات ریزی رو در اون ازمون که از قلم انداخته بودین رو در ازمون دوم رعایت میکنید ضمن اینکه سیستم انلاینشون عالیه هم مشاور انلاین داره و هم کلی امکانات کامل دیگر اما یک نکته بگم اونم اینه که ببین با کدوم ازمون و منابع خودت حال میکنی همون هارو انتخاب کن و دور خودتو شلوغ نکن بازار پره از کتابهای رنگارنگ پس سعی کن غرق این کتابها نشی بازم میگم برو کتابفروشی و منابعی که خودت دیدی عالیه رو بگیر (10-06-2011 08:05 PM)arshad نوشته شده توسط: محمد جان شما یک سایت بزن مشاوره آموزشی آنلاین من هم در خدمتم.ایده خوبیه مهتاب خانوم میشه روی این ایده هم کار کرد (10-06-2011 08:31 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: رمز موفقیت در دنبال کردن هدف بدون مکث و درنگ است. ولی موفقیت چیست؟ من موفقیت را در تشویق تماشاچیان نمی بینم، موفقیت در رضایت خود از کاری است که انجام داده ام.احسنت چه جمله زیبایی واقعا که شما با پستهاتون انرژی بخشی قوی رو انجام میدین شرمنده سپاس زدن برا این جمله کم بود (10-06-2011 08:00 PM)toranj63 نوشته شده توسط: ممنونم محمد جان با ياري خداوند، كمك شما دوستان گلم و تلاش خودم موفق خواهم شد .ان شاا.. خواهش عزیز شما موفقی مطمن باش هدف داری پس بچسب بهش ماهم هروقت دیدی کمکی میتونیم بکنیم در خدمتیم (10-06-2011 08:46 PM)arshad نوشته شده توسط: شما کجا زندگی می کنید؟ اها اینم از مهتاب خانوم ایشونم فرمودن که کتابی و ازمونی رو انتخاب کنید که به نظر خودتون خوبه و اینکه قلم چی نظمش عالیه مخصوصا برا شما که پشت کنکوری حساب میشید چون هر 2 هفته یکبار ازتون ازمون منظم میگیره و این خیلی خوبه فقط یک کوچولو ازمونهاش سخته که برا شما هیچه و نباید بزاری اعتماد به نفستو خراب کنه ترنج جان ریاضیت که میدونم خوبه (کامپیوتر خونده بودین نه ؟؟؟ ) از زیست غافل نشو که خیلی باید بخونیش شیمی مبتکران مهندس بازرگان (اگر طبق برنامه ای که اول متاب گفته پیش بری زیر 90 نمیزنی ) الان که cd هم زدن براش با تدریس خود مهندس بازرگان ایشون واقعا محشره کارشون هر مبحثی دیدی برات سخته cd ش رو بخر عالی هستش بعد یک تاپیک بزن تا بهتون منابع پیشنهادی بدم داداشم کنکوریه میتونم کمکتون کنم الان مشاور اونم هستم در خدمتیم شاد و پیروز و موفقتر باشید اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
10-06-2011, 11:23 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
آقاي محمد شما هم هميشه با آگاهي هاي بسيار بالا و تلاش مثال زدني تان و روحيه شادتان انجمن را به سمت مسيري موثر و جذاب پيش مي بريد.
خوشحالم از حضور هميشگي تان و پاسخ هاي دقيقتان به مشكلات دوستان در انجمن. |
|||
10-06-2011, 11:26 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(10-06-2011 08:46 PM)arshad نوشته شده توسط:(10-06-2011 08:00 PM)toranj63 نوشته شده توسط: ممنونم محمد جان با ياري خداوند، كمك شما دوستان گلم و تلاش خودم موفق خواهم شد .ان شاا.. من تربت جام زندگي مي كنم مهتاب خانوم.پس شنبه قلم چي هم ميرم. حالا خوب چطور گاج يا گزينه ي 2 يا قلم چي رو انتخاب كنم؟هيچ كدوم كه بد خودشون رو نميگن!!!! |
|||
10-06-2011, 11:27 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
آقا سبحان شما هم در پست ها زياد از اشكال استفاده مي كنيد. مثلا در 5 پست بالاتر نگاه كنيد به جاي اينكه متن آقا محمد را كامل قرار دهيد و بعد پاسخ ايشان را بدهيد مي توانيد براي پاسخ به صحبتشان ابتداي ارسال خطاب به ايشان اسمشان را بياوريد.
منم جاي سيستم بودم اين همه تكرار را با اسپم اشتباه مي گرفتم و شما را بند مي كردم. |
|||
10-06-2011, 11:30 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(10-06-2011 09:18 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: با اين انگيزه و اشتياق بالايي كه در شما آقاي ترنج مي بينم مطمئنم موفق مي شويد. ممنون مريم خانوم ان شاا.. مرحله به مرحله كارنامه نتايج آزمونها و مراحل پيشرفتم رو ميزارم تا از نظرات كارشناسي دوستان استفاده كنم و هم شايد آخر سر مسير موفقيت با چشم اندازهاي زيبا رو نظاره كنيم.ان شا.. |
|||
10-06-2011, 11:33 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
شايد!!!! شايد نداريم كه ! با اين همه انرژي شما و اين همه انرژي مثبتي كه دوستان در كائنات به شما منتقل مي كنند.
موفقيت بر شما يك تكليف است. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم | m0hammad | 4 | 1,972 |
01-28-2018 04:44 AM آخرین ارسال: selflove |
|
مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان | 100 | 3 | 898 |
06-11-2016 10:37 AM آخرین ارسال: 100 |
|
آب در کوزه و من! | ashena_73 | 6 | 2,146 |
09-23-2014 10:36 AM آخرین ارسال: ashena_73 |
|
بیوگرافی من دستفروش ... | m-jalalvand | 15 | 3,832 |
12-31-2013 04:39 AM آخرین ارسال: theboy |
|
دو راهی بزرگ زندگی من (خوشحال میشم عزیزان همه نظر بدن ) | Suma | 9 | 3,343 |