ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:00 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مــجــیــנ
آخرین ارسال: مــجــیــנ
پاسخ: 40
بازدید: 10741

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
09-16-2012, 06:41 PM
ارسال: #11
RE: هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
(09-16-2012 05:26 PM)arshiaaziz2000 نوشته شده توسط:  سلام
- به نظرتون کسی الان بخاد یه سایت مثل ایستگاه بالا بیاره تا به اون درامد برسه چقدر براش خرج داره؟
- آیا اصولا کار کردن در وب با توجه به مشکلات جسمی که ممکنه با کار زیاد با کامپیوتر بوجود بیاد میصرفه؟
- بهترین شغلی که الان میشه تو وب انجام داد به شرط اینکه طرف دانش بالای کامپیوتری نداشته یاشه چیه؟

دوست عزیز سایت :
http://www.jahanagahi.com
( تعطیلش کردم)
را که همانند ایستگاه بود برای من 250هزارتومان خرج برداشت و در مدت 2سال 50هزار تومان هم درآمد نداشتم.اکنون سایتهای زیادی مشابه ایستگاه زده شده که اکثریت تعطیل شده اند.برای موفقیت در این کار:
- حداقل 250هزارتومان برای خود سایت
- تبلیغ بسیار زیاد در اینترنت و روزنامه و حتی صدا و سیما
- داشتن حداقل 10نفر بازاریاب بسیار ورزیده برای گرفتن تبلیغ از شرکتها و موسسات و فروشگاهها و آرایشگاهها و کارخانجات و...در تهران و حداقل یک بازاریاب کارکشته در استانها.
- هزینه برای سئوی سایت که در جستجوگرها جزو اول تا دهم باشد.
- دفتر کار و شماره تلفن ثابت برای اعتماد کردن مبلغان و داشتن منشی برای جوابگوئی..
با این شرایط بنظر من مبلغی حدود 15 تا 20میلیون تومان نیاز است.
تقریبا 2الی 3 سال درآمد بسیار کمی دارد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-16-2012, 07:11 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-16-2012 07:16 PM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #12
RE: هفتمین صندلی داغ(طراحی وب-کار در اینترنت-سئو،بهینه سازی وبسایت) باحضور MohamadMJ
(09-16-2012 05:26 PM)arshiaaziz2000 نوشته شده توسط:  سلام دوست من 12_002
- به نظرتون کسی الان بخاد یه سایت مثل ایستگاه بالا بیاره تا به اون درامد برسه چقدر براش خرج داره؟
- آیا اصولا کار کردن در وب با توجه به مشکلات جسمی که ممکنه با کار زیاد با کامپیوتر بوجود بیاد میصرفه؟
- بهترین شغلی که الان میشه تو وب انجام داد به شرط اینکه طرف دانش بالای کامپیوتری نداشته یاشه چیه؟

سلام دوست من
نکته ای که هست و تقریبا به اکثر وبمسترها ثابت شده. کپی کننده کار کسی هرچقدر تلاش کنه به اون شخص اصلی نخواهد رسید.
ایستگاه خودش بود شروع کرد و به اوج رسید. کسی به حد اون نرسید بلکه کاری کردن ایستگاه از حد خودش پایین بیاد. چون خیلی از سایتهای اون مدلی از نظر گوگل به عنوان اسپم شناخته شد و خیلیشون نابود شدن کلا.
کار ایستگاه رو اگر بخوای شروع کنی به سبکی جدید و ایده های جدید اگر شروع کنی امکان موفقیت هست ولی اگر دقیقا همون کاری که اون کرده بکنید بعید میدونم به اون حد برسید. هرچقدر هم خرج کنید به اون حد نمیرسید. چون خود ایستگاهم خیلی وقته از اون جایگاه اصلیش پایین اومده.

در مورد سوال دومتون :
مهمترین بخش کار توی اینترنت تنظیم وقت هستش. من در حال حاظر کارهای مختلفی توی نت دارم ولی به شخصه مطمئنم که اگر این همه کارو برنامه ریزی دقیقی بکنم 5 ساعت کار میشه در صورتی که من تقریبا همیشه آنلاینم و حتی وقتی خوابم کامپیوتر و لپتاپ روشنه و داره یه کاری میکنه.
یکم سخت میشه برنامه ریزیش کرد ولی خب میشه. و مطمئن باش اگر هدف درست و کار درستی در حال انجام باشه سودش خیلی خیلی بیشتر از ضررش هست.

در مورد سوال آخری :
خیلی خیلی از سایتهایی که شما دیدی و شاید توی معروفترین ها باشن باید بدونی ادمین اصلیشون هیچی از اینترنت نمیدونستن و هیچی از طراحی وب نمیدونستن.
جالبه بدونی قبل از اینکه کلا از اینترنت زیاد بدونم ایده هایی برای توی اینترنت توی مغزم میومد که الانم هنوز نمونش ساخته نشده. پس بدون وقتی ایده بزرگ و خوبی داشته باشی علم هم نداشته باشی میتونی با هزینه کردن از علم بقیه بهره ببری.
نکته ای که هست برای یادگیری کار توی اینترنت هم باید واردش بشی. وقتی واردش بشی از نزدیک میبینی همه چیز رو و یه جورایی مجبوری یاد بگیری. ولی تا وقتی فاصله گرفته باشی مطمئنا طرف یادگیری هم نمیری.
ولی برای کسی که نه ایده داره. نه علم زیادی در این زمینه.
اصولا سایتهایی مثل تفریحی و اس ام اس و دانلود و عکس و اینطور چیزا پیشنهاد میشه.
البته نظر من اینه. چون کسی که قراره توی اینترنت کار کنه باید وبمستر باشه و کارایی مثل بازدید تبلیغات کلیکی و کار با باکسها و حتی نویسندگی کارگری محسوب میشه از نظر من.
همونطوری که من کارگری رو توی جامعم دوست ندارم و دوست دارم ریسک کنم و با مغزم کار کنم و به کسای دیگه کار بدم. هیچوقت به کمتر از این حد نمیگم تجارت اینترنتی.
موفق باشید 10_004
(09-16-2012 06:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(09-16-2012 05:26 PM)arshiaaziz2000 نوشته شده توسط:  سلام

دوست عزیز سایت :
http://www.jahanagahi.com
( تعطیلش کردم)
را که همانند ایستگاه بود برای من 250هزارتومان خرج برداشت و در مدت 2سال 50هزار تومان هم درآمد نداشتم.اکنون سایتهای زیادی مشابه ایستگاه زده شده که اکثریت تعطیل شده اند.برای موفقیت در این کار:
- حداقل 250هزارتومان برای خود سایت
- تبلیغ بسیار زیاد در اینترنت و روزنامه و حتی صدا و سیما
- داشتن حداقل 10نفر بازاریاب بسیار ورزیده برای گرفتن تبلیغ از شرکتها و موسسات و فروشگاهها و آرایشگاهها و کارخانجات و...در تهران و حداقل یک بازاریاب کارکشته در استانها.
- هزینه برای سئوی سایت که در جستجوگرها جزو اول تا دهم باشد.
- دفتر کار و شماره تلفن ثابت برای اعتماد کردن مبلغان و داشتن منشی برای جوابگوئی..
با این شرایط بنظر من مبلغی حدود 15 تا 20میلیون تومان نیاز است.
تقریبا 2الی 3 سال درآمد بسیار کمی دارد.

ممنونم استاد عزیز
گویا من نبودم آقای قربانیان کمبود منو توی صندلی داغ پر کردن. 10_004

اینم تجربه ی آقای قربانیان در این زمینه ولی از نظر من تمام این کارارو هم بکنه شخصی بازم به بزرگی ایستگاه نخواهد رسید. اگر قراره انقدر وقت و هزینه بشه ترجیحا روی ایده های جدید باشه بهتره. یا حداقل ایده های قدیمی رو آپدیت کردن. ایستگاه یه زمانی انقدر بزرگ شد که افتاد سر زبون همه. همه اون روزهای اوج ایستگاه توی ذهنشونه ولی باور کنید حتی خود ایستگاهم عقب کشید.
کلا وبمسترای ایارن اینطوریه مدلشون. یه کاری شروع میشه. فکر میکنن عجب کار باحالیه توی یه دوره زمانی 10000000000000 مدل کپی از روی اون کار ایجاد میشه. نمونش این آخریا سایت مزائده آنلاین. که یه دونش اومد. یک هفته. یک هفته هم نشد انقدر زیاد شد و اشتباه کاری که سازمان ف/ی/ل/ت/رینگ اخطار داد به ادمین همچین سایتهایی کلا. این اسکریپتهای نیازمندی و ایستگاه هم به همین روال بود. انقدر زیاد شد که من شخصا ببینم توی گوگل سایت نیازمندیه یا ریپورت میدم به گوگل یا کلا از اسمش فاصله میگیرم.

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-16-2012, 07:33 PM
ارسال: #13
بخوام یک سایت بازی اونم از مدل بازهای قدیمی راه اندازی کنم باید با برنامه نویس هماهنگ کنم؟ یا اصلا کار بازی اینترنتی کار چه کسی هست؟

بخش تامین امنیت وضعیتش در ایران چطور هست؟ اصلا سایت ها براشون مهم هست؟ کسانی که خدمات امنیتی می دهند چطور هستند؟ همین انجمن وضعیت امنیتیش چطور هست؟

تو قسمت فروشگاه های اینترنتی بنظرتون بیشتر چی محصولاتی عرضه بشود تا متقاضی بیشتری دارد؟

پیشنهاد شما برای یادگیری بهتر وسریع تر طراحی سایت؟

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
09-16-2012, 09:13 PM
ارسال: #14
(09-16-2012 07:33 PM)goldmen نوشته شده توسط:  بخوام یک سایت بازی اونم از مدل بازهای قدیمی راه اندازی کنم باید با برنامه نویس هماهنگ کنم؟ یا اصلا کار بازی اینترنتی کار چه کسی هست؟

بخش تامین امنیت وضعیتش در ایران چطور هست؟ اصلا سایت ها براشون مهم هست؟ کسانی که خدمات امنیتی می دهند چطور هستند؟ همین انجمن وضعیت امنیتیش چطور هست؟

تو قسمت فروشگاه های اینترنتی بنظرتون بیشتر چی محصولاتی عرضه بشود تا متقاضی بیشتری دارد؟

پیشنهاد شما برای یادگیری بهتر وسریع تر طراحی سایت؟

سلام مجدد دوست گلم 12_002
بازی اینترنتی معمولا گروهی کار میشه. چون به هرحال بخوای به نفره کار بشه خیلی زمان میبره. گرافییک و کد زنیش جدا باشه بهتره.
ولی در اصل کار همون طراحا هستش.
اتفاقا بازی اینترنتی اگر ایده خوبی داشته باشه و جذاب باشه از سایتهاییه که درآمد خیلی خیلی زیاده داره ولی خب هزینه هاشم بالاست. هم سرور. هم طراحی و پشتیبانی.

بچه های امنیت کار ایرانی کارشون اکثرا خوبه. ولی مشکل اینه آمار هکرای ایرانی 100 برابر امنیت کاراشه.
همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه. یا همون اول سایتی طراحی شد روی امنیتش کار کنید یا اگرم هزینش رو ندارین یه سری نکات خیلی ساده هست که خیلی خیلی کمک میکنه به سخت تر هک شدن سایت. که خب ارزششو داره.

اسکریپت رو کسی که مینویسه خودش میتونه داخلش شل بزاره برای روز مبادا خودش و خودش بهتر سر در میاره کجاهاش ممکنه باگ داشته باشه. وقتی یه اسکریپت بدید به امنیت کار خب طبیعتا کارش سخت تر خواهد شد چون باید همه راه های نفوذ سایت رو یکی یکی چک کنه ببینه طراح چه کرده.

ولی قرار باشه کار حرفه ای شروع بشه پیشنهاد میشه حتما حتما امنیت کار کنید.
یه نکته دیگه خود هاست تاثیر وحشتناکی روی هک شدن داره که توی انتخابش حتما حتما دقت کنید.

کسایی که امنیت کار میکنن خب و دارن جدی کار میکنن آبروشون خیلی براشون مهمه. اگر سایت رو اونا امنیت بدن بهش و هک بشه خب آبروشون میره.
امنیت و چیزایی مثل کرک نرم افزار رو هیچکس نمیتونه صد در صد تضمین کنه. چون کار نشد نداره. یکی و دو روش نیست که. صد ها روشه که شاید خیلیشو اصلا امنیت کارای الان ایرانی ندونن چطوریه پس نمیشه انتظار زیادی داشت ولی میشه کاری کرد که حداقل در صورت هک شدن آسیب به کمترین مقدار برسه. مثلا بکاپ روزانه که اگر سایت هک شد سریع بکاپ جایگزین کنید و کلیه پسوردها تغییر بدید و این نکات ریز و کاربردی.

سیستمهای مدیریت محتوی و همین فرومها. چیزی نیست که یه شخص نشسته باشه نوشته باشه. اینا گروهی نوشته میشه و همزمان زیر دست هزارها وبمستر داره کار میکنه . هرجاش باگی داشته باشه سریع بهشون اطلاع میدن و این میشه که آپدیت های جدیدش میاد. همین فروم هم که کار شخصی نیست که.
این فروم هم که کار شخص نیست. فرومهای مختلف مای بی بی یا وی بولتین یا نمونه های دیگه توسط گروه طراحی شدن و مای بی بی رایگان و وی بولتین لاینس دار ارائه شدن. که خب افراد زیادی استفاده میکنن ازشون و هرکی هر مشکلی میبینه بهشون خبر میده پس در این حالت باید امنیت بالایی داشته باشن.
امنیت بالاست ولی بعضی وقتا یهویی یه باگ پیدا میشه که سریعا با همون باگ هکرا میریزن سرشون و تا بیاد ورژن جدیدش بیاد یا ادمین ها بفهمن از کجا خوردن تعداد بالایی از اونارو بزنن.
یا مثلا اشتباهات کوچیک ادمین فروم میتونه به هک شدن منجر بشه. مثال ساده پسوردهای بیخود یا دادن سطح دسترسی به کسی به اشتباه. یا انتخاب یه هاست بیخود و ...

برای فروشگاه های اینترنتی متاسفانه بازار الان اینترنت اینطوری شده که هرچی بیشتر دروغ بگی فروشت بیشتره.
محصولات غیر مجاز مثل زناشویی و جنسی
یه جورایی چون هنوز گیر به کسی نمیدن زیاد توی نت سود توی چیزای غیر مجازه که پیدا کردنشون توی جامعه سخته.
ولی اگر منظورتون بین فروشگاه های عمومی و فعلی هستش و مجاز.
نظرات متفاوته و دقیقا نمیشه گفت چی بهتره. مثل اینه که یه بازار باشه توی محله و بخویا تحقیق کین مردم لباس میخرن یا لوازم تحریر میخرن یا ماشین تعمیر میکنن و یا ....
مطمئنا همشو نیاز دارن و استفاده میکنن. ولی در این بین اجناس کاربردی با کاربردهای جالب و جدید که زیاد دیده نشده باشه برای فروش بهتره. البته با قیمت مناسب و توضیحات جذاب. کلا توی نت با جملات جذب کننده و روشهای تبلیغاتی نخ و سوزن و دکمه و اینا هم فروش میره.

راستش اون اوایل همیشه دنبال راه سریع برای یادگیری بودم و تا وقتی فکر سریع توی ذهنم بود یک قدمم نمیتونستم بردارم.
ولی برای یادگیری باید اینو توصیه کنم که پایه و بیس کار رو محکم یاد بگیرید. چون یه برج دارین میسازین و اگر پایه محکم نباشه پس .........
متاسفانه در حال حاظر به خیلی چیزها دارن میگن طراحی وب. باید بدونین که گروهای بزرگ و سایتهای بزرگ هر بخشی یه چیز خاصه واسه خودش. مثل کیس کامپیوتر. بیرون کار یه جعبست و معمولا کاربرای ما به کسی که این جعبرو درست میکنه میگن طراح وب در صورتی که این جعبه رو باز کنید متوجه میشین چه خبره.
یکی کد میزنه
یکی گرافیکشو کار میکنه
یکی بهینه سازیش میکنه
یکی امنیت
یکی ........
البته هستن کسایی که همه این کارارو باهم انجام میدن. ولی خب اصلش اینه.
ولی برای یه طراحی کاربردی یعنی طراحی ساده باید اچ تی ام ال و سی اس اس رو بخونین. سخت نیستن زیاد.
تا یه حدی به نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ آشنا باشید برای درست کردن منو ها و آیکونها و قالب.
بعد شروع کنید ادیت کردن و ساخت قالب های اچ تی ام ال. بعد کم کم سی اس اس رو وارد این قالب ها بکنید.
کم کم جاوا اسکریپت وارد کنید. دستتون راه میافته کم کم.
اینجا قدرت طراحی قالب های اچ تی ام ال رو دارید دیگه.
بعد میتونید کم کم پی اچ پی را شروع کنید. و در کنارش وردپرس رو کار کنید. قالب های وردپرس هم اگر خوب پیش رفته باشید راحت میتونید یاد بگیرید. و به همین ترتیب تا جلو و جلوتر.
موفق باشید 10_004

09-16-2012, 11:08 PM
ارسال: #15
این سایت هایی که با تبلیغات پاپ اپ بالا می ایند از نظر گوگل مشکلی ندارد و رنک انها در گوگل بالا باقی می ماند؟

اصولا رنک گوگل و الکسا چه تاثیری روی سایت دارد ؟ و چند سطح گوگل رنک دارد و معیارهایشان چیست؟
09-17-2012, 12:06 AM
ارسال: #16
خيلي خوشحال شدم كه رفيقم امده روي صندلي داغ مواظب باش نسوزي رفيق. صندلي خيلي داغه

حالا بذار چندين سوال بپرسم ازت

اولين سايتي را زدي ايا اسمش يادت هست . اگر اره چي بود . و تا كجا توانستي بياريش منظور رتبه الكسا هست

اخرين سايتي كه هم اكنون داري چيست

بعد كم ترين پولي كه توانستي در نت در بياري چه قدر بوده از چه راهي و بيش ترين چه قدر و از چه راهي

الان اگر كار بيرون بهت پيشنهاد بشه ايا مي روي و نت را ترك مي كني

ايا نت به روابط اجتماعي ات ضربه نزده است

تا الان اگر بخواهي كلي نظرت را بدهي ايا اينترنت برايت مفيد بوده است يا مضر

ايا اين جمله درست است كه خودم هميشه مي گم

اينترنت معدن طلايي قرن 21 است

دوست داري در اينترنت به كجا برسي

ايا تا الان سايت رتبه زير 100 ايران را توانستي به دست بياري

عشقتان بيشتر چيست

از چه رنگي بيشتر خوشت مي ايد

از كدام تيم ايراني و خارجي خوشت مي ايد

از كدام اهنگ ايراني و خارجي بيشتر خوشت مي ايد

ايا علاقه به اموختن موسيقي داري

اگر بهت پيشنهاد بدهند كه در يكي از سايت ها يا شركت هاي خارجي كه مر بوط به طراحي وب و اينترنت هست
بري كار بكني مي روي اگر نه چرا

فعلا همين سوالات را رفيق جواب بده

در ضمن اميدوارم در تمام لحظات زندگي ات موفق باشي
09-17-2012, 12:57 AM
ارسال: #17
بیشترین و کمترین هزینه ای که از طراحی گرفتین چند بود؟
09-17-2012, 01:00 AM
ارسال: #18
سلام
شما هنرستانی بودید؟
چه مقدار از برنامه نویسی رو بلد هستین؟
و چقدر طول کشید یاد گرفتین؟

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-17-2012, 01:05 AM
ارسال: #19
(09-16-2012 11:08 PM)arshiaaziz2000 نوشته شده توسط:  این سایت هایی که با تبلیغات پاپ اپ بالا می ایند از نظر گوگل مشکلی ندارد و رنک انها در گوگل بالا باقی می ماند؟

اصولا رنک گوگل و الکسا چه تاثیری روی سایت دارد ؟ و چند سطح گوگل رنک دارد و معیارهایشان چیست؟

سلام دوست گلم 12_002
گوگل در مورد پاپ آپ نشنیدم نظری داده باشه ولی نکته ای داره که خب معلوم میکنه پاپ آپ خوب نیست.
گوگل یکی از راههایی که سایتها اسپم رو تشخیص میده اینه که میزان مدتی که کاربر داخل سایت میاد چقدره. یعنی وقتی وارد سایت میشه چقدر تیو اون میمونه.
اکثرا وقتی یه چیزی پاپ آپ باز بشه سریعا میبندیم. پس این امتیازی منفی برای اون سایت هستش. یا مثلا وقتی چیزی توی گوگل سرچ میکنیم و سایتی باز میکنیم ولی انقدر گیج میشیم که نمیفهمیم اصلا چی به چیه سریع از سایت خارج میشیم. پس امتیاز منفی میده.
حالا اگر از سایت راضی باشیم چی ؟ میگیم دمش گرم چه سر راست بود 4 جا دیگشم میریم اصلا و شاید حتی سایت رو به علاقه مندی ها هم اضافه کنیم.
پاپ آپ برای جایی خوبه که صرفا بازدید میخواد و میتونه با یه نگاه گدری هم کسی رو جذب کنه. و مهم نیست براش شخص دوباره برگرده یا نه یا اینکه اصلا به گوگل کاری نداره.
مثال : من یه صفحه برای عضویت توی یه گروه یاهو درست میکنم با عکسهای و مطالب تحریک کننده و میدم پاپ آپ بزارن. خب اصلا برای من مهم نیست گوگل چی فکر میکنه. برام مهمه یه لحظه اون صفحه برای بازدید کننده لود بشه احتمال اینکه عضو بشه زیاده. کسی هنوز مطمئن نمیتونه در این ضمنیه نظر بده ولی خود من 2 تا سایتهام رو دادم زیر پاپ آپ طولانی مدت پیج رنک از 2 به 0 رسید و توی گوگل هم حذف شدم. شاید به این دلیل نبوده ولی کار دیگه ای نکرده بودم روشون پس احتمالا همین بوده.

سوال دوم :

نوعی امتیاز دهی یا اعتبار دهی به یک سایت حساب میشه. مثال سادش. توی همین سایت کاربر اول عضو جدیده بعد مثلا میشه عضو ممتاز و عضو ویژه و بعد مثلا مدیر و مدیر ارشد و به همین ترتیب. هرچی بهتر کار کنه زودتر میره بالا و اگر افت کرد بر میگرده به حالت قبل. این رنک هم همینه.
وقتی یه تازه وارد میاد توی فروم از این درجات متوجه میشه اینجا کی تجربش و اعتبارش بیشتره و کی کمتر. اون رنک هم همین معانی رو داره.

الکسا میشه گفت رنکش رو با توجه به بازدید سایت میده( البته مهمترینش بازدید ) و گوگل بر اساس آپدیت مداوم و بازدید کننده و رضایت بازدید کننده و مطالب جدید و تولید محتوی و بک لینک و .....
راستش خودشونم چیز دقیقی نمیگن که مثلا فقط این موارد توی پیج رنک تاثیر داره و اینایی هم که نام میبرن تجربی هستش. ( اگرم جایی نام برده من نشنیدم )
رنک گوگل از 0 تا 10 هستش.
البته یه درجه هم هست زیر صفر هستش. واسه سایتهایی که هنوز کلا توی گوگلم نیستن. یعنی خود پیج رنک 0 هم یه درجه پیشرفت داشته.
اصولا تا 3 راحت میشه رفت و یکم سعی کنی 4 هم میره ولی بالاترش یکم سخت میشه و نکته مهم تر نگه داشتن پیج رنکه. چون به سختی بهت میده ولی به راحتیم ازت پس میگیره بالاتر از 4 رو.
نکته جالب پیج رنک گوگل اینه که ربطی به سئو بودن نداره. یعنی یه سایت سئو شده با پیج رنک 1 ممکنه از یک سایت سئو شده با پیج رنک 4 قوی تر باشه از نظر سئو. منظور اینه پیج رنک تاثیری روی سئو نداره. البته میگن که قراره یه جورایی بهم ربط بده ولی خب ندیدیم.
موفق باشید 10_004

09-17-2012, 01:36 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-17-2012 01:40 AM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #20
(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  خيلي خوشحال شدم كه رفيقم امده روي صندلي داغ مواظب باش نسوزي رفيق. صندلي خيلي داغه
ای جان. سلام عزیزم 12_002
داش علی خودم. فدات بشم. هیچکس اندازه الان تو نسوزوند 10_003
برو بریم

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  حالا بذار چندين سوال بپرسم ازت

اولين سايتي را زدي ايا اسمش يادت هست . اگر اره چي بود . و تا كجا توانستي بياريش منظور رتبه الكسا هست

اخرين سايتي كه هم اكنون داري چيست
اولین سایت رو راستش نه ولی میدونم واسه خودم نزدم اولین سایت رو واسه یکی از دوستام اوکی کردم. ولی اولین وبلاگم که یادمه ( قبلش چندتا داشتم که خب واسه خیلی وقت پیشه ) اسمش سوار زخمی بود که توی میهن بلاگ هم ثبت شد. جالبیش این بود که با اولین آپدیت پیج رنک بعد از شروع کارم پیج رنک 3 گوگل گرفت بعدم ولش کردم بعد خودش ف/ی/ل/ت/ر شد و بعدم نفهمیدیم خلاصه چی شد.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  بعد كم ترين پولي كه توانستي در نت در بياري چه قدر بوده از چه راهي و بيش ترين چه قدر و از چه راهي
کمترینش یه سیستم تست بود که حالت ش/ر/رط ب/ن/د/ی بود بازی بود قیمت میزاشتی اگه میبردی از من میداد به شما اگر میباختی 100 تومن تعیین شده به من داده میشد.
بیشترین والله دقیق یادم نیست ولی یه زمانی مشاور یه مرد 58 ساله بودم توی زمینه نت شرکت فروش لپتاپ و کامپیوتر داشت. وارد کننده بود. که هر موقع سوالی از من میپرسید و من جواب میدادم خودش به حسابم پول واریز میکرد و برای مشاوره ایشون فکر میکنم حدود 2 میلیون در کل به من دادن. البته خب ایشون سرمایه دار بودن و تا وارد کردن محصول تبحر داشتن ولی فروش نه من در زمینه فروش و وبسایت و اینا کمکشون میکردم. جالبیش این بود اون موقع 20 سالم بود ولی ایشون فکر میکرد 30-35 سالمه و تازه وقتی هنوز سن واقعیم رو نمیدونست میگفت اصلا بهت نمیخوره 30 سالت باشه و وقتی فهمید 20 سالمه برای دیدنم از تهران اومد اصفهان تا باور کرد.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  الان اگر كار بيرون بهت پيشنهاد بشه ايا مي روي و نت را ترك مي كني
اگر کار بهتر باشه حتما میرم چون حتی توی وقت دست شویی رفتنم میتونم با گوشیم کارای توی اینترنتم رو تا حدی مدیریت کنم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  ايا نت به روابط اجتماعي ات ضربه نزده است
میشه گفت بدترین خصوصیتش همینه. مطمئنا این خصوصیت توی تمام افرادی که توی نت هستن وجود داره. حالت گوشه گیری به آدم دست میده و هرجا باشی دوست داری سریعتر دسترسی پیدا کنی و بتونی کاراتو پیش ببری. همچنین تا بیای به بقیه ثابت کنی بیکار نشستی پای کامپیوتر و داری کار میکنی صدسال طول میکشه.
این رفتار هم با خانواده هم کل فامیل باعث میشه فکر کنن مریضه آدم و یه جورایی کلا سخته ثابت کنی خودتو بهشون. چون از اینترنت یه چت و سایت بد و ف/ی/ل/ت/ر و مسخره بازی رو شنیدن.
البته میشه این روابط رو درست کرد. ولی باید منطقی بود و از راه درست وارد شد.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  تا الان اگر بخواهي كلي نظرت را بدهي ايا اينترنت برايت مفيد بوده است يا مضر
ما حالا حالاها باید بکاریم تا بتونیم برداشت خوبی داشته باشیم. ولی در کل مفیدتر بوده. یعنی ضرر داشته ولی نفعاش بیشتر بوده. ضررایی هم ک زده بهم همش تجربه بوده و همش نکاتی که تا آخر کارم به دردم میخوره دونستنشون.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  ايا اين جمله درست است كه خودم هميشه مي گم
اينترنت معدن طلايي قرن 21 است
آره علی جون. وافعا همینطوره

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  دوست داري در اينترنت به كجا برسي
خیلی اسما هست که بشنوی سایتی میاد توی ذهنت که توسط اون شخص خلق شده. یعنی خدای یک سایت و یک ایده. دوست دارم به اونجا برسم. که وقتی وبمسترها اسم منو میشنون اسم یه سایت بزرگ و خوب سریع بیاد توی ذهنشون.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  ايا تا الان سايت رتبه زير 100 ايران را توانستي به دست بياري

سایت تفریحی داشتم زیر 100 ولی بعد از هک شدنش دیگه روی سایتی اونقدر کار نکردم که بخوام ببرمش زیر 100. یعنی همشون رو یه حدی روشون کار میکنم و ردشون میکنم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  عشقتان بيشتر چيست

از نظر من عشق = وابستگی به چیزی ( بدون کنترل مغز )
برای همین عشق هیچی ندارم. خیلی چیزا رو دوست دارم ولی عاشقش نیستم.
مثلا موسیقی رو خیلی دوست دارم ولی نباشه نمیمیرم. ورزش رو دوست دارم ولی بدون اون نمیمیرم. کلا به هیچی وابستگی کامل ندارم. همه چیزو در حد و اندازش دوست دارم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  از چه رنگي بيشتر خوشت مي ايد

راستش این سوال رو نمیدونم چطوری جواب بدم. رنگ های زیادی دوست دارم چون از اون آدمای هستم که هرچیزی ببینم چند لحظه ای شدید نگاش میکنمو مثلا چشمم به آسمون برسه آبی آسمون رو دوست دارم. چشمم به آب برسه اونو دوست دارم. چشمم به دریا بیافته توی شب سیاهی خوفناکش رو دوست دارم. به جنگل نگاه کنم سبز رو دوست دارم و خلاصه اینطوریم.
ولی برای لباسام رنگ مشکی رو ترجیح میدم. بچه که بودمم همه چیزام زرد بود خیلی دوستش داشتم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  از كدام تيم ايراني و خارجي خوشت مي ايد

راستش فوتبال دیدن دوست ندارم بازی کردن دوست دارم. اصولا از لیگ ایران حالم بهم میخوره ولی سپاهان اصفهان رو ترجیح میدم به بقیه.
خارج از ایران
چلسی رو دوست دارم
بارسا و رئال رو هم دوست دارم

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  از كدام اهنگ ايراني و خارجي بيشتر خوشت مي ايد

آهنگ خاصی توی ذهنم نیست ولی شبانه روزی در حال آهنگ گوش کردنم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  ايا علاقه به اموختن موسيقي داري

ویولن و گیتار رو آموختم ولی به خاطر یه مسائلی کنار کشیدم کلا از نوازندگی ولی بدم نمیاد موقعیتش اوکی میشد ادامش میدادم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  اگر بهت پيشنهاد بدهند كه در يكي از سايت ها يا شركت هاي خارجي كه مر بوط به طراحي وب و اينترنت هست
بري كار بكني مي روي اگر نه چرا

نه. چون من دوست دارم آزاد باشم. مثل عقاب. هرجا دلم میخواد برم و هرچی دلم میخواد بخورم. دوست دارم ببینم و ایده های جدید بگیرم. دوست دارم گروهی تشکیل بدم که اعضارو خودم انتخاب میکنم و تک تکشون رو دوست دارم.

(09-17-2012 12:06 AM)alicpu نوشته شده توسط:  فعلا همين سوالات را رفيق جواب بده
در ضمن اميدوارم در تمام لحظات زندگي ات موفق باشي

فدات بشم علی جون 12_002
منم برای تو آرزوی موفقیت و سلامتی دارم 10_004

[/quote]

(09-17-2012 12:57 AM)c4t3r نوشته شده توسط:  بیشترین و کمترین هزینه ای که از طراحی گرفتین چند بود؟

سلام دوست گلم 12_002
فکر نکنم جواب تاثیر خاصی داشته باشه.
قالب ادیت کردم 5 تومن شیرینی دادن بهم. سایت گروهی هم طراحی کردیم 4 میلیون گرفتیم. این ارقام رو میتونی بالا و پایینترم ببری. 10_004

(09-17-2012 01:00 AM)sherafati نوشته شده توسط:  سلام
شما هنرستانی بودید؟
چه مقدار از برنامه نویسی رو بلد هستین؟
و چقدر طول کشید یاد گرفتین؟

سلام خانوم شرافتی 12_002
بله هنرستان درس میخوندم. رشته الکترونیک
برنامه نویسی مقداری نیست. مثلا چطوری باید بگم ؟
100 گرم یا 2 متر 10_003 اصولا خودم شخصا از برنامه نویسی زیاد خوشم نمیاد. من توی کارای مدیریتی قویترم و علاقمم بیشتر مدیریت گروهاییه که دارم. گروه برنامه نویسی تحت وب یا برنامه نویسی تحت ویندوز یا گرافیک و به همین ترتیب.
طول کشیدن از روزی که وبلاگ نویسی و ادیت قالب رو شروع کردن میشه نزدیک 7 سال پیش حدودا. پایانشم هنوز نرسیده چون تا آخر عمرمم یاد بگیرم به پایانی نرسیدم.
موفق باشید 10_004

موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بیست و سومین صندلی داغ(پیمانکاری سرویس مدارس، مدیریت انبار و...) با حضور شهرزاد صدفی Delta.H 56 20,486 08-31-2013 05:53 PM
آخرین ارسال: صدفی
  بیست و دومین صندلی داغ(بازاریابی و پخش - چاپ و تبلیغات و...) با حضور مهدی گل محمدی Delta.H 41 15,412 08-21-2013 03:09 PM
آخرین ارسال: Delta.H
  بیست و یکمین صندلی داغ(فروش لباس، حسابداری، مهندسی عمران)با حضور محمد جواد دهقانی Delta.H 49 14,179 08-07-2013 08:18 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  "آغاز سومین دوره صندلی داغ میلیاردرها" 3ObHaN 9 2,935 07-27-2013 09:51 PM
آخرین ارسال: Elixir
  بیستمین صندلی داغ(شرکت کامپیوتری، امنیت اطلاعات و... ) باحضور یوسف عزیزی yu3f 55 16,188 01-19-2013 07:48 AM
  هجدهمین صندلی داغ(لوازم یدکی اتومبیل - پخش مواد غذایی) باحضور فرهاد قربانی مــجــیــנ 24 7,953 12-15-2012 09:19 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد مــجــیــנ 59 14,872 12-01-2012 11:01 AM
  شانزدهمین صندلی داغ(خدمات فنی-تبلیغات-مشاور املاک و...) باحضور alimardaniyan مــجــیــנ 20 5,146 11-24-2012 11:15 AM
  اگر سوالی هست در خدمتم! nami 67 16,692 11-22-2012 12:48 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  پانزدهمین صندلی داغ(نقلیه ریلی) باحضور سعید محمدی مــجــیــנ 18 5,019 11-17-2012 10:00 AM
  چهاردهمین صندلی داغ(تبلیغات و مشاوره تبلیغاتی-برق ساختمان) باحضور mteam مــجــیــנ 17 5,763 11-10-2012 10:31 AM
  سیزدهمین صندلی داغ(بازاریابی-،پخش مواد غذایی و ...) باحضور mohajer.my مــجــیــנ 49 16,306 11-04-2012 07:03 AM
  سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار کامیار کاظمی 4 3,520 11-02-2012 01:15 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  دوازدهمین صندلی داغ(تجارت خشکبار و مواد غذایی) باحضور mir abas کامیار کاظمی 26 8,779 10-27-2012 10:40 AM
  یازدهمین صندلی داغ(طراحی و گرافیک) باحضور mohammadshamosi مــجــیــנ 12 4,909 10-20-2012 10:01 AM
  دهمین صندلی داغ(آشنايي با آسانسور و مشاغل پيرامون آن) باحضور parsajoon مــجــیــנ 17 6,072 10-13-2012 07:41 AM
  مهمانان صندلی داغ آبان ماه مــجــیــנ 0 1,015 10-10-2012 08:10 PM
  نهمین صندلی داغ(نمایندگی بیمه) باحضور goldmen مــجــیــנ 27 8,689 10-06-2012 08:24 AM
  هشتمین صندلی داغ(معماری و دکوراسیون) باحضور خانم مهتاب مــجــیــנ 17 5,554 09-26-2012 06:56 PM
  ششمین صندلی داغ-( تجارت،صادرات واردات،ترخیص کاری،نمایندگی های داخلی و خارجی)m_grate29 مــجــیــנ 41 11,875 09-16-2012 05:40 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS