ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: rahim_moradi
پاسخ: 51
بازدید: 20764

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟
02-05-2012, 02:48 AM
ارسال: #21
RE: چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟
بنظر دوستان "چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟"
شاید تمرکز روی ثروت و کسب اون زیاد هم جالب نباشه. البته اگر ثروت رو تنها پول و ارز و این نوع چیزا تعریف بکنیم.
ثروت دارای زیر مجموعه های مختلفی است که یکیش هم پول یا دارائیهای منقول هست.
هر انسانی ثروت رو در یه مورد خاص میبینه. که این بخش هم اگه بازتر بشه , بنظرم میتونه کمک کننده باشه.
ولی با توجه به مواردی که عرض کردم , نظر اجمالی خودم رو مینویسم و ادامه این بحث رو بعد از رویت نظر دوستان پی خواهم گرفت.
برای ثروتمند شدن به روش شخصی لازم هست که آیتم های زیر را در نظر بگیریم :
1- حفظ استاندارد ها
2- کاربردی نمودن ایده بصورتی که برای همه اعضاء قابل شناخت باشه.
3- محاسبه شعاع ارتباطی طرح
4- محاسبه میزان نیاز مصرف کننده
5- برآورد کلیه هزینه ها
6- کاربردی نمودن کل پروژه در مواردی نظیر : براورد میزان ریسک , تعیین شرح وظائف , تعیین میزان مشارکت هر یک از کسانی که مشمول طرح هستند.
7- توجیح پذیری طرح و طراحی مدل دوام طرح تا نقطه مطلوب.

اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-16-2012, 02:50 PM
ارسال: #22
انسان ابتدا باید خودش را باور کند تا بتواند به موفقیت دست پیدا کند.
هر ایده را حتی اگر کوچک باشد برای خود بزرگ تلقی کند و به دنبال ان برود و اگر هم شکست خورد باید ان را زمینه یک پیروزی بپندارد.
هرکس باید ببیند که در چه زمینه ای استعداد دارد و خودش را کشف کند و از همه مهمتر علاقه نسبت به کاری که میخواهد انجام بدهد داشته باشد.
هیچ کس نمیتواند انسان را بهتر از خودش بشناسد و مدیریت کند.پس آینده هر انسان در دستان خودش است میتواند با یک فکر درست و حسابی و به موقع ان را به یک آینده طلایی تبدیل کند.

"از قدیم و ندیم گفتن:ادمی ساخته افکار خویش است"

<تا به چرای زندگی پاسخ نگوییم حرف از چگونه زیستن بیهوده است>Huh
شماره ارتباط با من:09376297236
03-16-2012, 04:12 PM
ارسال: #23
قربون پسر عمه گل.
به نکته خیلی قشنگی اشاره کردی که واقعا لذت بردم.

"هر ایده را حتی اگر کوچک باشد برای خود بزرگ تلقی کند و به دنبال ان برود و اگر هم شکست خورد باید ان را زمینه یک پیروزی بپندارد."

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-06-2012, 12:32 AM
ارسال: #24
با سلام
من هم معتقد هستم هر انسانی برای کاری ساخته شده تا توسط اون کار و راه به موفقیت و ثروت برسه من 10 سال سابقه مدیریت انبار قطعات رو داشتم ولی سال پیش به این نتیجه ریسدم که این کار برای من ساخته نشده هرچند که تبحر خاصی پیدا کرده بودم از شرکت سونی استعفا دادم و دفتر آژانس سرویس مدارس افتتاح کردم چون به این نتیجه رسیدم من برای کار اداری و کارمندی ساخته نشده و خدا را شکر که در کارم موفق شدم یعنی صحبت همه عزیزان درست است که می گویند هر کسی برای کاری ساخته شده است

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-07-2012, 07:18 PM
ارسال: #25
(12-21-2011 08:00 AM)mirzagholi نوشته شده توسط:  
(12-20-2011 09:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  موضوع جالبی به ذهنم رسیده است و آن این است که همه باید به روش خود ثروتمند شوند و به دنبال نسخه میلیاردری نباشند!

بنظر دوستان "چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟"

لطفا دوستان نظر خود را بفرمائید.برداشت شما از این جمله چیست؟

به امید خدا سعی میشود مطالب این تاپیک، رسما مقاله شده و در نشریات منتشر می شود.
به قول ظريفي که مي گفت: به تعداد آدمهاي روي زمين راه براي ميلياردر شدن هست

من بازاریابی شبکه ای رو پیشنهاد میکنم
چون قدرت بسیار بالایی داره
چه تو توی این تجارت باشی یا نباشی
این حقیقت وجود داره

همه با هم موفقیت را تجربه کنیم
تا موفقیت 2 اینچ بیشتر باقی نمانده
تماس با من
http://www.panbehriz.blogsky.com
04-07-2012, 11:15 PM
ارسال: #26
خیلی شرمنده :

انگار توی انجمن :

بعضیا فقط بلدن شعار بدن

بعضیا فقط بلدن هی تارف(تعارف) کنن

بعضیا هم فقط بلد از بقیه تعریف کنن

خوب عزیزای من حرفی ندارید بزنید خوب نزنید . بزارید کسانی که ایده دارن بحث رو بطور جدی و منطقی ادامه بدن . به خدا اینطوری به سود همگی مون هست .

بازم معذرت می خوام اینقد رک حرف زدم . ولی دیگه اینقد بعضی مباحث خسته کننده می شن که دیگه آدم باید تور بندازه تا یه مطلب خوب ازش پیدا کنه
04-08-2012, 12:01 AM
ارسال: #27
(04-07-2012 11:15 PM)369369 نوشته شده توسط:  خیلی شرمنده :

انگار توی انجمن :

بعضیا فقط بلدن شعار بدن

بعضیا فقط بلدن هی تارف(تعارف) کنن

بعضیا هم فقط بلد از بقیه تعریف کنن

خوب عزیزای من حرفی ندارید بزنید خوب نزنید . بزارید کسانی که ایده دارن بحث رو بطور جدی و منطقی ادامه بدن . به خدا اینطوری به سود همگی مون هست .

بازم معذرت می خوام اینقد رک حرف زدم . ولی دیگه اینقد بعضی مباحث خسته کننده می شن که دیگه آدم باید تور بندازه تا یه مطلب خوب ازش پیدا کنه

دوست عزیز
انجمن مانند روال زندگیست.
در زندگی روزانه هم همه چیز در کنار هم وجود دارد.
نمیتوان به کسی گفت حرف نزن یا نظرت را نگو! (گاهی آنچه به نظر شما شعار است برای دیگران اعتقاد است.) روال زندگی همین است.
در انجمن نیز هر حرفی که توهین به دیگر عزیزان نباشد و یا مخالف اهداف اصلی اعضا نباشد قابل بیان است.
گاهی این مطالب که بقول شما شاید خسته کننده باشد نشانه چیزهای زیباتر مانند حمایت و همدلی است.

ضمن آنکه مطالبی غیر از این موارد نیز بسیار قابل توجه تر و به وفور در انجمن وجود دارد و خواهد داشت.

تشکر از شما

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

04-15-2012, 03:40 PM
ارسال: #28
تا حدودی با اقای قربانیان عزیز موافقم چون منم معتقدم وقتی کسی به کاری علاقه داره انجام اون کار براش لذت بخش خواهدشد در نتیجه با سرعت و نتیجه بهتری درجهت پیشرفت وتوسعه کارش قدم برمی داره مهم اینه که ما بتونیم ازفرصت ها و ایده ها به خوبی استفاده کنیم و در کارمون خلاق باشیم وهمچنین همیشه با اراده وعلاقه به کارمون ادامه بدیم
07-26-2012, 01:49 PM
ارسال: #29
دوستان عزيز سلام ، خوب هستيد ؟ دلم براتون تنگ شده بود . نميدونم منو يادتون هست يا نه ؟ منظورم دوستان قديمي انجمنه، تقريبا 7 ماه يا بيشتر ميشه كه به انجمن سر نزدم ، اين مدت خيلي گرفتار بودم ولي خوشحالم كه دوباره اين فرصت شد كه در جمع شما دوستان عزيز باشم و از حرفها و نكته هاي زيبايتان استفاده كنم و لذت ببرم و در اين بين اگر سوال و راهنمايي خواستين در مورد رشته اي كه بلدم (دامپزشكي ) خوشحال مي شم كمك كنم .
در مورد موضوع اين تاپيك كه هركسي يك روش و راهي براي ثروتمند شدن داره ، روشي كه من خودم انتخاب ميكنم و تا حالا از اين روش راضي بودم و ضرر نكردم اين بود كه وقتي ايده اي به نظرم مي رسه بلافاصله دنبالشو ميگيرم و در واقع اجراي ان كارو شروع مي كنم . همين. خوب اين يك روش ساده است و درسته دوستان ديگر هم اين موضوع را عنوان كردند به شكلي ديگر ،كه "قدم بداشتن" بسيارمهمه و درستشم همينه چون ادم تا كاري را شروع نكنه نميفهمه توش استعداد داره يا نداره ، بهش علاقه داره يا نداره ، امكاناتشو داره يا نداره ، تواناييشو داره يا نداره و خيلي چيزاي ديگه كه با فكر كردنو مشورت كردن بدست نمياد. وقتي تو جريان كار بري يعني همين كه اولين قدمو برداري تمام راهها برات باز مي شه واقعا به معجزه راز اعتقاد دارم اينكه ادما به هرچي فكر مي كنند تمام راههاي رسيدن به ان كار براشون باز مي شه ، مثلا دنبال يه كاري هستي ميگي مثلا فلاني ميتونه بهم كمك كنه چند روز بعدش اون طرفو مي بيني . در هر حالت اگه ادم اولين قدمو برداره هيچ ضرري نميكنه چون وقتي در جريان كار قرار بگيره ناچارا بايد بره دنبال يكسري اطلاعات و فراهم كردن امكانات تو اين حين ميفهمه ار عهده ان كار بر مياد يا نه ، اگر برامد كه كارو ادامه ميده اگر برنيامد يا منصرف مي شه كه اون كارو به نحوي كه با شرايطش بخوره تغيير ميده در هر حالت ضرر نكرده تازه يه تجربه ي جديدم پيدا كرده و نسبت به مشكلات يك راه اشنا شده و چه بسا فردا همين تجربه هم خيلي كمكش كنه.
به هر حال اگه تمام امكانات يه كارم وجود داشته باشه احتمال و ريسك شكست وجود داره همانطور كه در نبود امكانات يك كار احتمال موفقيت وجود داره . پس تنها راه فهميدن ان( موفقيت و شكست يك كار) اقدام به كاره! ممنون

كيفيتي وجود دارد كه براي پيروزي ضرورت دارد و آن داشتن قاطعيت در هدف و مقصود است ، اين كه بدانيد چه مي خواهيد و اشتياقي سوزان براي اين كه به آن چه مي خواهيد دست پيدا كنيد.
07-28-2012, 03:09 PM
ارسال: #30
خیلی ببخشید اینجا که همه با هم یا موافقن یا مخالف ولی من یه فکر رو همین الان بر اثر یه اتفاق به کلم خطور کرد برم ببینم به امید خدا چی از آب در میاد یا میشه ؟ یا امکار داره بشه.

من میتونم انجمن های مای بی بی رو راه اندازی کنم -- همچنین نصب و راه اندازی سایت بر پایه جوملا-
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها farzin9007 7 2,117 09-20-2022 12:16 PM
آخرین ارسال: soni70
  ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره hadi-rahbord 2 1,151 04-19-2018 03:49 PM
آخرین ارسال: naserm123
  کارآفرینی و ورود به بازارتجارت naserm123 0 430 04-17-2018 10:49 AM
آخرین ارسال: naserm123
  بازاریابی دهان به دهان mahyarpa 0 381 11-24-2017 12:31 PM
آخرین ارسال: mahyarpa
  چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ shokrgozar 1 1,224 03-17-2017 09:50 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 5,144 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ shokrgozar 0 923 02-20-2017 04:24 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ shokrgozar 0 759 02-20-2017 04:14 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  نیاز به تامیین کننده کالاهای برقی هورداد 0 496 11-28-2016 10:21 AM
آخرین ارسال: هورداد
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 1,175 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  شماره تماس کاربر به نام jahanagahi H.hemati148 1 674 06-18-2016 07:14 PM
آخرین ارسال: saadati
Star اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود SAMIRA 71 18,795 05-23-2016 02:08 AM
آخرین ارسال: poldar
  چگونه میتوان 6 میلیون تومان شغلی با کلاس و درامد بالا ایجاد نمود!!؟؟!!؟؟ محسن قنبری 3 1,624 02-13-2016 03:10 PM
آخرین ارسال: نیما روشنگر1
  بازاریابان اینجا خود را معرفی کنند سعید یوسفی 4 1,192 11-16-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: sorin
  نیاز به شریک و هم کار secret63 2 1,088 09-09-2015 10:11 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  به دنبال ایده در زمینه کامپیوتر rezakakaei 4 1,852 06-07-2015 09:36 AM
آخرین ارسال: rezakakaei
  همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند جلال فتحی 0 586 05-14-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: جلال فتحی
  چگونه از یک جمع چندصد نفری بهره ببریم cooch 0 808 05-09-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: cooch
  تبریک روز معلم به اساتید انجمن sinap 0 682 05-02-2015 10:21 PM
آخرین ارسال: sinap
  چگونه یک اتومبیل گرانقمیت را بدون هیچ پول نقدی بخریم؟ m-jalalvand 18 11,667 04-17-2015 04:55 PM
آخرین ارسال: هادیان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS