سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
(09-26-2013 07:20 PM)marjan.1 نوشته شده توسط: [ -> ]کلاس تعطیل شده ؟؟؟؟ استاد بیاین یه مقش بدین بهمون لطفا 10_004

دختر گلم کلاس درس همیشه باز است و مطالب همانی است که در این تایپیک نوشته شده است. بیشتر پستهای این تایپیک را مطالعه و تمرین نمائید. موفقتر باشید.
تمرینات دوره ای:
من هر کاری را که شروع کنم تا رسیدن به موفقیت ادامه خوام داد.
پول مانند سیل و باران به سمت من سرازیر میشود.
من سرشار از انرژی و اعتماد به نفس هستم.
من محکوم به موفقیت هستم
(09-27-2013 03:53 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]تمرینات دوره ای:
من هر کاری را که شروع کنم تا رسیدن به موفقیت ادامه خوام داد.
پول مانند سیل و باران به سمت من سرازیر میشود.
من سرشار از انرژی و اعتماد به نفس هستم.
من محکوم به موفقیت هستم

- من اهدافم را مجسم میکنم و با تکرار جملات تاکیدی سعی میکنم ذهنم را لبریز از موفقیت بکنم.
- جوری حرکت میکنم که در آینده از واژه ای کاش استفاده نکنم.
استاد با این نتیجه گیری موافقید :
خلاصه ی تاپیک موفقیت ، اگه به من اعتماد داری :
برای اهدافمون جملات تاکیدی مناسب انتخاب کنیم
برای اهدافمون تجسم خلاق رو انجام بدیم
مطلب ای کاش رو مطالعه کنیم

صادقانه بگم به شخصه فکر میکردم عبارت های تاکیدی، تجسم و مطلب ای کاش مقدمه ی آموزش های شما هستند. اما الان فکر میکنم که همین ها اصل آموزش بودن. استاد به هر حال با قدرت همین سه مورد رو ادامه میدم و نتیجه اش رو خدمتتون گزارش میکنم.
(09-29-2013 05:04 PM)successfulman نوشته شده توسط: [ -> ]استاد با این نتیجه گیری موافقید :
خلاصه ی تاپیک موفقیت ، اگه به من اعتماد داری :
برای اهدافمون جملات تاکیدی مناسب انتخاب کنیم
برای اهدافمون تجسم خلاق رو انجام بدیم
مطلب ای کاش رو مطالعه کنیم

صادقانه بگم به شخصه فکر میکردم عبارت های تاکیدی، تجسم و مطلب ای کاش مقدمه ی آموزش های شما هستند. اما الان فکر میکنم که همین ها اصل آموزش بودن. استاد به هر حال با قدرت همین سه مورد رو ادامه میدم و نتیجه اش رو خدمتتون گزارش میکنم.

با آرزوی توفیق روز افزون برای شما.
دیوار ذهنی را خرد کنیم.
درود بر همه.
به ویژه به استاد گرامی.

من چند روزه که با این سایت و این تاپیک آشنا شدم. جمله:
”من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا. من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.“
خیلی روی من تاثیر گذاشت. این جمله را چاپ کردم و گذاشتم جایی که جلوی چشمام باشه.

هر موقع در انجام کار کم میارم، با نگاه به این جمله با انرژی بسیار بیشتری ادامه می‌دهم. توی همین چند روز تاثیر شگرفی برای من داشته.

از امروز هم می‌خواهم روی جمله ”از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود“ تمرکز کنم.

استاد بسیار بسیار بسیار سپاسگزارم.10_004
تمام فکرم اینست که اول دیوار ذهنی شما عزیزان با برنامه های ذکر شده خرد و نابود شود تا بتوانیم نوشتن اهداف را شروع کنیم.
تجسم.
تکرار جملات تاکیدی.
[size=medium]استاد منم از این کلاستون استفاده کردم ایشالا که نتیجه بگیرمBlush
استاد جوری که من دیوار ذهنی رو خرد کردم المان نتونست دیوار برلین خرد کنه!
البته ااستاد گفته باشم بعضی از دیوارا خداییش به هیچ عنوان خرد نمیشن از جمله خودم ! Yosef.gif
1 2 3 حالا حرکت. این شب موقع خوابیدن تکرار کنید. صبح وقتی از خواب بیدار می شید تاثیرشو رو ارادتون می تونید ببینید.
هر روز ثروتم بیشتر و بیشتر می شود.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
لینک مرجع