اوایل کمتر باور داشتم ولی سرد نشدم.
(09-15-2013 01:08 AM)مرتضی الهی نوشته شده توسط: [ -> ]استاد عزیز از اینکه با مهربونی ودلسوزانه پی گیر رشد و آموزش ما هستید از شما سپاس گذارم و دست شما رو میبوسم.
------------------------------------------------------
امید وارم در آینده هیچ وقت مجبور نشم بگم:
ای کاش اعتماد بنفس زیادی داشتم.
ای کاش از کسی خجالت نمی کشیدم.
ای کاش انسانهای بالا دست را از خودم بالاتر نمی دیدم.
ای کاش اهدافم را بسیار بزرگ انتخاب میکردم. و از مسیر رسیدن به اهداف لذت میبردم.
ای کاش کار را ارجح بر خانواده نمی دانستم.
ای کاش می دانستم چه ارزش بالائی داشتم.
ای کاش . ای کاش.
ای کاش جوری زندگی میکردم که الان نگویم ای کاش .
------------------------------------------------------------
مرتضی:
من پشتکار و اراده قویی برای رسیدن به هدفم دارم
من استعداد وتوانایی بالایی دارم
من هروز و هرلحظه از هرجهت بهتر وبهتر می شوم
من هر کاری رو شروع کنم تانهایت رسیدن به موفقیت ادامه میدم
من اعتماد به نفس بالایی دارم
من باهوش وخلاق هستم
من آدم خوش اخلاق ومهربون و دوست داشتنی هستم
من آدم موفقی هستم
من مدیر عاملی توانا و باتجربه و باروابط عمومی قوی هستم
من یه مهندس فنی و آچار فرانسه هستم!
پیشانیت را می بوسم.
من اوایل زیاد باور نداشتم اما به او (=جهان آگهی) اعتماد کردم و سرد نشدم چون نمی خواستم در آینده بگویم:
-
کاش روابط عمومی بهتری داشتم
-
کاش از چیزی نمیترسیدم.
-
کاش پا پس نمیکشیدم.
-
کاش انجامش میدادم.
-
کاش آن موضوع را پیگیری میکردم.
و کاش کاش کاش..
میخواهم در آینه بگویم:
+
چه خوب که روابط عمومیم را بهتر کردم.
+
چه خوب شد که از هیچ چیز نترسیدم.
+
چه خوب شد که پا پس نکشیدم.
+
چه خوب شد که انجامش دادم.
+
چه خوب شد که آن موضوع را پیگیری کردم.
و چه خوب شد که به او اعتماد کردم و سرد نشدم..
سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گل
میخواستم یه نکته ای رو درباره جملات تاکیدی عرض کنم ( البته به عنوان شاگرد این کلاس)
من جملات تاکیدی که در این تاپیک بود رو خوندم و 2 تاش به نظرم باید اصلاح بشه چون همه میدونیم که در جملات تاکیدی باید 100% از کلمات مثبت استفاده کنیم وگرنه تاثیری نداره.
1- ((از راه شگفت خدا ، پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود )) در این جمله کلمه سیل منفی است چون در پس ذهن همه انسانها سیل مخرب و ویران کننده است
می شود اینطور نوشت(( از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید))
2- ((تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.))
در این جمله هم کلمه بدهی شدیدا منفی است و هنگام تکرار این جمله حس بدی به انسان دست میدهد
(09-17-2013 12:48 AM)hadief نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گل
میخواستم یه نکته ای رو درباره جملات تاکیدی عرض کنم ( البته به عنوان شاگرد این کلاس)
من جملات تاکیدی که در این تاپیک بود رو خوندم و 2 تاش به نظرم باید اصلاح بشه چون همه میدونیم که در جملات تاکیدی باید 100% از کلمات مثبت استفاده کنیم وگرنه تاثیری نداره.
1- ((از راه شگفت خدا ، پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود )) در این جمله کلمه سیل منفی است چون در پس ذهن همه انسانها سیل مخرب و ویران کننده است
می شود اینطور نوشت(( از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید))
در این جمله هم کلمه بدهی شدیدا منفی است و هنگام تکرار این جمله حس بدی به انسان دست میدهد
ممنونم از اظهار نظر شما.
شرایط ساختن جملات تاکیدی:
هر جمله ای که بتواند شما را به وجد آورده و باعث تولید انرژی مثبت در شما شود درست است.
عزیز من ,
این جملات حاصل تجربه ای بوده که به بار نشسته است.
ضمنا شما حتما از جمله ای که ساخته ای و تا ثیر بیشتری بر روی شما دارد و
بسیار عالی است , استفاده فرمائید:
از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید.
موفقتر باشی.
ولی من با گفتن کلمه سیل احساس خوبی بهم دست میده چون کلمه سیل سرعت، عظمت و بزرگی رو به یادم میاره به علاوه اینکه حس میکنم حتی اگر نخوام هم به سمتم میاد..
بارون منو یاد آرامش صبر انتظار و روزای دلگیر میندازه..
بستگی داره هرکس یه احساس نسبت به هر کلمه داره..
توی تاپیک های کوچک که مدام این عبارت رو تایپ میکردیم و تکرار میشد من توی همون مدت کوتاه 2،3تا پول قابل توجه از جاهایی که انتظار نداشتم برام رسید..
(09-17-2013 12:48 AM)hadief نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گل
دوست عزیز در واقع شما نباید از فعل منفی استفاده کنید. ..
فعل منفی : نمیشه، نمیتوان و ...
خوب شکر خدا منم به کلاس رسیدم و امروز پست های صفحه ی 14 رو هم با دقت خوندم . از روز اولی که این تاپیک رو شروع کردم بین برنامه های روزانه ام سه تا کار رو انجام میدم ( تصویر سازی - عبارت تاکیدی - خواندن مطلب ای کاش ) هر کدام از کارهام رو که انجام میدم، قبل از رفتن سراغ کار بعدی یکی از این سه آیتم رو اجرا میکنم و بعد میرم سراغ کارام
ممنون استاد عزیز از راهنمایی هاتون
شاید تنها جمله تاکیدی که بهش ایمان صد درصد دارم همین "پول مثل سیل به سمت من سرازیر میشود "
در زندگی من جواب داده .
از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید هم قشنگه .
کلاس تعطیل شده ؟؟؟؟ استاد بیاین یه مقش بدین بهمون لطفا