صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
به نظرم فرستادن پیام خصوصی به اعضا راه بهتری باشه
دادن یه هدیه ویژه مثل نشان ملیونرهای اینده هم چیز جالبیه
اگه بطور مرتب در اخرین ارسالها هم تبلیغ بشه بیشتر دیده میشه
و شايد خريد يك شماره ايرانسل براي انجمن و ارسال اس ام اس تبليغاتي براي اعضاي انجمن هم گزينه خوبي باشه
نظرات بسیار خوب و عالی بود.ممنون از دوستان.حتما سعی میکنم لحاظ کنم!
ضمنا صفحه ف/ی/س/ب/و/ک تائید شد فعلا با شش رای مثبت!
دو مدیر جدید برای زیر انجمن ها در روزهای اینده داریم.
(مشخص شد که حرس کردن ارسال ها و دسته بندی ها باید بهتر انجام شود.)
و گزارشی تقریبی از کتاب صوتی داشتیم که نیاز به بحث بیشتر با آقا مهدی دارد.
خب مورد دیگری نیست بصورت آزاد در ده دقیقه بحث شود؟
لطفا اگر درباره صحبت های انجام شده تا کنون هم حرف یا سخنی باقی مانده است بفرمایید!
من جا موندم !
به نظر من چی بهش میگم ، ریش قیچی ( اگه درست گفته باشم ) بدیم دست اقا مهدی و یه یاعلی بهش بگیم تا بازاریابی کنه ! من هم هم در سطح استان خودم و هم در سطح بین المللی حاضر به همکاری با اقا مهدی هستم .
(09-09-2011 11:01 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]راستی اقا مهدی کجاست ! دلتنگش هستم 
ما مخلص همه ی بچه های انجمن هم هستیم. مخصوصا آقا سبحان گل.
من بیرون بودم تازه اومدم. و در خدمتم.
يك نكته:
دوستان اگر مي خواهيد به كسي اعتبار دهيد لطفا براي ارسالش يا فعاليتش باشد و دقت فرماييد فقط يك بار اين كار را انجام دهيد تا حق ديگر دوستان فعال ضايع نشود
و از دادن اعتبار بدون دليل و ثانيه اي يكبار خودداري كنيد.
با تشكر از توجه همگي دوستان براي هر چه موفق تر شدن انجمن
(مثلا من خودم الان به بچههاي فعال در جلسه آنلاين به دليل حضور سبزشان اعتبار دادم.)
سلام آقا مهدي
خوش گذشت مهموني؟
به ما كه مهموني انجمن خوش گذشت جاي شما خالي بود
(09-10-2011 12:29 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ] (09-09-2011 11:01 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]راستی اقا مهدی کجاست ! دلتنگش هستم 
ما مخلص همه ی بچه های انجمن هم هستیم. مخصوصا آقا سبحان گل.
من بیرون بودم تازه اومدم. و در خدمتم.
ســـــلام گلم
خوش اومدی
گفتم پس نیازمندی های تهران رو خریدی ، اشتباهی زنگ زدی ، دوبار یه جنسیس رو تست کردی ، صاحابش شناختت و الان ....
بیشترین تعداد کاربرانی که به طور همزمان در انجمن حضور داشته اند: 303 کاربر در تاریخ سه شنبه, شهريور ۱۵th, ۱۳۹۰ و ساعت ۱۴:۲۶ بوده است.
واقعا ، اشکم در اومده !!!!
دوستان جلسه رسمی به اتمام رسیده اما تایپیک تا صبح برای نظر دوستان و سپس جمع بندی نتایج جلسه باز است.
ممنون استاد کاظمی !

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13