سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه ششم آنلاین - جمعه 18 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(09-10-2011 01:05 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان با عرض شرمندگی من باید بروم.

آقا سبحان منتظرتیما.(دوست دارم اختصاصی)

مخلصتیم داداش
شب خوش ، منم کم کم باید برم ! بعد نماز کلی کار دارم !
فعلا شب خوش تا فردا.
سبحان جان قدمت بر روی چشم!
ایندفعه حتما میام !
یک بار دیگه شب همگی دوستان خوش
قول میدیم دیگه برم. Wink
مخلص تمام دوستا های گلم هستم ! منم کم کم برم بخوابم تا تو جلسه سرحال باشم Big GrinBig Grin
فعلا شب تک تک شما دوستان گلم بخیر !
دوستان شب همگي خوش
موفق باشيد
من آخر جلسه رسیدم . مهمونی بودم . ولی همه این تایپیک رو خوندم . مثل همیشه دوستان عزیز پر انرژی

یک پیشنهاد با درآمد ناچیز ولی بازدهی خوب برای انجمن : به نظر من اگر دوستان موافق باشن برای همه عزیزانی که تو این سایت عضو میشن یک کارت عضویت با قیمت مناسب در ازای پرداخت 2000 تومان صادر کنیم . از جنس پی وی سی که ماندگاریش طولانیتره با عکس و مشخصات کامل و یک شماره هم برای عضویت !.
این کار خوبیش اینه که همه باور میکنیم که داریم کم کم میلیاردر میشم و هم اگه کسی این کارت رو ببینه قطعاً عضو سایت میشه و درآمدی هم برای هزینه های سایت داره چون همه دوست داریم میلیاردر بشیم .

در ضمن با آشنایی که در راه اندازی سایت دارم در هر بخشی که لازم بود میتونم به انجمنمون کمک کنم .
خلاصه ما در خدمتیم !
دلشاد عزیر نظرتان عالی بود.باید به قول آقا مهدی یک نشان میلیاردرهای آینده برای انجمن و اعضا درست کنیم که در جلسه حضوری حتما مطرح میکنیم.
در مورد برخی کارهای انجمن هم همیشه از نظرات خوبت استفاده کرده ایم و این بارهم چند مشورت و کار با شما دارم که حتما درمیان می گذارم!
من در خدمتم آقا کامیار عزیز . خوشحالم که از پیشنهاد من خوشتون اومد واسه طراحی کارت هم اگه موافق باشین عزیزانی که طراحی بلدن ( خودمم بلدم ) چند تا نمونه کارت طراحی کنن و رو سایت بزارن اونی که بیشترین رای رو آورد رو انتخاب کنید . واسه چاپ هم من در خدمتم .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع