صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(09-09-2011 11:05 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان ما اکنون دو مدیر برای زیر انجمن ها داریم :
آقا مهدی گلمحمدی برای بخش بازاریابی
خانم پیراور برای بخش بورس و ف.ا.ر.ک.س
لطفا اگر دوستان تمایل دارند بفرمایند.تنها مسئولیت مدیران بر نظارت و دسته بندی بهتر ارسال ها است.
(ببخشید من امشب اینترنتم قطع بود و با دایال آپ وصل شدم!عجب عذابی دارد واقعا)
با صحبت های قبل و برای انجام پروژه نرم افزار جی 5 قرار بر تشکیل زیر انجمنی تحت عنوان میلیاردرهای دانشمند بود.اگر دوستان موافق باشند من حاضرم مسئولیت این زیر انجمن رو به عهده بگیرم.
(09-09-2011 11:05 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان ما اکنون دو مدیر برای زیر انجمن ها داریم :
آقا مهدی گلمحمدی برای بخش بازاریابی
خانم پیراور برای بخش بورس و ف.ا.ر.ک.س
لطفا اگر دوستان تمایل دارند بفرمایند.تنها مسئولیت مدیران بر نظارت و دسته بندی بهتر ارسال ها است.
(ببخشید من امشب اینترنتم قطع بود و با دایال آپ وصل شدم!عجب عذابی دارد واقعا)
من حاضر به همکاری تو هر بخشی هستم .
مهتاب خانوم موافقم
مديريت خانوم ها مطمئنا دقيق و منظمه
فقط حتما پروژه را فاز بندي و زمان بندي كنيم
و افرادي كه اعلام آمادگي مي كنند را مديريت كنيد
(09-09-2011 11:11 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]مهتاب خانوم موافقم
مديريت خانوم ها مطمئنا دقيق و منظمه
ممنون از لطف شما
ببینید دوستان منم فکر میکنم که اقای کاظمی عزیز باید وقت بسیار زیادی بزاره تا این انجمن را سرو سامان بده و منم مثل همه موفقیت ایشون و این انجمن را ارزو دارم و اگه ایشان قبول کنن میشه مدیریت بسیاری از قسمتهای انجمن را به دوستان فعال انجمن سپرد که زیر نظر ایشان و بطور هماهنگ بر اساس یه هدف مشخص جلو برن منظورم از خط کشی اینه که با گذاشتن اسمهای خاص بخشهایی را اختصاصی نکنیم همه کسایی که از این انجمن استفاده میکنن کار برای فعال و کسایی که داییم اینجا بیان نیستن اگه توجه کرده باشید قبلا مطالب ارسالی اینجا را تنها چند کاربر مینوشتن ولی الان دوستان جدید تر مطالبی را ارسال میکنن که خیلی قوی و پخته هست و یه جور فضای رقابتی برای ارسال مطالب بهتر بوجود اومده همین عامل جذب اعضای بیشتر و موجب محبوبیت این انجمن شده
جالب هست در کل انجمن کفه مدیریتی برای زن ها ومردها دقیقا مساویست!
فقط دوستان مدیریت بخش ها را که بر عهده گرفتید لطفا هر روز یک ربع برای دسته بندی و کارهای پستها وقت بگذارید.
تا صبح دسترسی ها را به مدیران خواهم داد.
بازهم کسی تمایل دارد اعلام کند!
توجه کنید که : کار گروهیست و باید گروهی مدیریت انجام شود.
mhdi855 و kimyya و morteza1 و محمد5، هم لطفا نظر خود را برای مدیریت بخش یا بخش هایی اعلام کنند!
آقاي Mhdi قرار به خط كشي نيست همه اعضا مي توانند از همه قسمت ها استفاده كنند اما اين تقسيم بندي باعث مي شود كه فعاليت هاي عملي انجمن نظم پيدا كنند
و كساني كه به كارهاي مهارتي، تخصصي، مطالعاتي و.... علاقه دارند فعاليت خودشون را در آن زمينه آغاز مي كنند
اگر اين تقسيم بندي انجام مي شد مطمئنا پروژه آقا مهدي كند پيش نمي رفت و ايشون را ناراحت نمي كرد.
نتیجه جلسه قبل :
- جلسه با Voice با اد کردن unc.iran@yahoo.com که زمان آن برای جلسه آنلاین چت اعلام میشود.
... : اعلام و برگزار شد که بنظر من چندان جالب نبود!
- کار بر روی اولین بسته و ارائه سریعتر آن(طراحی سایت)
... : ارائه شد و بنظرم استقبال حدود 10 نفر جالب نبود (فکر میکنید علت چیست؟)
- منتفی شدن طرح گروهی "زمین بازی کودکان" با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر
- نظارت مستقیم مدیریت بر روند اجرای پروژه های فعال با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر
... : اجرا نشده در ضمن گروه "کتاب صوتی" مشخص نیست تا کجا پیش رفته اند لطفا دوستان این گروه یا از مسئولان گروه بفرمایند!)
- جلسه حضوری در نمایشگاه نان (چهارشنبه 23 شهریور ساعت 11 صبح نمایشگاه بین المللی تهران) با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر و تخفیف 20 تا 25 درصدی بسته ها برای اعضای حاضر
... : هم چنان پا بر جاست.

ببخشید مریم خانم منو نزنید دیدم حالتون بده خاستم یه خورده بخندید
برای من این انجمن و بچه هاش همه شون خیلی خیلی با ارزشن همیشه به شما و دوستای دیگه که تو این انجمن دارم افتخار میکنم شاید نمی تونم منظورم را بگم ولی شما ببخشید
من نزدم آقا مهدي
من هم به انجمن و اعضاش احترام و ارزش خاصي قائلم انقد كه الان كه كمتر از دو هفته مونده به جلسه دفاعيه ام بازم در جلسات انجمن حضور پيدا مي كنم
حالم هم براي انجام اين جلسه دفاعيه و سر وكله زدن با داور بده!
باز هم ممنون ار شما
موفق باشيد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13