(09-09-2011 11:46 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]آگهی بله اما شاید توضیح مفصل تری در مورد محتوا نیاز باشه.(البته تمام مطالبی که میگم فقط در حد یک پیشنهاده)
و البته به بازاریابی اینترنتی و غیر انترنتی خارج از فضای انجمن هم فکر کنیم.
خب قصد من از ارائه این بسته با این امکان و قیمت بسیار پایین برای استفاده اعضا بوده است و اصلا در خارج از انجمن قیمت 15 هزارتومان با ارسال رایگان و سه کتاب کاغذی و سود 3 هزارتومانی در هر بسته که برای صندوق در نظر گرفته ام اصلا قابل ارائه نخواهد بود.
(09-09-2011 11:50 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اقا کامیار ، فروشش بد بود .
من خودم به شخصه اگه بچه این سایت نبودم
هیچوقت انالوگ خرید نمیکردم .
الان خرید اینترنتی یعنی اینکه زیر کولر بشینی ، خرید کنی و منتظر زنگ درب باشی .
باید از دروازه ی پاسارگارد استفاده کنی .
خب دروازه نیاز به ثبت شرکت دارد و قصد من هم فقط فروش به اعضا هست!
(09-09-2011 11:54 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (09-09-2011 11:50 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اقا کامیار ، فروشش بد بود .
من خودم به شخصه اگه بچه این سایت نبودم
هیچوقت انالوگ خرید نمیکردم .
الان خرید اینترنتی یعنی اینکه زیر کولر بشینی ، خرید کنی و منتظر زنگ درب باشی .
باید از دروازه ی پاسارگارد استفاده کنی .
خب دروازه نیاز به ثبت شرکت دارد و قصد من هم فقط فروش به اعضا هست!
تنها دلیلی که تونستم پیدا کنم همین بود ! وگرنه چیز دیگه ای نبود که فروش رو محدود کنه !
(09-09-2011 11:48 PM)mhdi855 نوشته شده توسط: [ -> ]باورتون میشه اقا کامیار الان که گفتید من اینو دیدم اونقد تو اینترنت از این تبلیغات هست که چشمای ما عادت کردن این چیزا را نبینن
این موضوع که مطرح کردید کاملا درست است.
تحیقی در این زمینه انجام گرفته و به این دیده نشدن "کوری بنری" گفته می شود.
این مطلب را بخوانید.
(09-09-2011 11:16 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]جالب هست در کل انجمن کفه مدیریتی برای زن ها ومردها دقیقا مساویست!
فقط دوستان مدیریت بخش ها را که بر عهده گرفتید لطفا هر روز یک ربع برای دسته بندی و کارهای پستها وقت بگذارید.
تا صبح دسترسی ها را به مدیران خواهم داد.
بازهم کسی تمایل دارد اعلام کند!
توجه کنید که : کار گروهیست و باید گروهی مدیریت انجام شود.
mhdi855 و kimyya و morteza1 و محمد5، هم لطفا نظر خود را برای مدیریت بخش یا بخش هایی اعلام کنند!
من نمیتونم این مسئولیت رو قبول کنم الان نمیتونم شاید در آینده نزدیک بتونم یه خدمتی بکنم الان مشغول یه کاری هستم
حالا دوستان چه پیشنهادی برای فروش بیشتر دارند! و فکر میکنند چگونه باشد خرید افزایش می یابد؟
این هم یک پروزه عملی تبلیغات و بارزاریابی!(جای مهدی جان خالیست)
به نظر من اگر بصورت "طوفان فکری" نظر ها را حتی مسخره ارائه دهید عالی می شود.
براي ايميل تمامي اعضا ايميل معرفي اين بسته را بفرستيد.
مثلا من پیشنهاد میدهم هدیه همراه بسته ارائه شود!
نظر شما...؟
من میگم به شرط چاقو بفروشیم.

)
(با امکان پشتیبانی و برگزاری جلسات رفع اشکال)
(09-10-2011 12:02 AM)محمد5 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان ببخشید یکم می خوام حرفای تلخ بزنم
اقای کاضمی توی یه پست دیگه نوشته بودید راهای موفیقت بازار نرم افزار اگه اشکال نداره نظرم رو راجع به اون تاپیک و این سوال چون بهم مربوطه اینجا می گم
اول : متاسفانه این قانون جامعه ماست که هرچه محصولی تخصصی تر باشه مشتری کمتری داره
دوم : بازهم متاسفانه راه موفقت فقط کیفیت کار و بازاریابی و تفکر مثبت نیست مواردی از قبیل .......... دخیله
سوم: با احترام کامل به شما و شخصیت علمی شما احساس می کنم در زمینه بازار کمی بی تجربه هستید
تفسیر کاملی از این مجمل میشه برداشت
سلام.
لطفا واضح توضیح دهید!
ما این جا هستیم که از تجربیات هم استفاده کنیم و مطمئنا هر کس در زمینه ای کار کرده و تجربه دارد من ممکن است برنامه نویس خوبی باشم اما حتما بازاریاب خوبی نیستم!
اگر راه حلی دارید دقیق بفرمائید تا از تجربیات و نظرات همه استفاده کنیم!