صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(09-09-2011 11:25 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]نتیجه جلسه قبل :
- جلسه با Voice با اد کردن unc.iran@yahoo.com که زمان آن برای جلسه آنلاین چت اعلام میشود.
... : اعلام و برگزار شد که بنظر من چندان جالب نبود!
- کار بر روی اولین بسته و ارائه سریعتر آن(طراحی سایت)
... : ارائه شد و بنظرم استقبال حدود 10 نفر جالب نبود (فکر میکنید علت چیست؟)
- منتفی شدن طرح گروهی "زمین بازی کودکان" با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر
- نظارت مستقیم مدیریت بر روند اجرای پروژه های فعال با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر
... : اجرا نشده در ضمن گروه "کتاب صوتی" مشخص نیست تا کجا پیش رفته اند لطفا دوستان این گروه یا از مسئولان گروه بفرمایند!)
- جلسه حضوری در نمایشگاه نان (چهارشنبه 23 شهریور ساعت 11 صبح نمایشگاه بین المللی تهران) با نظر اکثریت اعضای فعال حاضر و تخفیف 20 تا 25 درصدی بسته ها برای اعضای حاضر
... : هم چنان پا بر جاست.
با اجازه چون آقا مهدی امشب در جمع ما نیستن من در مورد پیشرفت پروژه کتاب صوتی تا جایی که اطلاع دارم توضیح میدم. من در حال خلاصه کردن و آماده کردن متن کتابها هستم .آقا مهدی هم دارن زحمت نوشتن متن هایی رو از مطالبی که قبلا مطالعه کردن و مطالب مفید داخل انجمن می کشند. کیمیا خانم هم (اگر اشتباه نکنم در مورد شخص) زحمت کشیدن یک نمونه تست صدا برای آقا مهدی فرستادن.
با کمک دوستان کار در حال پیشرفتِ.
لطفا اگر دوستی دیگری هم در مورد این پروژه کاری انجام داده که من بدلیل بی اطلاعی گزارش ندادم به دوستان اعلام کنید.
دوستان لطفا درباره نتایج جلسه قبل نظر خود را بفرمایند!
بنظر شما چرا استقبال از بسته شماره یک خیلی خوب نبود؟
شايد بايد بسته هايي در حوزه هاي مختلف ارائه شود ا با فعاليت و علاقه دوستان هم خواني داشته باشد!
- کار بر روی اولین بسته و ارائه سریعتر آن(طراحی سایت)
... : ارائه شد و بنظرم استقبال حدود 10 نفر جالب نبود (فکر میکنید علت چیست؟) جناب اقای کاظمی عزیز به نظر من یکی از مشکلات اجرایی نشدن این طرحها عدم اطلاع رسانی مناسب به اعضا هست خیلی از دوستان انجمن از وجود همچین طرحها اطلاع ندارن فقط تعدادی از کاربران ویژه و فعال که فکر میکنم همیشه هم موافق هستند ار این طرحها خبر دارند در صورت اطلاع رسانی مناسب خیلی از این طرحها بهتر عملیاتی میشن
شاید هم اطلاع رسانی کافی در مورد محتوای بسته نشده و محتوی بسته کاملا سربسته معرفی شده.
قطعا دوستانی هم که بسته رو سفارش دادند با اطمینان شخصی به شما و کارتون بسته رو سفاش دادند.
این بسته که آگهی آن در میان همه تایپیک ها و پستها قرار دارد!!
هرکس که در این چند روز سر زده باشد به انجم حتما یک تبلیغ را دیده! (تقریبا آگهی این بسته طبق اطلاع سیستم 70000 بار تا کنون نمایش داده شده است!!!)
محتویات بسته هم که در آگهی کاملا توضیح داده شده است!
آگهی بله اما شاید توضیح مفصل تری در مورد محتوا نیاز باشه.(البته تمام مطالبی که میگم فقط در حد یک پیشنهاده)
و البته به بازاریابی اینترنتی و غیر انترنتی خارج از فضای انجمن هم فکر کنیم.
باورتون میشه اقا کامیار الان که گفتید من اینو دیدم اونقد تو اینترنت از این تبلیغات هست که چشمای ما عادت کردن این چیزا را نبینن
اقا کامیار ، فروشش بد بود .
من خودم به شخصه اگه بچه این سایت نبودم

هیچوقت انالوگ خرید نمیکردم .
الان خرید اینترنتی یعنی اینکه زیر کولر بشینی ، خرید کنی و منتظر زنگ درب باشی .
باید از دروازه ی پاسارگارد استفاده کنی .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13