05-06-2013, 03:49 PM
05-06-2013, 03:56 PM
(05-06-2013 10:30 AM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]ارزان از نظر شما یعنی حدود چند؟!
ببینید قدیم ها هر کسی میومد قشم و یا گناوه کلی جنس میخرید میاورد تهران به دوست و آشنا میداد. قیمت ها اختلافل فاحشی با تهران داشتند.
میخوام بدونم آیا کالایی رو میشه پیدا کرد که نسبت تهران خیلی ارزون باشه و بشه روش سرمایه گذاری کرد؟
ترجیح من اینه که دنبال جنس هایی باشم که پرفروش باشه . جنس های پرفروش معمولا مخطابشون خانم ها هستند.
05-06-2013, 04:32 PM
خب شما اسم یکی دو تا جنس با قیمتش که درتهران طرفدار خانم زیاد داره رابگید تا من براتون امار بگیرم اینجا
خب شما اسم یکی دو تا جنس با قیمتش که درتهران طرفدار خانم زیاد داره رابگید تا من براتون امار بگیرم اینجا
05-07-2013, 10:23 AM
اقای بابای
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم ،B2B یه روش کاره؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟از چه روش های میشه انجامش داد.
من خودم برای این کار دقیقا مشتری های هدفمو مشخص کردم، اینکه چطور باهاشون رفتار کنم و از چه روش های برای ادامه همکاری با ما ،استفاده کنم .
خیلی خوشحال میشم که کمکم کنید.
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم ،B2B یه روش کاره؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟از چه روش های میشه انجامش داد.
من خودم برای این کار دقیقا مشتری های هدفمو مشخص کردم، اینکه چطور باهاشون رفتار کنم و از چه روش های برای ادامه همکاری با ما ،استفاده کنم .
خیلی خوشحال میشم که کمکم کنید.
05-07-2013, 12:22 PM
دوست عزیز این روش نیز نوعی از داد وستد بوسیله تجارت الکترونیک میباشد
تجارت الکترونیک به 5 دسته تقسیم می شود:
1. B2c(Business to customer): خرید هر نوع کالا توسط مشتری از فروشگاههای اینترنتی مثل خرید کتاب از یک فروشکاه اینترنتی
2.B2B(Business to Business): خرید و فروش بین 2 شرکت اینترنتی مثل خرید قطعات یدکی توسط تولید کننده
3.C2C(customer to customer): خرید و فروش بین دو مشتری انجام می شود. برای مثال هرکس برای حراج اشیا دست دوم خو می تواند مشخصات آنها را در سایتهای مختلف قرار داده تا آنها را بفروش برساند
4.G2c(government to customer)
5.B2G(Business to government
تجارت الکترونیک به 5 دسته تقسیم می شود:
1. B2c(Business to customer): خرید هر نوع کالا توسط مشتری از فروشگاههای اینترنتی مثل خرید کتاب از یک فروشکاه اینترنتی
2.B2B(Business to Business): خرید و فروش بین 2 شرکت اینترنتی مثل خرید قطعات یدکی توسط تولید کننده
3.C2C(customer to customer): خرید و فروش بین دو مشتری انجام می شود. برای مثال هرکس برای حراج اشیا دست دوم خو می تواند مشخصات آنها را در سایتهای مختلف قرار داده تا آنها را بفروش برساند
4.G2c(government to customer)
5.B2G(Business to government
05-07-2013, 06:02 PM
در واقع شما ارائه دهنده محصول دیگران هستید به مشتریان
اما به دلیل اینکه نمی توانید همه را در یک قالب قرار دهید مجبورید به هر یک از بیزنس ها یک فضا بدهید تا آنها خودشان را به مشتری معرفی کنند.
به همین علت این مدل بیشتر B2B است تا B2C
برای الگو گرفتن میتوانی سایت "20شهر" را ملاحظه کنی. همه اصناف میتوانند در آن واحد یک سایت داخل آن بسازند و به صورت سالانه اشتراک پرداخت نمایند.
مثلا: تی شرت زنانه، تی شرت بچگانه، لوازم آرایش اصل و برند،
دمپایی یا صندل روفرشی، شال یا روسری برند
اما به دلیل اینکه نمی توانید همه را در یک قالب قرار دهید مجبورید به هر یک از بیزنس ها یک فضا بدهید تا آنها خودشان را به مشتری معرفی کنند.
به همین علت این مدل بیشتر B2B است تا B2C
برای الگو گرفتن میتوانی سایت "20شهر" را ملاحظه کنی. همه اصناف میتوانند در آن واحد یک سایت داخل آن بسازند و به صورت سالانه اشتراک پرداخت نمایند.
(05-06-2013 04:32 PM)دشتستانی 92 نوشته شده توسط: [ -> ]خب شما اسم یکی دو تا جنس با قیمتش که درتهران طرفدار خانم زیاد داره رابگید تا من براتون امار بگیرم اینجا
مثلا: تی شرت زنانه، تی شرت بچگانه، لوازم آرایش اصل و برند،
دمپایی یا صندل روفرشی، شال یا روسری برند
05-07-2013, 06:18 PM
به نظر من اگر واقعا میخواید یه کاری کرده باشید و یه درامدی بدست بیارین همین الان وقتشه چون یکی از بچه ها دنبال نماینگی برا سیستم ای وی ار میگشت اتفاقا استادم هم میگفت کارش حرف نداره ،البته ابنکه بخواید افراد رو متقاعد کنید که یه سیستم هوشمند رو اتومبیلشون نصب کنند شاید سخت هم نباشه کیه که بدش بیاد .
اتفاقا این اقایی که اینکار رو کرده هم بوشهری هستش و راحت میشه از ایشون نمایندگی رو گرفت .شایدم یکی از بچه های گروه باشه البته اگه این احتمال درست باشه عالی میشه
اتفاقا این اقایی که اینکار رو کرده هم بوشهری هستش و راحت میشه از ایشون نمایندگی رو گرفت .شایدم یکی از بچه های گروه باشه البته اگه این احتمال درست باشه عالی میشه
05-09-2013, 01:32 AM
(05-06-2013 03:49 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]خوب شما مدل B2B میخوای کار کنی
این مدل تو ایران زیاد راه نیفتاده
اگه بتونی خودتو به صاحبان این کسب و کارها بقبولونی خوبه
سلام اقای بابایی من کار فروش لوازم ارایش و شامپو انجام میدم هر وقت خواستی به شمارم تماس بگیر و قیمت ها رو ازم بپرس . مطمئن باش برا هر دومون سود اوره 09302730903 کوچیک شما مهدی جنوبی
05-11-2013, 03:13 PM
(05-07-2013 06:18 PM)سودابه نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من اگر واقعا میخواید یه کاری کرده باشید و یه درامدی بدست بیارین همین الان وقتشه چون یکی از بچه ها دنبال نماینگی برا سیستم ای وی ار میگشت اتفاقا استادم هم میگفت کارش حرف نداره ،البته ابنکه بخواید افراد رو متقاعد کنید که یه سیستم هوشمند رو اتومبیلشون نصب کنند شاید سخت هم نباشه کیه که بدش بیاد .
سیستم ای وی آر چیست؟
05-11-2013, 03:19 PM
سلام
کسانی که میتوانند پوشاک تاناکورایی تأمین کنند اعلام کنند. سفارش دارم.
فردی به من مراجعه کرده و مورد وثوق من است. انتقال پول یا توسط خود بنده انجام خواهد شد یا ایشان.
با تشکر
09384579367
کسانی که میتوانند پوشاک تاناکورایی تأمین کنند اعلام کنند. سفارش دارم.
فردی به من مراجعه کرده و مورد وثوق من است. انتقال پول یا توسط خود بنده انجام خواهد شد یا ایشان.
با تشکر
09384579367