سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی بوشهر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(05-06-2013 02:12 PM)هما نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
لطفا منظورتون از سایت بازاریابی رو دقیقتر تشریح کنید>
آیا منظورتون:
1) تبلیغ یک کالای خاص است
2) آموزش و مشاوره بازاریابی است
3) ارائه خدمات تبلیغات اینترنتی

سلام ممنون که توجه کردین10_004
من دقیقا برا کسب و کار ای که خرید فروش لوازم جانبی اتومبیل های لوکس دارند قصد دارم به عنوان یه واسطه بین خریدار و فروشنده باشم .میخام اینکارو از طریق نت انجام بدم .ولی فکر نکنم جز گزنیه های که شما دادین قرار بگیره؟!

[/quote]
سلام دوسی،بابا من که دارم روش کار میکنم ، تازشم خانم مگه نمیدونی باید اول پروفایلای کار رو بنویسی
بعدشم فرمای فروشش و از این قبیل ،خودت که بهتر میدونی باید اولش سیستمش رو طراحی کنی
درود بر دوستان جنوبی

کسی قیمت خرما رو داره (درجه 2)از همین سطلی ها

فقط من خودم میخوام بسته بندی کنم....(یعنی نیاز به سطلش نیس)

سپاس
جناب رضوانی هنوز خرما چیده نشده و قیمت ها مشخص نیست! حداقل باید تا تیر صبر کنید!
درود بر جنوبی های بامرام
به نظر اینجانب اگه کسی بتواند روی پرورش کرم ورمی کمپوست کار کنه سودش عالیه سرمایه کمی هم میخواهد
فقط بازاریابی آن خیلی .خیلی مهمه
(05-18-2013 07:01 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر دوستان جنوبی

کسی قیمت خرما رو داره (درجه 2)از همین سطلی ها

فقط من خودم میخوام بسته بندی کنم....(یعنی نیاز به سطلش نیس)

سپاس
سلام جناب رضوانی .

هنوز خرما دست نیومده واینکه فصل خرما اینجا برج شیش وهفته وفصل رطب برج 4و5هه اگه سوال دیگه ای تو این زمینه داشتین در خدمتم
سیستم ای وی آر چیست؟
[/quote]

تا اونجای که من میدونم فکر کنم یه سیستم تو مایه های GPS
(05-26-2013 12:30 AM)هما نوشته شده توسط: [ -> ]سیستم ای وی آر چیست؟

تا اونجای که من میدونم فکر کنم یه سیستم تو مایه های GPS

[/quote]

اره دقیقا همینه ؛ فکر کنم تو ایران خیلی جدید باشه ،دکتر مصلح میفرمودن اتفاقا کار یکی از بچه های دانشگاه خودمونه ،من باز یادم رفت شماره اون اقا رو از استاد بگیرم بعدا بهش ایمیل میدم ببینم چطور میشه
دوستان عزيز بوشهري من نياز به شخصي دارم كه بتونه از دبي برام استعلام قيمت بگيره سفارشها هم كالاهاي مختلف و مستمر هستن (يا كالاهاي وارداتي از دبي رو مستقيم از وارد كننده استعلام بگيره كه واسطه ها حذف بشن).
سلام من تازه عضو شدم واقعا به کمک این سایت میشه تجربه بدست اورد یا کاری رو شروع کرد؟
سلام دوستان من اهل دیلم هستم،
و دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی، مثل اینکه اصلا گروه بوشهر قصد نداره تشکیل بشه یا اصلا صندوقی راه بیفته.
دوستان کاش یکم فعالتر بودن.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع