صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
يه شركت خدماتي جهت تعمير كامپيوتر در منزل راه اندازي كن اول كار هم نيازي نداري كسي همكارت باشه ولي مطمئن باش زود به نتيجه خواهي رسيد
سلام منم دنبال شغل دومم تو بوشهر فرصت کار زیاده ولی باید قدم اولو برداشت
دوستایه بوشهری کی مستقیم جنس میاره از دبی یا چین که باهم همکاری کنیم.
سلام بچه ها من بوشهری هستم و عضو جدید این سایت هستم اگه میشه راهنماییم کنین تا با هم مشورت کنیم و فکرامون رو روهم بریزیم با تشکر از مدیر ب خاطر سایت خوبتون
سلام دوستان بوشهری منم هم استانی هستم خوشحالم میخوام تو جلسه ها و فعالیتها حضور مستمر داشته باشم چنان انگیزه و نیرویی دارم که میتوانم هر کار غیر ممکنی رو ممکن کنم البته با فکر و پشتکار خیلی انگیزه دارم چکار کنم
سلام دوستان خیلی خوشحال میشم که با همدیگه اشنا بشیم و دور هم جمع بشیم جهت تبادل نظر و ایده .
به نظر من باید یه زمانی رو مشخص کنیم که همه بچه ها بتونن دور هم جمع بشن یا حد اقل تو محیط چت رو حاضر بشن .
البته با واتس آپ هم میشه
انتخاب رو میزارم بر عهده دوستان
با تشکر
دوستان با یک سفر یک روزه موافق هستین یه برنامه سفر بریزیم و همگی یک روز تعطیل بوشهر دور هم جمع بشیم و بیشتر با هم آشنا بشیم.
نظرتون چیه
همه موافقیم ولی وقت نیست!!
البته راستی یه نمایشگاه مواد غذایی تو بوشهر شروع شده من امروز بعد از ظهر میرم بازدید!
سلام دوستان
کسی هست اینجا که تو کار واردات مواد غذایی خارجی باشه؟ من یه مدل قهوه به صورت عمده میخوام. اگه کسی هست اعلام کنه لطفا
چه قهوه ای دقیقا؟! برای کجا؟!
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19