صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
چقدر سوت و کوررررررررررررررررررررررررررررررررر
خانم سودابه بهتره این تجربه و نصیحت رو از من دوستانه بپذیرید : هیچوقت منتظر هیچکس نباشید!
سعی کنید اگه میخاید کاری انحام بدید طوری اون رو برنامه ریزی کنید که فقط و فقط خودتون باشید و بعد از گسترش کار کسانی رو به عنوان کارمند به مجموعه اضافه کنید!
میشه گفت تنها کسانی که واقعا دلسوز آدمن و تمام هست و نیستشون رو در اختیار قرار می دن پدر و مادرا هستن!
(04-11-2014 09:35 PM)سودابه نوشته شده توسط: [ -> ]چقدر سوت و کوررررررررررررررررررررررررررررررررر
سلام و درود
بله خانم سودابه قبلا هم اینو از شما شنیده بودم حق کاملا با شماست و منم با شما موافقم. اوایل فکر میکردم میتونم یه گروه خوب تشکیل بدم اما هر کاری کردم کسی همکاری نکرد تصمیم گرفتم خودم تنهایی شروع کنم تا منتظر کسی بمونم. الان از این سایت فقط به عنوان منبع اطلاعات شغلی استفاده میکنم مگر نه دیگه به هیچ دردی نمیخوره
با تشکر و سپاس

خدایی من فکر نمیکنم منیع شغلی خوبی هم باشه،
وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید
شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید
آینده شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند
و در همه حال همراه و همقدم شما هستند ..."
رومن گاری
هرکس همان گونه است که فکر می کند پس مراقب افکار خود باشید . ذهن همچون ساعتی پیوسته درحال کار کردن است و باید هر روز با اندیشه های خوب آن را کوک کرد . جی.پی.واسوانی
آفرین سودابه جان. به تنهایی بدون نا امیدی در گروه بوشهر مطلب می ذاری بانوی میلیاردر
سودابه جان شما که اینجا فعالی گزارشی از فعالیت های خودت بزار ببین چیکار کردی تو این مدت!
سلام و درود
داداش امید شما هم حرفی میزنیدا. برید مطالب گذشته رو بخونید تا بدانید اشکال کار از کجاست.من گلوم پاره شد از بس درخواست همکاری در تشکیل تیم دادم. اما از سنگ حرکتی میشه انتظار داشت اما بچها نه.
من با سودابه خانم موافقم. گروهی کار کردن به ما ایرانیان نیومده. خودتونو خسته نکنید. من که کلا قیدش رو زدم. وسلام
موفق پیروز و سربلند باشید
آقای احسان شعارتون به این گونه نا امید حرف زدنتون نمیاتد
شما می گید اومدید تا با دنیا مبارزه کنید؟؟؟ اون وقت به این زودی نا امید می شید شما که حتی نمی تونید با اراده چند نفر مبارزه کنید چطور می خواید با دنیا مبارزه کنید؟؟؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19