سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی بوشهر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
سلام منم بوشهريم دوس دارم با همشهريام يه گروه خوب تشكيل بديم
دوستان عزیز هم ولایتی سلام

من اصلیتم بوشهری است ولی ساکن بندرعباس... در مورد شهر بوشهر اطلاعاتی

می خواهم ...ممنون میشم من را کمک کنید ... با تشکر 10_004
ککا ما هم برای ساخت گروه پایه ایم.
رومون حساب کن
دوستان سلام
من ساکن تهران هستم ولی با توجه به کارم هر ماه به استان بوشهر سفر میکنم.
خودم پیگیر چند تا کار هستم ولی اگر دوستان پیشنهادی دارن با کمال میل استقبال میکنم.
حتی میتونم رابط کاری برای دوستان بوشهر و شهرهای دیگه هم باشم.
(05-26-2013 12:30 AM)هما نوشته شده توسط: [ -> ]سیستم ای وی آر چیست؟

تا اونجای که من میدونم فکر کنم یه سیستم تو مایه های GPS

[/quote]

ميكروكنترلر AVR در واقع يك كامپيوتر تك تراشه اي مي باشد. كامپيوتر تك تراشه اي بدين معنا است كه كل سيستم كامپيوتر در داخل تراشه مدار مجتمع(IC) جاي داده شده است. در واقع میکروکنترلر قطعه ای است که می توان با دادن فرمان آنرا به عملیات مختلف وا داشت یعنی یک کنترل کننده قابل برنامه ریزی است.
از دوستان استان بوشهر خواهش میکنم اگر با عمده فروشان و بنکداران رابطه دارن زمینه کاریشون رو اعلام کنن
سپاس
با سلام خدمت دوستان بوشهری
من به تمامی گروه های کاربری [tondar12 , تنگسیر , saeed200319 , motafaker77, aaftaab24 , دشتستانی 92 , narsis_bushehri , yasan455 , مهدی جنوبی , دنیا1 , Behnamf8 , Hirun , noroozi202, koid1361 , سودابه , دارياووش , Pedii , Miramira] پیام خصوصی دادم و هم در گروه فراخوان زدم برای فعالیت و همکاری اما در این مدت نه جواب پیامی داده شد و نه در چت روم آمدند.
انتقادAngry: پس ما چطور میخواهیم میلیاردر بشویم؟؟؟Huhاگر میخواستیم تک نفره پیش بریم که اصلا عضو سایت نمیشدیم!!!!Exclamation هدف این سایت رسیدن به ثروت اما در کنار دوستی عشق عاطفه و محبت و ... است.
من فعالیتم را در گروهای دیگر با همکاری دیگر دوستان آغاز میکنم. و اگر شما دوستان یه وقت شیطون گولتون زد و خواستین همکاری کنید. با من تماس بگیرید.
...........
اگر تند رفتم صرفا جهت حرکت بود منظوری نداشتم. و صمیمانه از شما دوستان معذرت میخواهم. و امیدوارم عذر مرا بپذیرید10_004
یا علی
سلام به همه همشهریا عزیز
با سلام و سپاس
حضورتان را به جمع بیلیونر های آینده ایران تبریک میگویم. و موفقیت روز افزون را برای شما آرزو میکنم
دوست عزیز اگر مایل به همکاری هستید من در چتروم سایت در اتاق بوشهر همین الان و ساعت 21:00 امروز(92/11/19) منتظرتان هستم برای همکاری و تشکیل گروه و میتونید با شماره 09389957892 در واتس آپ همیشه و هر زمان با من در تماس باشید
یا علی
حتي اگر ببازم هم
بازکسي جرات ندارد به من دست بزند يا از صفحه بازي
بيرونم ...بيندازد، شوخي نيست من شاه شطرنجم !!!
تخريب مي کنم آنچه را که نمي توانم باب ميلم بسازم...
آرزو طلب نميكنم، آرزو ميسازم...
... ... لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش
را هم نمي تواني بکني ...
زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نمي
زنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! ''من زانو نمیزنم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع