سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی بوشهر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(06-02-2014 12:11 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]آقای احسان شعارتون به این گونه نا امید حرف زدنتون نمیاتد
شما می گید اومدید تا با دنیا مبارزه کنید؟؟؟ اون وقت به این زودی نا امید می شید شما که حتی نمی تونید با اراده چند نفر مبارزه کنید چطور می خواید با دنیا مبارزه کنید؟؟؟

با سلام مریم خانوم
ممنون از شما
درسته شعار من مبارزه با دنیاست. اما مگه دنیا فقط به انجمن میلیاردرها خلاصه میشه. من که نگفتم از دنیا نا امید شدم. گفتم از افراد این انجمن نباید انتظار همکاری داشت. همین

با تشکر و سپاس 10_004
بهر حال آقا احسان افراد اینجام نمونه ای از افراد دنیان. و شما یه جورایی وقتی جلوی یه نمونه آماری کوچیک کم بیاری دیگه واویلا به نمونه های بزرگتر
امیدوارم در تمام مراحل موفق و شاد باشید
چه بحثی پیش اومده اینجا.ووووووووووووو . من از بودن تو اینجا ناراحت نیستم،جون اینم یکی از اون هزار انجمنی هستش که توی اون عضوم و بعضی وقتا کامنت میذارم. اینکه بچه های اینجا چطورین و چرا فعالیت نمیکنن هم به خودشون مربوطه،اصلا انتظاری هم ازشون ندارم. چون دیدگاهها با هم متفاوته و به قول اقا احسان نباید به امید بقیه نشست،با هر کسی که بتونه منو به اهدافم برسونه همکاری میکنم،در صورتی که پست و وظایف مشخص باشه البته با انعطاف پذیری.نه اینکه تیری در تاریکی باشه و فرد مسئول هم هیچ احساس مسئولیتی نکنه. وقتی مدیر یک گروه به قواعد پایبند نباشه، چه انتظاری از اعضای گروه هست؟؟؟.تشکیل گروه نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و یک هدف مشخص هستش،اینکه بخوایم وارد یک گروه بشیم و تازه بخوایم اهداف تعیین کنیم به نظرم پروسش خیلی طولانی میشه و تو مسیر برنامه ریزی شده و مسیر پیشرفت کار بعضی از افراد کم میارن که بنده به شخصه حق میدم به افرادی که کنار میکشن.به هر حال امیدوارم بچه ها هر جا که هستن موفق و موید باشن.
مشکل کار گروهی بین بچه ها اینه که اکثرا علایق متفاوت داریم! به همین دلیل کار سخت میشه! اگر هم کسی پیشنهادی بده شاید بقیه اینطور فک کنن که اون میخواد رئیس بازی در بیاره و سهم بیشتری ببره و از این طور صحبت ها!

در هر صورت برای شروع بهتره آقا احسان و سودابه خانم یه بحثی رو شروع کنن در همین تاپیک تا بقیه دوستان هم با توجه علایق و مشغلشون وارد بشن!
ما در جوار يکديگر زندگي مي کنبم ، پس اولين مقصود ما در زندگي اين است که به يکديگر محبت کنيم و اگر نمي تواني» دست کم ديگران را آزار ندهيم. دالائي لاما
از زرتشت پرسیدند زندگی خود را بر چه بنا كردی؟گفت : چهار اصل1- دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم2- دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم3- دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمی دهد پس تلاش كردم4- دانستم كه پایان كارم مرگ است پس مهیا شدم
اگر قرار است بمانی،
همیشه بمان
اگر قرار است بروی،
همین امروز برو
اگر قرار است عوض شوی،
بهتر شو
و اگر قرار است حرف بزنی،
چیزی را بگو که باور داری..
خداوندا....
به دل نگیر اگر گاهی
زبانم از شکرت باز می ایستد !!...
تقصیری ندارد...
قاصر است
کم می آورد در برابر بزرگی ات...
لکنت می گیرند واژه هایم در برابرت
در دلم اما همیشه
ذکر خیرت جاریست !!....
.سلام اعضای محترم بوشهری. یه سوال داشتم بوشهر منطقه آزاد شده؟
اینجا کسی هست اهل منطقه بهمنی باشه؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع